Gunaydin canim Allah razi olsun,tesekkur ederim senin durum ne?bi de ne biliyorsan yazarmisin?
:26::26:
5 haftalık hamileyim canım.Arabada gelirken kasmana gerek yok. hafif yatar pozisyonda git yeter.birde arabayı kullanan kişi yavaş gitmeli ve arabayı sarsmamalı.tekerlek üstünde oturma.transferden 1,5-2 saat sonra tuvaletini yap.tutabildiğin kadar tut.2 saat sonra eve gitmek için kalkabilirsin.bol bol dut kurusu incir kayısı ,ananas kivi ye. kabız olmamaya bak bu çok önemli.ve transferden sonra bol su iç.transfere giderkende idrara sıkışık olman gerekiyor.aman su içmeyi abartma.evden çıkarken tuvaletine gir.1-2 bardaktan başka su içme çünkü sonra resmen acı çekiyorsun.hafif sıkışık olman doktorlar için yeterli.çünkü daha bebeğin yerleştirildikten sonra 2 saat daha tuvaletini tutman gerekecek unutma.ben bunları yaptım.umarım yardımcı olmuşumdur.ii şanslar.umarım bebeğin seninle olur :)
merhaba luckylove senınbe haftalarımız aynı tahmını dogum tarıhıde dr gıttınmı kese ıcın.benım cuma gunuydu 5 milim dedı dr ama aklımda bır suru sey vardı o ana soramadım odeger normalmı dıye.
Eki Görüntüle 408237 Eki Görüntüle 408238 Eki Görüntüle 408239 Eki Görüntüle 408240
Günaydıınnnnn...
Güzel bir pazar günü bizim olsun canım arkadaşlarım...
Saat 7.30 oluyor pazar pazar bu saatte uyunurmu ne ayıp hadi kalkın ama
Günaydın arkadaşlar.... Sevincimi paylaştığım gibi üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum.. bir iyi bir kötü haberim var...
Dün sabah günlerce gecelerce uğraş verdiğimiz, en iyi arkadaşım, sırdaşım, meleğim köpeğimi kaybettik... Gerçekten bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim... Hayret ederdim çok fazla kendini yıpratıp üzülenlere... Ama sanki canımın bir parçası koptu gitti.. Neyse sizinde canınızı sıkmamak adına daha fazla içimi dökmemeyi tercih ediyorum...
Sabah babam ve eşim onu gömdükleri için doktor randevumuza biraz geç kaldık... doktora nasıl gittim nasıl döndüm pek blmiyorum...
Çok şükür bebekte bir sorun yok. Yani keseyi gördük... Bebek görünmüyor herhalde bu dönemde? Ama doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi... 15 inde kalp atışı için gideceğiz...
Benden böyle.. Sizlere haber vermek istedim..
Günaydın arkadaşlar.... Sevincimi paylaştığım gibi üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum.. bir iyi bir kötü haberim var...
Dün sabah günlerce gecelerce uğraş verdiğimiz, en iyi arkadaşım, sırdaşım, meleğim köpeğimi kaybettik... Gerçekten bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim... Hayret ederdim çok fazla kendini yıpratıp üzülenlere... Ama sanki canımın bir parçası koptu gitti.. Neyse sizinde canınızı sıkmamak adına daha fazla içimi dökmemeyi tercih ediyorum...
Sabah babam ve eşim onu gömdükleri için doktor randevumuza biraz geç kaldık... doktora nasıl gittim nasıl döndüm pek blmiyorum...
Çok şükür bebekte bir sorun yok. Yani keseyi gördük... Bebek görünmüyor herhalde bu dönemde? Ama doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi... 15 inde kalp atışı için gideceğiz...
iyi pazarlar kizlar kimse yok ben bilgimi birakayim,transfer 7 mayisa ertelendi E2 biraz zayif cikdi.441.Dr estrofemi 7tablete cikardi,transfere kadar yukselir diye,bana dua edin,sizde benim dualarimdasiniz.Allah yar ve yardimcimiz olsun.insallah herseyin hayirlisi olur.
iyi pazarlar kizlar kimse yok ben bilgimi birakayim,transfer 7 mayisa ertelendi E2 biraz zayif cikdi.441.Dr estrofemi 7tablete cikardi,transfere kadar yukselir diye,bana dua edin,sizde benim dualarimdasiniz.Allah yar ve yardimcimiz olsun.insallah herseyin hayirlisi olur.
Sana da mutlu pazarlar tatlim dun aksam iffeti izlerken uyumusum ve sabah 7 de uyandim tekrar uyudum ve 10 da kalktimbugun daha iyiyim yaa bende ara ara hafif agri ve goguslerimde ki sislik ve hassasiyet disinda hicbirsey yok herkeste belirtiler farkli ama insan kendini dinlemeden edemiyor... Bende de acaba olmadi mi paranoyasi basladi sanirim:18::18: Sen nasilsin kuzum?
iyi pazarlar.......
Online olan ,egunal,honeymooner,luckylove,canansb merhaba kızlar nasılsınız ?
yarını bekliyorummm
yarını bekliyorummm
Canım benim hep birlikte duayla bekliyoruz:13:
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırıcam allah nasip ederse ama ben bun u kimseyle ğaylaşmak istemiyorum etrafımda yaptıran var onlar saklamadılar ama ben kimsenin duymamasını bilmemesini istiyorum normal hamile kalmış gibi olmak istiyorum neden çünkü bir sürü sorularla cevaplamak herkese bişeyler anlatmak istemiyorum açıklamak yapmak istemiyorum sizce bunu başarabilirmiyim ben 28 yaşındayım 4 yıl olacak evliliğim bana akıl öneri ne verirseniz bekliyorum kimseye anlatamadığım için sizinle paylaşmak istedim gebelik süreci doğum falan bu ortaya çıkarmı ne bilim işte bir sürü soru geliyo aklaıma ben biraz çok ince düşünüyorumm
Tunaydin kiZ :) Bende yarını bekliyorum inşallah güzel haberlerle dolu hayırlı bir gün olur hepimiz icin :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?