heycanla ayrıntılı ultrason sonuclarınızı bekliyorum,mutlaka yaz nelere baktılar..bizde haftaya gircez inş..güzel sonuclarla gelin inş..prensesinle..akşamda benimkinin bi tanesi bi cıkarttı tekmeyi ne oluyoz dedimhangisi vurdu bilmiyorum ya,siz cıkında popolarınıza vurcam sizin dedim diş cektirince kızdılar bana heralde
Cnm biz ciktik yaklasik 45dk surdu dr da tanidik cikti annemle uzun uzun bakti hatta kizim bnm yaramaz kapandi yuz ustu donmedi gidin 20yuruyun birde cukulata ye iyle gel dedi cnm butun organlari bnm suyun plesanta aklina ne geliyorsa tek tek ayrintili bakildi kalp ozellikle dudaklar parmk arasi ve sonunda ana bir baktik ki bebEgim o minicik ayagini yuzune almis elle de ayagini tutuyordu cok komikti sonra sag el parmk agzinda sol elle de gozunu ovusturuyordu hamdolsun rabbime beslenme geriligide olmicak insallh dedi hersey sukur yolunda canlarim hemn bir camiyedaldim sukurnamazi kildim umarim seninde iyi cikicak rahat ol cnm ben cok tedirgindim hamd olsun ki temiz o minik kalp ah ah rabbim mutis bir mucuze yaratiyorgozyaslarimi tutamadim cnm
Canım başın sağ olsun, Allah geride kalanlara sabır versin, sen üzme kendini ve uzak tut bu mevzu dan....
hehehhe ben 39
egunalcim benim icin bi duzeltme yaparsan sevinirim arkadasim randevum 18 mayista
demek yanlis yazmisim,nerdeyse 7 bucuk haftalik olacak allah izin verirse
su anda 5+4 olmusuz ya dogum ne zaman acaba hesap yapamadim
bugune kadar bi arkadasim hamile kalsa hemen doktorundan once ben hesaplardim dogacagi gunu
ama kendiminkini hesap yapmadim bi zahmet sen benim hesabi yaparmisin arkadasim daha kontrolume iki hafta var
turkiyede 6 haftalik oluncami kontrol ediyorlar?
simdiye kadar benim sagligimla ilgilendiler bebege hic bakamdilar insallahhhh iyidirrrrr
beni aydinlatirsan sevinirim canim arkadasim'.
inşallah canım inşallah pazartesi görürler de alırlar.
Senin içene doguyo biliyorum. Dediklerin de çıkıyor.benim için öyle düyorsan inşallah öyle olur canım.
egunal
canım başınız sağolsun........ Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin
güldenim başınız sagolsun,rabbim geride kalanlara ömür versin..kader dencek bişey yok,ömür bittigi anda ne bir dakika fazla ne bir dakika eksik yaşıyoruz..mekanı cennet olsun..sen nasılsın buarada?hamişşş güldenim benimayy evet benim diş dizim hala bitmedi,dr dogumdan sonra yeniden gelcen diyo,o kadar dişlerimi fırcalıyorum yinede hamilelikte coook cektim bu dişlerden bakalım final ne zaman olcak..canım buarada ben 26 mayıs 81 dogumluyum,ayyy 31 girmeme günler kaldı,yaşlanıyorummm
Cnm biz ciktik yaklasik 45dk surdu dr da tanidik cikti annemle uzun uzun bakti hatta kizim bnm yaramaz kapandi yuz ustu donmedi gidin 20yuruyun birde cukulata ye iyle gel dedi cnm butun organlari bnm suyun plesanta aklina ne geliyorsa tek tek ayrintili bakildi kalp ozellikle dudaklar parmk arasi ve sonunda ana bir baktik ki bebEgim o minicik ayagini yuzune almis elle de ayagini tutuyordu cok komikti sonra sag el parmk agzinda sol elle de gozunu ovusturuyordu hamdolsun rabbime beslenme geriligide olmicak insallh dedi hersey sukur yolunda canlarim hemn bir camiyedaldim sukurnamazi kildim umarim seninde iyi cikicak rahat ol cnm ben cok tedirgindim hamd olsun ki temiz o minik kalp ah ah rabbim mutis bir mucuze yaratiyorgozyaslarimi tutamadim cnm
Kızlar bugün 12. Gunüm dayanamadım öğleden sonra idrar testi yaptım kocaman bı tek çizgi çıktı yine 5 yıldır yaptıgım diğer testler gibi(
aaaaaaa..... ne ayıp bize........ görmedim kuzu görsem gidermiyim hiç özledim dseni çoktandır denk gelemiyoz.... ama bütün yazdıklarını okuyorum.... inşallah tarama testinde çok iyi çıkacak....ben topige geldigimde sen burdaydın,bi de kimse yok diye cıkıp gittin küstük sana kızlarımla iştebize selam vermeden cıkıp gittin aglayalımmı şimdi ...
Kızlar bugün 12. Gunüm dayanamadım öğleden sonra idrar testi yaptım kocaman bı tek çizgi çıktı yine 5 yıldır yaptıgım diğer testler gibi(
Yok canım hassas testlerden degil ucuz olanlardan evde vardı yeni almadım ama moralim bozulmadı desem yalan olur icimi bı umutsuzluk kapladı kimseye diyemiyorum ama umutsuz mutsuz hissediyorum kendimi. Esimi görsen öyle heyecanlı ki çok umutlu sabah dedim zaten kendisine herseye hazırlıklı olmalıyız diye. Ve sordum niye bukadar umutlusun diye bilmiyorum dedi ama iyi seyler hissediyorum dedi bu kez bisey diyemedim inşallah dedim ama aksi halde halimizi düşünemiyorum
egünal cnm başın sağolsun allah bebişine uzun ömür versin...
arkadaşlar bişey sorucam ben 1 haftadır hastayım halsizim başım ağrıyo ateşim var bildiğiniz soğuk algınlığı gibi belirtilerini yaşadım..pazartesi hem dahiliye hem kadındoğuma muayene oldum..dahiliyecinin yağtığı tahliller sonucunda crp yüksek çıktı yani vücudumda enfeksiyon varmış,kadın doğuma gittim bebeğim nasıl 15 gündür göremediğim için çok meraklanmıştım ayrıca hasta olduğum için bişey olur diye aklım gitti çünkü..bebğimin iyi olduğunu söyledi antibiyotik verdiler duocıd ama 5 gündür sabah aksam kullandım bu gün sadece atesim yok ama diğer sıkıntılarım devam ediyor..yani hala iyileşemedim...şimdide enfeksiyon bebeğime zarar vermişmidir,neden bu kadar uzun sürede iyilesemedim,diye düşünüp düşünüp duruyorum..pazarteside kendi doktoruma kontrolum var inşallah beni rahatlatır...
ilk üç ay da geçirilen enfeksiyonlar ve kullanılan antibiyotikler bebege zarar verirmii bilgisi yada tecrübesi olan varmı
Kizlar cok sukur evimdeyim ve dinleniyorum 2 saatir neredeyse ama hala ayaga kalkinca tansiyonum dusuyorama olsun evde olmak superr yarin yataktan hiiicc cikmicam
saol canım...
sana verilen antibiyotik gebelere göredir bişey olmaz Allahın izniyle...
antibiyotik yeni bittiyse anca etkisini görmeye başlarsın acele etme..
belki hamileliğin verdiğini rutin bir süreçtesindir...
bak Maşallah hiç bişey yok kuzunun..
antibiyotikte aldığın için enferksiyon yokolmuştur bence...
egünal cnm başın sağolsun allah bebişine uzun ömür versin...
arkadaşlar bişey sorucam ben 1 haftadır hastayım halsizim başım ağrıyo ateşim var bildiğiniz soğuk algınlığı gibi belirtilerini yaşadım..pazartesi hem dahiliye hem kadındoğuma muayene oldum..dahiliyecinin yağtığı tahliller sonucunda crp yüksek çıktı yani vücudumda enfeksiyon varmış,kadın doğuma gittim bebeğim nasıl 15 gündür göremediğim için çok meraklanmıştım ayrıca hasta olduğum için bişey olur diye aklım gitti çünkü..bebğimin iyi olduğunu söyledi antibiyotik verdiler duocıd ama 5 gündür sabah aksam kullandım bu gün sadece atesim yok ama diğer sıkıntılarım devam ediyor..yani hala iyileşemedim...şimdide enfeksiyon bebeğime zarar vermişmidir,neden bu kadar uzun sürede iyilesemedim,diye düşünüp düşünüp duruyorum..pazarteside kendi doktoruma kontrolum var inşallah beni rahatlatır...
ilk üç ay da geçirilen enfeksiyonlar ve kullanılan antibiyotikler bebege zarar verirmii bilgisi yada tecrübesi olan varmı
basit gebelik testlerinde çok kalitesiz olanı var..ben test günümden önce sabah idrarıyla yaptığımda silik çıkmıştı.kan tahlili yaptırdım 118 çıkmıştı eve gelirken bi tane daha idrar testi alıcam yine görmek istiyorum dedim yıllarca hasret kaldığım için bu çift çizgilere(manyaklık belki ama)... sabah kullandığım testen değilde başka bir markanın testini almışım bu sefer..bide ne göreyim negatifff....yani demek istediğim kullandığınız testin bhcg hassasiyeti düşüktür belki o yüzden çıkmamıştır..şiödiden canınızı sıkmayın inşallah pozitif olur sonucun..
valla ben buna kutlama yaparım arkadaş..
:118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:
cok gecmis olsun canim benim gorumceme doktoru ilk uc ay bebek anneden birsey almaz demisti.. zaten hamilelige uygun antibiyotik tedavisi yapiyorlar...Allahin izniyle hic bir sey olmaz tatlim sen kalbini ferah tut
Kizlar cok sukur evimdeyim ve dinleniyorum 2 saatir neredeyse ama hala ayaga kalkinca tansiyonum dusuyorama olsun evde olmak superr yarin yataktan hiiicc cikmicam
saol bitanem..inşallah dediğin gibi olur...gerçekten insan kendini değilde bebeğini düşünüyo doktora gideceğim gece sabah kadar kabuslar gördüm bişey oldumu diye...zaten bize 9 ay rahat yok,bu endişelerden..rabbim sağlıkla dünyaya getirsin herkesin bebeğini inşallah...
sende iyice dinlen o işyerine gelip herkese bağırıp çağırasım geldi valla..rapor alsan keske olmazmı???[/QUO
Haklisin tatlim zaten zor buluyoruz dogal olarak daha fazla endise duyuyoruz her seyden... Rapor almak kar etmiyor 3 gun raporum vardi onun yerine 3 gun tam calistim 1 hafta alsam neler olacakti dusunemiyorum herhalde orada yatar kalkardimNeyse ki ay sonuna kadar devam edicem sonra ayriliyorum isten :124: Gerci ay sonu onemli degil asil su an bu tempoda olmamam lazimdi ama ne yapalim kismet artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?