Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaslarhepinize iyi geceler
Bu aksam hidirellez gecesi ben duamı ettim dileğimi diledim ve Gül ağacına astım
Düa ederken sizleri de unutmadım tabitek tek isminiz aklımda kalmıyor ama kadınlar kulubü
2012 tüp bebek günlüğünde bulunup evlat hasretiyle yanan kullarını sevindir yarabbim diye niyazda bulundum.
Sizlerde benim için dua edebilir mısınız
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum

ne kadar güzel dua etmişsin :) dualarımız seninle canım... allah bu günde tüm dileklerimizi kabul etsin...tüm kadınlar kulübünün hıdırellezi kutlu mutlu ve bol dilekli olsun :)

Kızlar iyi geceler bugün uğraşmadım destanlar yazılmış valla okuyamadım da :) inşallah herkes iyidir cok öpüyorum sizi Rabbim bu hece hepinizin dileğini kabul eder inşallah optuuumm

iyi geceler kızlar ben annemdeydiim biliosunuzki yeni geldimmm geçmişi okudum ohh ne güzel kutlamalar yapmışsınızz SUcum canım tebrik ederiiim çok sevindim değeriniize . KARASU canım ayrıntılıya girmişsiin yerim fıstığınn ayacıklarınıı bende yatayım dinleneyimm çok gezdim bugün annemlerlee yorlduum

Günaydın arkadaslarım Rabbim herkesin dualarını kabul etsin insallh ama insanın 1yil icinde isteklerini dualarını böyle bir geceye bağlamamasi gerektiğini düşünüyorum derler ya her geceyi Kadir gecesi,, kapına her gelenide Hızır bil diye Rabbim insallh her gecemizi guzel eylesin herkesin kucağı yuvası evlatlarla dolsun
Ben hepinize huzurlu bir pazar gunu diliyorum iyi tatiller canlarım

günaydınn canım..
sizede iyi pazarlar ailecek
seni seviyorum ben yazmak istedim içimden geldi...

Günaydıınnnnn...
Güzel bir pazar günü bizim olsun canım arkadaşlarım...
Saat 7.30 oluyor pazar pazar bu saatte uyunurmu ne ayıp hadi kalkın ama

günaydın iyi pazarlar

günaydın kızlar iyi pazarlar...

iyi pazarlar kizlar kimse yok ben bilgimi birakayim,transfer 7 mayisa ertelendi E2 biraz zayif cikdi.441.Dr estrofemi 7tablete cikardi,transfere kadar yukselir diye,bana dua edin,sizde benim dualarimdasiniz.Allah yar ve yardimcimiz olsun.insallah herseyin hayirlisi olur.

Allah yardımcın olsun canım yarın transfer gunün inşallah meleğin sana tutunur

Nacizane bir seyler söylemek istiyorum ben transfer için gittiğimde doktor söylemişti
Transfere. Giderken giyilen çamaşırlarda yumusatici ve deterjan kokusu olmamaliymis
Parfüm ve deodorant hatta kolonya bile surulmemeliymis
Embriyo kokudan olumsuz etkileniyormuş
Ben giyeceğim kıyafetleri çamaşır makinasında deterjansiz olarak yıkayİp gitmiştim
Bilgin olsun istedim

günaydın arkadaşlar... evet canım traNSFEre giderken oje bile sürmemen gerekiyor.

Cok sagol canim su an her nasihata ihtiyacim var baska ne biliyorsun anlat kiz,beslenme nasil olmali?transferden sonra eve neyle dondun? araba saga,sola sallamiyomu?tek dusuncem bu!simdiden tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…