Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gunaydin güzeller
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum

Gunaydınnnnnnnnn nasılsınızzzzzz
suu sende erkencısın bugun..Nasılsın?

Gunaydin 2012 tup bebek gunlugumuzun guzel hanimlari cumamiz mubarek
Emosum dun gece uyumamissin sanirim heyecandan ... Kiyamam n e zor bir bekleyis degil mi bebegimm insaallah guzel sonuclrla emir_bebek doneceksin.. Anam araay a emir bebbek girmis istesem yapamam bu sarikafalri hayrolsun insaallah
Guldencigim kizlara gunaydin yazayim dedim bir baktim ikimiz kalmisiz topicte ben yazana ladar kimler gelmis olur bilmiyorum. Ama gecmisi okuyayim da yazayim dersen oglen olur sen gunaydin diyene kadar bebissssabah opucuguu ohhh miss kokulu kokulu

Sağol canım gidiyorum sonucu almaya...:18::18:

Canım benim haydi hayırlısı

Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin & yüzünü güldürsün inşallah.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım tüp bebek için hastaneye kara veremiyorum

Canım merhaba aramıza hoşgeldin

Eğer İstanbul'da yaşıyorsan;Umut,Bahçeci,Memorial,ASM ve Brüksel Tüp Bebek Merkezi öne çıkan,başarılı hastaneler.
Bunlardan birkaçıyla ön görüşme yapıp,içine sineni tercih edebilirsin.

Hakkında hayırlısı olsun.

ana oğul keyif yapmak yerine ütümü yaptınız siz...
bende eh işte durumundayım canım...

tamam siz bana bakmayın yemeye devam edin..
ama yemeden önceki ve yedikten sonraki foto larınızıda çekip yayınlayın yemeyi düşünenlere ibret olsun haliniz..

verdim nabzına yükledim şekeri...
fatamagülün tüp bebek yapma macerasına atıldığını görmek tüpçüleri sevindirirdi tabii..
ne yani sosyal mesaj içerikli yol gösterici olsa fenamı olurdu yani...
tamam tecavüz ve sonrasını anlattılar bundan sonrada bizim sorunlarımıza değinsinler hemde en az 2 sezon uzardı..
e malum klomen süreci,yumurta takibi,kürlerle deneme,aşılama ve tüpe geçiş uzun zaman alır..

Yapalim canisi ama ben kendilinden kalamamki eşimde azoooo vardı ya kitle var tesislerde sadece tüple oluyor tesa ile Allah'tan sperm buldular eşimde azo olmasaydı belki hiç bı sorun yasamazdik

napalım canım en küçük ihtimali bile değerlendirmemiz gerekiyor..
hiç belli olmaz yani..

afiyet olsuuunn bende acıktıım ne yiceksen banada gönderr

klasik türk mutfağı menüsüydü..

heee anladım kültür sanat işleri olmuş biraz..
naptı yeğeniniz kazandımı merak ettim..

senden korkulurrr

biliom kız mahsuscuktan yaptım

korkun tabii sevince gözüm dönüyo benim:111:

kızlar gulden yemege gıdıyorum dedı gıdıs o gıdıs acaba kahvaltıyıda aradan cıkaracakmı

ama hala kahvaltıda yapmadım ben...

iyiyim canım saol..
evet değer düştü ve üzüldük ama elimizden bişey gelmiyor tabii..
Rabbim daha fazla bekletmeden göndersin evlatlarımızı...
Allahrazı olsun canım güzel dilek ve dularına AMİNNN diyorum..

günaydın canım nasılsınnn?

eeehhhhh işte...
ama başka özel sebeperden yoksa tüp bebek bunalımı değil yaşadığım..

günaydın semracım..
misss kokulu öpücüğün iyi geldi bende sana sıkı sıkı sarılayım

cumanız mübarek olsun canlarım bugun bol bol dua edelım.... emel sonucunu alacakmıs... ınsallhh güzel haberlerle gelır guldencım sen bılırsın bı soru sorucam sana.. zuzu ve evestın bundan daha önce hiç tutmusydu yoksa bunlar ılk mı kendı capımda bı arastırma yapıyorumdaa canımcım... bılmıyosan özelden mesaj atarım onlara...

Gününüz aydınlık, cumanız mübarek olsun güzel hanımlar...

narsude cim benim 4. denemem ve ilk defa tutuyor...

Gününüz aydınlık, cumanız mübarek olsun güzel hanımlar...

narsude cim benim 4. denemem ve ilk defa tutuyor...

ay canım benımmmmm bende 4 kere denedım hiç tutmadı... caba hiç tutmazmı dıye dusunmuyo degıldım... ama sizlerı görünce umudum artıyo... benım degerlerım ılk 3ünde 0.01 4 denemede 2.00 yani düsün en yuksek deger 2.00 daha yüksegını hiç görmedım......senın nasıldı canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…