Tüp Bebek Günlüğümüz !

Topik kalabalık ama kimse yazmıyoooo bende sen olmasanda sana yazayım dedim
Niye yoksun bugün...
Görümcenin hazırlıklarımı var yoksa evle ilgili bişilermi yapıyosunuz...

Bi de sana yazayım..
Kızları şikayet ediyorum sana bi sürüyüz ama kimse benimle sohbet etmiyoo bende sana yazıyorum...
Napıyon niye yoksun yemekmi yiyonuz

yoğğğ bacım nerrdeee..şişkinliğim var hastaneden geldiğimden beri görsen 3 aylığım o derece yanii..

iğne kullanmadın sadece içeri sperm verildi ama yine şişlik var anlamıyorum ben bunu..acaba neden oluyoki..
spermle beraber içeri havamı giriyo acaba

canım börek istiyoo ama bnm koca nerden bulayım bu saate diyoo...offfff

Şekerim son adet tarihini yaz diye sana 50 kere mesaj yazdım görüver atık beni...
Listede bilgilerin eksik ona göre muhtemel doğum tarihini yazacam..

ben teldeyim canımmm..kk dan tanıştığım bir arkadaşımla hani akuya giden onunla konuşuyorum..

ben teldeyim canımmm..kk dan tanıştığım bir arkadaşımla hani akuya giden onunla konuşuyorum..

aaaaa sende uygun bi tarifeye geçtin diye abartıyon ama konuşmaya olmazki ama...
bi kere o tarife bizim kimseyle konuşma...DİĞER YARIM tarifesiydi hani oooo hııhhhh

selam kızlar ben geldim.artık yeni bir umut yolcusuyum...........temmuzda tekrar tedaviye başlıyorum.takiplerimi doktorum yapacak opu ve transfer için acı badem bülent tıraşı düşünüyorum.bir fikriniz varmı.

aaaaa sende uygun bi tarifeye geçtin diye abartıyon ama konuşmaya olmazki ama...
bi kere o tarife bizim kimseyle konuşma...DİĞER YARIM tarifesiydi hani oooo hııhhhh

Canım hani telefon çaldıya ev telim arkadaşmış bende yetişemeyince evden aradım tekrardann..
O tarife diğer yarım tarifesi kimmselerle konuşup bitirmemmm nayıırr noollmazzzzz

ben 5. haftanın ıcındeyyım yaklasık 9-10 gundur var bende. Sadece progestan ıgne oluyorum gunde 1 tane bırde folık asıt kullanıp bol bol su ıcıyorum hepsı bu.Adet kanaması gı degıl camasırıma gelmıyor ama peceteye gelıyor. Bazen kesılıyor 4-5 saat sonra tekrar gelıyor anlayamadım gıttıı

Şekerim son adet tarihini yaz diye sana 50 kere mesaj yazdım görüver atık beni...
Listede bilgilerin eksik ona göre muhtemel doğum tarihini yazacam..

egynalcim benimki cok karisik,martin 7 sinde ilk adet gunumde bi igne vurdular ve oda
nisanin 7 sinde adetimi getirmedi dolaysiyla iki aydir adet yok bende
o yuzden bende merak ediyorum arkadasim haftaya cuma randevum var
ama hastanede dediklerini size soyledim tam senin not aldigin haftadaymisim bende bilmiyom vallaaa
hastanede dediklerine gore 6+2 yim sen yinede bi hesapla
nisanin 10 da opu olmustum
13de de transver oldum

hayırlı uğurlu olsuuunnn...
göbüşüne bebiş konsun ve annesini hiç bırakmasın bu kez...
merkez ve doktor konusunda bir bilgim yok canım..
bilgisi olan arkadaşlar yazarlar mutlaka..

iğne kullanmadın sadece içeri sperm verildi ama yine şişlik var anlamıyorum ben bunu..acaba neden oluyoki..
spermle beraber içeri havamı giriyo acaba

hava girmiş olabilir bagg :)) rahimm içini yıkadılar o yaptı galiba cnm.birde o specluma kılım ya temasıyla birlikte psikolojik olarak şiştim galiba ya

cannlar ben geldimmm.ama çok duramıcam ev oturmasına gitcez arkadaşlaraaa.
topikte ne var ne yok varmı yeni haberler?

kızlar yardımınıza ihtiyacımm varrrr geçen ay adet olmadım -dr gittim söktürüce verdi kullandım adet oldum aradan 1 hafta geçti tekrar oldumm şimdi ise belimmm çok ağrıyorr sizce nedennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…