Tüp Bebek Günlüğümüz !

bendede pko varmış dosyalarımda yazıyordu bendEmi yapsam acaba:26:

bendede pko varmış dosyalarımda yazıyordu bendEmi yapsam acaba:26:

valla ben yapıcam kesinlikle ve çok araştırdım herkes çok memnun kalmış...
ilk kullandıkları ay da bile hamile kalan çok..
gel beraber yapalım bu ay..
zararı yok hiç faydası var...

iyiz oğluummlaaa teyzesii kociş orduya gitti bugün oğlumlA başbaşa kaldıık benim günüm ütü yapmakla geçti tabi şimdide haftasonu sınavım var ona çalışıyom bi yandanda size bakınıyomm sen neler yapıyon bakalımm bidenem

canım sen benı caldır ben sana donerım bende beles cokkkkkkkkk evet mantı canım ben gercekten gelmek cok ıstıyodum ama esımın cok yakın arkadası kankası evlendı obızım dugunde kendını parcalamstı sımdı gıtmesem olmazdı kusura bakma esımede dedım bır ara fırsat bulursam goturum dedı ama olmadı kusura bakmayın ya ok gelmek ıstedım
sen bızım mantıyı bır ye bak ozaman aklında ne toto kalır ne fıtlık milllstone julıtte bos verın sız gulden yıyelım guzelleselım

Hayır beni ikna etmeden yapamazsınız böyle planlar...
Olay çıkar bak uyarıyorum çok pis göz dağıveriyorum gerekirse tehditde ederim yani

Ver şerbetii nabzımaa
ee nede olsa diğer yarımsın kolay değil üle dimii bir elmanın iki yarısı bir dalda açan iki çiçek olmakk..
O değilde fatmagül evleniyo ya diyorumki mail atıp taciz etsek senaristi..Fatmagül gebe kalamyıp tüp bebk yolunda ilerlesee.Nasıl fantazi ama

valla ben yapıcam kesinlikle ve çok araştırdım herkes çok memnun kalmış...
ilk kullandıkları ay da bile hamile kalan çok..
gel beraber yapalım bu ay..
zararı yok hiç faydası var...

Yapalim canisi ama ben kendilinden kalamamki eşimde azoooo vardı ya kitle var tesislerde sadece tüple oluyor tesa ile Allah'tan sperm buldular eşimde azo olmasaydı belki hiç bı sorun yasamazdik

tamam kuzuu atarım çağrı o zaman sana..O şen kahkahalarınla ferahlatırsın yüreğimi sende..Diğer kızlara tüm yüküm binmesin onlarada yazık dimi
Takılıyorum kuzu biliyorum senin ne kadar gelmek istediğini ve nikahınızın olduğunu..Yeriz valla ohh misss..ikramayada rejimde ama bugünlerdee olsun anında bozar rejimi sanıyorsamm

benide alsanıza aranıızza

lkrammayayı halledrız ya ben onu ıkı gıdıklarım tamam tamam yıyecem der

evet teyzesii gelin evimizee şimdi topiktekiler hep birlikte bi arada olsak akşam sefası yapsakk ne güzel olurduuuuu
Ayy ne süper olurdu canımm..Göbüşlerinize dokunurrdumm severdimmm..

Canım benimmm ne demekk hep aramızdasın zatenn
lkrammayayı halledrız ya ben onu ıkı gıdıklarım tamam tamam yıyecem der

Derr doğruuu vallaa.Şu anda telefondan okumaya uğraşıyorr hayal ediyorum gülüyorr bizee hatta..

evet teyzesii gelin evimizee şimdi topiktekiler hep birlikte bi arada olsak akşam sefası yapsakk ne güzel olurduuuuu
canım ne guzel olurdu ntıyı yedık cayıda demlerız cayı alırız cekırdegı bır cay bır cekırdek sımdı yaptıgım gıbı ohhhhhh nbırde sohbet cay bıtınce arkasından kahve yanınada patlamıs mısır oh oh mıssssss ama sana kahve yasak sen sut ic

seninde yakında göbüşün bebişle dolacakk inşallah koca göbüşlü fotolarını görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…