İyiyim bıtanem saolll sen nasılsın ıysın ınsallah..
kızlar yardımınıza ihtiyacımm varrrr geçen ay adet olmadım -dr gittim söktürüce verdi kullandım adet oldum aradan 1 hafta geçti tekrar oldumm şimdi ise belimmm çok ağrıyorr sizce nedennnn
Canım normal adet gibimi oldun
Canım hani telefon çaldıya ev telim arkadaşmış bende yetişemeyince evden aradım tekrardann..
O tarife diğer yarım tarifesi kimmselerle konuşup bitirmemmm nayıırr noollmazzzzz
egynalcim benimki cok karisik,martin 7 sinde ilk adet gunumde bi igne vurdular ve oda
nisanin 7 sinde adetimi getirmedi dolaysiyla iki aydir adet yok bende
o yuzden bende merak ediyorum arkadasim haftaya cuma randevum var
ama hastanede dediklerini size soyledim tam senin not aldigin haftadaymisim bende bilmiyom vallaaa
hastanede dediklerine gore 6+2 yim sen yinede bi hesapla
nisanin 10 da opu olmustum
13de de transver oldum
Yok tatlım yaa zannetmiyorum..Umuta gidenler topiği varya oraya baktınmı hiçç..Sen süleyman beye güven..Herkeste benim yüzünden umuta karşı bir ön yargı oluştu..Bugün nutellada mesaj atmış dedim x daktıra gitmede süleyman beye suda gidiyor memnun diyee ona git didim..225 doz çok ortalama bir doz..Şimdi ne zaman başlıcaksınızı su cum..Bu arada dondruma işlemi oldumu birde ne kadar??Kaç yıl saklıyorlarmış..Yıkanıpmı yani iyilerimi donduruyorlar yoksa öylece hepsinimi..Birde hepsinimi çözüyorlar tek denemede..Annam ne çok soru sordum..Napıyim evi sildim süpürdüm..Eltimin çocuklarına meşşşhurrrr krepimden yaptım yedirdim canım sıkılıyor pinekliyorum laptop kucağımda..
İyiyim canım evde pinekledim bugün canım sıkıldıı..
Tamam canım anladım..canım benım hasta olmamı beklıyorum ben 25 gıbı olcam emre beyle konustuk sen hazırlana kdar esınde ıgnelere devam etsın korkmayın daha kalıtelı olsun dedı yanı daha dondurma ıslemıne gelmedık gelınce hepsını anlatırım ınsallah
evet canım ikisindede nomal adet oldum anlamadım gitti şimdide belim ağrıyor koltukya oturamıyorum
hava girmiş olabilir bagg :)) rahimm içini yıkadılar o yaptı galiba cnm.birde o specluma kılım ya temasıyla birlikte psikolojik olarak şiştim galiba ya
cannlar ben geldimmm.ama çok duramıcam ev oturmasına gitcez arkadaşlaraaa.
topikte ne var ne yok varmı yeni haberler?
inşallah birlikte koca göbüşlü oluruz......
Tamam canım anladım..
Canım benim yaa neden oldu acaba?? Rahmin hangi arada kalınlaştıda tekrardan dökülüyorkii
1 kerelik birşeydir inş..Araların kısalması normalde pek iyi bişiy değil biliyorsundur..Ama bu söktürücü falan derken dengeni bozmuştur belki..
ben 5. haftanın ıcındeyyım yaklasık 9-10 gundur var bende. Sadece progestan ıgne oluyorum gunde 1 tane bırde folık asıt kullanıp bol bol su ıcıyorum hepsı bu.Adet kanaması gı degıl camasırıma gelmıyor ama peceteye gelıyor. Bazen kesılıyor 4-5 saat sonra tekrar gelıyor anlayamadım gıttıı
çabuk aşermeye başladın
sen iste yeterki bak hamurunu havalara fırlatarak açıyorum hemde daha havalı olsun diye..
odun fırınında pişirecem bi de ohh misss..(gerçi pizza ortamı var ama olsun sen börek niyetine bak)
Eki Görüntüle 412686
aynen benim gibi canim sakin canini sikma hicbirsey olmuycak benimde sadece peceteye geliyordu ama dikkat et peceteden mikrop kapma ben üstüne bakteriyle ugrastim bir hafta, silip takibini yaptikdan sonra önden arkaya dogru yikayip kurula canim birde dikkat et cok hareketli olma bol bol dinlen tutunuyor allahin izniyle bebisin..
Allah razı olsun sendende hepınızdende ıcıme bır su serptınkı anlatamammmmmmmmm
Tamam canım anladım..canım benım hasta olmamı beklıyorum ben 25 gıbı olcam emre beyle konustuk sen hazırlana kdar esınde ıgnelere devam etsın korkmayın daha kalıtelı olsun dedı yanı daha dondurma ıslemıne gelmedık gelınce hepsını anlatırım ınsallah
evet canım ikisindede nomal adet oldum anlamadım gitti şimdide belim ağrıyor koltukya oturamıyorum
Hayırdır kuzum bısey mı oldu:18:
selam kızlar nasılsınııızz
ellerine saglık cn mm..valla yemiş kadar oldumm..ben pis boğazım kız ne asermesi...ne görsem yemek isterim valla aklıma düşmesin yeterkii.
ellerine saglık cn mm..valla yemiş kadar oldumm..ben pis boğazım kız ne asermesi...ne görsem yemek isterim valla aklıma düşmesin yeterkii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?