Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın canım arkadaşlarım

Hepimiz için güzel bir gün olmasını dilerim.

Egunal canım dualarımız seninle,hayırlı haberlerini alacağız inşallah Allah'ın izniyle

Amın julıetta Allahım bızım yardımcımız olsun ınsallah...Cok emekler verıyoruz .Sabah fılm serıdı gıbı gectı gozumun onunden tum yasadıklarım sanırım artık ağır gelıyor

Canım benim hemen aklına kötü şeyler getirme İnşallah 20 dk sonra derin bir oh çekeceksin

çalışma saatlerin çokmuş be canım,,sabah kalkmak çok zor olur,ama olumsuz etkilenmez sen merak etme,ilk üç gün önemli diyolar ewet,bende 3 gün evdeydim sonra işe başladım,benim işimde de masa başı genelde ama bankalara falan dolaşıyorum hiçbişeycik olmaz sen merak etme,rahat ol

ecrinle gülden akşam coştu BJK maçından sonra,,,yaa evet bugün 3 tane şehit haberi var ,çok ama çok üzücü,Allah rahmet eylesinn,
canım sende bu arada 3 aylık oluyosun bak kısmetse,zaman nasıl geçiyor dimii,,

Saatler geççsinnnnnn Allahımmm..
Hayırlısı ile güzel haberler alalımm..
Hem güldenim hemde gökyüzünden:18::18::18::18::18::18::18::18:

ıkıgun once 13 de cıkmıstı o yzuden cnm 1-2 gıbı cıkarya genelde
sen nasıl oldun son durum ne

ben bugün çokkkkkk mutluyum,,,,akşam olaylı bir şekilde gerçekleşti boşaltma işlemilavman yaptık ,ve çok zor oldu çok canım yandı ama oldu çok şükür,artık çok dikkat etmem lazım,bir daha olmak istemiyorum,akşam sıkıntıdan kazandığımıza bile sevinemedim valla maçı,

Amın julıetta Allahım bızım yardımcımız olsun ınsallah...Cok emekler verıyoruz .Sabah fılm serıdı gıbı gectı gozumun onunden tum yasadıklarım sanırım artık ağır gelıyor

canım hemen üzme kendini,çok emek veriyoruz dediğin gibi ,en kötü bir şeyde en başa dönüyoruz,gerçekten bu hiç bitmiyor ,ben hala öyleyim ,insanın psikolojisi bozuluyor ister istemez,ama inş sonucun güzel olucak ,o tür kanamalar oluyo hep diğer arkadaşlarda yaşadı

canım çok şükür boşalttın sıkıntılarını ohh rahatlamışsındıırr bida dikkat et canım aman kabız olma bidaa çok kötü bişee

ohhh cok sevıdım cnm dıkkat et bol sebze ye su ıc kı zaten yapıyorsundurda sen bunalrı ac karnına kayısı ıncır kurusu al ye kuzummmm
olsun bugun sevın hala soktalarrr

Saatler geççsinnnnnn Allahımmm..
Hayırlısı ile güzel haberler alalımm..
Hem güldenim hemde gökyüzünden:18::18::18::18::18::18::18::18:

ıns canım yaaaa amınnnnnnnnnnnn

evet yaaaa bıtsın su ayrımcılık artık yeter yaaaa

kızlar inşallah hayırlı haberlerle geliinn şu mübarek cuma günündee sizi bekliyoruzz:18:

Kızlar sonucum 40.12 ama kanamam var dr progestan ıgne basladı. 5 gun ıgneye devam edıcekmısım. Suan kı yukselıs cok ıyı gebelık devam edıyor ama ben hala tedırgınım bukanama neden oluyor pekı ankayamadım bana bır yardım edın ltfn arkadaslar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…