Tüp Bebek Günlüğümüz !

rabbim bu günleride gösterdi bizee inşallah diğer arkadaşlarımızın da böyle kıutlamalarını yapıcazz bu topikte kimsenin göbüşü boş kalmasın inşallaahhhhhhhhhhh

Canimmmmmmm inanamıyorum Rabbim bizi seni duydu kabul etti cok cok şükürler olsun öyle sevindim ki kelimeler yetmiyor İnan allahım ya superrr bı gun canim benim başardın iste... Hersey o güzel kalbine göre olsun insallahh

Canim seni de cok tebrik ederim cok sevindim maşallah topik hamislesti dolsun taşsın inşallah... Negatif alan kardeslerimize de umut olsun bir gun herkes anne olacak )

:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:

kızlar ben anneme gidiyorumm kutlamaları yarım bırAKICAM ama aklım hep sizde ve su da inşallah ondan da güzel haberlerr alıcazz kendinize iiyi bakın sizi çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm kader arkadaşlarıımmm

kızlar tıklamaktan topiğin yolları kapandı bune izdiham yafff...
sucum sana gönderdim ama gelmedi galiba..
canım rabbim yarıdmıcnız olsun dua et inşirah suresini oku ferahlık gelsin kalbine...
amin canım allah razı olsun kutlamaya dönelim kafayı dağıtmam lazım

çok ama çokk sevindim egunalim canım benim dedğim gibi senin savaşçı bebişin var ve şükür ki kazandınız bebişinle bağ kurdunuz sımsıkı tebrikler en kocamanından gözleriniz aydın olsun Rabbim emeklerinin , sabrının karşılığını bugün gösterdi çok çok şükür çokk sevindim öpüyorum kocaman hem seni hem bebişini

eet bencede uğurluuu hepimizz bebeklerimizi alıcaz işşallah kucağımızaa..sizler kıdemli olcanız bize yardım etceksiniz artıkkk

bende senii sewiomm kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…