seninde yakında göbüşün bebişle dolacakk inşallah koca göbüşlü fotolarını görücez
ve yazmaya calısıyodur tam yazacak sılınıyodur sınır oluyodur yaAyy ne süper olurdu canımm..Göbüşlerinize dokunurrdumm severdimmm..
Canım benimmm ne demekkhep aramızdasın zatenn
Derr doğruuu vallaa.Şu anda telefondan okumaya uğraşıyorr hayal ediyorum gülüyorr bizee hatta..
evet hemserım ya bunlar bılmez mantıyı yanı yanlıs anlamyın kayserıye ozgu mınık mınk bır kasıga 40 tane meydın kayserı bu arada ben bugun baya reklam olayına taktım napsam ısı bırakıp reklam sırketımı acsama ozaman her ay bırınıze tup bebek sipansor olurdumohhh mantı muhabetti süper söyle bir yağ mantısı süper olurrr....
Kizlar guzel muhabbetinizi bozmak istemiyorum ama stresten o kadar doluyum ki hickira hickira aglamak istiyorum kendimi cok tutuyorum...Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum bir acsam musluklari durmayacak yani ne olursunuz akliniza geldikce dua edin cok kotuyum coookk
ve yazmaya calısıyodur tam yazacak sılınıyodur sınır oluyodur ya
evet hemserım ya bunlar bılmez mantıyı yanı yanlıs anlamyın kayserıye ozgu mınık mınk bır kasıga 40 tane meydın kayserı bu arada ben bugun baya reklam olayına taktım napsam ısı bırakıp reklam sırketımı acsama ozaman her ay bırınıze tup bebek sipansor olurdum
Bi de sana yazayım..
Kızları şikayet ediyorum sana bi sürüyüz ama kimse benimle sohbet etmiyoo bende sana yazıyorum...
Napıyon niye yoksun yemekmi yiyonuz
Kizlar guzel muhabbetinizi bozmak istemiyorum ama stresten o kadar doluyum ki hickira hickira aglamak istiyorum kendimi cok tutuyorum...Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum bir acsam musluklari durmayacak yani ne olursunuz akliniza geldikce dua edin cok kotuyum coookk
canım tutma kendini tuttukça daha kötü olursun hem bence ağlamakta gülmek kadar insani bir duygu bende böyle anlar yaşadım hala yaşıyorum her zaman dualarımdasınız rabbim halimizi görüyor
ohhh mantı muhabetti süper söyle bir yağ mantısı süper olurrr....
canım tutma kendını ben esımın sonucunu beklerken o kadar strese gırmıstımkı tutamadım kendımı basladım hungur hungur aylamaya ıcını bosalt ınan yarın daha ıyı olacaksın guzel haberını alınca dualarımız senınle
Heeeyyyyyyytttttt noluyooooooorrrrr yahuuuuu?
Hayır beni ikna etmeden yapamazsınız böyle planlar...
Olay çıkar bak uyarıyorum çok pis göz dağıveriyorum gerekirse tehditde ederim yani
Kıskanıyom ya Aşkısını ondan sizi kötülüyommm
Sag ol kusura bakmayin sizi biktirdim 2 gundur ama konusacak kimse yok daha dogrusu beni sizin gibi anlayacak kimse yok idare edin lutfen yarin bitecek insallah ya mutlu olurum ya da......
Bende bilmiyorum bana neler oluyor keske yanimda olsaniz bir sarilsam aglasam rahatlasam... Ya aslinda boyle takintili huzursu biri degilim ne oluyor bana?
Canım Rabbim inşirah versin yüreğini ferahlatsın..
Sen sonucu biraz erken gördüğünden bu streste..
Olacağın önüne geçemiyoruz maalesef..Yatsı namazından sonra okurum senin için de ama ne olur tutma kendini çok fazla daha kötü olma lütfenn..
ama nedennnnn
Amin canim Allah razi olsun sabahtan beri okuyorum kendi kendime ferahlayayim diye olmuyor bir turlu aslinda her sonuca hazirim ama bu stres neden bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?