kızlar kutlamalar bitince herkes duaya tamammı..dualr çok önemli..
birbirmize yapılan duada günahsız ağızın duası giib oluyor daha makbul tamammı..ben kendi adıma çok sevindim..
ilk defa briri için şükür namazı kılıcam niyetlendim çünkü bu bebe benide çok süründürdü..
günlerdir hastalık biyana işlerimi yapmadım bebenin yüznden öğlene kadar sonuç beklemekten..
akşam menüde ne var güldenin 161lik bebesi canım diyecem eşimeeeartık buderece olacaktım
ağırdan aldı sıpa nazlı yaaaankaraya gideyim anasının göbüşünd eolsun onu seveceemmmmm
15:00 çıkacakda bu gibi testleri telefonda söylemiyolarmış mecburen 17:00 dan sonra almaya gidecem:43.
su sen naptın balım
akasya elifnaz ne alemde bukadar kutlama aarasındaahalayın en küçük neferlerindennn
mutluyum,şoktayım,ağlıyorum,gülüyorum ne haldeyim bilmiyorum...
canım arkadaşlarım ve yakınlarım arıyorlar sürekli telefondayım ve yazamadım size...
birazdan yazmaya başlayacam detaylı...
sanırım bir mucizeye doğru ilerliyorum...
Merak ettiniz,benimle heyecanımı,üzüntümü,mutluluğumu paylaştınız,gece gündüz dua ettiniz...
Hepinizden Allahrazı olsun Bugünü bana yaşatan Rabbimden sevincimi yarım bırakmamasını diliyorum...
Anne Baba olmak için emeğini,zamanını,parasını,sağlığını hiç düşünmeden ortaya koyan tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip et Yarabbim...
Valla ben kalktım hemen kıldım canımm Rabbim kabul buyuraa..Ezan vaktide dualarımı okudum hepimizin adlarını sayarak yalvardım..İnşş herşey çok güzel olucakk canım benimm..
Ama çok fena oldum ben yaaaa
son yazdıklarınıza bakarken alıntı yapamıyorum geçmişten..
Beni nasıl mutlu ettiniz bilemezsiniz...
Kelimeler yetmez hangi cümleler anlatır şu an ki duygularımı bilmiyorum...
ilk kez bugün cevaplara yetişemiyorum...
Hepinizi sözde değil özde seviyorummm...
çok çok çok sağolun cansınınızz...
allah kabul etsin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnValla ben kalktım hemen kıldım canımm Rabbim kabul buyuraa..Ezan vaktide dualarımı okudum hepimizin adlarını sayarak yalvardım..İnşş herşey çok güzel olucakk canım benimm..
15:00 çıkacakda bu gibi testleri telefonda söylemiyolarmış mecburen 17:00 dan sonra almaya gidecem
canım rabbim yardımcınız olsun..yüreğine ferahlık versin..inşirah sureisni okusana bol bol canım rahatalrsın..
inşaallah iiy sonuç çıkıcak çıkmazsada rabbim sonradan düzeltecek elbet bigün sende anne olucan bak görr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?