Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin. Şişmeyide takma kafana bundan daha keyifli bir şişme olabilirmi ama dimi...

rabbim kucağımıza aldığımız günleride nasip eder inşallahh...gercekten hayatım boyunca hiç bu kadar keyif almamıştım... Allahım nolur isteyen herkes yaşasın bu duyguyu kimsenin kucağı boş kalmasın....canı gönülden diliyorum..

Valla ben kendimden mantıyı uzak tutmaya çalışmakla meşgulüm.... ((

Bir de tüp bebek merkezine karar vermeye çalışıyorum.

O piti pitiye kalacak en sonunda.

Valla ben kendimden mantıyı uzak tutmaya çalışmakla meşgulüm.... ((

Bir de tüp bebek merkezine karar vermeye çalışıyorum.

O piti pitiye kalacak en sonunda.

aman şekerim yeseydin ne olacak şifa niyetine bol yoğurtlu soslu
canım merkezleri araştır orda seninle ilgilenecek dr bak inanki içinden bir ses sana doğru yolu gösteriyor ben şimdiki dr. gitmeden başka bi dr. dan randevu almıştım son anda vazgeçip şimdiki dr. uma gittim iyi kide öyle yapmışım

Zuzum sen nerede oturuyorsun valla kalkıp gelicem sana mantıyla sonra hepiciğini yedireceğim sana zorla :))))

Hiç tanımıyorum ki doktorları falan merkezler hakkında da bilgim yok. Bence de en mantıklı olanı o piti piti :)

İlk defa bir sayfa kutlamasına yetişeceğim...

kayseri canım :))) gelll

kız elinin altında internet gir sitelerine bak sonra forumlara git dr. hakkında ne diyorlar mantıklı mı aaaa yaniii

kayseri canım :))) gelll

kız elinin altında internet gir sitelerine bak sonra forumlara git dr. hakkında ne diyorlar mantıklı mı aaaa yaniii

Kız mantı yurdundasın :))))

Ya kızma zuzum bakıyorum oralara ama biri iyi diyor biri kötü bilemedim ki.

Haftaya ön görüşmelere gideyim bir kaç merkeze diyorum.

Hangisine kalbim ısınırsa artık....

yani şimdi evde yok ama hangi komşuya gitsem vardır

en iyisi canım işini şansa bırakma sen elinden geleni yap takdir allahın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…