Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaşadıklarını bende yaşadım ama ben değil beni eşim uyandırıyodu :))) dönmeee yan yatmaaaa dur kımıldama ayy delirtiyoduu beni doktorlar yatma konusunda bir uyarıda bulunmuyor canım ben sorudğumda öyle bişi yok demişti doktor sonuçta biz kımıldadıkça onun başı dönmüyo içerde :) öncelikle psikolojik olarak rahat ol bak bu çok önemli tabiki zıplama hoplama ağar kaldırma çok hızlı hareket etme elini kolunu kaldırma duşa uzanma merdivenleri dikkatli in çık bunlara dikkat ettiğin sürece bişicik olmaz ama kendini kasarsan çok mutsuz geçirirsin bu süreci ben 3 deneme yaptım hepsi çok gergindi eşim yüzünden bağırmak zorunda kalıyodum ona senin yüzünden kendimi kasıyorum diye ...allah inşallah yüzünü güldürür canım sağlıkla bebeğin sana gelir.

:) canım seninde güler yüzün inşallah.Eşim benden çok daha rahat dün canım patates kızartması istedi dedim annem yanımdaydı ve dedi ki hayııııır çok ağır gelir tabii ben çıldırdım...ama eşim imdadıma yetişti ben gelince kızartırım sana diye.Sizde de oluyomuydu boyle herkes dr gibi davranınca sinir patlamaları....şimdi tekrar tedavin oluyo mu canım.

Nasılsiniz bakalım kızlar
Kac gündür giremedim isler yogun
Pazartesi bir ay izine ayrılıyorum
Tedavi surecim stressiz geçsin istiyorum
Tabi bu ağrılarım sonucunda kist çıkmazsa
Hayırlısı bakalım

Emelsunar yarın test gunün hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Öpüyorum

Sağ ol canım bende öyle diyorum artık hayırlısı...Senin de tedavin hayırlı olur inşallah

Yok tatlım sabah 7 de veririm 9 da çıkar bir an önce sonuçlansın ki ben de rahat edeyim..:18: zaten ben gidip alamam herhalde eşime söylerim o arasın olumsuzsa beni arama dicem...aramazsa da.................

oh ne güzel erken erken yaptır daa ii bence,benimde eşim almıştı sonuçları,bende öyle demiştim ona,olumsuzsa arama diye:) ama çok güzel haber verdi bana,inşşş sanada eşin güzel haberler verir yarın

canım hayırlııı olsun,ama daha ilk günlerden yapma bu kadar stres kendine,hızlı dönmeyle falan bişi olmaz korkmaa,ben hiç öyle yapmadım ,ilk gün sürekli yattım sadece yemek ve wc dışında kalkmak zorunda kaldım,ertesi günü 3 saat otobüs yolculuğu yaptım,rahat ol,olmadı diye düşünme sakın,kötüyü çağırma

:)))) çok teşekkür ederim.Haklısın millet tarlada çalışıp gebe kalıyor.Sen hangi süreçtesin şimdi?

Eki Görüntüle 411838 BOL Güneşlii bir gün istiyorumm ama bursada hava kapalı ve yağmurluu..her ne kadar içim kararsa da tebessümm ediyorumm... moral bozmak yokk herşey cok güzell olucakk kızlarrrrrr...

günaydın canım,sanırım türkiyenin çoğu yerinde hava kapalı,burasıda yağmurlu ,havadanmı için kararıyo canım yoksa başka bişimi var,

eşler kıyamıyorda ondan benim eşimde hemen en sevdiğim şeyleri alır getirir yapar sanki hamielmişim gibi aslında bu anlarda 200000 kat daha fazla dua ettim öyle güzel oluyoki o 12 gün iş yapmadan eşimin çamaşır astığını görmek yemek hazırladığını görmek çamaşırları makinadan çıkardığını görmek bulaşık makinasını yerleştirdiğini görmek :) allahım daha 9 ay bana bunu nasip et diyorum çok keyifli oluyor çok hoşuma gdiiyor nasıl keyifli diyorum özel hissediyor insan çok ama nasip olmuyor inşallah isteyen herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur cnm ama annem ve kız kardeşim onu yeme bunu yeme kola içme soda içme kahve yasak çay yasak delirtiyolar :) herkesi idare edeceksin işte yapacak bişi yok :) ben 4.tedavimi henüz düşünmüyorum 3 tane arka arkaya oldu yoruldum psikolojik olarakta çöktüm erkek faktörlü olduğumuz için biraz eşime kürlerle tedavi yapmaya çalışıyoruz inşallah zamanı gelince hazır hissedince yapacağız. sinir patlaması yaşama herkes senin iyiliğini istiyor ailende senin nasıl ozrlu bir yoldan geçtiğini biliyor bu yüzden zarar görmeni istemedikleri için özellikle annen kendi tecrüblerini seninle paylaşmak isteyebilir canım sende tmm de üzülmesin sonra bildiğini yaparsın :)

ah be elifçim,eşinde abartmış yani,daha çok kasılır insan vallahi,yapmayacağı varsa bile yapacak zorla yani:)bu sefer konuş onla yapmasın sana öyle şeyler rahat bıraksın seni,,

Evet onlar belki de bizden daha heyacanlı oluyor, anneme kızmıyorum hiç, o patlama içimde oluyor sonra geçiyor.Süreç insanı yoruyor geçekten bol bol dinlen sende kendini hazır hissettiğinde denersin.Herşey gönlünce olur umarım....

günaydın güldencim, nasılsın bugün?

günaydın şekerim iyiyim çok şükür...

olsun kuzum iyi tarafından bakalım taze süt demek organik

günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayrolsun

günaydın cicim..

Maşallaahhhh
kimbilir nasıl güzel duygular yaşadın darısı bizlere olsun en kısa zamanda AMİNNNN...

hiç bişi olmaz canım o kadar detaylı düşünmekle olsaydı bebeğim benimle kalırdı..
sen elinden geleni yapıyorsundur eminim gerisi nasip işi...

günaydınnn...
ne güzel demek izine ayrılıp tedaviye öyle başlayacaksın...
herşey dilediğin gibi olsun canım...

Eki Görüntüle 411838 BOL Güneşlii bir gün istiyorumm ama bursada hava kapalı ve yağmurluu..her ne kadar içim kararsa da tebessümm ediyorumm... moral bozmak yokk herşey cok güzell olucakk kızlarrrrrr...

günayddıınnnn Ankarada hava çok güzel güneşimizden yollayımmı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…