Tüp Bebek Günlüğümüz !

GuldenciiiMm. Hafif lekelnmelerine takilma haytim ben transfer icin hazirlik amacli progestan fitil kullanirken aynen once kahve sonra da adetim gelmeden de pembe lekelnme yasamistim
Hafif oldugu surece onemsememn gerktigini dusunuyorum senin gibi ama icinin raht etmesi sart mutlaka doktoruna ulas e bilgisi olsun bakarsin neden haber vermedin diyebilir bebeeemm sin. Bebegine iyi bak. Kendini de uzme guzel anne sana iyi dinlenmelr bi opeyimmm insaallah dogru sarikafadirr

Cok sagol canim su an her nasihata ihtiyacim var baska ne biliyorsun anlat kiz,beslenme nasil olmali?transferden sonra eve neyle dondun? araba saga,sola sallamiyomu?tek dusuncem bu!simdiden tsk
Dr beslenme ile ilgili bisey demedi ancak ben transfer gunü grip olmuştum
O yüzden bol bol portakal kivi ve nar yemiştim c vitamini alYim diyeforumdan öğrendiğim icinde maydanoz dan uzak durmuştum hi c yememiştim
Hatirlayabildiklerim bunlar güzelim
Benim tüp denemem olumsuz sonu landi
Ancak daha sonra tesadüf eseri öğrendik esimin prolaktinin hormonu Asır'ı derecede yuksekmis
Ve bu beyninde tümör oluşturmuş ayrıca bu hormonn yüksekliği spermi olumsuz etkiliyormuş yani morfolojisini bozuyormuş
Biz tedaviyi bıraktık su anda esimin beynindeki tümörün tedavisi için uğraşıyoruz o sonuclaninca ıkın i tüp denememizi yaptıracağız
Umarım senin meleğin bu sefer sana tutunursa tekrar denemenize gerek kalmaz

canım arkadaşlarım aradım daktırı şimdi bişi yapamayız dedi yarınki değerlerime görmesi gerekiyormuş...
bi de yarın ultrasonla rahim kalınlığına bakalım dedi...
valla beni neler bekliyor çok merak ediyorum

selam kızlar nasısınız bakem hava guzel herkes fırar ay gezelım tozalım eglenelım

sagol canım benım allah razı olsun

canım inşallah allahın izniyle bişey olmaz bebişin sana tutunmak için uğras veriyodur...
yarın benımde doktor randevum var ama seni telden takip edicem
iyi haberlerle gelirsin inşallah...

Merhaba bu sabah 9 da yumurtalarım toplandı zaten 3 yumurtam vardı birinden alınamadı iki tane toplanabildi çok ağrım oldu birkaç saat sürdü şimdi daha iyiyim.Bir terslik olmazsa çarşamba transfer olacak yarın öğreneceğim embiryoların durumunu.Nedendir bilmem kimse cevap yazmasa da burada anlatmak rahatlatıyor insanı

,
Hadı hayırlı olsun cnm.. Kac yumurtan oldugu degıl kalıtelı olması onemlı. Insallah saglıklı sekılde dollenır ve annesıne transfer edılır. Sen ıcını rahat tut cnm. Hayırlı olsun...

canim benim öncelikle gecmis olsun önemli olan sayisi degil biliyorsundur kalitesi. Sen bol bol yat dinlen ben iki gün yürümekte bile zorluk cekmistim paso hotelde yatmistim.... Bol dinlen ve su ic canisi

stres yapma cnm. Sen degılmıydın bnm kanamam olunca bana moral veren..AAAAA bebıs senınle mutlu ol. Buarada ben hala progestan ıgne oluyorum kanamanın durması ıcın. Bunlar bebgın yerını saglamlastrdıgı durumlarda ve plezantayla kalbın olustugu durumlarda olabılıyormus. Dınlen kendını yorma. Dr bana ole dedı. Benımde halen ara ara oluyr. Yarın Bende deger artısı ıcın tekrar test yaptırıcam.Allahım ınsallah ıkımızde guzel sonuclar alıcaz ve bööööyüüüükkkkk bır kutlama yapıcaz...Tamamı canısı..

,
Hadı hayırlı olsun cnm.. Kac yumurtan oldugu degıl kalıtelı olması onemlı. Insallah saglıklı sekılde dollenır ve annesıne transfer edılır. Sen ıcını rahat tut cnm. Hayırlı olsun...

canim benim öncelikle gecmis olsun önemli olan sayisi degil biliyorsundur kalitesi. Sen bol bol yat dinlen ben iki gün yürümekte bile zorluk cekmistim paso hotelde yatmistim.... Bol dinlen ve su ic canisi

Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten içim rahatladı yarın belli olacak embiryolar,yazarım yine.Siz de tedavi aşamasındamısınız?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten içim rahatladı yarın belli olacak embiryolar,yazarım yine.Siz de tedavi aşamasındamısınız?

piano ben 23 nısanda transfer oldum. Yarın deger artısına bakılıcak..Suan dınlenıyorum ..Hafıf lekelenmelerım oldugu ıcın herhangı bır dusuk rıskıne karsılık progestan ıgne kullanıorum..Insallh yarın rabbım ıyı seyler yasamamızı nasıp eder(amın)

Canım inşallah hiç problem olmaz sağlıklı mutlu geçer gebeliğin.Sevgiler...

canım inşallah 2 de döllenir dualarımız senınle korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…