Tüp Bebek Günlüğümüz !

gıt canım gorsun ne var sankı aaaaaaa
gıdınce ne kadar duruyon yanında bakım
evet ya sukur tek oglu var eeee tek gelınım yanı baksın bana dımı ama

gıt canım gorsun ne var sankı aaaaaaa
gıdınce ne kadar duruyon yanında bakım
evet ya sukur tek oglu var eeee tek gelınım yanı baksın bana dımı ama

3 saat falan duruyom bazen akşama kadar druyom belli olmuyoo bizim elti gelsin bi durmasın kayınvalidenin yanında o zaman soracam ne kötüyüm dimi

bana 23 le tüp bebek tedavisi yaptı ivi de erdal bey ve fsh a takılmayın dedi
bence çok önemli değil

olsun cnm ya hayırlı haberlerle gelde varsın o tarih olsun..hayırlsıyla baslasın tedavin.annem çalışıyor cnm bnm belki kardeşim gelecek..azönce sehercim aradı istersen ben geleyim diye..kıyamam sağolsun cnm bnm

canim benim rabbim gönlündekini size hayirli kilsin hayatta rabbimin verdigi öyle mucizeler varki dualarla sabirla insallah sende nasibini alanlardan olucaksin sakin kendini üzme ona sigin güzelim dualarimdasin...

Mesajlarıyla yanımda olan bana yanımda olduğunu hissettiren tüm herkese çok teşekkürler kızlar..
İnş bir gün meleklerimizden bahsetmeyi Rabbim nasib eyleye..

Cnm Rabbim cok büyük mutlaka hepimize anne olmayı nasip edicek biz sadece sabır edicez teslim olucaz dualarımızdasin insallh hersey cok guzel olucak Rabbim yüzünü güldürsün karnında kucağında doldursun insallh

Mesajlarıyla yanımda olan bana yanımda olduğunu hissettiren tüm herkese çok teşekkürler kızlar..

Cnm Rabbim cok büyük mutlaka hepimize anne olmayı nasip edicek biz sadece sabır edicez teslim olucaz dualarımızdasin insallh hersey cok guzel olucak Rabbim yüzünü güldürsün karnında kucağında doldursun insallh

canim benim yazini okuyunca cok duygulandim massallah diyorum sana ne kadar güclüsün bu sabrinin sonu insallah selamet olucak rabbim en kisa zamanda mükafatini vericek dualarimdasin canim

canim benim yazini okuyunca cok duygulandim massallah diyorum sana ne kadar güclüsün bu sabrinin sonu insallah selamet olucak rabbim en kisa zamanda mükafatini vericek dualarimdasin canim

saol canım benim..
inşallah kendiliğinden gelir nazlı bebeğim şimdi bunun için bişiler yapmaya başlayacam...

Nerde bu kızlar hadi benim işlerim vardı bi de malum ağrılarım...
Ama hepiniz birden nereye kayboldunuz ki

saol canım benim..
inşallah kendiliğinden gelir nazlı bebeğim şimdi bunun için bişiler yapmaya başlayacam...

egunal pkolu biri olarak soğan suyu ve ardındanda kullanacağın metforminle bu durumun üstesinden gelirsin gibime geliyor ...
birde taze bi olay ama cvplayabilirsen sevinirim olmaması durumunda neden olmadığı konusu araştırıldımı???

Son düzenleme:
egunal canım bende tam sana bakıyodum ütün baya uzun surdu dıyecektım ama agrılarım var demısın gecmıs olsun canım

milstonecim geçmiş olsun.inan çok şaşırdım üzüldüm,o kadar ilaç kullandın akapunktura gittin nasıl büyümüyor hayret bişey
kendimdende korkmaya başladım artık 3,5 aylık ilaçtan sonra yumurtam olmazsa benim için yıkım olur.biliyorsunki bizim tedavimizde sadece benim yumurtaszılığımdan kaynaklanmıyor eşimin sorunlarıda var
inşallah yumoşların kendiliğin büyür ve sana süpriz yaparlar...

bende soğan suyu kürüne başlayacam canım...
ilk tüp bebeğimde ihmaller vardı her aşamasında bilgi alamadığım o kadar konu olduki embriyolarımla ilgili bilgi bile vermediler saçma sapan genel bir açıklama yapıldı...
bende merkez değiştirdim pko dan dolayı ohss riskim oluyor ilkinde oldum zaten bunda da son anda yoğun çabayla ohss den kurtuldum bu kezde 15 in üzerinde görünen yumurtalardan ilk opu da 1 tane ikinci opu da 2 tane olmak üzere 3 tane toplanabildi yani birer saat arayla 2 kez opu oldum sebebide yumurtalarım çatlamamış çatlatma iğnesi görevini görmemiş..bir yerlerde bi aksaklık oluyor belli..detaylı durum değerlendirmesi yapmadık henüz doktorla ama bana yumurta çatlatma sorunum olduğunu söyledi..görüşmek için gidecem reglim bitince o zaman konuşacam...kendiliğinden gebe kalma şansımızı soracam belki yumurta takibi yaptırırım çatlatma iğnesi kullanırım..şimdi aklımda bir sürü şey var ama henüz fikir aşamasında...

egunal canım bende tam sana bakıyodum ütün baya uzun surdu dıyecektım ama agrılarım var demısın gecmıs olsun canım

yok canım ütü bu saate kalırmı çoktan bitti..
reglim başladı ondan ağrılarım oluyor..

cnm benim ya okurken tüylerim diken diken oldu allahın hikmetine bak ya dediğin dua ve allaha sığınmak.

Nerde bu kızlar hadi benim işlerim vardı bi de malum ağrılarım...
Ama hepiniz birden nereye kayboldunuz ki
Ayy sesini duydum duydum 1 saat gecikme olmuş affett

Evet canım biliyorum ve senden gelecek güzel haberleri bekliyorum inan bende..İnş herşey yolunda gider cnm..Benim büle oldu evet bakalım çabalayıp dua edip beklicem yapacak başka bişiy yok..

canım hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur..bebişin sana gelir inşallah cnmmm.....

ilk kez mi aşılama yapılacak neler yapıldı biraz anlatır mısınız tüp bebek denediniz mi daha önce?
ben denedim olmadı bu ay bende aşılama denemek istiyorum

canım ben tüp yaptırdım..tuttu fakat düşükle sonuçlandı..yaptırdığım hastanede hemen bi sonraki ay aşılama yapalım dedi hazır bünyede ilaçlar varken..yaptık ama o da tutmadı maalesef..bu ay da femara yardımıyla yumoş oluştu dün çatlatma iğnemi oldum yarında aşılamam var..bu aşılamaları merkez ücretsiz yapıyor..ben bu yüzden şansımı deniyorum..malum bebişin ne zaman geleceği belli olmaz..

annenı cagır cnm tekmı gıdecen kııııı
esınde baska zaman ısı cıksaymıssss
şöför derkennnnnn

canım işi bugün çıktı yaa..yani belliydi aşılama olacağı ama işte ne yaparsın bu da acil işmiş
şirketin şöförü getirip götürecekmiş..belki kardeşim gelecek du bakalım..
annemde çalışıyor o gelemez..kaynanatörde iptal...!

aminn cnmmm...herşey güzel olacak inanıyorum ben

Topiğin hürrem ve kuzey saati geldi iyi seyirler

evet hürremimiz başlıyoooorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…