yaaa nası sevindim anlatamammm.ağlıcam he şimdi:) tebrik ederim sonunda oldu valla:) Rabbim duaları geri çevirmedi.... Oh beeee rahatladım valla
bugünki bekleyişi oturarak değilde temizlikle geçireyim dedim günlerdir güldenin test sonucuundna birazda hasta olmamdan dolayı
iş yapmadım..sela okundu içim bi tuhaf ağlamaklı dedim oturayım bırakayım işide ezana kadar dua edeyim güldene ve tüm can arkdaşlarıma..
ama bi ses bi bak dedi diğer tarafa....ve iiy ki baktım...şuan ağlıyorum yaaa sanki ben aldım değeri...
valla bende 2rekat şükür namazı kılıcam güldenle beraber günlerdir bu bebe bizide süründürdü savaşcı melek oooo...
güldennnn maaaşallah değerin çok güzel yaaaaa
ben diyodumki şömyle 70-80 gelir ama sen geçmişin baya değer rekoru...
inşaaallah sağlıklı gebelik ve bundna sonra herşey yolunda olucak canım benimmm...rabbim tamamına erdirsinnnnnn..
7.yılınd ahamiş kaldın darsı bana güldencim biliyosun biçok ortak yönümüzü...elhamdulilllahhhhhhhh
güldencim hemen hamiş listesine adını kaydet bebişimmmmm
canım çok sevindim allahım sonuna kadar getirsin , kaç gündür girip bakıyorum çıkıyorum meraktan ölüyordum bugün ögrünce içimde bişeyler eridi aglamaklı oldum inşallah sonuda çok güzel olacak. Taze hamişimiz bizede dua et artık ayagını sürü azıcık
maşallah canımmmm çok sevindim sabahtan beri yine burda seni bekliyordum , değerin süper fırlamış senin melek poposunu iyice yerleştirmiş demekki artık
allah tamamına erdirsin canım kendine çok dikkat et 41 kere maşallah size
canım arkadaşım mutluluktan gözyaşlarımı tutamıyorum:119::119::119::119:
egunelcım cooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk sevındım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah allahım ne guzel bı haber sabahtan berı annemle sana bakıoduk hadı bakalım guzel anne sımar artık basla hamılelık kaprıslerıne
:119::119::119::129::129::129::124::124::124::118::87::81:CANIM GÜLDENİM COOOOOOOOOOOOOOOOOOOKK ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNÜDE GÖRDÜK..RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİ..SENİNLE EKİM AYINDA BAŞLADIGIM BU YOLCULUKTA,SENİNDE BİGÜN HAMİLE OLDUGUNU GÖRCEGİMİ BİLİYODUM,İNANIYODUM..SEN BU YOLDA BANA TAM DESTEK OLDUN,HERKESE DESTEK OLDUN,RABBİM SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ BİNLERCE ŞÜKÜR...ŞUANDA DUYGULARIMI ANLATAMAM,O KADAR SEVİNDİM,MUTLU OLDUM Kİ..KELİMELER YETMEZ YETMİYOR ZATEN..KIZLARIMLA COOOK MUTLU OLDUK,ONLARADA KARDEŞ GELİYOR NE GÜZEL...RABBİM SAGLIKLA,HAYIRLISIYLA KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.,SAGLIKLA Bİ HAMİLELİK GECİR İNŞ..ARTIK SEN RESMEN HAMİLESİN BAK MELEGİN BIRAKMADI SENİ,TUTUNDU BU SEFER RABBİMİN İZNİYLE:))BUGÜN BAYRAM GÜNÜMÜZ YAAAA...DUYGULARIM OKADAR KARIŞIK Kİ KUTLAMA KAFALARINI BİLE HEPSİNDEN KARIŞIK YAPTIM ORTAYA..SABRETTİN,BAZEN KÖTÜ,OLUMSUZ GÜNLER GECİRDİN,DÜŞÜNDÜN AMA SONU MUTLU BİTTİ..RABBİM BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA NASİP ETSİN İNŞ..SEN ARTIK KEYFİNİ CIKAR HAMİŞLİGİN,KOLAY GELSİN HADİ BAKALIM..SENİİİ ÇOOOKKKKK SEVİYORUM,KUTLUYORUM VE ÖPÜYORUM CANIM...
ve ikinci iyi haber, güldencim artık bence tebrikler diyebiliriz.... :119::119::119:anlaşılan oldukça nazlı bir bebek geliyor
Çok sevindim maşallah
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım arkadaşım
Çok mücadele ettin,zorluklardan gectin ama Allah yüzünü güldürdü çok şükür.
Harıka superrrrrrrrrrrr cok sevındım sukur rabbım sana
oooooooooooo maşallah kuzumaaaa tebrikler canımmmm.nasıl sevindim anlatamammmmmm.Allah dualarını kabul etti bebişimmm.artık sıra kesedeee.
Allahımmm biede nasip etttt...
akasya yoklugunu analdım sayfada gectı ama bız devam ettık
inşallah senin kutlamanı yaparken hedeflediğim sayfayı kaaçırmıcam.............
yaaa çokk sewindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bide telde benimle sanki kötü bişi sölicek gibi konusuoooo deliiiiiiiii
sonra değerinii sölince şok oldummmm çok sewindirikkk oldummmmm
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINAAA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM ARKADAŞIMM BENİMMMMMM..SENİİ ÇOK SEWİYORUM AMA DAHA ÇOK O KÜÇÜK NAZLIIII BEBİŞİİİİ
65:
bebiş geliyoooo.la la la laay :118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::111::111::111::111::111::92::92::92:
3600 e 18 sayfa kalmış acaba diyorum 3gün 3gece misali 18 sayfa kutlamamı yapsak :))))))
ay bayıldım ben kutlamalara yaaa..ANAMMMM kızz neler olmuşş nelerrr güldenn tatlımm tebrik ederim senı yaaa..yaaa kızım bellıydı hamıstın ama netlesemeden de tam sevınememıstık..rabbım sukurler olsun bu gunu de gosterdı hepimizee...allahım keseyı gormeyı kucağına almayı nasip etisnn..cadı yaaa ne nazlıı bu bebişş gunlerdirr bizi surundurduu allahımm tebrik ederimmmm...Eki Görüntüle 406883 Eki Görüntüle 406893 Eki Görüntüle 406892 Eki Görüntüle 406891 Eki Görüntüle 406890 Eki Görüntüle 406889 Eki Görüntüle 406888 Eki Görüntüle 406886 Eki Görüntüle 406887 Eki Görüntüle 406895 Eki Görüntüle 406896 Eki Görüntüle 406897 Eki Görüntüle 406898 Eki Görüntüle 406899
:122::122::122::122::122::122::118::118::118::118:
canım güldenim ya,,,biliyordum yükseleceğini ,baştan beri diyorum sana erkek geliyor diye,,içime doğmuştu ,,o kadar mutlu oldum ki inan salya süümükk gidiyorrr:2::2:aama mutluluktannn bu sefer çok şükür Allahıma,,:119::119::119::119::119::119::119::119:
süper fikir...:118::118:
ooo kızlar sayfa kutlamasıyla benim kutlamam karışacak demekyapalım akasyammmm kutlamalarıı değerr bu nazlı bebişeee:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
ama daha 10 sayfadan fazla var yetişemiyorummm sizeee
Yok olmayacak böyle...
Beğene beğene geliyorum mesajlarınızı nolur kızmayın bana olarmıııı
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Bugün beni çok mutlu ettiniz..
Ne desem ne yazsam az kalır..
Rabbim güzel yüreğinize göre versin..
Hepiniz çok seviyorum
Evet cnm şükür bügü anca kendime geldim kalktım kahvaltı sonra annemle ninemi yıkadık ay pek bir ters bu nine Allah'tan evde bastonla dolanmıyor vurucak diye korkuyorumsenin de böyle kutlamanı yapicaz insallh
Yok olmayacak böyle...
Beğene beğene geliyorum mesajlarınızı nolur kızmayın bana olarmıııı
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Bugün beni çok mutlu ettiniz..
Ne desem ne yazsam az kalır..
Rabbim güzel yüreğinize göre versin..
Hepiniz çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?