- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
ecrin mert canım seninki kaynana değil melek sanki ohh sen ye iç kadın bulaşıklarını yıkasın
Bizimde dairelerimiz yanyana hergün mutlaka uğramam lazım aslında mecbur değilim ama bi gitmeyinde öteki gün yüzü asılıyo bi şikayetim yok ondan yana beni çok sever hep yanında olayım ister bende bazen yalnız takılmayı severim nolcak böle
gıt canım gorsun ne var sankı aaaaaaa
gıdınce ne kadar duruyon yanında bakım
evet ya sukur tek oglu var eeee tek gelınım yanı baksın bana dımı ama
bana 23 le tüp bebek tedavisi yaptı ivi de erdal bey ve fsh a takılmayın dediPikaçu büyümemiş( Takılıyor kendi halinde kızlarr..Emre Beyin 1 ay olmaması çok kötü oldu.Yerine Bakan doktora tekarardan aynı şeyleri anlatmak bana iyi gelmedi.Doktorda zaten diğer tüm doktorlar gibi tepki verdi.
Neredeyse şu tavırdaydı ben sizin gibi hastalarla aslında uğraşmamda işte Emre bey arada yakalıyor folikül ondan uğraşır durur gibi
Soldaki yumi maalesef gelişmemiş öylece duruyor yerinde..Sağdada var gibi bir kaç tane ama çok küçük gelişen yok maalesef çok üzgünüm falan dedi doktor..
Ben zaten bunları biliyodum hiç hoş olmadı bugünkü deneyimim.
Önümüzde 15 gün falan var diğer adetime, gelme dedi doktor..Fsh baktır en son 30 dedim düşürmeye çabalıyorum..Eğer 30 un altına düşerse en kötü gel dedi.20 nin altına düşerse ancak bir umudumuz olabilir dedi.Falan filan bildiğimiz şeyler işte..Bende emre bey maalesef yok sizinle tekrar görüşeceğiz dedim çünkü ,oda eğer fsh düşük çıkarsa gel yoksa emre beyi bekle adetten sonra 8-10. günde gelirsin dedi.
Yaşın çok genç kendiliğimden olma ihtimalinden bahsetti gebeliğin..Tabii ben anlattım sol tüpüm yok sağ tüp tıkalı erkek infertiliteside mevcut diyince kadıncağız benden çok üzüldü:) Tebessüm ediyorum artık doktorların bana gösterdiği tepkiye..Oysa ben fshı aklımdan çıkarmıştım şimdi stres yapmadan bu adetimi nasıl bekliyeceğimi düşünmeye başladım..Ama Yaradan çok büyük..Nasib ettiği zaman olacakk..Tevekkülümü kaybetmemem gerek..İnş Rabbim derdi verdiği gibi dermanınıda verir.
Hepinizi öpüyorum kızlarr..
yaa canımnm ben smdı unv.hastanesınde yaptırcam yaa doktorr cok yoğunmuss bu aralarr yumurta toplama ve transfer işlemleri falan var dıe benı erteledıler valla bende bılmıyorumm smdı bu devletın ya burda talep cokk o yuzdenn yoğunlar ama olsunn en son konustuğumuzda hazıran adetınde baslarız demıstı hadı dedım smdı yıne bı randevu alayım kesın ne olcak konusalım hee 6 hazırana verdıı....10 hazıranda falanda adet gorcemm bılmıyorum ne olcakk..
aaa esın yok demekk..eee annenle falan gıt canım tek gıtmee yaaaa
canim benim rabbim gönlündekini size hayirli kilsin hayatta rabbimin verdigi öyle mucizeler varki dualarla sabirla insallah sende nasibini alanlardan olucaksin sakin kendini üzme ona sigin güzelim dualarimdasin...Pikaçu büyümemiş( Takılıyor kendi halinde kızlarr..Emre Beyin 1 ay olmaması çok kötü oldu.Yerine Bakan doktora tekarardan aynı şeyleri anlatmak bana iyi gelmedi.Doktorda zaten diğer tüm doktorlar gibi tepki verdi.
Neredeyse şu tavırdaydı ben sizin gibi hastalarla aslında uğraşmamda işte Emre bey arada yakalıyor folikül ondan uğraşır durur gibi
Soldaki yumi maalesef gelişmemiş öylece duruyor yerinde..Sağdada var gibi bir kaç tane ama çok küçük gelişen yok maalesef çok üzgünüm falan dedi doktor..
Ben zaten bunları biliyodum hiç hoş olmadı bugünkü deneyimim.
Önümüzde 15 gün falan var diğer adetime, gelme dedi doktor..Fsh baktır en son 30 dedim düşürmeye çabalıyorum..Eğer 30 un altına düşerse en kötü gel dedi.20 nin altına düşerse ancak bir umudumuz olabilir dedi.Falan filan bildiğimiz şeyler işte..Bende emre bey maalesef yok sizinle tekrar görüşeceğiz dedim çünkü ,oda eğer fsh düşük çıkarsa gel yoksa emre beyi bekle adetten sonra 8-10. günde gelirsin dedi.
Yaşın çok genç kendiliğimden olma ihtimalinden bahsetti gebeliğin..Tabii ben anlattım sol tüpüm yok sağ tüp tıkalı erkek infertiliteside mevcut diyince kadıncağız benden çok üzüldü:) Tebessüm ediyorum artık doktorların bana gösterdiği tepkiye..Oysa ben fshı aklımdan çıkarmıştım şimdi stres yapmadan bu adetimi nasıl bekliyeceğimi düşünmeye başladım..Ama Yaradan çok büyük..Nasib ettiği zaman olacakk..Tevekkülümü kaybetmemem gerek..İnş Rabbim derdi verdiği gibi dermanınıda verir.
Hepinizi öpüyorum kızlarr..
Mesajlarıyla yanımda olan bana yanımda olduğunu hissettiren tüm herkese çok teşekkürler kızlar..
İnş bir gün meleklerimizden bahsetmeyi Rabbim nasib eyleye..
Mesajlarıyla yanımda olan bana yanımda olduğunu hissettiren tüm herkese çok teşekkürler kızlar..
Kırmızılar gelmeye başladı bi yandan çok seviniyorum bi yandan o kadar emeğin boşa gidişini sadece izliyorum...
Çok tuhaf bir ruh hali...
Bu durumda bile sevinecek bişeyler bulabiliyor insan ilaçları bıraktığımın 2.günü kırmızlar geldi ve beni uğraştırmadı..
Çünkü geciken her gün beni gerecek stres yaratacaktı...
İlk tüp bebek denememin sonlandığı gün size kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim diye yazmıştım...
Tarih tekerrür ediyor maalesef...
Bugün itibariyle yeni umutlarım yeni hayallerim olacak...
Ve ben eskisinden daha çok anne olmak istiyorum
canim benim yazini okuyunca cok duygulandim massallah diyorum sana ne kadar güclüsün bu sabrinin sonu insallah selamet olucak rabbim en kisa zamanda mükafatini vericek dualarimdasin canim
saol canım benim..
inşallah kendiliğinden gelir nazlı bebeğim şimdi bunun için bişiler yapmaya başlayacam...
egunal pkolu biri olarak soğan suyu ve ardındanda kullanacağın metforminle bu durumun üstesinden gelirsin gibime geliyor ...
birde taze bi olay ama cvplayabilirsen sevinirim olmaması durumunda neden olmadığı konusu araştırıldımı???
egunal canım bende tam sana bakıyodum ütün baya uzun surdu dıyecektım ama agrılarım var demısın gecmıs olsun canım
Gununuz her gunden daha guzel olsun...
Kdr ve ekincimm sizin yasadiklarinizi okudukca mizmizlanmaya hakkim yok diyorum canlarim Rabbim size ne buyuk sabir vermis..Babaannem cok hastaymis gogsunde kocaman bir tumor vardi bayadir kan tahlilleri icin ugrasiyorlardi bugun tekrar onkolojiye goturmusler daha da kotulesmis ayakta duramiyor yuruyemiyormus...Teyzelerimle annem basindalarmisss teyzelerim sagolsunlar hazir beni telde bulmusken gittikleri bir sohbette dinlediklerinden bahsettiler.. 15 yil cocugu olmayan bir kadin 3 tane bos keseeyi herbirini bir yere yardim etmek niyetiyle. Doldurup bagislamaya niyet edyor hergun keselere 1 er lira atiyor ve keseler dolmadan ucuzlere hamile oldugunu ogrenmis keseler dolunca da. Niyetlendigi yerlere dagitmis...baska bir kadin bun isitmis benim 3 keseye gucum yetmez demis hocaya sormus. 2 kese yapsam olur mu demis hoca da gucun neye yeter se onu yap demis . Kadin 2. Keseyi doldurmaya baslamis vedaha dolmadan ikizlere gebe kalmis.. Sadece kesenin birine ogrenciye burs niyeti ile doldurmus her iki kadin digerlerini bilmiyorum... Ama ozellikle dua dua dua dediler halis kalple dua dan vazgecme dedi benim teyzoslarim
Ayy sesini duydum duydum 1 saat gecikme olmuş affettNerde bu kızlar hadi benim işlerim vardı bi de malum ağrılarım...
Ama hepiniz birden nereye kayboldunuz ki
milstonecim geçmiş olsun.inan çok şaşırdım üzüldüm,o kadar ilaç kullandın akapunktura gittin nasıl büyümüyor hayret bişey
kendimdende korkmaya başladım artık 3,5 aylık ilaçtan sonra yumurtam olmazsa benim için yıkım olur.biliyorsunki bizim tedavimizde sadece benim yumurtaszılığımdan kaynaklanmıyor eşimin sorunlarıda var
inşallah yumoşların kendiliğin büyür ve sana süpriz yaparlar...
merhabaaa güzel anne adayları.Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize....Cuma günü doktora gidicem.ilaçları falan yazdırıp konusucam doktorla.dogum kontrol hapı kullanıyorum şuan. bu ayın 19-20si gibi adet olurum muhtemelen ilaçlara başlarım diye düşünüyorumm. Çoook uzun bir süreç gibi gelıyor şimdi bi yandan gözümde büyüyor amaaa inşallah bu sefer olucak diyorum. Hepiniziii öpüyorummmm...
ilk kez mi aşılama yapılacak neler yapıldı biraz anlatır mısınız tüp bebek denediniz mi daha önce?
ben denedim olmadı bu ay bende aşılama denemek istiyorum
annenı cagır cnm tekmı gıdecen kııııı
esınde baska zaman ısı cıksaymıssss
şöför derkennnnnn
Topiğin hürrem ve kuzey saati geldi iyi seyirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?