Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım yaaaaa cok sevındımmm bak rabbım senıde melegıne kavusturduuuuuuuuu masalhhhhhhhhhhhhh

cok sevindim canım. allah kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin.
maşallah degerine.

:119::119::119::119::119::119::119::119:

kutlamaya geç kalmadım dimi

güldencim tebrik ediyorum canım çok sevindim kendiminki kadar çok inan allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla

guldenciimm çok tebrikleeer , inanılmaz sevindim haberi görünce..sırf senden haber almak için girip çıkıyorum bu ara, inan içim kıpır kıpır oldu çok duygulandım..allah tamamına erdirsin

vallahi çok duygulandım yaaa..
ağla ağla içim çıkacak...
saolun canım arkadaşlarım...
ilginizi sevginizi görmek nasıl güzel bir duygu inanın anlatamıyorum...
turginur bayıldım ama leylekineeee

Hadi şekerim, geçir artık kendini hamileler listesine

saol canım..
sabır gerektiren bir süreç zaten benimki biraz daha fazla oldu işte..
bakalım sıra pazartesiye geldi..
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
inşallah seninde güzel haberine az kaldı canım..

Aşkısıı semuşla da ağlaştık Allahım nasıl bir gün bugün büleeee..
Bekle bekleee boşalma yaşıyoruz galibaa..
Semuşta tebriklerini iletiyorr neti kopmuşş garibiminnn..

bu kezde aşkısının içine semra kaçmışşş
canım semracım çok saol..
garip duygular yaşıyorum...
Allah herkese yaşatsın böyle mutluluğu..

Geçmişi okuyamayacağım.

Gülden'in sonucu neeeeee?
Ben de seni soruyordum....
Heyooooooo.....
Allah'ım ağlatmasın hep güldürsün seni....

canım benimm..
Amiinnn diyorumm..
Gözyaşlarımız hep sevinçten olsun inşallah...

gülden çok sevindim.
sağlıkla gelsin bebeğin çok çok sevindim iyi olsun bundan sonra her şey inşallah

hep olumlu düşünmeye yönlendirdin beni...
saol canım...hiç unutmayacam yazdıklarını
amin canımmmmmmmmmmmmmm am,nnnnnnnnn,,,Allahım hep sevinçten ağlatsın seni inşallahhhh

bi<de kızımla halay çekiyoruz amaaaaa yavaş yavaşşşşşş

Amiinnnn nurdancım...tabii ağırdan ağırdan katıl halaya nolur nolmaz dimii...

amin...........................

güldenn sen ağlama artık aaaa...hamişsin gebesin göbüşünde bebik var...
tamammı..sakince dinlen sen artık ..hatta listeye geçri kendini hem daha olumlu oluruz hep beraber p.tesiye...
sonrada yat kuzum dinlen beslenmene de dikkat et...

Igneyı yenı yaptıabıldım. Recete krızı yasadık dolayısıya bırdaha gıdıp saglık ocagında recete yazdırdıkk :44::44::44::44::44::44::44::44:

kuzu ben seni diğer platformda da görmek istiyorum.... sen niye katılmıyon bize?????

Canımın içi face kullanmıyorum

Sizin için bir Camenta hesabı açmayı düşündüysemde sizin gercek hesaplarınıza haksızlık olur düşüncesiyle vazcaydım.

Yoksa bende çok isterim

GULDEN hEP DUA EDIYORDUM aLLAHIM GULDENLE BENIM SONUCUM YUKSEK OLSUN DIYE. gECE baktım kanamam baslamıs ..Dedımkı benım kuzularım benı bırakmıs gıdıyor..Ezan okunurken sana dua ettıım barı Guldenın yuzu gulsun rabbım dıyeeAma cok sukur sımdı hersey yolunda gıbı...Insallah Allah tamamına erdırsın cnm bnm...

kafani ve moralini bozma. insallah hersey cok guzel olacak. tabloda bugun testi yenileyecegin yaziyor. sonuc nedir egunalcim. epeydir giremiyordum.seni cok merak ettim canim.

mrb arkadaslar bende bugun yarn tedawiye baslcam adetimi bekliyorum ama bizim sorun erkek faktörü esim azosperm m.tese olcak bu durumda olupta hamile kalan warsa yazarmsnz

kizlar benim msj sayim az oldugundan ozelden msj atamiyorum. 35izmir de bruksel merkezi hakkinda birseyler sormustu. bu yazdiklarimi ona gonderirseniz sevinirim :))

bizde sperm hareket azligi ve sperm sekil bozuklugu vardi. yucel hoca imsi kullanacaklarini soyledi. boylelikle en iyilerini ve en kalitelilerini secebileceklerini soyledi. tabi basta rabbim olmak sartiyla sansimizin bu teknikle yuksek olacagini soyledi.
bizim iyi kalitede 25 yumurtaya imsi ile secilen spermler mikroenjeksiyon edildi ve 16 tanesi dollendi.
cok kaliteli ve guclu olduklari icin 5. gune kadar cok rahat dayanabileceklerini soyledi. ve 5. gun transferi yapildi.
allahin izniyle su an 5 haftalik hamileyim :))
insallah guzl devam eder :))
biz brukselden calisanlardan cok memnun kaldik. hala bile telefonda gorusuruz. kafama takilanlari hemsirelere sorarim. onlarda biz sizi arayacagiz deyip yucel hocayla gorusturuyorlar.husamettin uslu hocanin cep telefonunu kafama esen her konuda arayabiliyorum mesela.gecesi gunduzu yok :))
yani anlayacagin ben bruksel tup bebegi tavsiye edebilirim.
insallah hakkinda hayirlisi olur.
rabbim dileyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.amin.

yucel karaman 6.haftanda ultrasona git dedi ve bizde randevumuzu aldik. 12 mayis cumartesi. kizlar sizce o gun kesenin gozukebilmesi icin erken bir zaman degil dimi ???
bu arada 12 mayista estrofemi birakmami soyledi.

rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın canımmmmmmmmm
tesekkurler ıletırız tabı arkadasımızaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…