cnm dikkat et kendine..okudum..bebiş büyüyor ya artık iyiden iyiye..Allahım yardımcın olsun
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık geçmişi okumuyorum çünkü kimse artık gece sohbet etmiyo
günaydın güzeller.
Günaydın kızlar dünden beri girmedim. biliyorsunuz dün pek iyi değildim eşim geldi işten aldı beni biraz dolaşalım bir yerlere gidelim dedi iyi dedim evden çıktık yolda tavuk gördük can havliyle kaçıyor arkasından husky bir köpek hayvanın peşinde tavuk bir yer buldu daldı neyse köpek peşinden tavuğu aldı koşmaya başladı eşim hemen arabayı durdurdu köpek önde kociş arkada 10 dk. sürmüştür herhalde..bir baktım kociş elinde tavukla geliyor hayvan yaralanmış derisi açılmışsahibini aradık sorduk falan kimse yok aldık tavuğu yanımıza eczaneye gittik batikon aldık sonra iğnemi yaptırıp eve döndük mecburen tavuğumuzu tedavi ettik hayvan şoka girmiş kendine geldi bizim güvercinlerin yeminden verdik yedi.. Ama ben fena oldum üzüntüden kolum uyuştu küçücük bir yaramız olsa nasıl canımız yanıyor bütün gün onun can acısını düşündüm zaten dün depresiftim biliyorsunuz.. Neyse gece rüyamda hayır olsun elimde büyük bir saksı ve içinde yeni filiz vermiş yeşil bir çiçek taşıdım her yere yanımda sonra eşimle onun kuzenine gitmişiz kociş kuzenine bak bizim bebeğimiz şu anda bu kadar diyor.. bhcg sonucum 60 çıkmış rüyamda işte böyleee siz de ne var ne yok?
günaydınnn kızlaaar...
emel yazdıklarını okurken eşinin ve senin nasıl güzel yürekli insanlar olduğunuza şahit oldum...
bi çok insan köpeğin peşine düşmez tavuğuda candan saymaz bile...
siz nasıl güzel insanlarsınızki alıp ilgilenmişsiniz..
Allahrazı olsun Rabbim bu güzel davranışınızı bebeğinizle mükafatlandırsın inşallah...
zaten çok güzel bir rüya förmüşsün hayırlara vesile olsun canım...
Sağol canım benim ama gerçekten insanlar çok duyarsız eşim diyor ki köpek almış tavuğu önüne yoluyor tüylerini yanında insanlar bakmadan geçiyor.. Köpek durmasa ben tavuğu alana kadar koşardım diyor. Biz yardıma ihtiyacı olan hiç bir canlıya arkamızı dönüp gidemiyoruz tatlım geçen gün de ben karganın elinden yavru kumru kurtardım eve götürdüm kuş biberonu var mama veriyor eşim ona o da biraz iyileşti.. Allah herkese vicdan versin biz Allah rızası için yapıyoruz.. Şu anda evde 1 kedi, 1 tavuk, 1 kumru ve 20 tane falan güvercin var..İnşallah rüyam hayıra çıkar canım
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık geçmişi okumuyorum çünkü kimse artık gece sohbet etmiyo
günaydın güzeller.
Günaydın kızlar dünden beri girmedim. biliyorsunuz dün pek iyi değildim eşim geldi işten aldı beni biraz dolaşalım bir yerlere gidelim dedi iyi dedim evden çıktık yolda tavuk gördük can havliyle kaçıyor arkasından husky bir köpek hayvanın peşinde tavuk bir yer buldu daldı neyse köpek peşinden tavuğu aldı koşmaya başladı eşim hemen arabayı durdurdu köpek önde kociş arkada 10 dk. sürmüştür herhalde..bir baktım kociş elinde tavukla geliyor hayvan yaralanmış derisi açılmışsahibini aradık sorduk falan kimse yok aldık tavuğu yanımıza eczaneye gittik batikon aldık sonra iğnemi yaptırıp eve döndük mecburen tavuğumuzu tedavi ettik hayvan şoka girmiş kendine geldi bizim güvercinlerin yeminden verdik yedi.. Ama ben fena oldum üzüntüden kolum uyuştu küçücük bir yaramız olsa nasıl canımız yanıyor bütün gün onun can acısını düşündüm zaten dün depresiftim biliyorsunuz.. Neyse gece rüyamda hayır olsun elimde büyük bir saksı ve içinde yeni filiz vermiş yeşil bir çiçek taşıdım her yere yanımda sonra eşimle onun kuzenine gitmişiz kociş kuzenine bak bizim bebeğimiz şu anda bu kadar diyor.. bhcg sonucum 60 çıkmış rüyamda işte böyleee siz de ne var ne yok?
günaydınnn kızlaaar...
emel yazdıklarını okurken eşinin ve senin nasıl güzel yürekli insanlar olduğunuza şahit oldum...
bi çok insan köpeğin peşine düşmez tavuğuda candan saymaz bile...
siz nasıl güzel insanlarsınızki alıp ilgilenmişsiniz..
Allahrazı olsun Rabbim bu güzel davranışınızı bebeğinizle mükafatlandırsın inşallah...
zaten çok güzel bir rüya förmüşsün hayırlara vesile olsun canım...
süpersiniz yaaaa...
mini hayvanat bahçesi kurmuşsunuz eve
kargalarla aram iyi değildir benim bi grup var bizim sitede çete gibiler diğer kuşların yuvalarını bozup yunurtalarına yavrularına göz koyuyolar hainler....
Sorma gülden eşim korkuyorum bir gün yaralı bir inek falan bulurum diye onu ne yaparız bilmem diyorgünaydın canım
sanada günaydın canımcımmmm
sen ne kadar iyi yürekli bir insansın. allahım senin ve eşinin tüm dualarınızı kabul etsin. umarım bu rüya bir işarettir. ve kan değerin istediğimiz gibi çıkar. ve katlanarak artar birtanem
günaydın güldencim, nasılsın bugün?
Sorma gülden eşim korkuyorum bir gün yaralı bir inek falan bulurum diye onu ne yaparız bilmem diyorSağ ol sedacım Allah hepimizin kalbine göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah bakalım yarın belli olacak her şey:18:
yarın işten çıkınca mı yapıcaksın canım testi :44::44:
günaydın herkese,
kıslar dün doktor kontrolüm vardı çok şükür iyimiş benim şehzadelerim:) allahım artık minik bir insan minyatürü olmuşlar ilk defa gördüm bu kadar net, elleri parmakları ağzı burnu gözleri heryeri net bi şekilde belli oluyor. boyları 20 cm civarı 311gr biri, diğeride 316 gr olmuşlar. o kadar duygulandımki anlatamam.ilk defa kendimi onlara bu kadar yakın hissettim.diğer kontrolerde gölge gibi bişeyler görüyordum çok net gördüm yavrularımı,dr un yanında ağlamamak için zor tuttum kendimi.Ama hala çok endişeliyim acaba kucağıma alabilecekmiyim diye...
allahım dün hepiniz için dua ettim.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın diye... çok mutlu oldum kıslar dün paylaşmak istedim....
Yok tatlım sabah 7 de veririm 9 da çıkar bir an önce sonuçlansın ki ben de rahat edeyim..:18: zaten ben gidip alamam herhalde eşime söylerim o arasın olumsuzsa beni arama dicem...aramazsa da.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?