Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ya nerde çalışıyorsun bu kadar yoğun. Sinirlenmemeye çalış başarabilirsen stres daha kötü canım. İş yerindeki arkadaşlarımla paylastinmi bilmiyorum ama onlar da anlayissiz yani ben burda sinir oldum. Allah sana kolaylık versin canım.

güldencim başın sağolsun... rabbim geride kalanlara minik meleğine sağlıklı uzun ömürler versin........

Canım insallah sonu güzel bitecek.

Aynen canım pazartesi konuşucam işten ayrılıyorum diye ay başına kadar yerime birini bulurlar en azından ben dayanamayacağım artık kasıklarıma bıçakalr saplanıyor bugün çok ağrım yoktu stresten oldu heralde :18::18:

Canim yaaa neler yasadigini anlayabiliyorum doktorum bana calis ayrilma isinden dedigi icin ayrilmadim isimden ama ugrastigim. Insanlar oyle anlyissiz ve odunlar di ki istifa edp yerime birini bulana kadar calistim ama simdiki durumumun tek sorumlusu basima getirdikleri kiz kurusudur..insani calismak degil de etrafindaki insanlarin odunlugu okuzlugu yipratiyor..evet en dogrusunu dusunmus esin keske bu kararino transfer oncesi verseydinn. Canim benimm yaaa insaallah eve gidip dinlenince gecer sancilarin kramplarin falan bizim gebeligimiz de normal hayata musaade etmiyor maaleseff....

Guldenim basiniz Sagolsun. Rabbim baska aci gostermesin. Gercekten cok zor bir durum biz ne desek bos bebeeeemmm yaaaa sabir ve metanet diliyorum sana
Canım basın sagolsun Allah rahmet eylesin dayına mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin.
canım benım yenı gördum kusura bakma gecmıse pek bakamıyorumda... basın sagolsun tatlımm... rabbım kalanlara saglıklı ömürler versın dayında nur içinde yatsınn
Canım başınız sağ olsun.

güldencim başın sağolsun... rabbim geride kalanlara minik meleğine sağlıklı uzun ömürler versin........
saolun canım arkadaşlarım...
Allahrazı olsun..

ohh bee süpper bi haber..
şimdi şöyleki benim daktır çatlamaya yakın sıvı birikmesi olabilir demişti bence garip bir durum değil bu..
tabii şu an kaç mm yumoş o da çok önemli..
yumoşun hemencecik büyürse gayet güzel olur sonu...
hiç bişey olamayacak Allahın izniyle..

İnşallah güldencim bakalım görücez 5 gün sonra :18:

yuuhhh diyorum yaa..
senin dışında herkes geç geliyoo erken gidiyooo izin kullanıyooo..
sen oranın demirbaşı olarak bekliyorsun herhalde..
valla eşinde haklı sende..
ne diyeceğimi şaşırdım artık..

Sudenaz 27

Baharb 31

Sevdammmmm 27

Eemo 36
yardımlarınız için sizi öpebilirmiyim

çatlamadığı kesin progesteron hormonun belli ederdi yoksa..
belki diyorum ultrasonda görülen sıvıdan dolayı net görüntü alamadı doktor ve yumoşu göremedi..
Allhın izniyle pazartesi olması gereken boyutta ve yerde olacak...zaten o gün görürseniz aynı gün akşam çatlatma iğnesi vurursun çarşambada yumoşunu alırlar..

egunalcim benim icin bi duzeltme yaparsan sevinirim arkadasim randevum 18 mayista
demek yanlis yazmisim,nerdeyse 7 bucuk haftalik olacak allah izin verirse
su anda 5+4 olmusuz ya dogum ne zaman acaba hesap yapamadim
bugune kadar bi arkadasim hamile kalsa hemen doktorundan once ben hesaplardim dogacagi gunu
ama kendiminkini hesap yapmadim bi zahmet sen benim hesabi yaparmisin arkadasim daha kontrolume iki hafta var
turkiyede 6 haftalik oluncami kontrol ediyorlar?
simdiye kadar benim sagligimla ilgilendiler bebege hic bakamdilar insallahhhh iyidirrrrr
beni aydinlatirsan sevinirim canim arkadasim'.

inşallah canım inşallah pazartesi görürler de alırlar.
Senin içene doguyo biliyorum. Dediklerin de çıkıyor.benim için öyle düyorsan inşallah öyle olur canım.

canımcım google gebelik tarihi hesaplama yaz otamatik hesaplayıcılar var. son adet tarihini yazıyosun hemen çıkıyo kaç haftalık olduğun

Canım ben açıkçası başıma bunların geleceğini tahmin etmemiştim canım artık ne yapalım olan oldu 1 ay daha sabredeceğim bana kalsa hemen bırakıp çıkıcam ama arada eniştem var benim buraya girmeme o sebep oldu.. Eniştemi zor durumda bırakmak istemiyorum anlayacağın burasıda aynı ne öküzler var en sonunda birinin boğazına yapışıcam çok zorluyorlar sabrımı Kasık ağrım hafifledi çok şükür ama bugün hiç güzel birşey yapmadım 2-3 sigara içerken günde bu saate kadar 6-7 olmuştur:18: çok üzülüyorum ama içmezsem delirirdim heralde yarın hiç içmicem:26:

güldenim başınız sagolsun,rabbim geride kalanlara ömür versin..kader dencek bişey yok,ömür bittigi anda ne bir dakika fazla ne bir dakika eksik yaşıyoruz..mekanı cennet olsun..sen nasılsın buarada?hamişşş güldenim benimayy evet benim diş dizim hala bitmedi,dr dogumdan sonra yeniden gelcen diyo,o kadar dişlerimi fırcalıyorum yinede hamilelikte coook cektim bu dişlerdenbakalım final ne zaman olcak..canım buarada ben 26 mayıs 81 dogumluyum,ayyy 31 girmeme günler kaldı,yaşlanıyorummm

ben topige geldigimde sen burdaydın,bi de kimse yok diye cıkıp gittin küstük sana kızlarımla iştebize selam vermeden cıkıp gittin aglayalımmı şimdi...

heycanla ayrıntılı ultrason sonuclarınızı bekliyorum,mutlaka yaz nelere baktılar..bizde haftaya gircez inş..güzel sonuclarla gelin inş..prensesinle..akşamda benimkinin bi tanesi bi cıkarttı tekmeyi ne oluyoz dedimhangisi vurdu bilmiyorum ya,siz cıkında popolarınıza vurcam sizin dedimdiş cektirince kızdılar bana heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…