fena olmaz valla burda hasret çeken çok var
oo yaşlar ortaya çıkcak öylemii..
ya ben 1981 29 mart ankara doğumluyumhahh ha sen sığmaz diyon ben çeteremi döktümmm..
bu sene sınır geçtim ya yaştada bi kararsızım yaa...yıl olarak 31 oluyom ama aya vurunca 32
ne desem bilemedim buçuk hesabıda sevmiyom
Günaydın canlarımı nasılsıniz biz öğlen detaylı tarama icin Dr a gidiçez babamiz geldi sabh bu sabh kızım bana bir tepik attı resmen karnim sallandı öyle uyandımay bize dua edin teyzeleri insallh guzel hbrle geliriz
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize güzel hanımlar... Ne var ne yok, okuyamadım geçmişi var mı önemli bir gelişme dünden beri...
Güldencim başınız sağolsun, allah mekanını cennet etsin dayıcığının...
ben 25 kasım 1978 doğumluyum tatlım
herkese muhteşem bir hafta sonu diliyorummmm.....
güldencim başın saolsun canım Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin.
Selam kızlar nasılsınız.
Egunal basın saolsun canım. Benim moralim bozuk
sabah kontrole gittim. Doktor yumoşun büyümediğini ve bi sıvı gördüğünü söyledi.
Neden büyümediğine bakalım dedi ve kan verdim.erken çatlama olabilir dedi. Sonuca göre beni arayacaklartedavim iptal olabilir
hasret çekenlerin gözüne gözüne de sokmayım diye yayınlamıyorum işteee
Oyyy demek detaylı taratacaksınız kuzuyuu...
Güzel haberlerle gelin allah işinizi rast getirsin canım..
Saol canım valla dediğinden beri bilgi topluyorum tabii eksikler var artık eksik olan kendi desin valla aramaktan helak oldum yani...
Saol canım..
Tamam canım gerçi yaşları eksik olanlar hamişler ama olsun nasıl olsa sende bi kaç güne resmi hamiş olcan...
Teşekkürler kuzum..
Annem üzgün tabii çok ben daha iyiyim..
Ay inanmıyorum yaa erken çatlama durumumu var...
Inşallah öyle değildir canım..
Sonuç ne zaman belli olacak peki
allah korusun canım ınsallh ıptal olmaz tedavınnnSelam kızlar nasılsınız.
Egunal basın saolsun canım. Benim moralim bozuk
sabah kontrole gittim. Doktor yumoşun büyümediğini ve bi sıvı gördüğünü söyledi.
Neden büyümediğine bakalım dedi ve kan verdim.erken çatlama olabilir dedi. Sonuca göre beni arayacaklartedavim iptal olabilir
Canım arkadaşlarım kızlar hamişlerin yaşı yok bi yazırversen dediler onları ekliyorum bilginize
valla bende bekliyorum sonucunu Rabbim sen koru...inşallah değildir ama içim hiç rahat deilyani büyümeden çatlamış sanırım. Kendeki değere bakacaklar o kesinleştiriyomus. 1 saate kadar arayacaklarını söyediler
allah korusun canım ınsallh ıptal olmaz tedavınnn
emegıne saglık canımmm hakkını helal et hamiş hamiş yoruyoruz senıde...
günaydın su cummm...
valla iyi haberle uyanmadım bu sabah dayım vefat etmiş kalp krizinden keyfim yok yani..
bu halde taaa trabzonada gidemem cenaze oraya defnedilecek..
Canım arkadaşlarım kızlar hamişlerin yaşı yok bi yazırversen dediler onları ekliyorum bilginize
Kızlar hemşire aradı. Kan değerim normal çıkmış ama sabah doktor çarşamba günü gördüğü 15 mmlik yumurtayı göremediği için ve sıvıı gördüğü için catlamış olacagını düşünmüş.kan değerne göre çatlamamış. 2 gün daha iğneye devam edecem progestona. Ptesi tekrar bakacak.
Bu durum nereye gider acaba ?
gör bak cok güzel olacak herseyyyyyyyyyyyyyyyy
35 yasından sonra hamiş kalan cok kısı varayyyyyyyyyy umudum cogaldııı
çoğalsın tabi güzelim benim yaşımda 38
hasret çekenlerin gözüne gözüne de sokmayım diye yayınlamıyorum işteee
oyyy demek detaylı taratacaksınız kuzuyuu...
güzel haberlerle gelin Allah işinizi rast getirsin canım..
saol canım valla dediğinden beri bilgi topluyorum tabii eksikler var artık eksik olan kendi desin valla aramaktan helak oldum yani...
saol canım..
tamam canım gerçi yaşları eksik olanlar hamişler ama olsun nasıl olsa sende bi kaç güne resmi hamiş olcan...
teşekkürler kuzum..
annem üzgün tabii çok ben daha iyiyim..
ay inanmıyorum yaa erken çatlama durumumu var...
İnşallah öyle değildir canım..
sonuç ne zaman belli olacak peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?