Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ben aşkısını çok seviyoyummmm...
Daktır emre gelsin pikuçu değil pikaçuların büyüyecek...

Merhaba arkadaşlar sabah 11.30 da bir embriyo transferim oldu embriyocuk çok güzelmiş oyle dedi doktorum yalnız arada bir adet ağrısına benzer bir ağrı girip çıkıyo karnıma.sizde de oldumu boyle bişey?

sen raporlu yaptırmıyormusun canımmm ?

tatlım raporlu yaptırcam tabı ama zamanı ne kadar onu bılmıyorum bak canım benım yasım tutmadığı halde bana rapor verdı ya bunlar sonra olmaz dedıler hanı ee bende dedım ne olcak smdı ıptal mı yok dedıler tekrar duzenlencek yasını doldur gel baslıcaz dedılerr smdı ne olcak bılmıyom baksana daha randevuyu alamıyoz nasıl olcaksaaa

valla şimdi kendimi atcam pencereden.. dışarı işinede içeri işinede ben koşturuyorum.. valla bu sinirle ne olcak bilmem.. şimdi servis için geldiler sizi öpüyorum.....

kız bı geldın bı gıttınn ne oluyoo yaaaa

Merhaba arkadaşlar sabah 11.30 da bir embriyo transferim oldu embriyocuk çok güzelmiş oyle dedi doktorum yalnız arada bir adet ağrısına benzer bir ağrı girip çıkıyo karnıma.sizde de oldumu boyle bişey?

hayırlsıı olsun canımmmmcım....normal dıe bılıorumm amaaa sana tecrube etmıs arkadslar daha doğru bılgı verırrrr

nedirr benım bu sansszlığım raporum cıkmışken ertelendii..simdi de randevum ertelendıı hayırlısı olsun bakalım hep ertelene ertelene gıdıyorr off offf....bı başlayamadım tedaviyeee yaaa
canım raporun çıktımı aldınmı sen bak benimki gibi olmasın 10 gün içinde alıp ilaçları yazdırman gerekiyo haberın olsun

Canım benim sıkma sen kendini nolur. Hayırlıyısıyla olur inşallah.Sabırla kavuşucaz bebişlerimize Allahın izniyle...

Canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun.Bende agrı sızı hiçbişey olmamıştı valla o yüzden bişey söyleyemicem.

canım benim üzülme ya bak ne kdar sevinmiştin beni anlayan bir doktor buldum diye bu zamanlar insanı okadar yoruyorki biz günlerle değil aylarla savaşıyoruz bece emre beyi bekle 1 ay geç olsun seni üzmelerine izin verme moralını bozma pikaçularımzı strese sokma seni seviyorum

merhaba arkadaşlar sabah 11.30 da bir embriyo transferim oldu embriyocuk çok güzelmiş oyle dedi doktorum yalnız arada bir adet ağrısına benzer bir ağrı girip çıkıyo karnıma.sizde de oldumu boyle bişey?

hayırlısı olsun canım
bebıslı olsun sonu ınssss
normal oyle agrılar kuzu yeterkı kabız olma sen

analdım cnm senın ıste karısık ıyıce

canım raporun çıktımı aldınmı sen bak benimki gibi olmasın 10 gün içinde alıp ilaçları yazdırman gerekiyo haberın olsun

bebeim suan yenısını cıkartcam iştee..tamam aklımda olsunn daa.kızım bzım de ne olcağımız bellı değil hee..sınır oldumm...

valla şimdi kendimi atcam pencereden.. dışarı işinede içeri işinede ben koşturuyorum.. valla bu sinirle ne olcak bilmem.. şimdi servis için geldiler sizi öpüyorum.....
ay canım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor ya ben evi taşırken hiç yorulmadım çogu şeyi eşim yaptı o tür şeylerle ugraşmayı ilglenmeyi çok sever bir zamanı var boş durmaktansa yapıyım aradan çıksın diyo ama bazen inadı tutuyo

hadı canım inşallh pzitif haberlerinide alırız

çook teşekkür ederim hepinize....umarım hepimiz için her şey çok güzel olur.artık 12 gün bekleme zamanı......

Mesajlarıyla yanımda olan bana yanımda olduğunu hissettiren tüm herkese çok teşekkürler kızlar..
İnş bir gün meleklerimizden bahsetmeyi Rabbim nasib eyleye..

bız aynı apartmanda oturuyoruz ben napayım hehe

aynı apartmanda oturuyoruz kuzu
her aksamda onalrda yemek yıyoruz napım ben sımdıııı
aman aman sukur ben cok severım oda benı severrrrr

evet cnm gıdıyom hazır yemek hazır cay super valla
ben yemek yerken bualsıgıda yıkar ben el aatrsam makınaya koyarım cunku
4 tabak ne gerek var ben yıkarım dıyo ıyı dıyom bende

ECRİN MERT canım seninki kaynana değil melek sanki ohh sen ye iç kadın bulaşıklarını yıkasın

bizimde dairelerimiz yanyana hergün mutlaka uğramam lazım aslında mecbur değilim ama bi gitmeyinde öteki gün yüzü asılıyo bi şikayetim yok ondan yana beni çok sever hep yanında olayım ister bende bazen yalnız takılmayı severim nolcak böle

cok zor kuz yaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]

canım arkadaşıımm sakın üzülmee buundada vardır bi hayır rabbim yardımcın olsn inşallah yumoşların büyüsünler annelerini üzmesinler . zaten bazı doktorlar o kadar kesin konuşuyoki insanda yaşam sevinci bırakmıyolar biz ilk eşimle doktora gittiğimizde eşimin sperm sonuçlarını gördü siizin asla çocuğunuz olmazz direk tüp bebek demişti ne kadar pisikolojim bozulmuştu bide eşimi düşüünün. rabbim hep bizimle beraber inşallah birbirimizden dualarımızı eksik etmeyeliiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…