Tüp Bebek Günlüğümüz !

Az lkaldi 4000. Sayfaya dogru gidiyoruzz bakalimm vallla milstone cugum ne yalan soyliimm manti muhabbetinin basinda dusa girmeden dolapta az vardi yaptim afiyetle yedimm kocisi aradim nerde diye 10. dakkaya evdeyim demesin mi suc delillerini ortadan kaldir ortaligi topla. Cay koy geldi benimki bi baktim topic ilerlemis bira okudum 7_8 sayfa kalmis baktim dusa girdim bu sfer de dus kabinini kabaca temizleyeyim dedim ciktim kalan sayfalrin okudum anca cevaba geldi sira..arada kocisiin gonlunude yaptik eeee yarina adet olmam muhtemel ne de olsa
Herkese iyi geceler Canlarim yarin mubarek bir gune uyanacagiz guzel bir uyku ve hayirli ruyalar gormemiz dilegiyle

Son düzenleme:
behlül kaçarr..
gece kuşlarımı öpüyorummm..Göbüşlerindekileridee
bizde seni öpüyoruz güzel gözlü melek........

benzer bir hikayede bende var semoşum:)))))) iyi geceler diliyorum sanada........

behlül kaçarr..
gece kuşlarımı öpüyorummm..Göbüşlerindekileridee
Iyi gecelr tatli ruyalar elifcigim. Bende seni opuyrumm
bizde seni öpüyoruz güzel gözlü melek........

benzer bir hikayede bende var semoşum:)))))) iyi geceler diliyorum sanada........

Keke soss yapmakla kalmadin yedin de hemi bacimben. Maruz kaldim yaaa19:

günaydınlar cumanız mübarek olsun rabbim bu mübarek günde anne adaylarının bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucagına , anne adaylarınında göbüşlerini bebişle doldursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gunaydınnnnnnnnn nasılsınızzzzzz
suu sende erkencısın bugun..Nasılsın?

Ama su sen benımle nıden konusmuyorsunkıne
günaydın canımm ben o sıra kahvaltı yapıyodum telefondan üstünkörü geçmişi okudum sen napıyosun sen neden erken kalktın ne oluyo acaba yerimde gözünmü var genellikle sabahları ben acarım araya bazı kıskanç arkadaşlar gece kalkıp yazmazsa kim oldugunu anladınmızmı yoksa ben sadece baş harfını söyluyum KARASU

emel canım bugun büyük gün rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dualarımız senınle............................. kaçda öğreneceksin sonucu

Günaydın ve Hayırlı Cumalar canlarım Allah dualarımızı kabul etsin sonunda büyük gün geldi saat 7 de kan verdim 9 da çıkacak. Sonucu kendim almaya karar verdim ben almasam ne olacak sonuç değişecek mi? Allah hayırlısını versin diye dua ettim hep tevekkül ettim bekledim olmazsa da kısmet artık vardır Rabbimin bir bildiği.. İnşallah herkes için güzel bir gün olur.. Cumanın rahmeti ve bereketi üzerimizde olsun...Dualarınızı bekliyorum ...

günaydın herkesee, emelcim büyük gün 10 dk kaldı sanırım heyecanla bekliyorum

Evet tatlım son 10 dk. bakalım ne olacak ama ilk şoku 9. günde atlatmam iyi oldu o kadar heyecanlı değilim tabi içimde bir umut kırıntısı var acaba diyorum ama neyse 10 dk.sonra görücez inşallah...

inşallah rabbim hayırlı sonuc verir sonuç pozitif olurda bende senin sayende güne güzel başlarım güzel bi haberle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…