O attığın göbek nedenini bildigini gösteriyor zuzuuuuuu....
Canım mantı çekti yahuuuuu
benimde çekti dolabımda hep olurdu sansa bak şuan yok şimdi kime deyim nasıl yapayımmm
İşin pis tarafı benim dolapta var((
Kızlar ben ikinci deneme için merkez düşünüyorum ama karar veremiyorum
Yaaaaaa kızlar ayıp oluyo ama hamiş var burda mantı falannn
gitmeyi düşündüğün merkezleri listele sıra ile görüş içine sinen yerde yaptır bencee
ah canımm daha neler konuşuldu ama biz mantıda kaldık(((
Bu saatte mantı yemek mantıklı değil... :)))
hamıle arakadaslarım canlarım hakkınızı helal edın ne olur bız bır laf attık ortaya canınız cektı uzuldum sımdı
Aslında gözümde kalan başka şeylerde oldu kısır gibiii ama en çok mantıya takıldım hemide tıka basa tokum ona rağmen
Eurofertil
İstanbul Cerrahi
Memorial
Umut Tüp Bebek
kızlarrr ya zaten soll gözümmm seyriooo geçmişi okudummm iice atmaya başladııya hiç mi durmaz dünden beri kafayı yicem önerisi olan warmı ne yapmam gerekio acaba çok sinir bozucu bi durum yolda yürüom bugün tedirgin oldum millet göz atıom sancak o kadar yaniii
ayrıca sinirlerim bozuldu bu akşam..ewde yemek yoktu kocişe dedim ki aperatif bişiler yesek olurmı dedim olur dedi..sonrada aradım bişiler lazımdı ewe söliim dedim demez mi bana yanında dükkanda çalışan bi çocuk war yazları o gelmiş o da yemeğe geliomuşşş..ben aramasam sölemicek bile hiç..hemen mutfağa gir yemek hazırlaa delirdim yanii..hiç haber bile wermio yaa sinir oldumm
ayrıca julietta canımm bebişin işşallah sana sıkı sıkı tutunur bu sefersöle onaaa yoksa kızarımmm
emelsunar canımmm sende canını sıkma ama bazen duygusal çöküşler yaşıoz bu süreçte ağla gitsin tutma..daha kötü oluo insan sonra..RABBİM ne yazdıysa onu yaşıoz o yüzden elden bişi gelmio...yanımda olsan sarılırrrdım sana ağlardım bende ağlamaya hazırım yanii
avukathb canım sende bugün bebişini görmüssün herşeyin yolunda olmasına sewindimmmm çokk
başka kaçırdığım bişiler warsa çok pardonnn canlarımmsizi sewiyorummm
kızlarrr ya zaten soll gözümmm seyriooo geçmişi okudummm iice atmaya başladııya hiç mi durmaz dünden beri kafayı yicem önerisi olan warmı ne yapmam gerekio acaba çok sinir bozucu bi durum yolda yürüom bugün tedirgin oldum millet göz atıom sancak o kadar yaniii
ayrıca sinirlerim bozuldu bu akşam..ewde yemek yoktu kocişe dedim ki aperatif bişiler yesek olurmı dedim olur dedi..sonrada aradım bişiler lazımdı ewe söliim dedim demez mi bana yanında dükkanda çalışan bi çocuk war yazları o gelmiş o da yemeğe geliomuşşş..ben aramasam sölemicek bile hiç..hemen mutfağa gir yemek hazırlaa delirdim yanii..hiç haber bile wermio yaa sinir oldumm
ayrıca julietta canımm bebişin işşallah sana sıkı sıkı tutunur bu sefersöle onaaa yoksa kızarımmm
emelsunar canımmm sende canını sıkma ama bazen duygusal çöküşler yaşıoz bu süreçte ağla gitsin tutma..daha kötü oluo insan sonra..RABBİM ne yazdıysa onu yaşıoz o yüzden elden bişi gelmio...yanımda olsan sarılırrrdım sana ağlardım bende ağlamaya hazırım yanii
avukathb canım sende bugün bebişini görmüssün herşeyin yolunda olmasına sewindimmmm çokk
başka kaçırdığım bişiler warsa çok pardonnn canlarımmsizi sewiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?