Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm biz ciktik yaklasik 45dk surdu dr da tanidik cikti annemle uzun uzun bakti hatta kizim bnm yaramaz kapandi yuz ustu donmedi gidin 20yuruyun birde cukulata ye iyle gel dedi cnm butun organlari bnm suyun plesanta aklina ne geliyorsa tek tek ayrintili bakildi kalp ozellikle dudaklar parmk arasi ve sonunda ana bir baktik ki bebEgim o minicik ayagini yuzune almis elle de ayagini tutuyordu cok komikti sonra sag el parmk agzinda sol elle de gozunu ovusturuyordu hamdolsun rabbime beslenme geriligide olmicak insallh dedi hersey sukur yolunda canlarim hemn bir camiyedaldim sukurnamazi kildim umarim seninde iyi cikicak rahat ol cnm ben cok tedirgindim hamd olsun ki temiz o minik kalp ah ah rabbim mutis bir mucuze yaratiyorgozyaslarimi tutamadim cnm

Kızlar bugün 12. Gunüm dayanamadım öğleden sonra idrar testi yaptım kocaman bı tek çizgi çıktı yine 5 yıldır yaptıgım diğer testler gibi (

Gözün Aydın canım. Allah sag sağlım kucağına almayı nasip etsin :)

Canım başın sağ olsun, Allah geride kalanlara sabır versin, sen üzme kendini ve uzak tut bu mevzu dan....
hehehhe ben 39

Saol canım..
bende öyle yaptım uzak duruyorum elimden geldiğince..

sanırım ben yanlış yazdım randevu gününü düzeltirim kuzum...
muhtemel doğum tarihi için en son adet tarihini yaz bana hesaplayalım..
zaten liste içinde lazım..
randevuda hem keseyi hem kalp atışını görmek için gideceksin...
Türkiyede 5.haftadan sonra kese için 7.hafta itibariylede kalp atışı için çağırıyorlar...
Allahın izniyle bebeklerin iyidir...

inşallah canım inşallah pazartesi görürler de alırlar.
Senin içene doguyo biliyorum. Dediklerin de çıkıyor.benim için öyle düyorsan inşallah öyle olur canım.

Allah yanıltmasın canım..

egunal

canım başınız sağolsun........ Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin

saol canım..
Allahrazı olsun..

aynen öyle ervacım yatan değil yeten ölüyor...saolsaın..
valla pazartesi bi olsaydı değerimi bi göreydim o zaman hamişim diyebilecem inşallah..
ay yesinler senin yaş hassasiyetini..
e bende temmuzda giriyorum 32 ime ama 31 yazmadım sene hesabına göre yazdı listeye bi kerem..
31 sin işteee

ohh çok şükür kuzum çok sevindim..
anlattıklarını hayal ettim ama ben onu yerim yaaaa..
cimcime..
Rabbim hepimize yaşatsın bygünleri..

Kızlar bugün 12. Gunüm dayanamadım öğleden sonra idrar testi yaptım kocaman bı tek çizgi çıktı yine 5 yıldır yaptıgım diğer testler gibi (

ama sabah idrarıyla yapsaydın..
hassas testlerden mi peki

Son düzenleme:
ben topige geldigimde sen burdaydın,bi de kimse yok diye cıkıp gittin küstük sana kızlarımla iştebize selam vermeden cıkıp gittin aglayalımmı şimdi...
aaaaaaa..... ne ayıp bize........ görmedim kuzu görsem gidermiyim hiç özledim dseni çoktandır denk gelemiyoz.... ama bütün yazdıklarını okuyorum.... inşallah tarama testinde çok iyi çıkacak....

bence yinede moral bozma hemen.... benim idrar testimde negatifti..... inşallah kan testinde pozitifi görürsün bitanem....

Yok canım hassas testlerden degil ucuz olanlardan evde vardı yeni almadım ama moralim bozulmadı desem yalan olur icimi bı umutsuzluk kapladı kimseye diyemiyorum ama umutsuz mutsuz hissediyorum kendimi. Esimi görsen öyle heyecanlı ki çok umutlu sabah dedim zaten kendisine herseye hazırlıklı olmalıyız diye. Ve sordum niye bukadar umutlusun diye bilmiyorum dedi ama iyi seyler hissediyorum dedi bu kez bisey diyemedim inşallah dedim ama aksi halde halimizi düşünemiyorum

akasyanında dediği gibi pozitif çıkmayabilir canım..
bi de elindeki bhcg hassasiyeti az olan bir testse zaten çıkmaz..
bi çok testte bhcg 20-50 arası olunca gösterir der..
seninkinin hassasiyeti ne acaba..
bence eşin gibi düşünelim sonuna kadar...

egünal cnm başın sağolsun allah bebişine uzun ömür versin...

arkadaşlar bişey sorucam ben 1 haftadır hastayım halsizim başım ağrıyo ateşim var bildiğiniz soğuk algınlığı gibi belirtilerini yaşadım..pazartesi hem dahiliye hem kadındoğuma muayene oldum..dahiliyecinin yağtığı tahliller sonucunda crp yüksek çıktı yani vücudumda enfeksiyon varmış,kadın doğuma gittim bebeğim nasıl 15 gündür göremediğim için çok meraklanmıştım ayrıca hasta olduğum için bişey olur diye aklım gitti çünkü..bebğimin iyi olduğunu söyledi antibiyotik verdiler duocıd ama 5 gündür sabah aksam kullandım bu gün sadece atesim yok ama diğer sıkıntılarım devam ediyor..yani hala iyileşemedim...şimdide enfeksiyon bebeğime zarar vermişmidir,neden bu kadar uzun sürede iyilesemedim,diye düşünüp düşünüp duruyorum..pazarteside kendi doktoruma kontrolum var inşallah beni rahatlatır...
ilk üç ay da geçirilen enfeksiyonlar ve kullanılan antibiyotikler bebege zarar verirmii bilgisi yada tecrübesi olan varmı

saol canım...
sana verilen antibiyotik gebelere göredir bişey olmaz Allahın izniyle...
antibiyotik yeni bittiyse anca etkisini görmeye başlarsın acele etme..
belki hamileliğin verdiğini rutin bir süreçtesindir...
bak Maşallah hiç bişey yok kuzunun..
antibiyotikte aldığın için enferksiyon yokolmuştur bence...

Kizlar cok sukur evimdeyim ve dinleniyorum 2 saatir neredeyse ama hala ayaga kalkinca tansiyonum dusuyor ama olsun evde olmak superr yarin yataktan hiiicc cikmicam

Son düzenleme:
Kizlar cok sukur evimdeyim ve dinleniyorum 2 saatir neredeyse ama hala ayaga kalkinca tansiyonum dusuyor ama olsun evde olmak superr yarin yataktan hiiicc cikmicam

valla ben buna kutlama yaparım arkadaş..
:118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:

inşallah cnm
crp yüksekliği düşüğe sebep oluyor dedi doktor zaten onu duyunca aklım çıktı..
umarım enfeksiyon yok olmuştur..,
hepimiz ayrı ayrı sıkıntılardan geçiyoru zmevlam yardımcımız olsun inşallah...

basit gebelik testlerinde çok kalitesiz olanı var..ben test günümden önce sabah idrarıyla yaptığımda silik çıkmıştı.kan tahlili yaptırdım 118 çıkmıştı eve gelirken bi tane daha idrar testi alıcam yine görmek istiyorum dedim yıllarca hasret kaldığım için bu çift çizgilere(manyaklık belki ama)... sabah kullandığım testen değilde başka bir markanın testini almışım bu sefer..bide ne göreyim negatifff....yani demek istediğim kullandığınız testin bhcg hassasiyeti düşüktür belki o yüzden çıkmamıştır..şiödiden canınızı sıkmayın inşallah pozitif olur sonucun..

cok gecmis olsun canim benim gorumceme doktoru ilk uc ay bebek anneden birsey almaz demisti.. zaten hamilelige uygun antibiyotik tedavisi yapiyorlar...Allahin izniyle hic bir sey olmaz tatlim sen kalbini ferah tut

İnşallah canım dediğiniz gibidir Pazartesi giricem Allah'ın izniyle sonucu. Üstelik yaptığın şey asla manyaklik degil çünkü hepimiz ayniyiz hep negatifi gördüğümüz icin bur kerede olsa o çift çizgiyi görmek istiyoruz

valla ben buna kutlama yaparım arkadaş..
:118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:

Gercekten kutlanacak bir durum oldu degil mi gulden? Vallahi ben kutlamami yatarak yapiyorum ama cok acim evde yemek yok dogal olarak Kocisle simdi cikip bir seyler alicaz igne zamanim da geldi ayyy bana bir oturmak yok

cok gecmis olsun canim benim gorumceme doktoru ilk uc ay bebek anneden birsey almaz demisti.. zaten hamilelige uygun antibiyotik tedavisi yapiyorlar...Allahin izniyle hic bir sey olmaz tatlim sen kalbini ferah tut

saol bitanem..inşallah dediğin gibi olur...gerçekten insan kendini değilde bebeğini düşünüyo doktora gideceğim gece sabah kadar kabuslar gördüm bişey oldumu diye...zaten bize 9 ay rahat yok,bu endişelerden..rabbim sağlıkla dünyaya getirsin herkesin bebeğini inşallah...

sende iyice dinlen o işyerine gelip herkese bağırıp çağırasım geldi valla..rapor alsan keske olmazmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…