Evet çok haklısın rabbim ol dedikten sonra hayırlısı dün biraz canım sıkıldı emre bey öğle konuşunca ama sonra en azından doğruları söylüyor dedim Diğer doktor gibi hikaye anlatmıyor en azından
moralim bozukta olsa formumu kaybetmem çok şükür
illaki faydası vardır canım suyun ama hiç araştırmadım yanii...
senin canında çok arsız istediği şeylere bak tamda zamanında...
türk kahvesi ve nargile akşamada alkole bağla tam olsun yaniiii
önemli olan zaten doktorun gerçekçi yaklaşması...
ona görede bir yol çizilir artık..
ay bak ne ayıp sana aklıma neler sokuyor hımmmmm
cok sukur guzelım hıc kaybetme formunu hep gul ınsallahhh guzel yureklı arkdsm..
Nasılsın ne durumdasınn??..
bişiler hissediyomusunnn artık soracam bende
Evet ama bazen gercekleri duymak canımı çok yakıyor
gulden canim kk ne giremiyorum bi sorun var sanirim ne cepten ne pc den acilmiyor.hissettiklerime gelince klasik bel agrisi ve kasik batmalari var ara ara cok sik degil ama bunlarin disinda ben bazen cook sicak oluyorum hic usumuyorum sonra birden bi titreme oluyor kisa sureli ama genelde vucut isim yuksek baskada bisey yok oyle dikkate alacagim.psikolojik olarak ta bu kez kendimi daha iyi hissediyorum gecen seferkine gore daha pozitifim rabbim hayirlisini nasip etsin cumlemize
obur tarafa yazmistim ama sonra acilinca buraya kopyaladim canimm :)
haklısın ama hepimizn bi derdi var işte...
o yüzden biraraya geldik...
hiç tanımadığımız insanlarla herşeyimizi paylaşır olduk...
burda sorun yaşamayan yok maalesef...
sınavımız çok büyük Allah yolumuzu açık sonumuzu bebekli eylesin inşallah...
Kizlar selam herkese gecmisi biraz okudum oyle geldim..Ben uzaniyorum kalkip dolasiyorum bir de igne yaptirmak icin 3 kat merdiven inip cikiyorum tabi cok yavas ve dikkatli bir sekilde.. Yine tum heyecan, korku ve merak duygularimi yitirmis durumdayim gayet sakinim hicbir endisem yok su anda tecrubeli oldugumdan midir nedir anlamadim bu sefer aslinda daha az umursuyorum sanirim.. Test gununde toplu olarak kaybettigim duygularimi kullanacagim gibi geliyorelimden gelen herseyi yaptim gerisini Rabbim bilir.. Insallah olumlu olur tabi olmazsa uzulecegim ama dunyanin sonu degil yine para biriktirir yine denerim Allahin izniyle... Ayy amma anlattim evde durmak bana yaramadi heralde yaa bir de ben hala iciyorum kendime cok kiziyorum ama icmeyince cok sinirli ve stresli oluyorum sadece eskisinden daha az iciyorum :18::18:
AMİNNN
İyiki buraya üye oldum sizler gibi güzel arkadaşlar edinip dertleşme fırsatı buldumm
Slm lar teyzelerimiz biz geldik ohh ne uyumusuz anlatamam size bayılmışim resmenGecenin yarı kısmı ayakta olunca şimdi misil misil uyuduk kızimla ha ha sabah oda benimle bir oynuyordu içeriden bebekde uykusuz kalıyor şimdi de anası uyandı yavrusu uykuya devam ediyor hiç tiki yok Ee siz neler yaptınız bakım
canım bundada vardır bir hayır diyelim ve önümüze bakalım değil mi??ben dayanamadım.bu gün kan verdim sonuç kocaman negatifffff...anne olmam için doğru zaman değilmiş.allahım doğru zamanda nasip eder inşallah......
aslında bu tüp bebek merkezlerinin psikolojik destek de vermesi gerekiyor bence ilaçlarında etkisiyle insan gerçekten ciddi bir travma yaşıyor hem bir aylık zor bir süreç hem umut hem umutsuzluk hep uç duygular yaşıyorsunuz emek para ve umutlarınızı bir anda kaybediyorsunuz. gerçekten psikolojik destek lazım yada sizi anlayan diğer insanlarla dertleşmek iyi geliyor sabırlar diliyorum
genel anlamda iyiyim canım... gerçi kızım az hareket edip üzüyo beni... suyum ne az ne de çokmuş bu yüzden olabilir dedi dr. birde gelişim olarak bir hafta geriden geliyomuş... dr bunları söyledi ama ben hasta olmadığı için o kadar sevindimki bunlara üzülemedim bile......
sen ve prenseslerin nasılsınız???
merhaba arkadaşlar.büyük umutlarla başladığım tedavi serüvenim dün kan testimle son buldu zaten hemen bi kaç saat sonra adet oldum .şimdi ne apmam gerekiyor nasıl bi yol izlemem gerekiyor bilemiyorum acaba tedavi sürecinde benimde yanlışlarım var mıydı ya da yapmam gerekip yapmadıklarım suçu hep kendimde buluyorum.bir daha nasıl tedaviye başlayacağım bilemiyorum.çok umutsuzum çokkkk
farkındayım canım çok derin ve uzun uzun uyudunuz horlamanız ankaraya kadar ulaştı bende uzanayım dedim ama sesinizden uyuyamadım yanii
Ah cnm o dileriz napim bayılmışim resmen sende kulaklarına pamuk tıklasaydın :128::128:
Verdigimiz geçici rahatsizliktanoturu özür dileriz
arkadaşlar bana neden yazmıyorsunuz bende desteklerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?