Tüp Bebek Günlüğümüz !

hasret çekenlerin gözüne gözüne de sokmayım diye yayınlamıyorum işteee

oyyy demek detaylı taratacaksınız kuzuyuu...
güzel haberlerle gelin Allah işinizi rast getirsin canım..

Eki Görüntüle 407813

Üstün hizmet ödülünüzü almak üzere sahneye teşrifleriniz arz olunur.

saol canım valla dediğinden beri bilgi topluyorum tabii eksikler var artık eksik olan kendi desin valla aramaktan helak oldum yani...

saol canım..

ben 25 kasım 1978 doğumluyum tatlım

tamam canım gerçi yaşları eksik olanlar hamişler ama olsun nasıl olsa sende bi kaç güne resmi hamiş olcan...

herkese muhteşem bir hafta sonu diliyorummmm.....

güldencim başın saolsun canım Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin.

teşekkürler kuzum..
annem üzgün tabii çok ben daha iyiyim..

ay inanmıyorum yaa erken çatlama durumumu var...
İnşallah öyle değildir canım..
sonuç ne zaman belli olacak peki

Canım arkadaşlarım kızlar hamişlerin yaşı yok bi yazırversen dediler onları ekliyorum bilginize

inşallah değildir ama içim hiç rahat deil yani büyümeden çatlamış sanırım. Kendeki değere bakacaklar o kesinleştiriyomus. 1 saate kadar arayacaklarını söyediler

allah korusun canım ınsallh ıptal olmaz tedavınnn
Canım arkadaşlarım kızlar hamişlerin yaşı yok bi yazırversen dediler onları ekliyorum bilginize

emegıne saglık canımmm hakkını helal et hamiş hamiş yoruyoruz senıde...

inşallah değildir ama içim hiç rahat deil yani büyümeden çatlamış sanırım. Kendeki değere bakacaklar o kesinleştiriyomus. 1 saate kadar arayacaklarını söyediler
valla bende bekliyorum sonucunu Rabbim sen koru...

allah korusun canım ınsallh ıptal olmaz tedavınnn
emegıne saglık canımmm hakkını helal et hamiş hamiş yoruyoruz senıde...

rica ederim kuzum...

günaydın su cummm...
valla iyi haberle uyanmadım bu sabah dayım vefat etmiş kalp krizinden keyfim yok yani..
bu halde taaa trabzonada gidemem cenaze oraya defnedilecek..

Canım basın sagolsun Allah rahmet eylesin dayına mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin.

Guldenim basiniz Sagolsun. Rabbim baska aci gostermesin. Gercekten cok zor bir durum biz ne desek bos bebeeeemmm yaaaa sabir ve metanet diliyorum sana

canım benım yenı gördum kusura bakma gecmıse pek bakamıyorumda... basın sagolsun tatlımm... rabbım kalanlara saglıklı ömürler versın dayında nur içinde yatsınn

Kızlar hemşire aradı. Kan değerim normal çıkmış ama sabah doktor çarşamba günü gördüğü 15 mmlik yumurtayı göremediği için ve sıvıı gördüğü için catlamış olacagını düşünmüş.kan değerne göre çatlamamış. 2 gün daha iğneye devam edecem progestona. Ptesi tekrar bakacak.
Bu durum nereye gider acaba ?

gör bak cok güzel olacak herseyyyyyyyyyyyyyyyy

gör bak cok güzel olacak herseyyyyyyyyyyyyyyyy

inşallah canım benim.. Bu mübarek günde okadar dua ediyorum ki duygulanıp ağlayasım geliyor. Sizde dua edin benim için ne olur.

Allah maddi manevi emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın.

İnşallah güldencim bakalım görücez 5 gün sonra :18:

Kızlar nereye kayboldunuz Ben 3 te çıkamıyorum arkadaş sağolsun 6 da gelecekmiş eşim sinirden deliye döndü hemen çıkıyorsun diye söylenip durdu.. Ben sinirden ağlamak üzereyim o kadar kalabalık ki burası nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…