Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım hani telefon çaldıya ev telim arkadaşmış bende yetişemeyince evden aradım tekrardann..
O tarife diğer yarım tarifesi kimmselerle konuşup bitirmemmm nayıırr noollmazzzzz

heh tamam o zaman...
ben hemen el atayımda olaya nayııırrrr nolamaazzzz demeyeyim sonunda...

denklem gibi oldu ama
tamam çözcem ben bunu...
6+2 den hesaplarsak 27 mart son regl tarihin olur buna görede muhtemel doğum tarihi 1 ocak 2013...

canım benım hasta olmamı beklıyorum ben 25 gıbı olcam emre beyle konustuk sen hazırlana kdar esınde ıgnelere devam etsın korkmayın daha kalıtelı olsun dedı yanı daha dondurma ıslemıne gelmedık gelınce hepsını anlatırım ınsallah

Tamam canım anladım..
evet canım ikisindede nomal adet oldum anlamadım gitti şimdide belim ağrıyor koltukya oturamıyorum

Canım benim yaa neden oldu acaba?? Rahmin hangi arada kalınlaştıda tekrardan dökülüyorkii
1 kerelik birşeydir inş..Araların kısalması normalde pek iyi bişiy değil biliyorsundur..Ama bu söktürücü falan derken dengeni bozmuştur belki..

hava girmiş olabilir bagg :)) rahimm içini yıkadılar o yaptı galiba cnm.birde o specluma kılım ya temasıyla birlikte psikolojik olarak şiştim galiba ya

doğru tabii rahim yıkanıyodu unuttum ben onu...
o alete hangi kadın gıcık olmazki çok fena çookkk..

cannlar ben geldimmm.ama çok duramıcam ev oturmasına gitcez arkadaşlaraaa.
topikte ne var ne yok varmı yeni haberler?

ama daha yeni geldin hemende gidiyosun bu kez beni yemene izin vermiyom işte hıııhhh

inşallah birlikte koca göbüşlü oluruz......

Amiiinnnn inşaaalllaahhhhhhh

hayırlısı belki kistten olabilirr

aynen benim gibi canim sakin canini sikma hicbirsey olmuycak benimde sadece peceteye geliyordu ama dikkat et peceteden mikrop kapma ben üstüne bakteriyle ugrastim bir hafta, silip takibini yaptikdan sonra önden arkaya dogru yikayip kurula canim birde dikkat et cok hareketli olma bol bol dinlen tutunuyor allahin izniyle bebisin..

ellerine saglık cn mm..valla yemiş kadar oldumm..ben pis boğazım kız ne asermesi...ne görsem yemek isterim valla aklıma düşmesin yeterkii.

Allah razı olsun sendende hepınızdende ıcıme bır su serptınkı anlatamammmmmmmmm

Sen hangi topiklerde fink atıyosun bakiimm..
Bizim topiğin linkini verirken görülmüşün
Ben açıklamadan sen açıkla istersen

Ilk gunden asermeye basladin demek havali bir bebis geliyor sanirim .. Merak ettim kac sperm gonderiyorlar iceri ve kac yumurtan vardi olgunlasmis catlmak uzere sansinin. Yuzde sekiz oldugunu neye dayanarak soylediler. Acaba hayatimm ??

Tamam canım anladım..
evet canım ikisindede nomal adet oldum anlamadım gitti şimdide belim ağrıyor koltukya oturamıyorum

Canım benim yaa neden oldu acaba?? Rahmin hangi arada kalınlaştıda tekrardan dökülüyorkii
1 kerelik birşeydir inş..Araların kısalması normalde pek iyi bişiy değil biliyorsundur..Ama bu söktürücü falan derken dengeni bozmuştur belki..

selam kızlar nasılsınııızz

ve aleyküm selammm...
iyiyiz canım siz nasılsınız oğluşunla...

ellerine saglık cn mm..valla yemiş kadar oldumm..ben pis boğazım kız ne asermesi...ne görsem yemek isterim valla aklıma düşmesin yeterkii.

iyide hiç pis boğaz bi görüntün yok ama...
sende yiyorum yiyorum ama kilo almıyorum diyenlerdenmisin acep
bi de su içsem yarıyo gurubu var tabii senin o gurupla bi alakan yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…