Günaydın arkadaslarım Rabbim herkesin dualarını kabul etsin insallh ama insanın 1yil icinde isteklerini dualarını böyle bir geceye bağlamamasi gerektiğini düşünüyorum derler ya her geceyi Kadir gecesi,, kapına her gelenide Hızır bil diye Rabbim insallh her gecemizi guzel eylesin herkesin kucağı yuvası evlatlarla dolsun
Ben hepinize huzurlu bir pazar gunu diliyorum iyi tatiller canlarım
günaydın arkadaslarım rabbim herkesin dualarını kabul etsin insallh ama insanın 1yil icinde isteklerini dualarını böyle bir geceye bağlamamasi gerektiğini düşünüyorum derler ya her geceyi kadir gecesi,, kapına her gelenide hızır bil diye rabbim insallh her gecemizi guzel eylesin herkesin kucağı yuvası evlatlarla dolsun
ben hepinize huzurlu bir pazar gunu diliyorum iyi tatiller canlarım
[sıze=2]Eki Görüntüle 408237 Eki Görüntüle 408238 Eki Görüntüle 408239 Eki Görüntüle 408240
günaydıınnnnn...
Güzel bir pazar günü bizim olsun canım arkadaşlarım...
Saat 7.30 oluyor pazar pazar bu saatte uyunurmu ne ayıp hadi kalkın ama[/sıze]
günaydın iyi pazarlar
günaydın iyi pazarlar
günaydın kızlar iyi pazarlar...
Allah yardımcın olsun canım yarın transfer gunün inşallah meleğin sana tutunuriyi pazarlar kizlar kimse yok ben bilgimi birakayim,transfer 7 mayisa ertelendi E2 biraz zayif cikdi.441.Dr estrofemi 7tablete cikardi,transfere kadar yukselir diye,bana dua edin,sizde benim dualarimdasiniz.Allah yar ve yardimcimiz olsun.insallah herseyin hayirlisi olur.
Cok sagol canim su an her nasihata ihtiyacim var baska ne biliyorsun anlat kiz,beslenme nasil olmali?transferden sonra eve neyle dondun? araba saga,sola sallamiyomu?tek dusuncem bu!simdiden tskAllah yardımcın olsun canım yarın transfer gunün inşallah meleğin sana tutunur
Nacizane bir seyler söylemek istiyorum ben transfer için gittiğimde doktor söylemişti
Transfere. Giderken giyilen çamaşırlarda yumusatici ve deterjan kokusu olmamaliymis
Parfüm ve deodorant hatta kolonya bile surulmemeliymis
Embriyo kokudan olumsuz etkileniyormuş
Ben giyeceğim kıyafetleri çamaşır makinasında deterjansiz olarak yıkayİp gitmiştim
Bilgin olsun istedim
Gunaydin canim Allah razi olsun,tesekkur ederim senin durum ne?bi de ne biliyorsan yazarmisin?günaydın arkadaşlar... evet canım traNSFEre giderken oje bile sürmemen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?