Cnm sukur iyiyim buaralar pazwrtesi randevu var sabh kizimi gorucem dun be bugun cok harektsiz uyuyor galiba ay zuzucum bu hamilelik surekli endise hali rabbim yardimcimiz olsun insallh abimn saf esi beni ruyasinda girmus dogum yapmisim bebegim kucucukmus annem de gelmis bana anlatiyor kuzdim boyleseyleri agziniza almayin diye rabbim korusun saglikla vakti geldiginde doguralim insallh iste insan takiliyr boyle salak laflara bol bol ayetel kursi okuyorum kizima sen jasilsin bebis nasil
kutlama yaptığımıza göre gönül rahatlığıyla yatarım artık :))) iyi geceler herkese allah rahatlık versin yarın hepimiz için güzel bir gün olsunnnn...
endişelenme canım artık büyüyor daha çok uyuması normal haklısın canım endişeler hiç bitmiyor içini ferah tut neleri atlattınız siz senin bebiş savaşçı .....
bende iyiyim çok şükür salı günü görecem bebişimi yada bebişlerimi hep dua ediyorum kendim için bizim durumumuzda olanlar için hamileler içinde sağlıkla kucaklarımıza alalım diye rabbim çok büyük kimsenin emeğini eline vermesinnn
Endişeye mahal yooookkk.....
Güzel şeyler düşün.... Ne tatlı bebişin olacak.... Ne tatlı bebişin olacak.... Ooooyyyy.... Kurban olsunlar ona....
Kıyamammm ben tekmiklerini yerimm o prensesinn..
Evet canım emre bey de bana rezervin düşük olması yani amh sonucundan dolayı bu kaliteyle alakalı bir durumu göstermez demişti.Senin yaşındaki 1 yumurtayı ileri yaştaki 10 yumurtaya değişmem diye ekledi..Yani hiç opu olamadığımdan daha kalitelerini bilmiyoruz var olanların..Kötüde olabilir ama umut etmekten başka birşey gelmiyor elimden..Belkide bende şimdi düşünüyorum doz azmı geliyorda büyümüyor bu foliküllerim benim..İnşş içinden geçenler gerçek olsunn tatlımmm..Kız olmuş erkek olmuş artık hepsi başımın tacı zaten biliyorsun..
canım benim göbüş bile olsa inssan çoğu zaman hamile olduğuna inanamıyo.. ne zamanki hareketler baişlıyo o zaman hamileyim diyosun:)allah iyiliğini artırsın canımmm bende aynıyım boşlukta gibi sen kese görmeden hamile olduğunu hissediyormuydun yada göbüşün var mıydı
İyi akşamlar canlarım sayfa kutlamaya az kalmış ...... Akasyam nasılsın tatlım elifnazimiz nasıl ????
canım benim şimdi kullandığım iğnelere bkaıyorum ,sana yazayım,8 gün menogon vurulmuşum,dozları şöyle,6 toz 2 su,menogon 75 yazıyo,canım,4 günde cetrocide vurulmuşum,folikul 17,5 mm olduğunda çatlatma iğnemi vurulmuşum,
yani iyiki kekime sos yapmaya mutfaga gittim hemen doldurup sayfaları kutlama yapmışsınız bensiz
Zuzunun suçuuuu..
ben masumumm
Şu anda şöyle oldum canımm
Allah razı olsunn..
450 menegon vurulmuşsun demek bu..
Benim 150 ile büyümez tabii..
Tamam canımm çok sağol..
yani iyiki kekime sos yapmaya mutfaga gittim hemen doldurup sayfaları kutlama yapmışsınız bensiz
Kiz Bu saatte ne keki caninmı çekti :)
ıslak keke benzeyen bir kekim var yağsız.. yapasım tuttu:)))))))) sen gel bana sanada yaparım güzelim
ben pek anlamadığım için dozları ayrıntılı yazdım sana,demekki seninki düşükmüş yani?ozaman sende böyle iste doktorundan ,öyle bir hakkın vardır dimi,senden de Allah razı olsun canım benimm,öpüyorum
Afiyet bal seker olsun sana ve elifnaza. Basım çok ağrıyor uyandığından beri geçmedi ilaç da ise yaramadı. Dün gece çok düşündüm yatakta ne olacak turkiyeye gittiğimde falan filan ondan sanırım yada ben öyle sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?