Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar suyu baska topikte gordum bizim topigin linkini veriyordu bi kiza buraya gel diye :)))))

koptumm yaaaa nutellaaaacığımmm
İyi yapıyor..10-15 sayfalık topiklerde potansiyeli olan arkadaşlar kaybolup gidiyorlaarr..
Çıkın çıkın gelin çağrısı tüm kk ya bendenn

canim benim bende o lekeleri 10 gün cektim psikolojim altüst olmusdu wc den herseferinde agliyarak cikrim dr normal demisti bana hamile oldumu ögrendigim gün basladi kirmizi kan olmadigi sürece sorun yok pembe bile normal dedi sonra rahatladim 12 haftaya kadarda sürebilir endiselenme yerlestiyi icin oluyor demisti sen kacinci haftandasin canim endise etme korkma benim gibi bebisini strese sokma

canim benim bende o lekeleri 10 gün cektim psikolojim altüst olmusdu wc den herseferinde agliyarak cikrim dr normal demisti bana hamile oldumu ögrendigim gün basladi kirmizi kan olmadigi sürece sorun yok pembe bile normal dedi sonra rahatladim 12 haftaya kadarda sürebilir endiselenme yerlestiyi icin oluyor demisti sen kacinci haftandasin canim endise etme korkma benim gibi bebisini strese sokma

sende o topikte olmasan nasıl görcektin su hatunu
bizim topiğin adresini veriyordu demek reklamımızımı yapıyodu acaba[/QUOTE]

kiz ben niye baska topige gitti demiyom reklamimizi yapiyor diye sey ettim di ustelik ben o topige merkez arastirmasi icin gittimdii umut tup bebegin topigiydi oo ondan yanee :))

koptumm yaaaa nutellaaaacığımmm
İyi yapıyor..10-15 sayfalık topiklerde potansiyeli olan arkadaşlar kaybolup gidiyorlaarr..
Çıkın çıkın gelin çağrısı tüm kk ya bendenn

KIZ oyle 10 15 sayfalik bi topik degildi kalabalik yani bizim ki kadar olmasada umut tup bebegin topigi :))

selam kızlar nasılsınız? ya ben bişi sorcam aranızda orgalutran iğne vurunan varmı? varsa kendiniz mi uyguluyorsunuz? uyguluyorsanız nerenizden vuruyorsunuz?

evet canım epey oldu yazmayılı..
bir ay ara vermek normalde az ama demek doktorun bir sakınca görmemiş..
inşallah bu kez olur ve bebeğine kavuşursun..

sanirim burada bazi seyler turkiyeden baya farkli oluyor turkiyede iki tedavi arasi 3 ay ara olmali burada sakinca gormuyorlar, umarim sende en kisa zamanda tum dileklerine kavusursun... selamlar, sevgiler herkese

sanirim burada bazi seyler turkiyeden baya farkli oluyor turkiyede iki tedavi arasi 3 ay ara olmali burada sakinca gormuyorlar, umarim sende en kisa zamanda tum dileklerine kavusursun... selamlar, sevgiler herkese

evet Türkiyede en az 2 ay ara veriyorlar...
inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi gönderir Rabbim...

hoşbuldum bebemmm :))))) muckkk naparsınız

pusuya yatmış bekliyoduk

Kızlar niye kendimle sohbet ediyomuşum gibi geliyoooo
Ses ses ses bir ki....
Kızlardan ses çıkmıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…