Dr beslenme ile ilgili bisey demedi ancak ben transfer gunü grip olmuştumCok sagol canim su an her nasihata ihtiyacim var baska ne biliyorsun anlat kiz,beslenme nasil olmali?transferden sonra eve neyle dondun? araba saga,sola sallamiyomu?tek dusuncem bu!simdiden tsk
GuldenciiiMm. Hafif lekelnmelerine takilma haytim ben transfer icin hazirlik amacli progestan fitil kullanirken aynen once kahve sonra da adetim gelmeden de pembe lekelnme yasamistim
Hafif oldugu surece onemsememn gerktigini dusunuyorum senin gibi ama icinin raht etmesi sart mutlaka doktoruna ulas e bilgisi olsun bakarsin neden haber vermedin diyebilir bebeeemm sin. Bebegine iyi bak. Kendini de uzme guzel anne sana iyi dinlenmelr bi opeyimmminsaallah dogru sarikafadirr
Canimcimm en dogru karari veriyorsun inan ban iyiniyetimin kurbani oldugum olaylari topicte te kime sorsan anlatir sana... Ben tedaviye ilk basladigimda esimle konustuk gizleyecektik ne olur ne olmaz dedik ben biruru soruyla ugrasmak istemiyorum dedim ama k.validemle altli ustlu oturdugumuz icin kadin zirt pirt sabahin gecenin koru demz gelir gitmez. ..ben de tedavi oncesi ameliyat oldum tuplerim alindi kocami ben ameliyattayken dusuncesizce konusup aglatmisar bende ameliytta 1 saat fazla kalmisim esim bisey oldu diye korkmu zaten.. Digerir yandn clisiyorum hasili kelam ne bir tas corba yapanim oldu n ede nasil oldugumla n habire esime bana ne zaman tedavi bitecek diye sordular esim zannedyor ki heves ediyorlar torunlari olacak diye sonrasinda iyilesemeyp 2 histereskopi daha oldum ve 1 ay arayla olunca da k.validem olacak terbiyesiz benim kisir olduguma karar verip ogluna kiz bakmis kizla konusmus beni bosatip coculk yapacak bir hatunla oglunu evlendirmeye kalkismis.. Sakin sen sen ol iyi niyetli olma canim topicte erkek infertilitesinden tedavi gorup ailesi bilenler bile sikinti yasiyor hep kusur ve suclu ariyorlar biz zateen zor bir surecten geciyoruz bebek hasreti icin psikolojimiz bozuluyor baskalrina aciklama yapmak durumunda birakmayin kendinizi esim ailesiyle konusmuyor suan ki bizim bir tartismamiza dahi sahit olmamislardir.m
Esinle konus bebek dusundugunuzu doktora gittiginizi bir sorun olmadigini sadece normal takiple olacagini soyleyin cokistyorsaniz ama. sakin bilmesinler sorun ne sikinti ne ...yiniyetten maraz dogabilir..simdi bizne haldeyiz bilsen onumuzdek adetle tedaviye baslayacam insaallah.. Ve tek kelime etmeyecegim. Hamile kalisam eger...
bu vicdansız kaynanaları allah bildiği gibi yapsın,bir canavarda bende var,ama allahtan hiç görmüyorum artık kendinide rahatım oyuzden...benim sadece aileden annem ve babam biliyor,kardeşlerime bile söylemedim..eşimin ailesinden hiç kimseye söylemedik.eşime söyleme demedim kendisi söylemiyecem kimse bilmesin dedi...annem babam ve 3 arkadaşım biliyo.bence sıkıntıya düşmeyeceğin bir kaç kişiyle paylaşılabilinir.çünkü zaman zamn endişelerin oluyo ve biriyle konuşma ihtiyacı hissediyor insan ,ama bu kişiler kesinlikle ailelerden olmamalı heleki kocanın ailesi asla...
iyi geceler kızlar ben annemdeydiim biliosunuzki yeni geldimmm geçmişi okudum ohh ne güzel kutlamalar yapmışsınızz SUcum canım tebrik ederiiim çok sevindim değeriniize . KARASU canım ayrıntılıya girmişsiin yerim fıstığınn ayacıklarınııbende yatayım dinleneyimm çok gezdim bugün annemlerlee yorlduum
canım arkadaşlarım aradım daktırı şimdi bişi yapamayız dedi yarınki değerlerime görmesi gerekiyormuş...
bi de yarın ultrasonla rahim kalınlığına bakalım dedi...
valla beni neler bekliyor çok merak ediyorum[/QUOITE]
Insallah hersey yolunda gidecek canisi kendini üzme olur mu tatlim positif düsün positif. Bende baslamak istiyorum yedinci yada sekizinci aya ama ne bilim iste bu sefer hic birsey hissetmiyorum.....
,Merhaba bu sabah 9 da yumurtalarım toplandı zaten 3 yumurtam vardı birinden alınamadı iki tane toplanabildi çok ağrım oldu birkaç saat sürdü şimdi daha iyiyim.Bir terslik olmazsa çarşamba transfer olacak yarın öğreneceğim embiryoların durumunu.Nedendir bilmem kimse cevap yazmasa da burada anlatmak rahatlatıyor insanı
Merhaba bu sabah 9 da yumurtalarım toplandı zaten 3 yumurtam vardı birinden alınamadı iki tane toplanabildi çok ağrım oldu birkaç saat sürdü şimdi daha iyiyim.Bir terslik olmazsa çarşamba transfer olacak yarın öğreneceğim embiryoların durumunu.Nedendir bilmem kimse cevap yazmasa da burada anlatmak rahatlatıyor insanı
Afıyet olsun cnm Bıze yokmuBen anacimla cay iceyim birazcik sonra gelirim canlarim .....
,
Hadı hayırlı olsun cnm.. Kac yumurtan oldugu degıl kalıtelı olması onemlı. Insallah saglıklı sekılde dollenır ve annesıne transfer edılır. Sen ıcını rahat tut cnm. Hayırlı olsun...
canim benim öncelikle gecmis olsun önemli olan sayisi degil biliyorsundur kalitesi. Sen bol bol yat dinlen ben iki gün yürümekte bile zorluk cekmistim paso hotelde yatmistim.... Bol dinlen ve su ic canisi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten içim rahatladı yarın belli olacak embiryolar,yazarım yine.Siz de tedavi aşamasındamısınız?
piano ben 23 nısanda transfer oldum. Yarın deger artısına bakılıcak..Suan dınlenıyorum ..Hafıf lekelenmelerım oldugu ıcın herhangı bır dusuk rıskıne karsılık progestan ıgne kullanıorum..Insallh yarın rabbım ıyı seyler yasamamızı nasıp eder(amın)
Merhaba bu sabah 9 da yumurtalarım toplandı zaten 3 yumurtam vardı birinden alınamadı iki tane toplanabildi çok ağrım oldu birkaç saat sürdü şimdi daha iyiyim.Bir terslik olmazsa çarşamba transfer olacak yarın öğreneceğim embiryoların durumunu.Nedendir bilmem kimse cevap yazmasa da burada anlatmak rahatlatıyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?