Kız juli varmı bi belirti
yoğğğ bacım nerrdeee..şişkinliğim var hastaneden geldiğimden beri görsen 3 aylığım o derece yanii..
ben teldeyim canımmm..kk dan tanıştığım bir arkadaşımla hani akuya giden onunla konuşuyorum..
canım börek istiyoo ama bnm koca nerden bulayım bu saate diyoo...offfff
aaaaa sende uygun bi tarifeye geçtin diye abartıyon ama konuşmaya olmazki ama...
bi kere o tarife bizim kimseyle konuşma...DİĞER YARIM tarifesiydi hani oooo hııhhhh
canim benim bende o lekeleri 10 gün cektim psikolojim altüst olmusdu wc den herseferinde agliyarak cikrim dr normal demisti bana hamile oldumu ögrendigim gün basladi kirmizi kan olmadigi sürece sorun yok pembe bile normal dedi sonra rahatladim 12 haftaya kadarda sürebilir endiselenme yerlestiyi icin oluyor demisti sen kacinci haftandasin canim endise etme korkma benim gibi bebisini strese sokma
Şekerim son adet tarihini yaz diye sana 50 kere mesaj yazdım görüver atık beni...
Listede bilgilerin eksik ona göre muhtemel doğum tarihini yazacam..
selam kızlar ben geldim.artık yeni bir umut yolcusuyum...........temmuzda tekrar tedaviye başlıyorum.takiplerimi doktorum yapacak opu ve transfer için acı badem bülent tıraşı düşünüyorum.bir fikriniz varmı.
iğne kullanmadın sadece içeri sperm verildi ama yine şişlik var anlamıyorum ben bunu..acaba neden oluyoki..
spermle beraber içeri havamı giriyo acaba
İyiyiz canım sen nasılsın asıl..Daha iyisindir inş.
hayırlı uğurlu olsuuunnn...
göbüşüne bebiş konsun ve annesini hiç bırakmasın bu kez...
merkez ve doktor konusunda bir bilgim yok canım..
bilgisi olan arkadaşlar yazarlar mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?