sanada güzle hafta sonlarııı..
napıyosun bugün...bencede biizmki bir patlamaydı herzaman olmaz böyleearada yapalım süper 4lüü iyi geliyomuş anladımmm
tabii koca sabah hesabıbı sordu topik benden daha tatlı geldi demiii
bendee yokk canımmmm dedim sarıldımtabi demedim aşkımı yazdım sayfalara diyeee
benimkide sen gece çok geç geldin saat kaçtı dedi.... dedim bilmiyom bakmadımuykum yoktu takıldım biraz.... ama diyo sabahda yoktun yanımda.... ne zaman uyudun kalktın geri yattın... dedimki yok sabah uyanıp bişeyler yiyip geri yattım... anlamadım ama hadi neyse diyo......
simdi ilk muayenemden geldim. hayirlisiyla kesemiz gorundu.
yucel hoca ultrasona gir derken vajinal ultrasonu kastetmis,ama ben sormamistim hangisi diye.
bugunde doktor alttan bakalim deyince baktirmadim. biraz endiselendim dogrusu. o da bir riski yok bakilim dedi ama yine de baktirmadim.
az once hastaneyi aradim ve bazi ilaclara tamammi devammi diyebilmek icin kalp atislarini duymak gerekiyormus.keske girseydiniz birsey olmaz dedi hemsire.
oglen 2 de telefonda tekrar gorusecegiz. durumumu doktora anlatacakmis.
burada randevuyu cok gec veriyorlar. olmazsa aksam hastanenin jinekoloji acil servisi var.doktorun diyeceklerine gore oraya giderim.
ama keseyi gorduk.insallah hayirlisi olur.
kizlar bana biraz akil versenize noluuurr !!!!!
hee kızım olsunda sende al tamammıııfıkra anlattı gelince anlatsın burda...
konu olmayan şeyi vermek
hiç kimseyedemi söylemedin yaaannene deseydin dua alırdınnn
tamam bende dememde enazından anneme ve kızkardeşime demeden duramam..
ben mormal gebeliğimdede sakladım eşime ,annem,kardeşim biliyodu tabi düşünce herkes duydu malesef
lutfen birileri birsey yazsin.
simdi ilk muayenemden geldim. hayirlisiyla kesemiz gorundu.
yucel hoca ultrasona gir derken vajinal ultrasonu kastetmis,ama ben sormamistim hangisi diye.
bugunde doktor alttan bakalim deyince baktirmadim. biraz endiselendim dogrusu. o da bir riski yok bakilim dedi ama yine de baktirmadim.
az once hastaneyi aradim ve bazi ilaclara tamammi devammi diyebilmek icin kalp atislarini duymak gerekiyormus.keske girseydiniz birsey olmaz dedi hemsire.
oglen 2 de telefonda tekrar gorusecegiz. durumumu doktora anlatacakmis.
burada randevuyu cok gec veriyorlar. olmazsa aksam hastanenin jinekoloji acil servisi var.doktorun diyeceklerine gore oraya giderim.
ama keseyi gorduk.insallah hayirlisi olur.
kizlar bana biraz akil versenize noluuurr !!!!!
canım alttan muayene bebeğe zarar vermez herkesin kine alttan bakıyorlar bence baktır ...
kız kardeşim biliyor canım ama anneme söyleyemem sevinçten herkese söyler içinde tutamaz hem hanımannemle ona aynı anada söyleyecez ikisi de anne bence aynı anda duymayı hakediyorlar
Cnm hayrli olsun ben 8+5e kadar hep vasından ultrason oldu bnm rahim ele dönük onun icin keseyi ve kalp atışlarını Alttn gördü takip yaptı Dr um bunda birşey yok keske girseydin
evet riski yok.... benim tüp dr.um 10 haftaya kadar jinekolojik muayneyi tercih ediyo çünkü daha net görüntü elde ediliyo ... ben dr.uma güvendiğim için hiç sorun etmemiştim........
Haydıbaby bence endıse etme . Bende ılk hamılelıgımde kalp atısını duyamadıkları ıcın vajınal ultrason oldum ve hıc bır sorun yasamadım.Stres yapma cnm bebegının pıtpıtlarını daha kısa surede duyabılmek ıcın yapılıyor..
Kızlar nasılsınız? Ben bıraz once ıgnemı oldum geldım. veeeee yıne kan verdım. Kontrol amaclı betahcgınsallah guzel bır sonuc cıkar. Bana dua edın ltfn...
çok üzüldüm sonuç için iki gündür takip ediyorum ama ne yazacağını bilemiyor insan siz nerede denemiştiniz ve kaça mal oldu size memnun kalmadınız mı sorununuz neydi sizin
Canım benim ben senin raporlu yaptırdığını sanıyordum hep..İnan bileydim seni tutar z.kamile gitmeni engellerdim.Ben başta dediğimde herkes acaba mı dedi ama inan kaba tabirle ben 3,5 sene oranın kaşarı oldum artık..Ve ne derlerse desinler başarı oranlarını biliyorum..Bu kadar senede oradan bissürü arkadaşım oldu kimse sonuca ulaşamadı..Arada tabii çıktı ama..Evet tatlım daha iyiyim çok şükür bir de başım ağrımasa gece ağrıyla yattım sabah aynı şekilde kalktım.. Dün kociş geldi sarıldık ağladım tabi o da kötü ama belli etmemeye çalışıyor rengi bembeyaz olmuş o üzülünce morali bozulunca hemen sararır içine attığı için...Neyse hala inanamıyor tabi nasıl yani diyor hiç bir şey çıkmadı mı yok diyorum o da şaşırdı 0 lı rakamı görünce..Sonra bana bence bir kaç gün sonra tekrar yaptıralım yükselir belki orası yanlış sonuç verdi vs..vs.. bir sürü şey söyledi.. Yok aşkım dedim sonuç bu 12 günde bir şey olmadıysa bundan sonra yükselmez dedim. Tatile gidelim sonra tekrar deneriz diye karar aldık.. Bu arada olacaksa her yerde olur demiştim tedaviye başlarken benimle birlikte transferi olan 10 kişiden 1 i pozitif almış onunda sonucu 13,69 çıkmış bir daha ki denemeyi senin hastanede yaptırabilirim Gülden İstanbul iyi gelmedi birde Ankara Hulusi amcayı deniyim diyorum...
Cnm hayrli olsun ben 8+5e kadar hep vasından ultrason oldu bnm rahim ele dönük onun icin keseyi ve kalp atışlarını Alttn gördü takip yaptı Dr um bunda birşey yok keske girseydin
o zaman aksam esim isten cikinca bize hastanenin acili gozuktu. insallah esimi ikna edebilirim. cunku o vajinadan baktirmam dedigimde cok kizmisti :)))
simdide ben sana demistim diyecek.
Ah cm bnm bende senin gibi kaç kere kn verdim keseyi görünce bide pit pitlari duydunuz gecer insallh o zamn inanacaksın hatta ben anne oldugumu insallh kızımın küçük tekmelerini hissettikte daha iyi anladım şimdi küçük bir keci gibi Nail tekme atıyor karnım oynuyor resmen Rabbim herkese yaşatsın bunu insallh hepimiz anne olalım lekelnme nasıl dinleniyorsun dimi
Sen varya Bir alemsin cnmCanım benim ben senin raporlu yaptırdığını sanıyordum hep..İnan bileydim seni tutar z.kamile gitmeni engellerdim.Ben başta dediğimde herkes acaba mı dedi ama inan kaba tabirle ben 3,5 sene oranın kaşarı oldum artık..Ve ne derlerse desinler başarı oranlarını biliyorum..Bu kadar senede oradan bissürü arkadaşım oldu kimse sonuca ulaşamadı..Arada tabii çıktı ama..
Oradaki doktorlara ben şu sperm seçen ımsı yöntemi varmı dediğimde bana gülüp onlar hep hikaye diyorlardı.Ama hiç te hikaye değil.Erkek infertilitesinde labaratuar çok önemli kadında ise embriyolog embriyo takibinde mikro enjeksiyonda çok önemlii..Vee istedikleri kadar atıp tutsunlar ama o kadar kişinin emekleri boşa gidiyor oralarda..Yaşadığımız streste yanımıza kalıyor..Kalabalık sekreterlerin tavrı doktorlar ayrı bir alem zaten..İnş şimdi senin için herşey daha güzel olacak ben inanıyorum.Hulusi beyi tercih edersen tamda nokta vuruş olacak..En azından olmazsa bile Gülden gibi aklında soru işareti kalmayacak..Çok öpüyorum seni bitanem..Dualarımdasın..
Karasuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu gece rüyamda sırf seninle uğraşştım durdumm..Pembe bir tunik giymiştinn şifon gibi..Ortasından beyaz kumaş geçiyordu..Allahım o kadar güzeldinki anlatamam..Senin evindeymişiz,senin fotoğraflarına bakıp duruyordumm..Yandan profilden diyorum nasıl güzel bir hamile kadın bu böyle diye..Sende pembiş pembiş gülümsüyordun..Sadece bunları hatırlıyorum ama hep seninle uğraştım durdum yanii.İçim açıldı nur cemalini görünce
04.mayısta transferim gerçekleşti, bugün 8.günüm ve crınone jel kullanıyorum sabahları.Bu sabah kahverengi olan akıntım yarım saat içinde simsiyah gelmeye başladı ve arada tortularda mevcut.Azönce tuvalete gittimde,kırmızılık ve siyahlık karışık değişik bir renk haline gelmişti ve yanma da mevcut.Hemşirelerle görüştüm ve jel in içinde kalan kısımlarının geri geldiğini kanama olmadığı sürece korkulacak birşey olmadığını söylediler.ilk denememiz ve yardımlarınızı istiyorum.15 mayıs tahlil günüm çok içim sıkıldı:18:
04.mayısta transferim gerçekleşti, bugün 8.günüm ve crınone jel kullanıyorum sabahları.Bu sabah kahverengi olan akıntım yarım saat içinde simsiyah gelmeye başladı ve arada tortularda mevcut.Azönce tuvalete gittimde,kırmızılık ve siyahlık karışık değişik bir renk haline gelmişti ve yanma da mevcut.Hemşirelerle görüştüm ve jel in içinde kalan kısımlarının geri geldiğini kanama olmadığı sürece korkulacak birşey olmadığını söylediler.ilk denememiz ve yardımlarınızı istiyorum.15 mayıs tahlil günüm çok içim sıkıldı:18:
Karasu cok tedırgınım ıcım olesıne dolukı bıraz once hıckıra hıckıra agladım. Lekelenmelerım azda olsa devam edıyor.Kontrol amaclı kan verdık degerın dusmemesı gerekıyor ama ben cok korkuyorum. Allaha yalvarıyorum ben ve benım gıbı bu yolda cok emek harcamıs ınsanların umutları yarım kalmasın dıye. bUGUN transferden sonra 19. gun. Camasırıma gelmeyen ama peceteye gelen acık pembe lekelenmelerım oluyor. Sadece progerstan ıgne kullanıyorum purluton depot dıye bır ıgne varmıs ama bana vermedıler. Aslında ben kkotu bırsey duymakdan korkuyorum sanırım
jeden kaynaklı oabilir.. kanama olmadığı sürece endişe etme ama kanamaya dönüşürse hemen dr.a gitki önlemini alsınlar... kanamayla birlikte hamileliği devam eden pek çok arkadaşımız var... lekenmeler hemen hemen herkeste oldu inşallah yerleşme lekelenmeleridir ve meleğine kavuşursun.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?