eşimle bu güzel günü kutlayalım dedik biz çamlıcada yemege gidiyoruz hepinizi öpüyorum
kutluyum oh oh yandan yandan
sagol canım benım
canım benim kusura bakma telefondada pek konuşamadım
sağol canım aradaşım amin rabbim herkese güzel haberler aldırsın
eşimle bu güzel günü kutlayalım dedik biz çamlıcada yemege gidiyoruz hepinizi öpüyorum
Ben geldımmmm
bugün pek bi mutluyum diye kocacım dediki seni yemek yemeye götüreyim sonrada sakaryaya gider canlı müzik dinlerizo yüzden kalkıp duşumu alıp hazırlanmaya başlayayım:)))))
rabbim en kısa zamanda millstoneninde pikocasını çoğaltsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün pek bi mutluyum diye kocacım dediki seni yemek yemeye götüreyim sonrada sakaryaya gider canlı müzik dinlerizo yüzden kalkıp duşumu alıp hazırlanmaya başlayayım:)))))
eşimle bu güzel günü kutlayalım dedik biz çamlıcada yemege gidiyoruz hepinizi öpüyorum[/QUOT
afiyet olsun canımmmmmm
hayy maşaallah size...elifnazda pek yoruldu bugün..
egucum millet senin yerine kutlamada..baksana birne çiçek gelir..
biri çamlıcaya gider biri sakaryaya...(orada iyi balık kokar ha ankaram yaa
canım çekti bee bend eeşimle gezsem keşke adam daha eve gelmediki akşam kursu var 9da evde..
egunal haklısın ben sana takıldım tabiki baştan beri bi ileri bi geri oldu herşey..
hep sınıra geldin döndün bizde senle üzüldük..
şimdi çok sevindik istiyozki sende gir havaya..
belki asıl iyiliği sen yapıyosun kendine canım benim..
bu sakin duruşunda rabbimden ama sonunu güzel eylecek inş.
benim yeğenimin temkinli anası severim sizi yaa...
sonuda güzel olsunda sende tam gir havaya eşinle uzun uzun kutlayın birbirinizi..sizden bi parça var artık inşaallah..
evet canım arkadaşlarım kutlamadalar bu akşam..
bende seviniyorum havayada girdim zaten ama bi yanım dur bakalım daha diyor hep...
inşallah dediğin gibi olacak canım...
tüm güzel dileklerine AMİNN diyorum...
ay nekadar güzelll..
aferin enişteye...
güzelce bi eğlen canım...
ohhhhh ne guze Allah mutlulugunuzu daım etsın....Bızım yerımızede eglen cnmbnm..
pazartesi çıksın değerin hemde 3günlük olucak şöyle 400lere yakın..
ozaman heryanın inancak ..
kocacım baktı asık suratlı karısının bugün ağzı kulaklarında, bi güzellik yapayım istedi:) rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin.. ayrıca benim gerçek bacuların evleneceği yok gülden sayesinde teyze oluyorum çıkıp kutlamam lazım........
hepinizi öpüyorum gece geç dönme ihtimalim yüksek ama yine de gelince uğrarım..... hepinizi öpüyorum....
yaa kızlar ben kutlama ve takip olaylarına yetişemiyorum artık pert oldum çünkü diğer arkadaşım bugün gelmedi ve ben yine gece 11 de çıkıyorum ağlamak istiyorumartık eve gidip uzanmak istiyorum kasıklarım ağrıyor zaten bir de sürekli oturunca fena oldum yani arada dolaşıyorum ama uzanmak istiyorum.. yok yok bu böyle olmayacak önümüzdeki ay başında bitti burayla işim
Eki Görüntüle 407345 işte dün ve bu sabah ki çift çizgilerim
Kıyamam ben sanaaaa
Canimcim bunlar normal gebelik testlerimi yoksa hassas olanlardanmi yani adet gunün gelmeden 4-5 gün öncekiler mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?