Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bebeğimin bilgilerii aşağıda okuyunca dahada bir heyecanlanıyorum,82 gün kalmış diyor ama ben biliyorum ki 82 değil daha da az,31 temmuza göre yazıyor,ee benim de 15-20 temmuz olucak kısmetse,yani 70 gün falan,,Allahım hayırlısınla bir atlatsamm, geceleri yattığımda kendimi hep sedye üzerinde görmeye başladım:)Allahım inşş sizlerede nasip etsin canlarımm

Allah yardımcın olsun canım inşallah

selamlar olsun sıze eyyyyy güzel insanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
sana da günaydın şeker kızzzzzz............
kızlarrrr hoşgeldinizz ayollll annecıkk ve anne adayıı nasıllarrr.....????
hoşbulduk datlum................
aslında haklısın, günaydın saatini ucundan kurtarıyorum:))))))

tünaydın canımm,nasılsın iyimisin bugün,,
iyiyim tatlım ama pek uyuyamadım... gece geç yatmama rağmen sabah 7de uyandım geri uyumak için direndim ama beceremedim

amin canım inşallah tüp bebeklemi oldu hamileliğin

zaman ilerledikçe uyku olmuyor canım,ben evde oturmuyorum bile,sürekli hareket halindeyim,sanki içime at sineği kaçmış:)))

canım gonal f i artırmış ve ek iğneler vermiş demek yumoşlar yavaş büyüyor büyümelerini hızlandırmak için vermiştir doktorun..

zaman ilerledikçe uyku olmuyor canım,ben evde oturmuyorum bile,sürekli hareket halindeyim,sanki içime at sineği kaçmış:)))

ben sana yazarken sen cevabı vermişsin cicim...
bu kez çok umutlu ol inan taammıı...

tamam geliyoommm

bu sefer garip bir şekilde umutluyum nedense..sanki transfere gidiorum o derece yani cnm.temizliğimi yemegimi herşeyi hallettim..içimdede acaip bşr his var..pozitifim çok şükür.bunun doktorumda farkında.hemen vücuduma yansımıs bu durum.hayırlısı bakalım cnmm bnmmm

tamam geliyoommm

bu sefer garip bir şekilde umutluyum nedense..sanki transfere gidiorum o derece yani cnm.temizliğimi yemegimi herşeyi hallettim..içimdede acaip bşr his var..pozitifim çok şükür.bunun doktorumda farkında.hemen vücuduma yansımıs bu durum.hayırlısı bakalım cnmm bnmmm

tamam geliyoommm

tamam geliyoommm

canım benimmmm hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak....gelecek bebeğin hayırlısıyla...

.......................................

Son düzenleme:

canım devam et derım sana sonucta 1 de olsa yumurta var kalıtelı olum olmadıgı opudan bellı olur canım yaaaaa
ama sen moralını bozma stres yapmakı buyusun

canım arkadaşlarım.saolun. 2 gün daha ..... inşallah bu da çatlamaz yada kaybolmaz. tedavi uzadıgı için kalitesi bozulur sanıyorum. toplandıktan sonra laboratuvarda belli oluyomuş kalitesi. eger boş veya kalitesiz çıkarsa ödeyeceğim paranın bir kısmını geri verıyorlarmış. tirginur inşallah senin gibi olur benimkide. altın yumurta.

Evet canım yarın test günüm bakalım inşallah yumurtalarım cuma toplanmıştı test günüm cuma inşallah hayırlı haberlerle gelirim buraya..:18:

ayyyyyyyyy cok az kalmıs yaaaaaaaa
saglıklı gelsın kuzummmmmm

sana da günaydın şeker kızzzzzz............

Hoşbulduk datlum................
Iyiyim tatlım ama pek uyuyamadım... Gece geç yatmama rağmen sabah 7de uyandım geri uyumak için direndim ama beceremedim

anladım cnmmmm
bebek heyecan yaptrıdı desene yerım ben onu yaaaaaaaa

cnm hıcbırsey olmayacak yumosuna kalıtelı olucak yeterkı sen vaz gecmeee

Günaydın kızlar, dün akşam neredeyse hiç uyuyamadım, şimdi de masa başında içim geçiyor.. hava da insanın içini karartıyor zaten...

bu zamanların kıymeti bil şekerim uyumak için herşeyi yap bebekler gelince bugünleri arayacaksın..

heee anladımmm...
daktırlar çatlatma iğnesi saatinde yapıyorlar ya ondan dediydim...

cok sukur canım ıyıım bugun oyel mıdem bı tuaf ama sukru halıme sen nasılsın bakımmmmmmmm
nasılsın kusummmm bakım

iyiyim kuzum
dün akşam feneri baskette eledik pek bi iyiyim...
cumartesi fb-gs maçı var fena maaççç..
kocacım bunalıma girer gs yenilirse inşallah şampiyon cimbom olur diyorum...
zaten onların hakkı play-off diye saçmalık yüzünden şampiyonlukları tehlikeye girdi 9 puan farkla ligi bitir son maça kalsın herşey çok saçma..

Amiinnnn darısı bize olsun inşallah...
hani evlenirken gelinin ayakkabının altına bekarların ismi yazılırya sende avucuna bizim isimlerimizi yaz doğuma giden kadının duası kabul olurmuş sedyede o heyecandan aklına gelirsek bize dua edersin taammııı
tabii inşallah o zamana kadar hamile kalırız ama kalamayanlar için olur...

ohhh mikemmeellll işteee....
hiç belli olmaz yanii..
valla benimde aklımdan aşılama geçmiyor desem yalan olur çok sıcak bakıyorum ilaç kullanmadan aynı senin ki gibi aşılama yaptırabilirim daktorla bi konuçcam bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…