Günaydın herkese.....Sevgi ve umut dolu geçsin gününüz.Dün transferim olmuştu gece hiç uyuyamadım her döndüğümde uyandım acaba hızlı mı döndüm yüz üstü mü yattım diye.Siz çok mu dikkat ettiniz arkadaşlar benim dr 2 gün dikkatli ol sonra daha rahat olailirsin dedi ağır iş yapma koşma hoplama zıplama dedi sadece.Çok gerildim akşam sonra eşim kalktı başladım ben bu olmadı gitti diye eşimle sohet ettik sonra uyuyakaldım ama sabah kaldığım yerden devam ediyordum- yok yok olmadı-....anlatırmısınız arkadaşlar transferden sonra neler hissettiniz,nelre dikkat ettiniz:26:
şimdi daha iyiyim canım... evde olduğum için şanslıyım sen yine iyi çalışıyon...
ewet canım inan bana çokkkk şanslısın,,bol bol dinlen canım
yaşadıklarını bende yaşadım ama ben değil beni eşim uyandırıyodu :))) dönmeee yan yatmaaaa dur kımıldama ayy delirtiyoduu beni doktorlar yatma konusunda bir uyarıda bulunmuyor canım ben sorudğumda öyle bişi yok demişti doktor sonuçta biz kımıldadıkça onun başı dönmüyo içerde :) öncelikle psikolojik olarak rahat ol bak bu çok önemli tabiki zıplama hoplama ağar kaldırma çok hızlı hareket etme elini kolunu kaldırma duşa uzanma merdivenleri dikkatli in çık bunlara dikkat ettiğin sürece bişicik olmaz ama kendini kasarsan çok mutsuz geçirirsin bu süreci ben 3 deneme yaptım hepsi çok gergindi eşim yüzünden bağırmak zorunda kalıyodum ona senin yüzünden kendimi kasıyorum diye ...allah inşallah yüzünü güldürür canım sağlıkla bebeğin sana gelir.
hadi hayırlısı inşallah pozitifle beraber kutlama yapıcaz yarın sabah burda
Nasılsiniz bakalım kızlar
Kac gündür giremedim isler yogun
Pazartesi bir ay izine ayrılıyorum
Tedavi surecim stressiz geçsin istiyorum
Tabi bu ağrılarım sonucunda kist çıkmazsa
Hayırlısı bakalım
Emelsunar yarın test gunün hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Öpüyorum
Yok tatlım sabah 7 de veririm 9 da çıkar bir an önce sonuçlansın ki ben de rahat edeyim..:18: zaten ben gidip alamam herhalde eşime söylerim o arasın olumsuzsa beni arama dicem...aramazsa da.................
Günaydın herkese.....Sevgi ve umut dolu geçsin gününüz.Dün transferim olmuştu gece hiç uyuyamadım her döndüğümde uyandım acaba hızlı mı döndüm yüz üstü mü yattım diye.Siz çok mu dikkat ettiniz arkadaşlar benim dr 2 gün dikkatli ol sonra daha rahat olailirsin dedi ağır iş yapma koşma hoplama zıplama dedi sadece.Çok gerildim akşam sonra eşim kalktı başladım ben bu olmadı gitti diye eşimle sohet ettik sonra uyuyakaldım ama sabah kaldığım yerden devam ediyordum- yok yok olmadı-....anlatırmısınız arkadaşlar transferden sonra neler hissettiniz,nelre dikkat ettiniz:26:
canım hayırlııı olsun,ama daha ilk günlerden yapma bu kadar stres kendine,hızlı dönmeyle falan bişi olmaz korkmaa,ben hiç öyle yapmadım ,ilk gün sürekli yattım sadece yemek ve wc dışında kalkmak zorunda kaldım,ertesi günü 3 saat otobüs yolculuğu yaptım,rahat ol,olmadı diye düşünme sakın,kötüyü çağırma
Eki Görüntüle 411838 BOL Güneşlii bir gün istiyorumm ama bursada hava kapalı ve yağmurluu..her ne kadar içim kararsa da tebessümm ediyorumm...moral bozmak yokk herşey cok güzell olucakk kızlarrrrrr...
:) canım seninde güler yüzün inşallah.Eşim benden çok daha rahat dün canım patates kızartması istedi dedim annem yanımdaydı ve dedi ki hayııııır çok ağır gelir tabii ben çıldırdım...ama eşim imdadıma yetişti ben gelince kızartırım sana diye.Sizde de oluyomuydu boyle herkes dr gibi davranınca sinir patlamaları....şimdi tekrar tedavin oluyo mu canım.
:)))) çok teşekkür ederim.Haklısın millet tarlada çalışıp gebe kalıyor.Sen hangi süreçtesin şimdi?
yaşadıklarını bende yaşadım ama ben değil beni eşim uyandırıyodu :))) dönmeee yan yatmaaaa dur kımıldama ayy delirtiyoduu beni doktorlar yatma konusunda bir uyarıda bulunmuyor canım ben sorudğumda öyle bişi yok demişti doktor sonuçta biz kımıldadıkça onun başı dönmüyo içerde :) öncelikle psikolojik olarak rahat ol bak bu çok önemli tabiki zıplama hoplama ağar kaldırma çok hızlı hareket etme elini kolunu kaldırma duşa uzanma merdivenleri dikkatli in çık bunlara dikkat ettiğin sürece bişicik olmaz ama kendini kasarsan çok mutsuz geçirirsin bu süreci ben 3 deneme yaptım hepsi çok gergindi eşim yüzünden bağırmak zorunda kalıyodum ona senin yüzünden kendimi kasıyorum diye ...allah inşallah yüzünü güldürür canım sağlıkla bebeğin sana gelir.
eşler kıyamıyorda ondan benim eşimde hemen en sevdiğim şeyleri alır getirir yapar sanki hamielmişim gibi aslında bu anlarda 200000 kat daha fazla dua ettim öyle güzel oluyoki o 12 gün iş yapmadan eşimin çamaşır astığını görmek yemek hazırladığını görmek çamaşırları makinadan çıkardığını görmek bulaşık makinasını yerleştirdiğini görmek :) allahım daha 9 ay bana bunu nasip et diyorum çok keyifli oluyor çok hoşuma gdiiyor nasıl keyifli diyorum özel hissediyor insan çok ama nasip olmuyor inşallah isteyen herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur cnm ama annem ve kız kardeşim onu yeme bunu yeme kola içme soda içme kahve yasak çay yasak delirtiyolar :) herkesi idare edeceksin işte yapacak bişi yok :) ben 4.tedavimi henüz düşünmüyorum 3 tane arka arkaya oldu yoruldum psikolojik olarakta çöktüm erkek faktörlü olduğumuz için biraz eşime kürlerle tedavi yapmaya çalışıyoruz inşallah zamanı gelince hazır hissedince yapacağız. sinir patlaması yaşama herkes senin iyiliğini istiyor ailende senin nasıl ozrlu bir yoldan geçtiğini biliyor bu yüzden zarar görmeni istemedikleri için özellikle annen kendi tecrüblerini seninle paylaşmak isteyebilir canım sende tmm de üzülmesin sonra bildiğini yaparsın :)
günaydın güldencim, nasılsın bugün?
Sorma gülden eşim korkuyorum bir gün yaralı bir inek falan bulurum diye onu ne yaparız bilmem diyorSağ ol sedacım Allah hepimizin kalbine göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah bakalım yarın belli olacak her şey:18:
günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayrolsun
günaydın herkese,
kıslar dün doktor kontrolüm vardı çok şükür iyimiş benim şehzadelerim:) allahım artık minik bir insan minyatürü olmuşlar ilk defa gördüm bu kadar net, elleri parmakları ağzı burnu gözleri heryeri net bi şekilde belli oluyor. boyları 20 cm civarı 311gr biri, diğeride 316 gr olmuşlar. o kadar duygulandımki anlatamam.ilk defa kendimi onlara bu kadar yakın hissettim.diğer kontrolerde gölge gibi bişeyler görüyordum çok net gördüm yavrularımı,dr un yanında ağlamamak için zor tuttum kendimi.Ama hala çok endişeliyim acaba kucağıma alabilecekmiyim diye...
allahım dün hepiniz için dua ettim.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın diye... çok mutlu oldum kıslar dün paylaşmak istedim....
Nasılsiniz bakalım kızlar
Kac gündür giremedim isler yogun
Pazartesi bir ay izine ayrılıyorum
Tedavi surecim stressiz geçsin istiyorum
Tabi bu ağrılarım sonucunda kist çıkmazsa
Hayırlısı bakalım
Emelsunar yarın test gunün hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Öpüyorum
Eki Görüntüle 411838 BOL Güneşlii bir gün istiyorumm ama bursada hava kapalı ve yağmurluu..her ne kadar içim kararsa da tebessümm ediyorumm...moral bozmak yokk herşey cok güzell olucakk kızlarrrrrr...
aynen öyle olduktan sonra olucak o,,canım ben 28 haftalık hamileyim,kısmetse az kaldı doğuma,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?