canım arkadaşlarım yaaa ben çok duygulandımmm
pazara gitcem şimdiii ağlamaklıı sebze meyve alcammm
ya biz hiç kopmayalım birbirimizden hepimizin hamiş olup bebeklerimizi kucağımıza alalım işşallahh....
ben hepinizi çok sewiom..
normal yoldan hamile kalan birini duyunca sewiniom ama hayırlısı olsun diip geçiom.ama benim gibi bu yolda mücadele eden biri hamiş olunca sanki kendim olmuş gibi sewiniom..çünkü umut oluoz birbirimize...
RABBİM HEPİMİZİ EVLAT SAHİBİ YAPSINN KİMSEYE EVLAT HASRETİ ÇEKTİRMESİNNN
kızlar ben anneme gidiyorumm kutlamaları yarım bırAKICAM ama aklım hep sizde ve su da inşallah ondan da güzel haberlerr alıcazz kendinize iiyi bakın sizi çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm kader arkadaşlarıımmm
eet bencede uğurluuu hepimizz bebeklerimizi alıcaz işşallah kucağımızaa..sizler kıdemli olcanız bize yardım etceksiniz artıkkk
ben herzaman hazırımmm,,inşş bebeğim doğduğunda sizlerle olucam,öncelik olarak sizzz varsınız artık hayatımda,,çünkü biz çok ii anlıyoruz birbirimiziii ve çok seviyoruzzz
sonucun cıkmasına az kaldı hadı hayırlısı balım yaaa
şu an çooooooookkkkkkk mutluyuz kızımla........
:46
ayy çok sevindik kızımla
ya güldenin degeri kac cıktı yazsanıza..akasya,millstone yazın ya,catlıycam burda
:118::118::119::119::119::124::124:
Gülden gözümüz Aydin şükürler olsun
Şimdi kutlama zamanı
tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biliyordum ben... Çok şükür yaaa....
Eki Görüntüle 406822 Eki Görüntüle 406822 Eki Görüntüle 406822
Cok sukur Allah devamını getirsin insallahh. Kizimla cokk mutlu olduk. Dualarimiz sizinle
:119: :119: :119:
ve canım söz verdiğim gibi... havaifişeklerim senin için....
Eki Görüntüle 406827 Eki Görüntüle 406827 Eki Görüntüle 406827 Eki Görüntüle 406827
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?