Tüp Bebek Günlüğümüz !

Endişeye mahal yooookkk.....

Güzel şeyler düşün.... Ne tatlı bebişin olacak.... Ne tatlı bebişin olacak.... Ooooyyyy.... Kurban olsunlar ona....

kutlama yaptığımıza göre gönül rahatlığıyla yatarım artık :))) iyi geceler herkese allah rahatlık versin yarın hepimiz için güzel bir gün olsunnnn...

iyigeceler diliyorum hepinizeeee.... öpüyorumm kocamannn...54:

Cnm bnm rabbim dualarini kabul etsin insallh saglikli olan neyse o oldun senin icin tek ya da cift hyrlisi rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallh evt cnm hamd olsun rabbime kizim ciddi mucadele verdi kanama alaniyla sukur bizimle sonuda hyrli olsun optum hepinizi

canım benim şimdi kullandığım iğnelere bkaıyorum ,sana yazayım,8 gün menogon vurulmuşum,dozları şöyle,6 toz 2 su,menogon 75 yazıyo,canım,4 günde cetrocide vurulmuşum,folikul 17,5 mm olduğunda çatlatma iğnemi vurulmuşum,

allah iyiliğini artırsın canımmm bende aynıyım boşlukta gibi sen kese görmeden hamile olduğunu hissediyormuydun yada göbüşün var mıydı
canım benim göbüş bile olsa inssan çoğu zaman hamile olduğuna inanamıyo.. ne zamanki hareketler baişlıyo o zaman hamileyim diyosun:)
İyi akşamlar canlarım sayfa kutlamaya az kalmış ...... Akasyam nasılsın tatlım elifnazimiz nasıl ????

selocanımmmmmmm..... elifim iyi çok şükür sen nasılsın?

Şu anda şöyle oldum canımm
Allah razı olsunn..
450 menegon vurulmuşsun demek bu..
Benim 150 ile büyümez tabii..
Tamam canımm çok sağol..

Şu anda şöyle oldum canımm
Allah razı olsunn..
450 menegon vurulmuşsun demek bu..
Benim 150 ile büyümez tabii..
Tamam canımm çok sağol..

ben pek anlamadığım için dozları ayrıntılı yazdım sana,demekki seninki düşükmüş yani?ozaman sende böyle iste doktorundan ,öyle bir hakkın vardır dimi,senden de Allah razı olsun canım benimm,öpüyorum

ıslak keke benzeyen bir kekim var yağsız.. yapasım tuttu:)))))))) sen gel bana sanada yaparım güzelim

Afiyet bal seker olsun sana ve elifnaza. Basım çok ağrıyor uyandığından beri geçmedi ilaç da ise yaramadı. Dün gece çok düşündüm yatakta ne olacak turkiyeye gittiğimde falan filan ondan sanırım yada ben öyle sanıyorum

Çok iyi yaptın canım..Ben 2 toz 1 su vurundum ikinci denemede..az geliyor belkide anlamadım..Daktırım amerikadan gelsin bu konuyu açıp konuşacağım..İnş o zamana kadar fshım da düşer foliküllerimde aşka gelirde bir ucundan tutabilirim bende..

büyük ihtimalle... stresten olmuştur.... biliyorum elinde değil ama fazla düşünmemeye çalış......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…