valla şimdi kendimi atcam pencereden.. dışarı işinede içeri işinede ben koşturuyorum.. valla bu sinirle ne olcak bilmem.. şimdi servis için geldiler sizi öpüyorum.....
Pikaçu büyümemiş( Takılıyor kendi halinde kızlarr..Emre Beyin 1 ay olmaması çok kötü oldu.Yerine Bakan doktora tekarardan aynı şeyleri anlatmak bana iyi gelmedi.Doktorda zaten diğer tüm doktorlar gibi tepki verdi.
Neredeyse şu tavırdaydı ben sizin gibi hastalarla aslında uğraşmamda işte Emre bey arada yakalıyor folikül ondan uğraşır durur gibi
Soldaki yumi maalesef gelişmemiş öylece duruyor yerinde..Sağdada var gibi bir kaç tane ama çok küçük gelişen yok maalesef çok üzgünüm falan dedi doktor..
Ben zaten bunları biliyodum hiç hoş olmadı bugünkü deneyimim.
Önümüzde 15 gün falan var diğer adetime, gelme dedi doktor..Fsh baktır en son 30 dedim düşürmeye çabalıyorum..Eğer 30 un altına düşerse en kötü gel dedi.20 nin altına düşerse ancak bir umudumuz olabilir dedi.Falan filan bildiğimiz şeyler işte..Bende emre bey maalesef yok sizinle tekrar görüşeceğiz dedim çünkü ,oda eğer fsh düşük çıkarsa gel yoksa emre beyi bekle adetten sonra 8-10. günde gelirsin dedi.
Yaşın çok genç kendiliğimden olma ihtimalinden bahsetti gebeliğin..Tabii ben anlattım sol tüpüm yok sağ tüp tıkalı erkek infertiliteside mevcut diyince kadıncağız benden çok üzüldü:) Tebessüm ediyorum artık doktorların bana gösterdiği tepkiye..Oysa ben fshı aklımdan çıkarmıştım şimdi stres yapmadan bu adetimi nasıl bekliyeceğimi düşünmeye başladım..Ama Yaradan çok büyük..Nasib ettiği zaman olacakk..Tevekkülümü kaybetmemem gerek..İnş Rabbim derdi verdiği gibi dermanınıda verir.
Hepinizi öpüyorum kızlarr..
sen raporlu yaptırmıyormusun canımmm ?
valla şimdi kendimi atcam pencereden.. dışarı işinede içeri işinede ben koşturuyorum.. valla bu sinirle ne olcak bilmem.. şimdi servis için geldiler sizi öpüyorum.....
Merhaba arkadaşlar sabah 11.30 da bir embriyo transferim oldu embriyocuk çok güzelmiş oyle dedi doktorum yalnız arada bir adet ağrısına benzer bir ağrı girip çıkıyo karnıma.sizde de oldumu boyle bişey?
canım raporun çıktımı aldınmı sen bak benimki gibi olmasın 10 gün içinde alıp ilaçları yazdırman gerekiyo haberın olsunnedirr benım bu sansszlığım raporum cıkmışken ertelendii..simdi de randevum ertelendıı hayırlısı olsun bakalım hep ertelene ertelene gıdıyorr off offf....bı başlayamadım tedaviyeee yaaa
Pikaçu büyümemiş( Takılıyor kendi halinde kızlarr..Emre Beyin 1 ay olmaması çok kötü oldu.Yerine Bakan doktora tekarardan aynı şeyleri anlatmak bana iyi gelmedi.Doktorda zaten diğer tüm doktorlar gibi tepki verdi.
Neredeyse şu tavırdaydı ben sizin gibi hastalarla aslında uğraşmamda işte Emre bey arada yakalıyor folikül ondan uğraşır durur gibi
Soldaki yumi maalesef gelişmemiş öylece duruyor yerinde..Sağdada var gibi bir kaç tane ama çok küçük gelişen yok maalesef çok üzgünüm falan dedi doktor..
Önümüzde 15 gün falan var diğer adetime, gelme dedi doktor..Fsh baktır en son 30 dedim düşürmeye çabalıyorum..Eğer 30 un altına düşerse en kötü gel dedi.20 nin altına düşerse ancak bir umudumuz olabilir dedi.Falan filan bildiğimiz şeyler işte..Bende emre bey maalesef yok sizinle tekrar görüşeceğiz dedim çünkü ,oda eğer fsh düşük çıkarsa gel yoksa emre beyi bekle adetten sonra 8-10. günde gelirsin dedi.
Yaşın çok genç kendiliğimden olma ihtimalinden bahsetti gebeliğin..Tabii ben anlattım sol tüpüm yok sağ tüp tıkalı erkek infertiliteside mevcut diyince kadıncağız benden çok üzüldü:) Tebessüm ediyorum artık doktorların bana gösterdiği tepkiye..Oysa ben fshı aklımdan çıkarmıştım şimdi stres yapmadan bu adetimi nasıl bekliyeceğimi düşünmeye başladım..Ama Yaradan çok büyük..Nasib ettiği zaman olacakk..Tevekkülümü kaybetmemem gerek..İnş Rabbim derdi verdiği gibi dermanınıda verir.
Merhaba arkadaşlar sabah 11.30 da bir embriyo transferim oldu embriyocuk çok güzelmiş oyle dedi doktorum yalnız arada bir adet ağrısına benzer bir ağrı girip çıkıyo karnıma.sizde de oldumu boyle bişey?
canım benim üzülme ya bak ne kdar sevinmiştin beni anlayan bir doktor buldum diye bu zamanlar insanı okadar yoruyorki biz günlerle değil aylarla savaşıyoruz bece emre beyi bekle 1 ay geç olsun seni üzmelerine izin verme moralını bozma pikaçularımzı strese sokma seni seviyorumPikaçu büyümemiş( Takılıyor kendi halinde kızlarr..Emre Beyin 1 ay olmaması çok kötü oldu.Yerine Bakan doktora tekarardan aynı şeyleri anlatmak bana iyi gelmedi.Doktorda zaten diğer tüm doktorlar gibi tepki verdi.
merhaba arkadaşlar sabah 11.30 da bir embriyo transferim oldu embriyocuk çok güzelmiş oyle dedi doktorum yalnız arada bir adet ağrısına benzer bir ağrı girip çıkıyo karnıma.sizde de oldumu boyle bişey?
tatlım raporlu yaptırcam tabı ama zamanı ne kadar onu bılmıyorum bak canım benım yasım tutmadığı halde bana rapor verdı ya bunlar sonra olmaz dedıler hanı ee bende dedım ne olcak smdı ıptal mı yok dedıler tekrar duzenlencek yasını doldur gel baslıcaz dedılerr smdı ne olcak bılmıyom baksana daha randevuyu alamıyoz nasıl olcaksaaa
canım raporun çıktımı aldınmı sen bak benimki gibi olmasın 10 gün içinde alıp ilaçları yazdırman gerekiyo haberın olsun
ay canım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor ya ben evi taşırken hiç yorulmadım çogu şeyi eşim yaptı o tür şeylerle ugraşmayı ilglenmeyi çok sever bir zamanı var boş durmaktansa yapıyım aradan çıksın diyo ama bazen inadı tutuyovalla şimdi kendimi atcam pencereden.. dışarı işinede içeri işinede ben koşturuyorum.. valla bu sinirle ne olcak bilmem.. şimdi servis için geldiler sizi öpüyorum.....
hadı canım inşallh pzitif haberlerinide alırızMerhaba arkadaşlar sabah 11.30 da bir embriyo transferim oldu embriyocuk çok güzelmiş oyle dedi doktorum yalnız arada bir adet ağrısına benzer bir ağrı girip çıkıyo karnıma.sizde de oldumu boyle bişey?
sorun varmıydı sızde
tedavıyemı baslıycaktınız
evet bu ay ulun beyle başlıyacaktık 8 9 adet olmam gerekioduudaha olmadımmm sorunumus sperm hareketliliği düşük brass bide sayısı
bız aynı apartmanda oturuyoruz ben napayım hehe
aynı apartmanda oturuyoruz kuzu
her aksamda onalrda yemek yıyoruz napım ben sımdıııı
aman aman sukur ben cok severım oda benı severrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?