tabisiii ayıpsın yapicizzzz...gönüller bir şekerim..
:44::44::44::44::44::44:
Telefondan yazıyorum diye öyle çıkmış ben utandirmak yazmak istemiştim hihh :))ben uyumuyodumki
yarasın dimiii hemen bende hulahopumu çevireyim
tüp bebek için nazlanan kocalara iyi geliyo şöyleki...
soğan suyunu içen kadına kocası ekşın için yaklaşamıyo e haliyle...
ekşın yapamamaları yüzünden çocuğu olmayacağını düşünen adam hemen soğuk baktığı tüp bebeğe yöneliveriyor hemen...
bunun için soğan kürü canım
gerçek bilgiye gelelim şimdi...
bende pko var ya kuzum..
işte yumurtlamaya iyi geliyor adetini düzenliyor vücuttaki bilhassa rahim bölgesindeki iltihabı temizliyo sadece bu kür sayesinde hamile kalmış çok kişi var ben deneyecem bu ay..
bendede pko varmış dosyalarımda yazıyordu bendEmi yapsam acaba:26:
ve aleyküm selammm...
iyiyiz canım siz nasılsınız oğluşunla...
iyide hiç pis boğaz bi görüntün yok ama...
sende yiyorum yiyorum ama kilo almıyorum diyenlerdenmisin acep
bi de su içsem yarıyo gurubu var tabii senin o gurupla bi alakan yok
canım sen benı caldır ben sana donerım bende beles cokkkkkkkkk evet mantı canım ben gercekten gelmek cok ıstıyodum ama esımın cok yakın arkadası kankası evlendı obızım dugunde kendını parcalamstı sımdı gıtmesem olmazdı kusura bakma esımede dedım bır ara fırsat bulursam goturum dedı ama olmadı kusura bakmayın ya ok gelmek ıstedımAh be tatlım operatörlerimiz tutsa keşkeee..
Yeni bir tarifeye geçtim olmazsa hatlıya doğru gidiyorum benn..Neee mantımııııııııııııııı..İlk buluşmaya gelmedin naz yaptın ama yerim senin nazını bu saatten sonra ona göre suuuuu cummmm
sen bızım mantıyı bır ye bak ozaman aklında ne toto kalır ne fıtlık milllstone julıtte bos verın sız gulden yıyelım guzelleselımRadyasyondan sonra bunlarda sakıncalı hamur kısır löp löp et, totoda portakal kabuğu görünümüne sebep olur..
oysa ben öylemiyim benimle takılırsan sağlıklı beslenir fit kalırsın..
arkadaş seçimi çok önemli tabii
Radyasyondan sonra bunlarda sakıncalı hamur kısır löp löp et, totoda portakal kabuğu görünümüne sebep olur..
oysa ben öylemiyim benimle takılırsan sağlıklı beslenir fit kalırsın..
arkadaş seçimi çok önemli tabii
Hayır beni ikna etmeden yapamazsınız böyle planlar...
Olay çıkar bak uyarıyorum çok pis göz dağıveriyorum gerekirse tehditde ederim yani
valla ben yapıcam kesinlikle ve çok araştırdım herkes çok memnun kalmış...
ilk kullandıkları ay da bile hamile kalan çok..
gel beraber yapalım bu ay..
zararı yok hiç faydası var...
Yemek saati ilk fırsatta geliciimmm..
canım sen benı caldır ben sana donerım bende beles cokkkkkkkkk evet mantı canım ben gercekten gelmek cok ıstıyodum ama esımın cok yakın arkadası kankası evlendı obızım dugunde kendını parcalamstı sımdı gıtmesem olmazdı kusura bakma esımede dedım bır ara fırsat bulursam goturum dedı ama olmadı kusura bakmayın ya ok gelmek ıstedım
sen bızım mantıyı bır ye bak ozaman aklında ne toto kalır ne fıtlık milllstone julıtte bos verın sız gulden yıyelım guzelleselım
afiyet olsuuunnbende acıktıım ne yiceksen banada gönderr
Kıyamam sana çıtırrr hamiş demek oğluşunla yalnız kaldınız.
tamam kuzuu atarım çağrı o zaman sana..O şen kahkahalarınla ferahlatırsın yüreğimi sende..Diğer kızlara tüm yüküm binmesin onlarada yazık dimi
Takılıyorum kuzu biliyorum senin ne kadar gelmek istediğini ve nikahınızın olduğunu..Yeriz valla ohh misss..ikramayada rejimde ama bugünlerdee olsun anında bozar rejimi sanıyorsamm
tamam kuzuu atarım çağrı o zaman sana..O şen kahkahalarınla ferahlatırsın yüreğimi sende..Diğer kızlara tüm yüküm binmesin onlarada yazık dimi
Takılıyorum kuzu biliyorum senin ne kadar gelmek istediğini ve nikahınızın olduğunu..Yeriz valla ohh misss..ikramayada rejimde ama bugünlerdee olsun anında bozar rejimi sanıyorsamm
Ayy ne süper olurdu canımm..Göbüşlerinize dokunurrdumm severdimmm..evet teyzesii gelin evimizee şimdi topiktekiler hep birlikte bi arada olsak akşam sefası yapsakk ne güzel olurduuuuu
benide alsanıza aranıızza
lkrammayayı halledrız ya ben onu ıkı gıdıklarım tamam tamam yıyecem der
benide alsanıza aranıızza
canım ne guzel olurdu ntıyı yedık cayıda demlerız cayı alırız cekırdegı bır cay bır cekırdek sımdı yaptıgım gıbı ohhhhhh nbırde sohbet cay bıtınce arkasından kahve yanınada patlamıs mısır oh oh mıssssss ama sana kahve yasak sen sut icevet teyzesii gelin evimizee şimdi topiktekiler hep birlikte bi arada olsak akşam sefası yapsakk ne güzel olurduuuuu
Ayy ne süper olurdu canımm..Göbüşlerinize dokunurrdumm severdimmm..
Canım benimmm ne demekkhep aramızdasın zatenn
Derr doğruuu vallaa.Şu anda telefondan okumaya uğraşıyorr hayal ediyorum gülüyorr bizee hatta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?