Tüp Bebek Günlüğümüz !

neden ertlendı canımmmmmmm

yaa canımnm ben smdı unv.hastanesınde yaptırcam yaa doktorr cok yoğunmuss bu aralarr yumurta toplama ve transfer işlemleri falan var dıe benı erteledıler valla bende bılmıyorumm smdı bu devletın ya burda talep cokk o yuzdenn yoğunlar ama olsunn en son konustuğumuzda hazıran adetınde baslarız demıstı hadı dedım smdı yıne bı randevu alayım kesın ne olcak konusalım hee 6 hazırana verdıı....10 hazıranda falanda adet gorcemm bılmıyorum ne olcakk..

aaa esın yok demekk..eee annenle falan gıt canım tek gıtmee yaaaa

aynı apartmanda oturuyoruz kuzu
her aksamda onalrda yemek yıyoruz napım ben sımdıııı
aman aman sukur ben cok severım oda benı severrrrr

bızımde aramız ıyı ama uzak olmayı terch ederdım bende canımm oyle daha ıyı bence boyle ne olsa gelıyo bı ses duyuyor gelıyo bırı gelse gelıyor oylee yanıı

nedirr benım bu sansszlığım raporum cıkmışken ertelendii..simdi de randevum ertelendıı hayırlısı olsun bakalım hep ertelene ertelene gıdıyorr off offf....bı başlayamadım tedaviyeee yaaa
canım sabret bakalım vardır bi hayır..ban kaç aydır neleri bekiliyom bitürlü başlayamadım..hayırlısı..
hayatım aynı gün eşin tahlil vermiycekmi aşılamada öyle olmuyomuydu yaa 3kere oldum ama:26:rabbim hakkında hayırlı olanı versn sonuda bebikli olsun inş.
aynı apartmanda oturuyoruz kuzu
her aksamda onalrda yemek yıyoruz napım ben sımdıııı
aman aman sukur ben cok severım oda benı severrrrr

oyy maaşallahherkeste kaynanasına yakın ...
bende annemden çok çok yakınım kaynanama yol manasında
arabayla 1.5 saate giidyoz hızlı gidince...hazır yemek ohh misss

bende ıyıyım cok sukurr devam canım.... neden stres oldun bakımmm.... bence dert ertme herseyde vardır bı hayır sabret güzelım hersey gırıer yoluna allhın izni ile..

olee tatlımm yaa..ev borcu olmasa zaten beklemezz ozelde yaptırırdım 5 ayımı yedıler zaten sımdı de ertelıyorlar benıı hayırlısı allahtann...

oylee canımm napayım mecburum beklemeyee..ya kızım bızmkı tam kaynana hee ne yemek yapar bıze ne iş yapar banaa..cok sıkısayım kendı annem gelıt yardıma ee tabı annem gencc kaynanama goreee

bızımde aramız ıyı ama uzak olmayı terch ederdım bende canımm oyle daha ıyı bence boyle ne olsa gelıyo bı ses duyuyor gelıyo bırı gelse gelıyor oylee yanıı

valla kuzu uzak olsaydı ıyı olurdu ama ben yemek yıyıp cayımı ıcım cıkıyorum en fazla 20:30 -21:00 de evımdeyım ust katta
oyle cıkmaz hele 1 sendır hıc gelmıyo yukarı bısey olsa kayınpederı gonderırı dıyelıp dolaptan bısey alacak alır ıner asagı
oyle mısafırım gelse annem babam harıc gelmezler yanı sıkıntım yok sukur cnm
esımle bır gun kavga ettık gelecekmıs ama oyle boyle degıl sesler cok yukseldı sonra vaz gecmıs soyledı dedım ıyıkı gelemdın sen gırersen araya mevsu uzar ona gore dahada bısey demez..

evet üzülüyorum ben senin bebeklerineee...
yine oturamadın evinde dimiiii...

ama ben bu sarı kafalara bayıldım yaaa..
ne ayıp amaaa

Aminnn canım Amiinnn...
ne güzel dua etmişsin öyle...
Allahrazı olsun güzel yüreğine göre versin Rabbim...

bak seennn demek yeni umutlar yeni heyecanlara yelken açıyorsunnn..
valla çok sevindim kuzum...
inşallah bu kez yüzün güler.

canım benim öyle deme ama yaaa saygıyla eğiliyorum falannn...
evet üzüldüm çok ama kabullenmekten başka yapacak birşeyim olmadığında hemen geçmişi bırakıp geleceğe dönüyorum ben...
Allahın izniyle size hamileyim diye yazacağım günde gelecek e malum 200 hcg leride görsem çift çizgilerimde olsa bi kez bile hamileyimmm yazamadım size içimde kaldı..
bi dahaki sefere kocaman kocaman yazarım inşallah..

nedirr benım bu sansszlığım raporum cıkmışken ertelendii..simdi de randevum ertelendıı hayırlısı olsun bakalım hep ertelene ertelene gıdıyorr off offf....bı başlayamadım tedaviyeee yaaa

çok sinir bir durum anlıyorum seni..
bende hastaneye adetimle başlarım diye gittiğimde daktır hayır olmaz önce bir ay vitamin ve doğum kontol hapı kullanacaksın sonrada asla istemediğim uzun protokolle başlayacaksın deyince bir yıkım yaşamıştım çünkü çok hazır gitmiştim kesin başlayacam diye ama olmadı...napalım kuzum bundan başka dert olmasın yeterki

ayyy cnm bende raporlu yapım dıyom da esım sıtemıyo boyle sorunmu var yaaaaaaaaaaa:18:
devlette sıra var tabı raporun suresı ne kadar kac aylık oluyor kuzu

evet cnm gıdıyom hazır yemek hazır cay super valla
ben yemek yerken bualsıgıda yıkar ben el aatrsam makınaya koyarım cunku
4 tabak ne gerek var ben yıkarım dıyo ıyı dıyom bende

olee tatlımm yaa..ev borcu olmasa zaten beklemezz ozelde yaptırırdım 5 ayımı yedıler zaten sımdı de ertelıyorlar benıı hayırlısı allahtann...

cok zor kuz yaaaaaaaaaaaa

Pikaçu büyümemiş( Takılıyor kendi halinde kızlarr..Emre Beyin 1 ay olmaması çok kötü oldu.Yerine Bakan doktora tekarardan aynı şeyleri anlatmak bana iyi gelmedi.Doktorda zaten diğer tüm doktorlar gibi tepki verdi.
Neredeyse şu tavırdaydı ben sizin gibi hastalarla aslında uğraşmamda işte Emre bey arada yakalıyor folikül ondan uğraşır durur gibi
Soldaki yumi maalesef gelişmemiş öylece duruyor yerinde..Sağdada var gibi bir kaç tane ama çok küçük gelişen yok maalesef çok üzgünüm falan dedi doktor..
Ben zaten bunları biliyodum hiç hoş olmadı bugünkü deneyimim.
Önümüzde 15 gün falan var diğer adetime, gelme dedi doktor..Fsh baktır en son 30 dedim düşürmeye çabalıyorum..Eğer 30 un altına düşerse en kötü gel dedi.20 nin altına düşerse ancak bir umudumuz olabilir dedi.Falan filan bildiğimiz şeyler işte..Bende emre bey maalesef yok sizinle tekrar görüşeceğiz dedim çünkü ,oda eğer fsh düşük çıkarsa gel yoksa emre beyi bekle adetten sonra 8-10. günde gelirsin dedi.
Yaşın çok genç kendiliğimden olma ihtimalinden bahsetti gebeliğin..Tabii ben anlattım sol tüpüm yok sağ tüp tıkalı erkek infertiliteside mevcut diyince kadıncağız benden çok üzüldü:) Tebessüm ediyorum artık doktorların bana gösterdiği tepkiye..Oysa ben fshı aklımdan çıkarmıştım şimdi stres yapmadan bu adetimi nasıl bekliyeceğimi düşünmeye başladım..Ama Yaradan çok büyük..Nasib ettiği zaman olacakk..Tevekkülümü kaybetmemem gerek..İnş Rabbim derdi verdiği gibi dermanınıda verir.
Hepinizi öpüyorum kızlarr..

bundada vardır bır hayır canımmmmm

hmm ıyımıss senınkı canımm..

canımcıımm bu ayıp deıl kızz ben bı sarı kafa buldumm o cok ayıpptıı....

canım benım ınsallh dener denemez tutarrrr kavusursun melegıne

ınsallah canımm benım cok saoll

ayyy cnm bende raporlu yapım dıyom da esım sıtemıyo boyle sorunmu var yaaaaaaaaaaa:18:
devlette sıra var tabı raporun suresı ne kadar kac aylık oluyor kuzu

cok zor kuz yaaaaaaaaaaaa

aynen valla cok sorunn kızım yaaa ınan bılmıyorum kıı

hadii canım yaaa ınan uzuldumm ne desem bılmıyorumm allahımm bu aralarr cok uzuluyoruz yaa nedendır bılmıyorumm sen bızım yuzumuzu guldurr yarabbimmm...

canım benim..doktorunun olmamması kötü olmuş zaten bıktım ben doktorların biyerlere gitmeleri meşhur ya..
banada çok rastladı opumd atransferimde yoktu doktorum...
sana rabbimden şifa diliyorum rabbim yardımcın olsun..duaya devam edicez..öbürtarafdada yazdım ya bunalım takıldım bigece sende geldin gözümün önüne
sanada ağladım kendim bazen bişeyleri şikayet ediyorum diye utandım kendimden..tabiki senin derdinden beterleride var rabbim beterinden korusun elifcim..
inşaallah rabbimden beklemeye deavm edicez..
doktorların yaklaşımı öyle canım yanmıyoalr bizim gibide ondan..tabiki tevekkülüüne devam ediceksin bzide aynen...rabbim tez zamnda sabrının karşılığını versin.i
kurban olduğum rabbim..elden bişey gelmiyoki başkaa(

canım benim güçlü elifim benim bizim yaradan sığınmaktan başka çaremiz yok biz vazgeçmedikçe oda kullarından vazgeçmez elbet duyar sesimizi ....

sen raporlu yaptırmıyormusun canımmm ?

valla şimdi kendimi atcam pencereden.. dışarı işinede içeri işinede ben koşturuyorum.. valla bu sinirle ne olcak bilmem.. şimdi servis için geldiler sizi öpüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…