kızlar gulden yemege gıdıyorum dedı gıdıs o gıdıs acaba kahvaltıyıda aradan cıkaracakmı
kızlar gulden yemege gıdıyorum dedı gıdıs o gıdıs acaba kahvaltıyıda aradan cıkaracakmı
bende öyle sandımdı sanki beyavvv
slm arkadaşlar dün yumurta toplama vardı 28 yumurta toplanmış bugün aradılar 8 i ii değilmiş 20 si döllenmiş 10 u ölmüş:) 10 tanesi kalmış bakalım cumartesiye kadar kaçtanesi kalacak cumarteside kalanları donduracaklarmış maalesef benden çok yumurta toplandığı için transferim bifahaki adet dönemimden sonraya kalacakmış böle sorun yaşayan oldumu hiç içinizde üstelik hala nefes almakta zorluk çekiyorum ve yürüyemiyorum 1 ay önce laporoskopi olmuştum ama inanın bana bu daha zor geldi resmen yataktan çıkamııyorum dikildiğim an baş dönmesi halsizlik bulantı oluo dün akşama kadar ağladım nefes alıp verememekten şükürler olsun bugün bir nabzede iiim bu halimemi üzeliyim transferim 1 ay sonraya ertelendi dondurup çözecekler taze gibi başarım olurmu ona mı yanayım şaşırdım doğrusu benim yaşadıklarımı yaşayıpta hamile kalanlar varsa yazarlarsa sevinirim artık hastanede drlara ve hemşirelerede soru sormaya utanıyorum o kadar çok bunaltıyorum ki onları..
canım sen nasılsın böreği yedin göbüşte çalışmalar var iyi beslen bol dinlen
ayy iyiyim cnm bnm..asıl sen nasılsın senin içerideki çalışmalar nasıl gidiyor..
yedim valla hemde ne yemek cnm görsen
canım hakkında hayırlısı olsun ...
bence önemli olan transfer değil senin durumun ohss doktor yardımı aldın mı
evet dr aradım normal oldunu söledi fazla yumurta toplandında böle vakalar oluyormuş sizler yumurta toplama işleminden hemen sonra normal hayata döndünüzmü yoksa bendemi sorum var bugün 2. günüm hala yardım ile yürüyebiliyorum ve hiç doğrulamıyorum
neeeyyy rahime zarar veriyo ve rahim kendini yeniliyoooo...
valla ilk kez duydum şaşırdım..
inşallah faydasını görürsün canım..
oğlumu bi kez daha gördümmm bugün doppler günümdü herşey gayet güzel dedi hatta 1 hafta önde gidiyormuş benim paşam ama ben giderek çok şişiyorum yaaa resmen balon gibi oldummm yürümekte zorlanıyorumm oysaki bebeğim 23 haftalık ama neden böyle oluyorum bilmiyorum hareket edemiyorum...bi tek şeker yüklemesi yapılcak önümüzdeki hafta sonrada rutin kontroller rabbimin izniyle doğumu beklicez artık minik eymenimi sabırsızlıkla beklıyorummm topiği ara ara listeden takip ediyorum yeni arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olur inşallah.. egunal herşey nasip kısmet elbet birgün sende rabbimin izniyle bu duyguyu yaşıyacaksın zuzu25 ilk randevun güzel geçer inşallah senin adına çok sevindim.
oğlumu bi kez daha gördümmm bugün doppler günümdü herşey gayet güzel dedi hatta 1 hafta önde gidiyormuş benim paşam ama ben giderek çok şişiyorum yaaa resmen balon gibi oldummm yürümekte zorlanıyorumm oysaki bebeğim 23 haftalık ama neden böyle oluyorum bilmiyorum hareket edemiyorum...bi tek şeker yüklemesi yapılcak önümüzdeki hafta sonrada rutin kontroller rabbimin izniyle doğumu beklicez artık minik eymenimi sabırsızlıkla beklıyorummm topiği ara ara listeden takip ediyorum yeni arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olur inşallah.. egunal herşey nasip kısmet elbet birgün sende rabbimin izniyle bu duyguyu yaşıyacaksın zuzu25 ilk randevun güzel geçer inşallah senin adına çok sevindim.
slm arkadaşlar dün yumurta toplama vardı 28 yumurta toplanmış bugün aradılar 8 i ii değilmiş 20 si döllenmiş 10 u ölmüş:) 10 tanesi kalmış bakalım cumartesiye kadar kaçtanesi kalacak cumarteside kalanları donduracaklarmış maalesef benden çok yumurta toplandığı için transferim bifahaki adet dönemimden sonraya kalacakmış böle sorun yaşayan oldumu hiç içinizde üstelik hala nefes almakta zorluk çekiyorum ve yürüyemiyorum 1 ay önce laporoskopi olmuştum ama inanın bana bu daha zor geldi resmen yataktan çıkamııyorum dikildiğim an baş dönmesi halsizlik bulantı oluo dün akşama kadar ağladım nefes alıp verememekten şükürler olsun bugün bir nabzede iiim bu halimemi üzeliyim transferim 1 ay sonraya ertelendi dondurup çözecekler taze gibi başarım olurmu ona mı yanayım şaşırdım doğrusu benim yaşadıklarımı yaşayıpta hamile kalanlar varsa yazarlarsa sevinirim artık hastanede drlara ve hemşirelerede soru sormaya utanıyorum o kadar çok bunaltıyorum ki onları..
canım hoş geldın inşallh 1 ay sonra güzel haberlerini alırızslm arkadaşlar dün yumurta toplama vardı 28 yumurta toplanmış bugün aradılar 8 i ii değilmiş 20 si döllenmiş 10 u ölmüş:) 10 tanesi kalmış bakalım cumartesiye kadar kaçtanesi kalacak cumarteside kalanları donduracaklarmış maalesef benden çok yumurta toplandığı için transferim bifahaki adet dönemimden sonraya kalacakmış böle sorun yaşayan oldumu hiç içinizde üstelik hala nefes almakta zorluk çekiyorum ve yürüyemiyorum 1 ay önce laporoskopi olmuştum ama inanın bana bu daha zor geldi resmen yataktan çıkamııyorum dikildiğim an baş dönmesi halsizlik bulantı oluo dün akşama kadar ağladım nefes alıp verememekten şükürler olsun bugün bir nabzede iiim bu halimemi üzeliyim transferim 1 ay sonraya ertelendi dondurup çözecekler taze gibi başarım olurmu ona mı yanayım şaşırdım doğrusu benim yaşadıklarımı yaşayıpta hamile kalanlar varsa yazarlarsa sevinirim artık hastanede drlara ve hemşirelerede soru sormaya utanıyorum o kadar çok bunaltıyorum ki onları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?