Tüp Bebek Günlüğümüz !

Eki Görüntüle 411838 BOL Güneşlii bir gün istiyorumm ama bursada hava kapalı ve yağmurluu..her ne kadar içim kararsa da tebessümm ediyorumm... moral bozmak yokk herşey cok güzell olucakk kızlarrrrrr...

aa topalanın izmire gelin mis gibi güneşşşşşşşşşşşş hava mis hafif bir serinlik ( ço ksıcaktı burda hava bir kaç gündür ) bu serinlik süper geldi :))) hadi toplaşın gelin deniz kenarında oturalım dertleşelim alırız elimize birer paket çiğdem........... çiğdem bitmeden dertler tasalar biter :)

ah be elifçim,eşinde abartmış yani,daha çok kasılır insan vallahi,yapmayacağı varsa bile yapacak zorla yani:)bu sefer konuş onla yapmasın sana öyle şeyler rahat bıraksın seni,,

evet canım bu sefer kesin konuşucam yada istanbulda olursam tedaviyi gelmicem izmire kalcam teyzemde orda rahat ettim 3.tedavide ama transferden 2 gün sonra izmire geldim bu sefer kalırım belki test gününe kadar. benim eşim felakettt öle böle değil gece yarsıı uyanırmı ?? diyodum sen uyumuyomusun ya benim dönememi mi bekliyosun ???giderim salona diyodum oraya da gelirim diyodu bana :)))alem adam allah başımdan ayırmasın kkocamm 1 tane :))

günaydın kızlaar..istanbuldada hava kapalı zaten ben bebiş için ne zaman dışarı çıksam hava kapalı olur..neyse bende evimi topladım eşimi yolladım merkeze haber bekliyorum heralde bende öğlen giderim aşılamaya..hayırlısı Rabbimden inşsllah güzel sonuçlar alırız.öpüyorum sizleriii..

selam kızlar.. özellikle tirginur olmak üzere birsey soracam.
her kontrole gittiğimde aklım karısıyo. bugün yine kontrolüm vardı . en son gördükleri sağdaki 12mm 15 mm olmuş.
tek yumurta var.ctesi tekrar çagırdılar 17-18 oluursa alacaklarmış. hemsireler tabi tekrar sordu devammı diye. benim tedavm çok uzadı. acaba kalitesiz mi olur

onca iğne oldum onca para verdim. devam dedim yine ama bilmiyorum

çok alem valla yaa,düşünüyorum da sizi gece yarısı:))demekki o uyumuyo hiç nöbet tutuyor başında:)amin acanımmm amin,Allah başımızdan ayırmasınn,1 taneler valla,

İnşallah güzel haberlerle dönersin tatlım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...

selamlar olsun sıze eyyyyy güzel insanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım,sanırım türkiyenin çoğu yerinde hava kapalı,burasıda yağmurlu ,havadanmı için kararıyo canım yoksa başka bişimi var,

havadann,su randevudan içim karardı valla ama nesee artıkk takmamaya calısıyorum acele etmeye gerek yok napalım beklıcezz...

çok kötüyüm kızlar bir yatak olsada yatsam

neden kı ne olduu?????

gunes deıl sen gelsenn yeter sekerımm..

ohhhh ne guzel olurduu valla yanına bıde cay yaptık mıı ohhhh mıss mıssss

hmm hadı bakalım canımm hayırlısı olsunnnnnn yaa..heycan doruktadırr smdıı

merhaba kızlar bugün adetimin 7. günü dün ölçüm için dr gittim gonal f i 150den 200e çıkardı yanında menogon iğne verdi yarında orgalutran iğneye başlicam bu ilaçları kullanan varmı aranızda ne işe yarıyor

selamlar olsun sıze eyyyyy güzel insanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın efenimmmm...

havanız nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun julietta sultannn...
demek aramalarını bekliyosunn...
e ama çatlatma iğnesinin saatine göre ayarlanmıyomuu aşılamaaa...

tünaydın güzeller..............

tünaydınn cicim..
erkencisiniz aslında günaydın saatindesin

hayırlısı olsun canım benım yaaaaaaa ıns bebegın bu sefer gelırrrrrrr

canım devam et derım sana sonucta 1 de olsa yumurta var kalıtelı olum olmadıgı opudan bellı olur canım yaaaaa
ama sen moralını bozma stres yapmakı buyusun

İnşallah canım dediğin gibi olur

canım sen yarınmı test yapacan hayırlı haberle gelecen kuzum
cuma cuma yaaaaa

tünaydın güzeller..............

nasılsın balımmmmm

selam canım,benim 19 mm olduğunda çatlatma iğnesi vurulmuştum,1 gün sonrada almışlardı,1 hafta hep yumurta kontrolüne gitmiştim ben,uzadı diye düşünme tedavinin,Allah inşallah emeklerini boşa çıkarmaz,kaliteli olup olmadığı sanırım toplandıktan sonra anlaşılıyor,ama benim kendi doktorum tek yumurta ama çok iyi bir yumurta diyordu sürekli,merkezde toplandıktan sonra bana 1.kalite dendi,inşallah seninde benimki gibi olur canım,dua ediyorum sana,sakın üzme kendini tamammı

Günaydın kızlar, dün akşam neredeyse hiç uyuyamadım, şimdi de masa başında içim geçiyor.. hava da insanın içini karartıyor zaten...

sagolun kızlaaar..telden giriyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın...egunalım onların hesabına göre bu sabah 7de çatlama oldu öğlende aşılama olur diye planladılar kuzum..gecen seferde böyle oldu..eşim aradı saat 1 deymiş aşılama şimdi haber verdi kocacağızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…