Slm cnm..
İnş sperm çıkar ve 1. kalite embriyolarınız olur..
İlk sayfada güncel listelerimiz varr..
Aramızda eşi azo olup ikiz hamişliğini sağlıkla sürdürenlerimiz var..
Herr şey ama herşey gönlünce olsun canım
İns cnm bnm ins
Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın
İlk sayfaya baktım ve umutla doldum hamileleri görünce..
Rabbim bu dünyada annelik babalık duygusunu hepimize yaşatsın ins..
canım hoşgeldın inşallh eşinde sperm çıkar ve göbuşun bebeşle dolar sen nerde yaptırıyosun anlat bize birazMerhaba kıslar ara ara girip okuyorum yazılarınızı esim azospermi ve ilk tup bebek tedavimize başladık bugün ilk iğnemi büründüm dua edermisiniz. İns sperm çıkar ins hamiz olanakta yazarım buraya:)
canım hoşgeldın inşallh eşinde sperm çıkar ve göbuşun bebeşle dolar sen nerde yaptırıyosun anlat bize biraz
topiğin demirbaşlarından biri olmana rağmen niye gizliden takılıyon güzel ÖYKÜ nün güzel annesi....
sebep neden öyle dahamı zevklı oluyo
vallahamı
zaten tahmin ediyorum bazen ziyaretçilerimiz çok oluyooo kesin aralarında bizim kızlardan birileride var diyordum..
demek bu kez sen vardn aralarında...
canım neden ilk önce eşine tese yapmıyolar teseyi yapsınlar dondursunlar daha sonra sen ilaçlar başlasanİns cnm bnm ins ..
Biz malatya dogu fertilde yaptırıyoruz
Eşimde tek testis var bebekken fıtıktan dolayı teki alınmış..
Hormonları genetiği normal..
Doktor %40-50 şans verdi ins çıkar korkuyorum ama bı Okadarda umutluyum..ins sperm çıkar yoksa bı ömür nsl dayanırım bilmiyorum
böyle daha zevkli oluyor
sistem atınca bende üşeniyorum şifre girmeye
canım neden ilk önce eşine tese yapmıyolar teseyi yapsınlar dondursunlar daha sonra sen ilaçlar başlasan
evet canım senden öğrendimüşengeç oluşumumu alkışllıyon su hatun
anladım canım benım eşimdede sorun var bizde kısmet olursa bu ay baslıyacaz rabbım emeklerimizi boşa cıkarmasıCnm doktor dediki
2-3 sperm bulsak dondurp cozuldugunde ölebilir
Onun icin riske atmayalım hem dnduruldugunda spermlerin hareketliliğinde azalır dedi...
Keske bilsek bisuru sperm bulunacağını ama amlyt olmadan anlayamayiz dedi...
Her sekilde risk ama en azından keske demem..
evet canım senden öğrendim
anladım canım benım eşimdede sorun var bizde kısmet olursa bu ay baslıyacaz rabbım emeklerimizi boşa cıkarması
inşallah canım rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın ol desin olsun...........................Cnm sperm ve yumurta varsa inan er geç hamile kalırsın ..
Ama bunlardan biri olmayınca istediğin kdr uğraş olmuyor..
İns yüzümüz guler
inşallah canım rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın ol desin olsun...........................
Canlarım iyi akşamlar biz bügü. Sabah 8de uyandık kızimla hayrli isler uğruna 2ye kadar bir kahvaltı programindaydik eve geldik babamz gelick diye yemek telaşı derken bu saat oldu ve cok yorgunum sırtım ağıyor birazdan ufak ufak yatağa gidicem siz nasılınız canlarım
hoşgeldin güzel arkadaşım ve yakışıklı oğluşu.........
İns cnm bnm ins ..
Biz malatya dogu fertilde yaptırıyoruz
Eşimde tek testis var bebekken fıtıktan dolayı teki alınmış..
Hormonları genetiği normal..
Doktor %40-50 şans verdi ins çıkar korkuyorum ama bı Okadarda umutluyum..ins sperm çıkar yoksa bı ömür nsl dayanırım bilmiyorum
canım senın eşinde çıkış varmıydı ve asm neresi acaba ve siz tesemi yaptınızmı darısı bizim başımızacanım benim eşimdede tek testis var oda küçükkken fıtık ameliyatı olmuş ve alınmış bizede sizinki gibi şans verdiler bizde hareket problemi de vardı rabbime şükür oğlumuzu bekliyoruz darısı başına inşallah
bir ara fena halde aklıma düştün nerde acaba uğramadı bugün dedim...
demek hayır işlerine verdin kendini ne güzeellll
kociş yemek yiyooo bende ona bakıyoommm arada bi şapırdatıyooo hep yaptığım gibi dikkatli ye diye uyarıyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?