Tüp Bebek Günlüğümüz !

insallah canım benımm yaaaa bızde senıı cok sevıyoruzzz...

sende kendine iyi bakk canımm cok slm aılene

Cnm beni mm su mübarek cuma gunu alınacak enguzel hbr duydugum Rabbim tamamına erdirsin saglikla kucağına al insallh bir öğrenelim cinsiyet neler gonderiçek teyzesi kuzuna Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallh darısı bütün kardeslerimizin basına yanımda ninem var ne olmuş diyor arkadas hamile nee akadas hamile nine dedim 85yasinda kulakları az çalışıyorAy dedi başladı dua etmeye adı ne dedi gulden dedim allahım nurten kızımıza saglikla kucağına almasını na et dedi
Biz annemle koptuk nurten kızım
Cnm bnm sonra düzeltti duası hadı icimde kalick hemen halay çekicem oldugum yerde

sonucun cıkmasına az kaldı hadı hayırlısı balım yaaa

şu an çooooooookkkkkkk mutluyuz kızımla........
:46

ayy çok sevindik kızımla

ya güldenin degeri kac cıktı yazsanıza..akasya,millstone yazın ya,catlıycam burda

:118::118::119::119::119::124::124:

Gülden gözümüz Aydin şükürler olsun

Şimdi kutlama zamanı
tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

biliyordum ben... Çok şükür yaaa....

Eki Görüntüle 406822 Eki Görüntüle 406822 Eki Görüntüle 406822

Cok sukur Allah devamını getirsin insallahh. Kizimla cokk mutlu olduk. Dualarimiz sizinle

:119: :119: :119:

Canım arkadaşlarımmmm...
Ne diyeceğimi bilemediğim birgün yaşıyorum...
Hepinizden Allahrazı olsun...
Ne güzel kutlamalar bunlar çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı

o kadar debelendim kapı çalınca 3600deki büyük kutlamayı yapamadım ama neyse o kadar mutluyumki bunu dert edemeyceğim..........

akasya üzülme bende bıraktım dedim nasılsa devam eder baksana 3600 çoktan geçmiş kızlar deavm ediyorrr...
biz bi alemiz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…