bencede şekerim en doğrusu bu sağlıklı beslemek bol su tüketmekk...
zaten önemli bişeyi yokki kuzunun...
egunal....
ya içimde bi sıkıntı hala keşke sendede belirli sonuç olsaydı oda tabi pozitif yine..
ama inşaallah rabbim güzel sonuçlarınıda gösterecek bize..
bigün bizde anne olucağız dediiğin gibi canım..rabbim yardım etsin sana...
akasya..
kendine dikakt et canım şükür öenmli bişey yok kaliteli beslen bol su herşeye şifa zaten..
çok haklısın canım daha metanetli olmaya çalışıcam.zaten eşim olmazsa akıl sağlığımı yitirebilirdim ama Allahıma şükürler olsun bana böyle bir koca nasip ettiği için
merhaba arkadaşlar.büyük umutlarla başladığım tedavi serüvenim dün kan testimle son buldu zaten hemen bi kaç saat sonra adet oldum .şimdi ne apmam gerekiyor nasıl bi yol izlemem gerekiyor bilemiyorum acaba tedavi sürecinde benimde yanlışlarım var mıydı ya da yapmam gerekip yapmadıklarım suçu hep kendimde buluyorum.bir daha nasıl tedaviye başlayacağım bilemiyorum.çok umutsuzum çokkkk
merhaba arkadaşlar.büyük umutlarla başladığım tedavi serüvenim dün kan testimle son buldu zaten hemen bi kaç saat sonra adet oldum .şimdi ne apmam gerekiyor nasıl bi yol izlemem gerekiyor bilemiyorum acaba tedavi sürecinde benimde yanlışlarım var mıydı ya da yapmam gerekip yapmadıklarım suçu hep kendimde buluyorum.bir daha nasıl tedaviye başlayacağım bilemiyorum.çok umutsuzum çokkkk
ben normalde su içen biri değilim biliyorum çok yanlış ama günde bi bardak anca içerdim... hamile kaldığımdan beri içmek için kendimi zorluyorum... sağlıklı beslenmekse oldukça uzak bir kavramdı şimdide çok sağlıklı beslendiğim sölenemez ama elimden geleni yapıyorum.... en azından bol miktarda süt ve süt ürünleri tüketiyorum.....
Kizlar selam herkese gecmisi biraz okudum oyle geldim..Ben uzaniyorum kalkip dolasiyorum bir de igne yaptirmak icin 3 kat merdiven inip cikiyorum tabi cok yavas ve dikkatli bir sekilde.. Yine tum heyecan, korku ve merak duygularimi yitirmis durumdayim gayet sakinim hicbir endisem yok su anda tecrubeli oldugumdan midir nedir anlamadim bu sefer aslinda daha az umursuyorum sanirim.. Test gununde toplu olarak kaybettigim duygularimi kullanacagim gibi geliyorelimden gelen herseyi yaptim gerisini Rabbim bilir.. Insallah olumlu olur tabi olmazsa uzulecegim ama dunyanin sonu degil yine para biriktirir yine denerim Allahin izniyle... Ayy amma anlattim evde durmak bana yaramadi heralde yaa bir de ben hala iciyorum kendime cok kiziyorum ama icmeyince cok sinirli ve stresli oluyorum sadece eskisinden daha az iciyorum :18::18:
yapacaksın kuzum hem su içip hem sağlıklı besleneceksin...
napalım anne olmak kolay değil işte...
ay emel var ya sana hiç bişey demiyorum ben...
son cümleni okuyana kadar keyifle okuduğum mesajını seni kınayarak bitiridm haberin olsun
ben normalde su içen biri değilim biliyorum çok yanlış ama günde bi bardak anca içerdim... hamile kaldığımdan beri içmek için kendimi zorluyorum... sağlıklı beslenmekse oldukça uzak bir kavramdı şimdide çok sağlıklı beslendiğim sölenemez ama elimden geleni yapıyorum.... en azından bol miktarda süt ve süt ürünleri tüketiyorum.....
Haklisinama 2 gunde 1 paket icerdim eskiden simdi 3 tanecik iciyorum oda yarim yarim azcik yani guldencim :26:cok utandim ben
Kızlar bısey sorucam bol su ıcmenın bebege ne faydası var??
yüzmeyi anne karnında öğrensin diye
Ay benı cok guldurdun kız allahda senı guldursunnnnnn
Ya napımmmm merak ettımmmmmm.....
bilmemek değil öğrenmemek ayıp şekerim e bende öğrenmene yardımcı oldum ne kadar yanlış bir bilgide olsa
tıbben gerekliliği ne bilmiyorum ama ben biyolojik olara seksi vücudumuzun 4 de 3 ü su ya kuraklık olmasın diyerekten çok su içsek fena olmaz yaniii
Dün emre bey tahlil sonuçlarımızla ilgili aradı tedaviye başlayabilceğimizi söyledi tabi bunu söylerkende şansımızın:26: çok olmadığını özellikle ifade etti bunun farkındayım ama yine kafamızda soru işareti olmaması için bir kez daha deneyeceğiz merkezdeki bayan benimde adet görmeden bir doktor ile görüşmem gerektiğini söyledi çarşamba günü için süleyman beyden randevu aldım bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Formundasın yıne bgun gulden alıcan olsunnnnn
Kız gulden ben cok merak ettımm bebege ne fayadası var taktım ıyımı sımdıYa cnm sımdı dısarı cıkıp sahılde bırguzel turk kahvesı ıcmek ıstıyo yanında nargıle ohhhhh mısssss gıbı havaaaaa..Sankı nıye bole seyler yapın demıyorlarkı su ıcın dınlenın
şansınız düşükte olsa hiç farketmez canım..
bu iş nasip işi...herşeyi yolunda giden bir sorun olmadığı halde gebe kalamayan çok insan var...
o yüzden Rabbim ol desin yeterki...
inşallah herşey yolunda gider evlat hasretin son bulur..
moralim bozukta olsa formumu kaybetmem çok şükür
illaki faydası vardır canım suyun ama hiç araştırmadım yanii...
senin canında çok arsız istediği şeylere bak tamda zamanında...
türk kahvesi ve nargile akşamada alkole bağla tam olsun yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?