Tüp Bebek Günlüğümüz !

Julietta ben gelirimm vallaaa bakkk sülemen yeterr..Erdem hastanesinide biliyorum ümrniyede..Alo de bana kimse olmazsa

Nerde bu kızlar hadi benim işlerim vardı bi de malum ağrılarım...
Ama hepiniz birden nereye kayboldunuz ki

Topiğin hürrem ve kuzey saati geldi iyi seyirler

kuzummm bennn geldim..bu akşam kociş yok müşterisi geldi istanbuldan yemeğe çıktılar..bende annemden geldim..ama sen gitmissinn..benim kocişde geç gelmez kii erkenden damlaro gelince siz topiğe gelirsiniz ben çıkmak zorunda kalırım.bende yalnız bi keyif gecesii yapayım kendimee

herkese iyi aksamlar diliyorum.
bugun ne var ne yok kizlar.
tabloda gordum ve cok sasirdim cok uzuldum egunal icin. rabbim hayirlisini versin insallah diyorum.
birazda gecmisi okumaya calistim. ne var ne yok bakalim :)

kuzummmm biz seninle bugün hiç konusamadıkk
noldu kii keyfin mi yokk

aman bu hafta pekbi halsizim... toparlanamdım bugün çamaşır asarken sanırım tansiyonum düştü kendimi yatağa zor attım 3saat uyumuşum... gündüz uykusunu hiç sevmediğimden kafam kazan gibi.... şimdi yemekten kalktım,, belki biraz yürüyüş yapar geliriz kafam açılsın die...

kisa protokol uzun protokol nasil oluyor. ben cok fazla bilmiyorumda. benim esimde sorun azosperm benim herseyim normal benimki kisa protokolmu olurki

Şifalı Bitkilerin Yan Etkileri, Şifalı Bitkilerin Zararları, Zehirli Bitkiler » By admin » Sağlık

arkadaslar buradan hepinize sesleniyorum. gerek dogal yolla gerek tedaviyle olsun faydali diye bildigimiz cogu sey aslinda zararli.
bunlarin basindada ananas ve kabak cekirdegi geliyor.
internette o kadar arastirdim hepsindede dusuge neden olur diye yaziyor.
tutunmaya faydali diye sadece insanlarin kulaktan dolma yazdiklari bilgiler var.
ben iyice bir arastirin derim.
gebe kalmaya ve tutunmaya yardimci yiyecekler varmi diye doktorla konustugumda bana dediki; her yiyecekten geregi kadar yiyin ve asitten kafeinden uzak durun.her vitamini gerektigi kadar almaya calisin. vucudu alisik oldugu duzenden cikarmayin dedi.

yukarida verdigim linki ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Şifalı Bitkilerin Yan Etkileri, Şifalı Bitkilerin Zararları, Zehirli Bitkiler » By admin » Sağlık

arkadaslar buradan hepinize sesleniyorum. gerek dogal yolla gerek tedaviyle olsun faydali diye bildigimiz cogu sey aslinda zararli.
tutunmaya faydali diye sadece insanlarin kulaktan dolma yazdiklari bilgiler var.
gebe kalmaya ve tutunmaya yardimci yiyecekler varmi diye doktorla konustugumda bana dediki; her yiyecekten geregi kadar yiyin ve asitten kafeinden uzak durun.her vitamini gerektigi kadar almaya calisin. vucudu alisik oldugu duzenden cikarmayin dedi.

ins hayirlisiyla bebisini kucagina alirsn canim ben ozelde deil sigortada yaptiriyorum izmir ege dogum ewinde

kisa protokol uzun protokol nasil oluyor. ben cok fazla bilmiyorumda. benim esimde sorun azosperm benim herseyim normal benimki kisa protokolmu olurki

genellikle kisa protokol kullaniliyor. gebelik sansi bu surecte daha yuksek. yaklasik 10 gun falan ilac igne kullaniliyor.
ilk gunden son gune kadar 20 gun falan suruyor.

canım kısada adetin 4.günü iğnelere başlıyosun.15-20 gün kdar ürüyo.uzunda ise adetinin 21. günü iğneyle başlıyosun adet oluncada başka iğnelere başlanıyo 1 ay kadar sürüyo.
uzunmu yoksa kısa mı oluşu dr kontrolü ile belirlenir dr karar verir tatlım.

benim kisa protokoldu ve adetin 2. gunu basladim ignelere.
adetin 12. gunune kadar kullandim.
13. gun yumurta toplandi.
ve 18. gunde transferim yapildi.

yalniz transfer gunu; dollenen embriyonun kalitesine gore degisiyor.bazen 3. bazende 5. gun oluyor. 2. gun transferide varmis.onuda burada okumustum.

ayrica topikte takip ettigim hemen hemen herkes adetinin 2. gunu basladilar.

benim kisa protokol olcak heralde cunku dogum kontrol hapini 19 mayista kesicm we adetin ikinci gunu gel ignelere baslicz dediler. birde benim esim ameliyat olcak tese ameliyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…