Tüp Bebek Günlüğümüz !

Çok uyguna geliyor canım ama önemli olan inan işin maddi kısmı değil..Tepecik araştırmayı önce bir araştırsınlarr..İzmirde başka namlı doktorlarda var.Boşuna zaman kaybı olmasın sonraa..İlk sayfada güncel listelerimiz var orayada bak derim.İzmirden merkez ve doktor içinn..Herşey gönlünüzce olsun cnm.Çok aratmadan Rabbim göndersin inş..

Gecmis olsun canim bana hic mantikli gelmedi rahme verilen hasarla rahim kendini nasil yenilermis ben laporoskopi de rahimdeufak birtorpulemeden sonra tekrarlayan yapisikliklarla ugrasiyorum rahmim kendini yenileseydi ben bu durumda olmazdim... Simdi doktorum diyor ki her bunye farkli tepki veriyor ama kesin gercek sudur rahme disardan yapilan her mudahelekesinlikle yarardan cok zarr veriyor.. Bu yuzden dogal sartlarla hamile kalabilmemiz icin ugrasiyor hekimler bosuna once asilama sonra tup demiyorlar..Insaallah ben yanilirim saglikli bir sekilde hamilelk ve dgum gerceklestirirsiniz...Rabbim kucagini tez zamanda doldursun canimmm

bence yaptır cnm.sadece çatlatma iğnesi olucaksın hazır bünyede ilç varken bu süreci değerlendir derim..konuş doktorcuğunla anlaş..İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzuumm...

valla bu ay olmaz canım her anlamda bi dinlenmek istiyorum bu ayı kürler vs..ile geçirecem...önümüzdeki ay adetiyle aşılama düşünüyorum...

ben geldiiiiiim...hersey yolunda gitti elhamdülillah..asılamamız oldu..evime geldim yatıyırum şimdi.öyle iş güç yok..14 gün sonra teste gidicem..hayırlısı kızlar..öptüm..

hayırlı olsun efenimmmm...
14 gün sonra aşılama bebişimizin haberini paylaşırsın inşallah...
kaç yumoş vardı demedin hiç..
gerçi ilaçsız oldu maksimum 2 yumoşun vardır herhalde..

Herkese merhaba nasılsınız__????

İş yerindeyim ve acayip uykum var.....

EGUNAL canım bu arada ben 27+4 değil 25+1 olduk.... :) doktor öyle dedi ama biz yine de 25 diyelim diyor...

bende güncel bilgiyi kaptım yazdım hemen demek doktor 25+1 diyelim diyooo e bizde öyle dicez o zaman...

neeeyyy rahime zarar veriyo ve rahim kendini yeniliyoooo...
valla ilk kez duydum şaşırdım..
inşallah faydasını görürsün canım..

neeeyyy rahime zarar veriyo ve rahim kendini yeniliyoooo...
valla ilk kez duydum şaşırdım..
inşallah faydasını görürsün canım..[/QUOTE]

Aynı uygulama bana da yapıldı zarar vermek derken minicik bir çizik rahmi kandırmak gibi bişey.Çiziğin uygulandığı yere tüm hücreler hucum ediyor bu hücrelede rahmin yenilenmesini sağlıyor.Zor bir uygulama değil ama ilkinde biraz acıyor iki kez uygulandı bana ikincisi acımadı.Şansı artırıyor ama %3 gibi bşey sadece şunu da yapsamıydık dememek için.

Ben sana orkestra eşliğinde ses verdim ama senden ses gelmiyoooo

Kurban olurumm yaaaaa aşkısıııııııııı..Semuş aradı onunla konuşuyodum topikten düşmüşüm maalesef
Oy oy şarkılarda sülerrmişşşş..

evet anlattığın şekilde duymuştum mina nın anlattığını farklı hayal ettim bi tuhaf oldu içim...
saol kuzum..

Kurban olurumm yaaaaa aşkısıııııııııı..Semuş aradı onunla konuşuyodum topikten düşmüşüm maalesef
Oy oy şarkılarda sülerrmişşşş..

semra neden aşkımıza mani oluyon sen...
tam da bunalıma giriyordum anne olmaktan vazgeçmiştim son anda geldi aşkısııı

semra neden aşkımıza mani oluyon sen...
tam da bunalıma giriyordum anne olmaktan vazgeçmiştim son anda geldi aşkısııı

Sen vazgeçemezzsinnn..Nayırrr nolamazzzzzzzzzzzzz..Bunalımada giremezsinn yassakkkk..
Eee malumm sen superegunalsınnn

herkese merhaba, uzun zamandir yazamadim kirmizilardan sonra anca kendimi toparladim psikolojimi duzelttim diyelim....bugun doktorla randevumuz vardi tedaviye yeniden basliyoruz bir ay ara verdikten sonra hayirlisiyla ins. doktorum icsi yapilmasini ongordu bu sefer sansimizi arttirmak icin merakla bekliyorum
umarim hepimiz guzel haberler alip en kisa zamanda annelik ozlemimizi sonlandiririz hayirli evlatlara annelik yapariz.........

evet canım epey oldu yazmayılı..
bir ay ara vermek normalde az ama demek doktorun bir sakınca görmemiş..
inşallah bu kez olur ve bebeğine kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…