sagolun kızlaaar..telden giriyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın...egunalım onların hesabına göre bu sabah 7de çatlama oldu öğlende aşılama olur diye planladılar kuzum..gecen seferde böyle oldu..eşim aradı saat 1 deymiş aşılama şimdi haber verdi kocacağızım..
sana da günaydın şeker kızzzzzz............selamlar olsun sıze eyyyyy güzel insanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk datlum................kızlarrrr hoşgeldinizz ayollllannecıkk ve anne adayıı nasıllarrr.....????
aslında haklısın, günaydın saatini ucundan kurtarıyorum:))))))günaydın efenimmmm...
havanız nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun julietta sultannn...
demek aramalarını bekliyosunn...
e ama çatlatma iğnesinin saatine göre ayarlanmıyomuu aşılamaaa...
tünaydınn cicim..
erkencisiniz aslında günaydın saatindesin
hayırlısı olsun canım benım yaaaaaaa ıns bebegın bu sefer gelırrrrrrr
canım devam et derım sana sonucta 1 de olsa yumurta var kalıtelı olum olmadıgı opudan bellı olur canım yaaaaa
ama sen moralını bozma stres yapmakı buyusun
canım sen yarınmı test yapacan hayırlı haberle gelecen kuzum
cuma cuma yaaaaa
nasılsın balımmmmm
iyiyim tatlım ama pek uyuyamadım... gece geç yatmama rağmen sabah 7de uyandım geri uyumak için direndim ama beceremedimtünaydın canımm,nasılsın iyimisin bugün,,
kızlar bebeğimin bilgilerii aşağıda okuyunca dahada bir heyecanlanıyorum,82 gün kalmış diyor ama ben biliyorum ki 82 değil daha da az,31 temmuza göre yazıyor,ee benim de 15-20 temmuz olucak kısmetse,yani 70 gün falan,,Allahım hayırlısınla bir atlatsamm, geceleri yattığımda kendimi hep sedye üzerinde görmeye başladım:)Allahım inşş sizlerede nasip etsin canlarımm
sana da günaydın şeker kızzzzzz............
hoşbulduk datlum................
aslında haklısın, günaydın saatini ucundan kurtarıyorum:))))))
iyiyim tatlım ama pek uyuyamadım... gece geç yatmama rağmen sabah 7de uyandım geri uyumak için direndim ama beceremedim
merhaba kızlar bugün adetimin 7. günü dün ölçüm için dr gittim gonal f i 150den 200e çıkardı yanında menogon iğne verdi yarında orgalutran iğneye başlicam bu ilaçları kullanan varmı aranızda ne işe yarıyor
hoşbulduk datlum................
aslında haklısın, günaydın saatini ucundan kurtarıyorum:))))))
iyiyim tatlım ama pek uyuyamadım... gece geç yatmama rağmen sabah 7de uyandım geri uyumak için direndim ama beceremedim
ben sana yazarken sen cevabı vermişsin cicim...
bu kez çok umutlu ol inan taammıı...
tamam geliyoommm
tamam geliyoommm
tamam geliyoommm
amin canım inşallah tüp bebeklemi oldu hamileliğin
tamam geliyoommm
sagolun kızlaaar..telden giriyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın...egunalım onların hesabına göre bu sabah 7de çatlama oldu öğlende aşılama olur diye planladılar kuzum..gecen seferde böyle oldu..eşim aradı saat 1 deymiş aşılama şimdi haber verdi kocacağızım..
selam canım,benim 19 mm olduğunda çatlatma iğnesi vurulmuştum,1 gün sonrada almışlardı,1 hafta hep yumurta kontrolüne gitmiştim ben,uzadı diye düşünme tedavinin,Allah inşallah emeklerini boşa çıkarmaz,kaliteli olup olmadığı sanırım toplandıktan sonra anlaşılıyor,ama benim kendi doktorum tek yumurta ama çok iyi bir yumurta diyordu sürekli,merkezde toplandıktan sonra bana 1.kalite dendi,inşallah seninde benimki gibi olur canım,dua ediyorum sana,sakın üzme kendini tamammı
ewet canım tüp bebekle oldu,
hayırlısı olsun canım benım yaaaaaaa ıns bebegın bu sefer gelırrrrrrr
canım devam et derım sana sonucta 1 de olsa yumurta var kalıtelı olum olmadıgı opudan bellı olur canım yaaaaa
ama sen moralını bozma stres yapmakı buyusun
canım sen yarınmı test yapacan hayırlı haberle gelecen kuzum
cuma cuma yaaaaa
nasılsın balımmmmm
canım gonal f i artırmış ve ek iğneler vermiş demek yumoşlar yavaş büyüyor büyümelerini hızlandırmak için vermiştir doktorun..
kızlar bebeğimin bilgilerii aşağıda okuyunca dahada bir heyecanlanıyorum,82 gün kalmış diyor ama ben biliyorum ki 82 değil daha da az,31 temmuza göre yazıyor,ee benim de 15-20 temmuz olucak kısmetse,yani 70 gün falan,,allahım hayırlısınla bir atlatsamm, geceleri yattığımda kendimi hep sedye üzerinde görmeye başladım:)allahım inşş sizlerede nasip etsin canlarımm
Hoşbulduk datlum................
Iyiyim tatlım ama pek uyuyamadım... Gece geç yatmama rağmen sabah 7de uyandım geri uyumak için direndim ama beceremedim
canım arkadaşlarım.saolun. 2 gün daha ..... Inşallah bu da çatlamaz yada kaybolmaz. Tedavi uzadıgı için kalitesi bozulur sanıyorum. Toplandıktan sonra laboratuvarda belli oluyomuş kalitesi. Eger boş veya kalitesiz çıkarsa ödeyeceğim paranın bir kısmını geri verıyorlarmış. Tirginur inşallah senin gibi olur benimkide. Altın yumurta.
Günaydın kızlar, dün akşam neredeyse hiç uyuyamadım, şimdi de masa başında içim geçiyor..hava da insanın içini karartıyor zaten...
cok sukur canım ıyıım bugun oyel mıdem bı tuaf ama sukru halıme sen nasılsın bakımmmmmmmm
nasılsın kusummmm bakım
kızlar bebeğimin bilgilerii aşağıda okuyunca dahada bir heyecanlanıyorum,82 gün kalmış diyor ama ben biliyorum ki 82 değil daha da az,31 temmuza göre yazıyor,ee benim de 15-20 temmuz olucak kısmetse,yani 70 gün falan,,Allahım hayırlısınla bir atlatsamm, geceleri yattığımda kendimi hep sedye üzerinde görmeye başladım:)Allahım inşş sizlerede nasip etsin canlarımm
bu sefer garip bir şekilde umutluyum nedense..sanki transfere gidiorum o derece yani cnm.temizliğimi yemegimi herşeyi hallettim..içimdede acaip bşr his var..pozitifim çok şükür.bunun doktorumda farkında.hemen vücuduma yansımıs bu durum.hayırlısı bakalım cnmm bnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?