Eki Görüntüle 411838 BOL Güneşlii bir gün istiyorumm ama bursada hava kapalı ve yağmurluu..her ne kadar içim kararsa da tebessümm ediyorumm...moral bozmak yokk herşey cok güzell olucakk kızlarrrrrr...
ah be elifçim,eşinde abartmış yani,daha çok kasılır insan vallahi,yapmayacağı varsa bile yapacak zorla yani:)bu sefer konuş onla yapmasın sana öyle şeyler rahat bıraksın seni,,
oh ne güzel erken erken yaptır daa ii bence,benimde eşim almıştı sonuçları,bende öyle demiştim ona,olumsuzsa arama diye:) ama çok güzel haber verdi bana,inşşş sanada eşin güzel haberler verir yarın
aa topalanın izmire gelin mis gibi güneşşşşşşşşşşşş hava mis hafif bir serinlik ( ço ksıcaktı burda hava bir kaç gündür ) bu serinlik süper geldi :))) hadi toplaşın gelin deniz kenarında oturalım dertleşelim alırız elimize birer paket çiğdem........... çiğdem bitmeden dertler tasalar biter :)
evet canım bu sefer kesin konuşucam yada istanbulda olursam tedaviyi gelmicem izmire kalcam teyzemde orda rahat ettim 3.tedavide ama transferden 2 gün sonra izmire geldim bu sefer kalırım belki test gününe kadar. benim eşim felakettt öle böle değil gece yarsıı uyanırmı ?? diyodum sen uyumuyomusun ya benim dönememi mi bekliyosun ???giderim salona diyodum oraya da gelirim diyodu bana :)))alem adam allah başımdan ayırmasın kkocamm 1 tane :))
günaydın kızlaar..istanbuldada hava kapalı zaten ben bebiş için ne zaman dışarı çıksam hava kapalı olur..neyse bende evimi topladım eşimi yolladım merkeze haber bekliyorum heralde bende öğlen giderim aşılamaya..hayırlısı Rabbimden inşsllah güzel sonuçlar alırız.öpüyorum sizleriii..
günaydın canım,sanırım türkiyenin çoğu yerinde hava kapalı,burasıda yağmurlu ,havadanmı için kararıyo canım yoksa başka bişimi var,
çok kötüyüm kızlar bir yatak olsada yatsam
günaydın şekerim iyiyim çok şükür...
olsun kuzum iyi tarafından bakalım taze süt demek organik
günaydın cicim..
Maşallaahhhh
kimbilir nasıl güzel duygular yaşadın darısı bizlere olsun en kısa zamanda AMİNNNN...
hiç bişi olmaz canım o kadar detaylı düşünmekle olsaydı bebeğim benimle kalırdı..
sen elinden geleni yapıyorsundur eminim gerisi nasip işi...
günayddıınnnn Ankarada hava çok güzel güneşimizden yollayımmı sana
aa topalanın izmire gelin mis gibi güneşşşşşşşşşşşş hava mis hafif bir serinlik ( ço ksıcaktı burda hava bir kaç gündür ) bu serinlik süper geldi :))) hadi toplaşın gelin deniz kenarında oturalım dertleşelim alırız elimize birer paket çiğdem........... çiğdem bitmeden dertler tasalar biter :)
:))
günaydın kızlaar..istanbuldada hava kapalı zaten ben bebiş için ne zaman dışarı çıksam hava kapalı olur..neyse bende evimi topladım eşimi yolladım merkeze haber bekliyorum heralde bende öğlen giderim aşılamaya..hayırlısı Rabbimden inşsllah güzel sonuçlar alırız.öpüyorum sizleriii..
tünaydın güzeller..............
selamlar olsun sıze eyyyyy güzel insanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
şekerim ne zaman gidiyosun aşıyaaa yoksa gidip geldinmi:26:
selamlar olsun sıze eyyyyy güzel insanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kızlar.. özellikle tirginur olmak üzere birsey soracam.
her kontrole gittiğimde aklım karısıyo. bugün yine kontrolüm vardı . en son gördükleri sağdaki 12mm 15 mm olmuş.
tek yumurta var.ctesi tekrar çagırdılar 17-18 oluursa alacaklarmış. hemsireler tabi tekrar sordu devammı diye. benim tedavm çok uzadı. acaba kalitesiz mi olur
onca iğne oldum onca para verdim. devam dedim yine ama bilmiyorum
İnşallah canım dediğin gibi olur
selam kızlar.. özellikle tirginur olmak üzere birsey soracam.
her kontrole gittiğimde aklım karısıyo. bugün yine kontrolüm vardı . en son gördükleri sağdaki 12mm 15 mm olmuş.
tek yumurta var.ctesi tekrar çagırdılar 17-18 oluursa alacaklarmış. hemsireler tabi tekrar sordu devammı diye. benim tedavm çok uzadı. acaba kalitesiz mi olur
onca iğne oldum onca para verdim. devam dedim yine ama bilmiyorum
yok cnm evdeyim hala.eşimden hala hbr yok cnm bnm..öğleni bulacak heralde canımcımm
gunes deıl sen gelsenn yeter sekerımm..
kızlarrrr hoşgeldinizz ayollllannecıkk ve anne adayıı nasıllarrr.....????
günaydın efenimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?