bizde seni öpüyoruz güzel gözlü melek........behlül kaçarr..
gece kuşlarımı öpüyorummm..Göbüşlerindekileridee
Az lkaldi 4000. Sayfaya dogru gidiyoruzz bakalimm vallla milstone cugum ne yalan soyliimm manti muhabbetinin basinda dusa girmeden dolapta az vardi yaptim afiyetle yedimm kocisi aradim nerde diye 10. dakkaya evdeyim demesin mi suc delillerini ortadan kaldir ortaligi topla. Cay koy geldi benimki bi baktim topic ilerlemis bira okudum 7_8 sayfa kalmis baktim dusa girdim bu sfer de dus kabinini kabaca temizleyeyim dedim ciktim kalan sayfalrin okudum anca cevaba geldi sira..arada bir cisin gonlunu yaptik :18:e yarina adet olmam muhtemel ne de olsa
Herkese iyi geccanlarim yarin mubarek bir gune uyanacagiz guzel bir uyku ve hayirlibruyalar gormemiz dilegiyle
Iyi gecelr tatli ruyalar elifcigim. Bende seni opuyrummbehlül kaçarr..
gece kuşlarımı öpüyorummm..Göbüşlerindekileridee
bizde seni öpüyoruz güzel gözlü melek........
benzer bir hikayede bende var semoşum:)))))) iyi geceler diliyorum sanada........
Gunaydınnnnnnnnn nasılsınızzzzzz
suu sende erkencısın bugun..Nasılsın?
günaydın canımm ben o sıra kahvaltı yapıyodum telefondan üstünkörü geçmişi okudum sen napıyosun sen neden erken kalktın ne oluyo acaba yerimde gözünmü var genellikle sabahları ben acarım araya bazı kıskanç arkadaşlar gece kalkıp yazmazsaAma su sen benımle nıden konusmuyorsunkıne
Gunaydin güzeller
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum
emel canım bugun büyük gün rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dualarımız senınle............................. kaçda öğreneceksin sonucu
günaydın herkesee, emelcim büyük gün 10 dk kaldı sanırım heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?