Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaaa nası sevindim anlatamammm.ağlıcam he şimdi:) tebrik ederim sonunda oldu valla:) Rabbim duaları geri çevirmedi.... Oh beeee rahatladım valla

güldencim hemen hamiş listesine adını kaydet bebişimmmmm

canım arkadaşım mutluluktan gözyaşlarımı tutamıyorum :119::119::119::119:

Cansınız yüreği güzel arkadaşlarım...
çok teşekkür ediyorum hepinize

Duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum. Gerçekten çok mutluyum. Ağlamamak için kendimi tutuyorum. Allahım kucağına almayı nasip etsin canım. Mucizen seni bırakmadı. İnsallah hiç bırakmasın.

egunalcim çooook sevindim rabbim bu cuma mübarek günde senin ve tüm bebek bekleyenlerin dualarını kabul etsin.sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. diğer arkadaşlarada en kısa sürede nasip etsin bu duyguyu. her ne kadar endişeli anne adayları olsakta biz çok güsel bir duyguymuş gerçekten...
egunalcim ben her ne kadar aktif olmasamda burada ki emeklerini görebiliyorum,herkesin üzüntüsünü sevincini samimiyetle paylaşıyosun... bu mutluluğu sonuna kadar hak eden güsel bir anne adayısın ...tekrar çok tebrik ediyorum seni...Allahım yüzünü güldürsün inşallah....

ve ikinci iyi haber, güldencim artık bence tebrikler diyebiliriz.... :119::119::119:anlaşılan oldukça nazlı bir bebek geliyor

Çok sevindim maşallah

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım arkadaşım

Çok mücadele ettin,zorluklardan gectin ama Allah yüzünü güldürdü çok şükür.

Harıka superrrrrrrrrrrr cok sevındım sukur rabbım sana

oooooooooooo maşallah kuzumaaaa tebrikler canımmmm.nasıl sevindim anlatamammmmmm.Allah dualarını kabul etti bebişimmm.artık sıra kesedeee.
Allahımmm biede nasip etttt...

Çok mutlu ettiniz beni...
İyiki varsınız..
inanın çok şey yazmak istiyorum hepinize ayrı ayrı ama sayfalar aldı başını gitti yetişmem lazım

bu ara güldencim büyük bi heycan ve sevinçle kocişimi arayıp haberi verdim oda çok tebrik ediyor seni.....

bebiş geliyoooo.la la la laay :118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::111::111::111::111::111::92::92::92:

3600 e 18 sayfa kalmış acaba diyorum 3gün 3gece misali 18 sayfa kutlamamı yapsak :))))))

ay bayıldım ben kutlamalara yaaa..
canlarım benim saolun...
çok mutlu oldum inanın daha fazla uzatamiciimm daha sırada alıntılar 5 var

Canım kocişime bende söledim tlf da cook sevindi,zaten arkadaşın hamileydi dedi:)),degeri cok güzel cıkmış dedi,ailecek coook mutlu olduktekraradan tebrik ediyorum senide eşinide..ögle yemegine geldigi için kocam baya sayfa kacırdım akşam tekrar girerim inş..şimdi diş dizimin ikinci bölümüne,dolgu bölümüne geciyorum..hepinizi ve özellikle seni coook öpüyorum..

:122::122::122::122::122::122::118::118::118::118:

süper fikir...:118::118:

yapalım akasyammmm kutlamalarıı değerr bu nazlı bebişeee:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
ooo kızlar sayfa kutlamasıyla benim kutlamam karışacak demek
çok tatlısınız..
arkadaşınız sizi çok seviyor...

Çok mutlu ettiniz beni...
İyiki varsınız..
inanın çok şey yazmak istiyorum hepinize ayrı ayrı ama sayfalar aldı başını gitti yetişmem lazım

Canım benim Allah sabrının,çabanın mükafatını verdi çok şükür.

Yok olmayacak böyle...
Beğene beğene geliyorum mesajlarınızı nolur kızmayın bana olarmıııı
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Bugün beni çok mutlu ettiniz..
Ne desem ne yazsam az kalır..
Rabbim güzel yüreğinize göre versin..
Hepiniz çok seviyorum

ya rabbim sen çok büyüksün herşeye kadirsin sana binlerce kez şükürler olsun bir mucize daha gerçekleşti canım gülden çok tebrik ediyorum sevinçten göz yaşlarımı tutamadım gene inşallah burda hepimiz pozitifi alırız ve kutlamalar hiç bitmez:119::119::119:nazar

Bir arada diyorum şu listeleri düzeltsen kendini ve gokyuzu nu alsan hamileler tarafına ne dersin????

Evet cnm şükür bügü anca kendime geldim kalktım kahvaltı sonra annemle ninemi yıkadık ay pek bir ters bu nine Allah'tan evde bastonla dolanmıyor vurucak diye korkuyorum senin de böyle kutlamanı yapicaz insallh

ınsallah hayatımmmmmmmm
nene bızdede var dun yıkadık bızde kaynanamla
ama bızımkı bastonlu da vurmuyo sıkıntı yokkkk

bugunde sen gerıde kal kuzum aaaaaaaaaaaaaa

hep mutlu ol balımmmmmmmmmm

Son düzenleme:
mucizelerin kadını güldennnnnnnnnnn...... kızımın çıtır teyzesi........ tekrar tebrik ediyorum............... seninle konuştuğumuz andan beri pc kucağımda kahvaltı masam bile duruyo..... gidip bari onu toplayım:)))) seni çok seviyorum rabbim tattırdığı bu mutluluğu yarım bıraktırmasın.... bize bebelerimizi alıp avmlerde gezmeyi nasip etsin.... ceren ve elifi koyup top havuzuna biz kahvelerimizi içelim............ rabbim bütün bebekleri korusun annelerine bağışlasın... bebeği olmayan evlat hasretiyle yana kullarına bir can bağışlasın.. bu mubarek cuma günü hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…