ohh ne güzel canımm keyfıne bakk..aminn tatlımm
anladım canım ee haklısın sendeee ısımız de var sonuctaaaa..artık bu işimize bi buraya bakıcazzz
aaa gecmıs olsun canım ama bence uzulmeeeee herşey yolundadırrrrrrrrr hemen haber ver bızede oğrenınceeee
ınsss cok ama cok guzel haber alıcaz canım saat 13:00 da
bu mubarek gunde degerın kat kat artmıs olacak bebegımmmmmmm
günaydın ecrinim,,bugün saat 13, demi güldenin sonucu,,hadi inşşşş,mübarek günde güzel değer alır,
cnmm dur bakalım üzülme hemen.inşallah hayırlı sonuç alacaksın bu mübarek günde.yerleşme kanamasıdır inşallah.insanlar hamileyken üzerine adet bile göreblir.içini ferah tut..bolca dua et cnm.Allah yardımcınız olsun..
Kızlar ben bugun kotu seyler yasıyorum. İnsallah sonu hayırlı olur. Gece kanamam basladı. Camasırıma gelmedı ama pecetede kırmızı ve pembelerı gordum. Canım cok sıkkınnn.Dr aradım hemen test yaptır dedı sonucta dusus yoksa panıklıycek bır durum yok dedı. sımdı sonuc beklıyorum10:30 da alıcaz sonucu ama ben umutsuzlanıyorum.Daha oncede yasadıgım kımyasal gebelık gıbı basladı....
Sorma canım yaa 3 gün gelmedim ya transferden sonra şimdi acısı çıkıyor bakalım diğer arkadaş bugün gelecek mi bilmiyorum inşallah gelir çok yorgunum dün gece 11 de çıktım bugün sabah 7 de geldim.. İnşallah olumsuz etkilemez bu tempo gerçi ilk 2-3 gün önemli sonra günlük yaşantınıza dönün diyorlar ama ne bilim aklımın bir köşesinde de acaba evde mi olmak lazımdı diye...:44: Ne yapayım artık Allaha emanet ettim nasip ettiyse olur..
ohh oh maşallah allah keyfini bozmasın. evet inşallah güldenden ve gökyüzünden güzel haberler alırız. inşallah şampiyon oluruz valla yoksa kocam stresten mahvolucak
ya bir de şehit haberlerini almasaydık gün benim içinde güzel olucaktı ama içim yandı
ıkıgun once 13 de cıkmıstı o yzuden cnm 1-2 gıbı cıkarya genelde
sen nasıl oldun son durum ne
Amın julıetta Allahım bızım yardımcımız olsun ınsallah...Cok emekler verıyoruz .Sabah fılm serıdı gıbı gectı gozumun onunden tum yasadıklarım sanırım artık ağır gelıyor
Saatler geççsinnnnnn Allahımmm..
Hayırlısı ile güzel haberler alalımm..
Hem güldenim hemde gökyüzünden:18::18::18::18::18::18::18::18:
ben bugün çokkkkkk mutluyum,,,,akşam olaylı bir şekilde gerçekleşti boşaltma işlemilavman yaptık ,ve çok zor oldu çok canım yandı ama oldu çok şükür,artık çok dikkat etmem lazım,bir daha olmak istemiyorum,akşam sıkıntıdan kazandığımıza bile sevinemedim valla maçı,
Saatler geççsinnnnnn Allahımmm..
Hayırlısı ile güzel haberler alalımm..
Hem güldenim hemde gökyüzünden:18::18::18::18::18::18::18::18:
ecrinle gülden akşam coştu BJK maçından sonra,,,yaa evet bugün 3 tane şehit haberi var ,çok ama çok üzücü,Allah rahmet eylesinn,
canım sende bu arada 3 aylık oluyosun bak kısmetse,zaman nasıl geçiyor dimii,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?