Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyiz canım sen nasıl oldun kızlar dikiz yapıyor ben sayfalrı doldurmaya çalışıyorumm

Cnm sukur iyiyim buaralar pazwrtesi randevu var sabh kizimi gorucem dun be bugun cok harektsiz uyuyor galiba ay zuzucum bu hamilelik surekli endise hali rabbim yardimcimiz olsun insallh abimn saf esi beni ruyasinda girmus dogum yapmisim bebegim kucucukmus annem de gelmis bana anlatiyor kuzdim boyleseyleri agziniza almayin diye rabbim korusun saglikla vakti geldiginde doguralim insallh iste insan takiliyr boyle salak laflara bol bol ayetel kursi okuyorum kizima sen jasilsin bebis nasil

endişelenme canım artık büyüyor daha çok uyuması normal haklısın canım endişeler hiç bitmiyor içini ferah tut neleri atlattınız siz senin bebiş savaşçı .....
bende iyiyim çok şükür salı günü görecem bebişimi yada bebişlerimi hep dua ediyorum kendim için bizim durumumuzda olanlar için hamileler içinde sağlıkla kucaklarımıza alalım diye rabbim çok büyük kimsenin emeğini eline vermesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…