canım yaaaaa cok sevındımmm bak rabbım senıde melegıne kavusturduuuuuuuuu masalhhhhhhhhhhhhh
cok sevindim canım. allah kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin.
maşallah degerine.
:119::119::119::119::119::119::119::119:
Eki Görüntüle 406916
egunalin bebği geliyorrrr ,
kutlamaya geç kalmadım dimi
güldencim tebrik ediyorum canım çok sevindim kendiminki kadar çok inan allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla
guldenciimm çok tebrikleeer , inanılmaz sevindim haberi görünce..sırf senden haber almak için girip çıkıyorum bu ara, inan içim kıpır kıpır oldu çok duygulandım..allah tamamına erdirsin
Yok olmayacak böyle...
Beğene beğene geliyorum mesajlarınızı nolur kızmayın bana olarmıııı
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Bugün beni çok mutlu ettiniz..
Ne desem ne yazsam az kalır..
Rabbim güzel yüreğinize göre versin..
Hepiniz çok seviyorum
DELİYİSSSS valla bizz heeee..
Çok sevincliyim canım gözün Aydın tevekkülünün inancının sükunetinin ve sana edilen duaların karşılığını verdi Rabbim inşallah sonuna kadar sorunsuz bı gebelik geçirirsin allahım kucaginada almayı nasip etsin mucizeni çok sevindim degerini görünce gözyaşlarımı tutamadım Allah hepimizi mutluluktan ağlatsın inşallah :))
Aşkısıı semuşla da ağlaştık Allahım nasıl bir gün bugün büleeee..
Bekle bekleee boşalma yaşıyoruz galibaa..
Semuşta tebriklerini iletiyorr neti kopmuşş garibiminnn..
Geçmişi okuyamayacağım.
Gülden'in sonucu neeeeee?
Ben de seni soruyordum....
Heyooooooo.....
Allah'ım ağlatmasın hep güldürsün seni....
gülden çok sevindim.
sağlıkla gelsin bebeğin çok çok sevindim iyi olsun bundan sonra her şey inşallah
amin canımmmmmmmmmmmmmm am,nnnnnnnnn,,,Allahım hep sevinçten ağlatsın seni inşallahhhh
bi<de kızımla halay çekiyoruz amaaaaa yavaş yavaşşşşşş
30 yıl akıllı oldumda ne oldu
mucizelerin kadını güldennnnnnnnnnn...... kızımın çıtır teyzesi........ tekrar tebrik ediyorum............... seninle konuştuğumuz andan beri pc kucağımda kahvaltı masam bile duruyo..... gidip bari onu toplayım:)))) seni çok seviyorum rabbim tattırdığı bu mutluluğu yarım bıraktırmasın.... bize bebelerimizi alıp avmlerde gezmeyi nasip etsin.... ceren ve elifi koyup top havuzuna biz kahvelerimizi içelim............ rabbim bütün bebekleri korusun annelerine bağışlasın... bebeği olmayan evlat hasretiyle yana kullarına bir can bağışlasın.. bu mubarek cuma günü hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah......................
kuzu ben seni diğer platformda da görmek istiyorum.... sen niye katılmıyon bize?????
Yok olmayacak böyle...
Beğene beğene geliyorum mesajlarınızı nolur kızmayın bana olarmıııı
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Bugün beni çok mutlu ettiniz..
Ne desem ne yazsam az kalır..
Rabbim güzel yüreğinize göre versin..
Hepiniz çok seviyorum
kizlar benim msj sayim az oldugundan ozelden msj atamiyorum. 35izmir de bruksel merkezi hakkinda birseyler sormustu. bu yazdiklarimi ona gonderirseniz sevinirim :))
bizde sperm hareket azligi ve sperm sekil bozuklugu vardi. yucel hoca imsi kullanacaklarini soyledi. boylelikle en iyilerini ve en kalitelilerini secebileceklerini soyledi. tabi basta rabbim olmak sartiyla sansimizin bu teknikle yuksek olacagini soyledi.
bizim iyi kalitede 25 yumurtaya imsi ile secilen spermler mikroenjeksiyon edildi ve 16 tanesi dollendi.
cok kaliteli ve guclu olduklari icin 5. gune kadar cok rahat dayanabileceklerini soyledi. ve 5. gun transferi yapildi.
allahin izniyle su an 5 haftalik hamileyim :))
insallah guzl devam eder :))
biz brukselden calisanlardan cok memnun kaldik. hala bile telefonda gorusuruz. kafama takilanlari hemsirelere sorarim. onlarda biz sizi arayacagiz deyip yucel hocayla gorusturuyorlar.husamettin uslu hocanin cep telefonunu kafama esen her konuda arayabiliyorum mesela.gecesi gunduzu yok :))
yani anlayacagin ben bruksel tup bebegi tavsiye edebilirim.
insallah hakkinda hayirlisi olur.
rabbim dileyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.amin.
mrb arkadaslar bende bugun yarn tedawiye baslcam adetimi bekliyorum ama bizim sorun erkek faktörü esim azosperm m.tese olcak bu durumda olupta hamile kalan warsa yazarmsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?