Tüp Bebek Günlüğümüz !

önemli olan zaten doktorun gerçekçi yaklaşması...
ona görede bir yol çizilir artık..

cok sukur guzelım hıc kaybetme formunu hep gul ınsallahhh guzel yureklı arkdsm..

Nasılsın ne durumdasınn??..
bişiler hissediyomusunnn artık soracam bende

gulden canim kk ne giremiyorum bi sorun var sanirim ne cepten ne pc den acilmiyor.hissettiklerime gelince klasik bel agrisi ve kasik batmalari var ara ara cok sik degil ama bunlarin disinda ben bazen cook sicak oluyorum hic usumuyorum sonra birden bi titreme oluyor kisa sureli ama genelde vucut isim yuksek baskada bisey yok oyle dikkate alacagim.psikolojik olarak ta bu kez kendimi daha iyi hissediyorum gecen seferkine gore daha pozitifim rabbim hayirlisini nasip etsin cumlemize

Evet ama bazen gercekleri duymak canımı çok yakıyor

haklısın ama hepimizn bi derdi var işte...
o yüzden biraraya geldik...
hiç tanımadığımız insanlarla herşeyimizi paylaşır olduk...
burda sorun yaşamayan yok maalesef...
sınavımız çok büyük Allah yolumuzu açık sonumuzu bebekli eylesin inşallah...

ohhhhh süüppperrrr hemen buna bi hulahop çevirmeliyimmm
çok umutlandım valla...
maşallahhhh maşallahhh maşallahhh...
hadi inşallaahhhh...

obur tarafa yazmistim ama sonra acilinca buraya kopyaladim canimm :)

saol canım ben öbür tarafı kapattıydım bakarım bir ara..

AMİNNN

İyiki buraya üye oldum sizler gibi güzel arkadaşlar edinip dertleşme fırsatı buldumm

Ya ben de sonu nü gülerek okudum cnm sigara ben de transfer gunu ne kadar ictim hatta ben gunde 1paket içiyordum ciddi bagimliydim ben transferde sonra ilk 4gun hiç içmedim fakat ondn sonra 6gun gunde 2tane ictim birde turk kahvesi tabiki hiç içmemeli gerçi öğrendiğim gun eşimle son bir kahve ve bir keyif sigarası icti. Ve son oldu bu ayın ayın 3de tam 4aydir icmiyor olucam bir daha başlamam zaten insallh sen suanda kendini kasma lütfen ne yapmak istiyorsan ölçü olarak yap derim ben tabiki sigara cok zararlı bnm Dr cok karısı fakt baktı ben daha Cook stres oldum tam test gunüne kadar iç napalim sonuca katlanacak olan sensin dedi
Artık tecrubeliyiz artık cnm basımıza neler gelicek bilebiliyoruz ya da süreci daha rahat yürütüyoruz insallh hersey guzel olucak pozitif duşun konus kuzularınla bakım

Slm lar teyzelerimiz biz geldik ohh ne uyumusuz anlatamam size bayılmışim resmen Gecenin yarı kısmı ayakta olunca şimdi misil misil uyuduk kızimla ha ha sabah oda benimle bir oynuyordu içeriden bebekde uykusuz kalıyor şimdi de anası uyandı yavrusu uykuya devam ediyor hiç tiki yok Ee siz neler yaptınız bakım

AMİNNN

İyiki buraya üye oldum sizler gibi güzel arkadaşlar edinip dertleşme fırsatı buldumm

anlattıkça rahatlıyor insan...
türlü türlü sıkıntılar yaşıyoruz negatif alsakta tekrar başa dönüp bi daha bi daha deniyoruz..
pozitiflerle mutlu olup bu kezde gün gün bebeklerimizin büyümelerine şahit oluyoruz...
birgün sıramız gelecek hepimiz anne olacak...

farkındayım canım çok derin ve uzun uzun uyudunuz horlamanız ankaraya kadar ulaştı bende uzanayım dedim ama sesinizden uyuyamadım yanii

ben dayanamadım.bu gün kan verdim sonuç kocaman negatifffff...anne olmam için doğru zaman değilmiş.allahım doğru zamanda nasip eder inşallah......
canım bundada vardır bir hayır diyelim ve önümüze bakalım değil mi??
inşallah birdahaki denemende pozitif olacak inşallah..

bak bunda çok haklısın cnm..bunların üzerine dışarıdanda aldığın streste var..ahh ahh..kendi kendimizin psikoloğu olduk maalesefff

cnm bnm yaa..biryerde okumuştum çikolata yiyince bebek harekete geçiyormuş...bolda su takviyesi akasyacım

canım hayırlısı olsun..suçu neden kendinde arıyorsun bu nasib işi..umutsuz olma ama..negatif sonuç hepimizi ilk zamanlar yıkar ama sonra toparlanıp hemen diğer tedaviye ne zaman başlasak diye düşünmekten kendimiz alamayız..inşallah gelecek bebişin sanada hayırlısıyla cnmm

farkındayım canım çok derin ve uzun uzun uyudunuz horlamanız ankaraya kadar ulaştı bende uzanayım dedim ama sesinizden uyuyamadım yanii

Ah cnm o dileriz napim bayılmışim resmen sende kulaklarına pamuk tıklasaydın :128::128:
Verdigimiz geçici rahatsizliktanoturu özür dileriz

Ah cnm o dileriz napim bayılmışim resmen sende kulaklarına pamuk tıklasaydın :128::128:
Verdigimiz geçici rahatsizliktanoturu özür dileriz

oyyy ben sizin verdiğiniz rahatsızlığı yirimmm...
hele azra sultanı ıssırırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…