Tüp Bebek Günlüğümüz !

Valla ben kalktım hemen kıldım canımm Rabbim kabul buyuraa..Ezan vaktide dualarımı okudum hepimizin adlarını sayarak yalvardım..İnşş herşey çok güzel olucakk canım benimm..

ayyyyy..... kızımda katıldı kutlamalara.... sanırım kendine kardeş geliceni anlayıp sevindi taklalar atıyo içerde yaşasıııııııınnnnnnn diye

akasya elifnaz ne alemde bukadar kutlama aarasındaahalayın en küçük neferlerindennn

gülden çok sevindim.
sağlıkla gelsin bebeğin çok çok sevindim iyi olsun bundan sonra her şey inşallah

amin canımmmmmmmmmmmmmm am,nnnnnnnnn,,,Allahım hep sevinçten ağlatsın seni inşallahhhh

bi<de kızımla halay çekiyoruz amaaaaa yavaş yavaşşşşşş

Valla ben kalktım hemen kıldım canımm Rabbim kabul buyuraa..Ezan vaktide dualarımı okudum hepimizin adlarını sayarak yalvardım..İnşş herşey çok güzel olucakk canım benimm..

rabbim kabul etsin canımmm...evet olucak güldene dedim telde hepimzi akalcağoz bak nekadar artttı hamişlerimiz...
senin pikaçunda büyüüsn emiiiiii

Ama çok fena oldum ben yaaaa
son yazdıklarınıza bakarken alıntı yapamıyorum geçmişten..
Beni nasıl mutlu ettiniz bilemezsiniz...
Kelimeler yetmez hangi cümleler anlatır şu an ki duygularımı bilmiyorum...
ilk kez bugün cevaplara yetişemiyorum...
Hepinizi sözde değil özde seviyorummm...
çok çok çok sağolun cansınınızz...

allah kabul etsin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bu topic uğurlu topic, burası yüreği de kendisi de güzel insanlarla dolu. buradaki herkese, inanıyorumki allahım sağlıklı bebişler nasip edicek. hepimize yaşatıcak bu duyguyu. kucağımıza alıcaz sağlıkla, birbirlerimizin duasıyla.. hepiniz iyiki varsınız

canım arkadaşlarım yaaa ben çok duygulandımmm
pazara gitcem şimdiii ağlamaklıı sebze meyve alcammm
ya biz hiç kopmayalım birbirimizden hepimizin hamiş olup bebeklerimizi kucağımıza alalım işşallahh....
ben hepinizi çok sewiom..
normal yoldan hamile kalan birini duyunca sewiniom ama hayırlısı olsun diip geçiom.ama benim gibi bu yolda mücadele eden biri hamiş olunca sanki kendim olmuş gibi sewiniom..çünkü umut oluoz birbirimize...
RABBİM HEPİMİZİ EVLAT SAHİBİ YAPSINN KİMSEYE EVLAT HASRETİ ÇEKTİRMESİNNN

bırak gecmısı sonra cevap verırısın alıntı yapmadan hadı katıl kutlamalara kardesım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…