Tüp Bebek Günlüğümüz !

bencede şekerim en doğrusu bu sağlıklı beslemek bol su tüketmekk...
zaten önemli bişeyi yokki kuzunun...

ben normalde su içen biri değilim biliyorum çok yanlış ama günde bi bardak anca içerdim... hamile kaldığımdan beri içmek için kendimi zorluyorum... sağlıklı beslenmekse oldukça uzak bir kavramdı şimdide çok sağlıklı beslendiğim sölenemez ama elimden geleni yapıyorum.... en azından bol miktarda süt ve süt ürünleri tüketiyorum.....

çok haklısın canım daha metanetli olmaya çalışıcam.zaten eşim olmazsa akıl sağlığımı yitirebilirdim ama Allahıma şükürler olsun bana böyle bir koca nasip ettiği için

en önemliside eşinle olan durum bence...
birbirinize bu zor zamanlarda destek olmanız çok güzel...

üzülme arkadaşım bende bu gün aldım negatifi.rabbim böyle uygun görmüş.bizim elimizden bir şey gelmez.

Canim lutfen kendini suclama bizler elimizden geleni yapiyoruz ama bazen istedigimiz gibi olmuyor hicbir sey Allah nasip ettikten sonra gerisi bahane canim acin yeni gecince sende anlayacaksin tekrar umut edeceksin sakin kendini birakma aksine daha hirsli olmalisin.. Burada ki bircok insan ben de dahil kac kere tedavi olduk ama yumurtalarimiz ve sagligimiz yerinde oldugu surece tekrar tekrar deniyoruz...Insallah bir daha ki denemende olursun Allah kimseyi ugrastirmasin herkese yardim etsin.. Amin..

yapacaksın kuzum hem su içip hem sağlıklı besleneceksin...
napalım anne olmak kolay değil işte...

ay emel var ya sana hiç bişey demiyorum ben...
son cümleni okuyana kadar keyifle okuduğum mesajını seni kınayarak bitiridm haberin olsun

Haklisin ama 2 gunde 1 paket icerdim eskiden simdi 3 tanecik iciyorum oda yarim yarim azcik yani guldencim :26:cok utandim ben

aa yaptığında çok ayıpmış senin tabiki içiceksin şişeni al enaz 2litre içicen güne yaydınmı sorun olmaz alışırsın zamanla..
bend esen gibiyidm içmey içmeye hem kabız oluydoum hemde susama hissini bilmiyodum..
bikaç senedir alıştım susuz duramıyorum faydası çok enfeksiyona ,ağrıya nebileyim..heleki sen hamişsin ya bizim gelinde içmezdi çok kızardım
sen yaparsın herşey elifin içinnn

Haklisin ama 2 gunde 1 paket icerdim eskiden simdi 3 tanecik iciyorum oda yarim yarim azcik yani guldencim :26:cok utandim ben

utan tabiii..
ay bi de günde 2 paket içiyomuş şimdi 3 tanecik içmeye başlamış diye bişi demicem takdir etcem yaniii
o kadar zorluklardan geç bi sigaraya kurban et bütün emeklerini..
bi de niye tek yumurtalığımda 7 yumoş çıktı diye dertleniyo hatun sen 2 paket sigaraya rağmen şükret o yumoşlara fazla bile yanii...
sen sigaranın yumoş kalitesini ne kadar düşürdüğünü hiç duymadınmı...
keza sperm içinde aynı şey geçerli tabii.

Dün emre bey tahlil sonuçlarımızla ilgili aradı tedaviye başlayabilceğimizi söyledi tabi bunu söylerkende şansımızın:26: çok olmadığını özellikle ifade etti bunun farkındayım ama yine kafamızda soru işareti olmaması için bir kez daha deneyeceğiz merkezdeki bayan benimde adet görmeden bir doktor ile görüşmem gerektiğini söyledi çarşamba günü için süleyman beyden randevu aldım bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:

Ay benı cok guldurdun kız allahda senı guldursunnnnnn

Ya napımmmm merak ettımmmmmm.....

bilmemek değil öğrenmemek ayıp şekerim e bende öğrenmene yardımcı oldum ne kadar yanlış bir bilgide olsa
tıbben gerekliliği ne bilmiyorum ama ben biyolojik olara seksi vücudumuzun 4 de 3 ü su ya kuraklık olmasın diyerekten çok su içsek fena olmaz yaniii

Nasılsın ne durumdasınn??..
bişiler hissediyomusunnn artık soracam bende

Formundasın yıne bgun gulden alıcan olsunnnnn
Kız gulden ben cok merak ettımm bebege ne fayadası var taktım ıyımı sımdıYa cnm sımdı dısarı cıkıp sahılde bırguzel turk kahvesı ıcmek ıstıyo yanında nargıle ohhhhh mısssss gıbı havaaaaa..Sankı nıye bole seyler yapın demıyorlarkı su ıcın dınlenın

şansınız düşükte olsa hiç farketmez canım..
bu iş nasip işi...herşeyi yolunda giden bir sorun olmadığı halde gebe kalamayan çok insan var...
o yüzden Rabbim ol desin yeterki...
inşallah herşey yolunda gider evlat hasretin son bulur..

moralim bozukta olsa formumu kaybetmem çok şükür
illaki faydası vardır canım suyun ama hiç araştırmadım yanii...
senin canında çok arsız istediği şeylere bak tamda zamanında...
türk kahvesi ve nargile akşamada alkole bağla tam olsun yaniiii

Evet çok haklısın rabbim ol dedikten sonra hayırlısı dün biraz canım sıkıldı emre bey öğle konuşunca ama sonra en azından doğruları söylüyor dedim Diğer doktor gibi hikaye anlatmıyor en azından

ay bak ne ayıp sana aklıma neler sokuyor hımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…