Kızlar nereye kayboldunuzBen 3 te çıkamıyorum arkadaş sağolsun 6 da gelecekmiş eşim sinirden deliye döndü hemen çıkıyorsun diye söylenip durdu.. Ben sinirden ağlamak üzereyim o kadar kalabalık ki burası nefes alamıyorum
Kızlar hemşire aradı. Kan değerim normal çıkmış ama sabah doktor çarşamba günü gördüğü 15 mmlik yumurtayı göremediği için ve sıvıı gördüğü için catlamış olacagını düşünmüş.kan değerne göre çatlamamış. 2 gün daha iğneye devam edecem progestona. Ptesi tekrar bakacak.
Bu durum nereye gider acaba ?
Canım ya nerde çalışıyorsun bu kadar yoğun. Sinirlenmemeye çalış başarabilirsen stres daha kötü canım. İş yerindeki arkadaşlarımla paylastinmi bilmiyorum ama onlar da anlayissiz yani ben burda sinir oldum. Allah sana kolaylık versin canım.
Aynen canım pazartesi konuşucam işten ayrılıyorum diye ay başına kadar yerime birini bulurlar en azından ben dayanamayacağım artık kasıklarıma bıçakalr saplanıyor bugün çok ağrım yoktu stresten oldu heralde :18::18:
Guldenim basiniz Sagolsun. Rabbim baska aci gostermesin. Gercekten cok zor bir durum biz ne desek bos bebeeeemmm yaaaa sabir ve metanet diliyorum sana
Canım basın sagolsun Allah rahmet eylesin dayına mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin.
canım benım yenı gördum kusura bakma gecmıse pek bakamıyorumda... basın sagolsun tatlımm... rabbım kalanlara saglıklı ömürler versın dayında nur içinde yatsınn
Canım başınız sağ olsun.
saolun canım arkadaşlarım...güldencim başın sağolsun... rabbim geride kalanlara minik meleğine sağlıklı uzun ömürler versin........
Kızlar hemşire aradı. Kan değerim normal çıkmış ama sabah doktor çarşamba günü gördüğü 15 mmlik yumurtayı göremediği için ve sıvıı gördüğü için catlamış olacagını düşünmüş.kan değerne göre çatlamamış. 2 gün daha iğneye devam edecem progestona. Ptesi tekrar bakacak.
Bu durum nereye gider acaba ?
İnşallah güldencim bakalım görücez 5 gün sonra :18:
Kızlar nereye kayboldunuzBen 3 te çıkamıyorum arkadaş sağolsun 6 da gelecekmiş eşim sinirden deliye döndü hemen çıkıyorsun diye söylenip durdu.. Ben sinirden ağlamak üzereyim o kadar kalabalık ki burası nefes alamıyorum
yardımlarınız için sizi öpebilirmiyim
Sudenaz 27
Baharb 31
Sevdammmmm 27
Eemo 36
saolun canım arkadaşlarım...
Allahrazı olsun..
ohh bee süpper bi haber..
şimdi şöyleki benim daktır çatlamaya yakın sıvı birikmesi olabilir demişti bence garip bir durum değil bu..
tabii şu an kaç mm yumoş o da çok önemli..
yumoşun hemencecik büyürse gayet güzel olur sonu...
hiç bişey olamayacak Allahın izniyle..
CANIM PERŞEMBE GÜNÜ 15 MM GÖRMÜŞLER . BU SABAH GÖREMEYİNCE ÇATLADI SANMIŞ DOKTOR. ÇATLAMAMIŞ AMA NEREYE KAYBOLMUŞ ONU ANLAMADIM
PAZARTESİ GÜNÜ İNŞALLAH BÜYÜMÜŞ OLARAK GÖRÜR DE OPUYA CAĞIRIR. ZATEN TOPU TOPU 1 YUMOŞUM VARDI
CANIM PERŞEMBE GÜNÜ 15 MM GÖRMÜŞLER . BU SABAH GÖREMEYİNCE ÇATLADI SANMIŞ DOKTOR. ÇATLAMAMIŞ AMA NEREYE KAYBOLMUŞ ONU ANLAMADIM
PAZARTESİ GÜNÜ İNŞALLAH BÜYÜMÜŞ OLARAK GÖRÜR DE OPUYA CAĞIRIR. ZATEN TOPU TOPU 1 YUMOŞUM VARDI
evet artsın artsın. Başı da biz çekelim ewest. Bende 38 :)
çatlamadığı kesin progesteron hormonun belli ederdi yoksa..
Belki diyorum ultrasonda görülen sıvıdan dolayı net görüntü alamadı doktor ve yumoşu göremedi..
Allhın izniyle pazartesi olması gereken boyutta ve yerde olacak...zaten o gün görürseniz aynı gün akşam çatlatma iğnesi vurursun çarşambada yumoşunu alırlar..
egunalcim benim icin bi duzeltme yaparsan sevinirim arkadasim randevum 18 mayista
demek yanlis yazmisim,nerdeyse 7 bucuk haftalik olacak allah izin verirse
su anda 5+4 olmusuz ya dogum ne zaman acaba hesap yapamadim
bugune kadar bi arkadasim hamile kalsa hemen doktorundan once ben hesaplardim dogacagi gunu
ama kendiminkini hesap yapmadim bi zahmet sen benim hesabi yaparmisin arkadasim daha kontrolume iki hafta var
turkiyede 6 haftalik oluncami kontrol ediyorlar?
simdiye kadar benim sagligimla ilgilendiler bebege hic bakamdilar insallahhhh iyidirrrrr
beni aydinlatirsan sevinirim canim arkadasim'.
Canim yaaa neler yasadigini anlayabiliyorum doktorum bana calis ayrilma isinden dedigi icin ayrilmadim isimden ama ugrastigim. Insanlar oyle anlyissiz ve odunlar di ki istifa edp yerime birini bulana kadar calistim ama simdiki durumumun tek sorumlusu basima getirdikleri kiz kurusudur..insani calismak degil de etrafindaki insanlarin odunlugu okuzlugu yipratiyor..evet en dogrusunu dusunmus esin keske bu kararino transfer oncesi verseydinn. Canim benimm yaaa insaallah eve gidip dinlenince gecer sancilarin kramplarin falan bizim gebeligimiz de normal hayata musaade etmiyor maaleseff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?