Günaydın ve Hayırlı Cumalar canlarım Allah dualarımızı kabul etsin sonunda büyük gün geldi saat 7 de kan verdim 9 da çıkacak. Sonucu kendim almaya karar verdim ben almasam ne olacak sonuç değişecek mi? Allah hayırlısını versin diye dua ettim hep tevekkül ettim bekledim olmazsa da kısmet artık vardır Rabbimin bir bildiği.. İnşallah herkes için güzel bir gün olur.. Cumanın rahmeti ve bereketi üzerimizde olsun...Dualarınızı bekliyorum ...
Gunaydin güzeller
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum
Gunaydınnnnnnnnn nasılsınızzzzzz
suu sende erkencısın bugun..Nasılsın?
Gunaydin 2012 tup bebek gunlugumuzun guzel hanimlari cumamiz mubarekgünaydınlar cumanız mübarek olsun rabbim bu mübarek günde anne adaylarının bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucagına , anne adaylarınında göbüşlerini bebişle doldursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gunaydin 2012 tup bebek gunlugumuzun guzel hanimlari cumamiz mubarek
Emosum dun gece uyumamissin sanirim heyecandan ... Kiyamam n e zor bir bekleyis degil mi bebegimm insaallah guzel sonuclrla emir_bebek doneceksin.. Anam araay a emir bebbek girmis istesem yapamam bu sarikafalri hayrolsun insaallah
Guldencigim kizlara gunaydin yazayim dedim bir baktim ikimiz kalmisiz topicte ben yazana ladar kimler gelmis olur bilmiyorum. Ama gecmisi okuyayim da yazayim dersen oglen olur sen gunaydin diyene kadar bebissssabah opucuguu ohhh miss kokulu kokulu
Günaydın ve Hayırlı Cumalar canlarım Allah dualarımızı kabul etsin sonunda büyük gün geldi saat 7 de kan verdim 9 da çıkacak. Sonucu kendim almaya karar verdim ben almasam ne olacak sonuç değişecek mi? Allah hayırlısını versin diye dua ettim hep tevekkül ettim bekledim olmazsa da kısmet artık vardır Rabbimin bir bildiği.. İnşallah herkes için güzel bir gün olur.. Cumanın rahmeti ve bereketi üzerimizde olsun...Dualarınızı bekliyorum ...
Sağol canım gidiyorum sonucu almaya...:18::18:
Canım benim haydi hayırlısı
Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin & yüzünü güldürsün inşallah.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım tüp bebek için hastaneye kara veremiyorum
ana oğul keyif yapmak yerine ütümü yaptınız siz...iyiz oğluummlaaa teyzesii kociş orduya gitti bugün oğlumlA başbaşa kaldıık benim günüm ütü yapmakla geçti tabi şimdide haftasonu sınavım var ona çalışıyom bi yandanda size bakınıyomm sen neler yapıyon bakalımm bidenem
canım sen benı caldır ben sana donerım bende beles cokkkkkkkkk evet mantı canım ben gercekten gelmek cok ıstıyodum ama esımın cok yakın arkadası kankası evlendı obızım dugunde kendını parcalamstı sımdı gıtmesem olmazdı kusura bakma esımede dedım bır ara fırsat bulursam goturum dedı ama olmadı kusura bakmayın ya ok gelmek ıstedım
sen bızım mantıyı bır ye bak ozaman aklında ne toto kalır ne fıtlık milllstone julıtte bos verın sız gulden yıyelım guzelleselım
Ver şerbetii nabzımaa
ee nede olsa diğer yarımsın kolay değil üle dimii bir elmanın iki yarısı bir dalda açan iki çiçek olmakk..
O değilde fatmagül evleniyo ya diyorumki mail atıp taciz etsek senaristi..Fatmagül gebe kalamyıp tüp bebk yolunda ilerlesee.Nasıl fantazi ama
Yapalim canisi ama ben kendilinden kalamamki eşimde azoooo vardı ya kitle var tesislerde sadece tüple oluyor tesa ile Allah'tan sperm buldular eşimde azo olmasaydı belki hiç bı sorun yasamazdik
afiyet olsuuunnbende acıktıım ne yiceksen banada gönderr
evet kuzu yemek yedik sonrada yarışmaya takıldık bloomberg de kelime oyunu diye bi yarışma var normalde gece tekrararını izliyoz hergün ama bugün eşimin yeğeni katıldığı için canlı yayını izledik...... ben kızların hepsinin kulanı çekerim
senden korkulurrr
biliom kızmahsuscuktan yaptım
kızlar gulden yemege gıdıyorum dedı gıdıs o gıdıs acaba kahvaltıyıda aradan cıkaracakmı
egunalcım nasılsın durumunu ögrendim ama bi türlü yazamadım canım çok üzüldüm sen benim umudumdun senin haberlerini heycanla bekliyor ve dua ediyordum yüksek çıkan sonucun tekrar düşeceği tahmin etmemiştim burada çok şey ögreniyoz daha çok bilgilenmeden tez zamanda RABBİM gönlümüzdeküni versin biran önce hayırlısıyla inş o kadar çok moralim bozuk ki anlatamam ALLAHIM bize yardım etsin amin herkese selam
günaydın canım nasılsınnn?
Canım benim haydi hayırlısı
Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin & yüzünü güldürsün inşallah.
Gunaydin 2012 tup bebek gunlugumuzun guzel hanimlari cumamiz mubarek
Emosum dun gece uyumamissin sanirim heyecandan ... Kiyamam n e zor bir bekleyis degil mi bebegimm insaallah guzel sonuclrla emir_bebek doneceksin.. Anam araay a emir bebbek girmis istesem yapamam bu sarikafalri hayrolsun insaallah
Guldencigim kizlara gunaydin yazayim dedim bir baktim ikimiz kalmisiz topicte ben yazana ladar kimler gelmis olur bilmiyorum. Ama gecmisi okuyayim da yazayim dersen oglen olur sen gunaydin diyene kadar bebissssabah opucuguu ohhh miss kokulu kokulu
cumanız mübarek olsun canlarım bugun bol bol dua edelım.... emel sonucunu alacakmıs... ınsallhh güzel haberlerle gelır guldencım sen bılırsın bı soru sorucam sana.. zuzu ve evestın bundan daha önce hiç tutmusydu yoksa bunlar ılk mı kendı capımda bı arastırma yapıyorumdaa canımcım... bılmıyosan özelden mesaj atarım onlara...
Gününüz aydınlık, cumanız mübarek olsun güzel hanımlar...
narsude cim benim 4. denemem ve ilk defa tutuyor...
Gunaydin sekerlerim hayirli cumalar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?