Tüp Bebek Günlüğümüz !

benimkide sen gece çok geç geldin saat kaçtı dedi.... dedim bilmiyom bakmadım uykum yoktu takıldım biraz.... ama diyo sabahda yoktun yanımda.... ne zaman uyudun kalktın geri yattın... dedimki yok sabah uyanıp bişeyler yiyip geri yattım... anlamadım ama hadi neyse diyo......

hehh he biraz takıldın doğruuune yedin kızz

Kızlar selam herkese, pek bir keyifsiz güne başladım, dün akşam 1-2 damla akıntım olmuştu, geçti. sabaha kadar birşey yoktu, sabah yine 1-2 damla lekelenmem olunca hemen doktorumu aradım, endol fitil verdi, bol su içmemi söyledi ve dinlenmemi söyledi . Ama tabi moralim bozuldu. Şimdi evde yatıyorum. Hepinizi öpüyourm.

canım alttan muayene bebeğe zarar vermez herkesin kine alttan bakıyorlar bence baktır ...

kız kardeşim biliyor canım ama anneme söyleyemem sevinçten herkese söyler içinde tutamaz hem hanımannemle ona aynı anada söyleyecez ikisi de anne bence aynı anda duymayı hakediyorlar

Canim endiselenme hicbir sey olmaz. Bana da Yucel hoca ve Husamettin Bey bakmisti, bebege zarari olsa asla yapmazlar, herkesten fazla sahipleniyorlar bebegi. Bence dr larina guven.

Cnm hayrli olsun ben 8+5e kadar hep vasından ultrason oldu bnm rahim ele dönük onun icin keseyi ve kalp atışlarını Alttn gördü takip yaptı Dr um bunda birşey yok keske girseydin

o zaman aksam esim isten cikinca bize hastanenin acili gozuktu. insallah esimi ikna edebilirim. cunku o vajinadan baktirmam dedigimde cok kizmisti :)))
simdide ben sana demistim diyecek.

evet riski yok.... benim tüp dr.um 10 haftaya kadar jinekolojik muayneyi tercih ediyo çünkü daha net görüntü elde ediliyo ... ben dr.uma güvendiğim için hiç sorun etmemiştim........

o yuzden de buradakiler bana hic guvenilir gelmiyor. bu ozel bir durum tup tedavisi olduk dedim. doktor bana diyor ki; olabilir ilk senmisin ne varmis bunda? cok mu extrem bir durum sanki dedi.
bu asamalara gelebilmek icin her birimiz neler yasiyoruz adamin dedigine bak. ben o yuzden tedirgin oldum. hic hassas degildi .

Kızlar nasılsınız? Ben bıraz once ıgnemı oldum geldım. veeeee yıne kan verdım. Kontrol amaclı betahcg ınsallah guzel bır sonuc cıkar. Bana dua edın ltfn...

Ah cm bnm bende senin gibi kaç kere kn verdim keseyi görünce bide pit pitlari duydunuz gecer insallh o zamn inanacaksın hatta ben anne oldugumu insallh kızımın küçük tekmelerini hissettikte daha iyi anladım şimdi küçük bir keci gibi Nail tekme atıyor karnım oynuyor resmen Rabbim herkese yaşatsın bunu insallh hepimiz anne olalım lekelnme nasıl dinleniyorsun dimi

çok üzüldüm sonuç için iki gündür takip ediyorum ama ne yazacağını bilemiyor insan siz nerede denemiştiniz ve kaça mal oldu size memnun kalmadınız mı sorununuz neydi sizin

Haklısın canım insan zorlanıyor olumsuz haberlere ne diyeceğini bilemiyor.. Ben Zeynep Kamil de yaptırdım. Benim raporlu hakkım kalmadığı için ücretli yaptırdım 1200 tl hastaneye verdim tahlil, ultrason vs. için ücret ödedim.. İlaçlarımı da raporsuz aldım. İlk denemem de orada olmuştu hamile kaldım ama düşük yaptım. 3. denemeyi orada yaptırmıcaktım dr.um orada diye gittim adam bana söylemeden emekli olmuş bir kere başlamış olduk.. Olursa nasipse burada da olur dedik olmadı.. Ben oraya bir daha gitmem canım biz 11 kişi aynı gün transfer olduk 1 kişinin sadece 13 küsürlü bir şey çıkmış onun da kesin değil yani.. Sorun bende canım benim 2 tüpüm de alındı..

04.mayısta transferim gerçekleşti, bugün 8.günüm ve crınone jel kullanıyorum sabahları.Bu sabah kahverengi olan akıntım yarım saat içinde simsiyah gelmeye başladı ve arada tortularda mevcut.Azönce tuvalete gittimde,kırmızılık ve siyahlık karışık değişik bir renk haline gelmişti ve yanma da mevcut.Hemşirelerle görüştüm ve jel in içinde kalan kısımlarının geri geldiğini kanama olmadığı sürece korkulacak birşey olmadığını söylediler.ilk denememiz ve yardımlarınızı istiyorum.15 mayıs tahlil günüm çok içim sıkıldı :18:

Canım benim ben senin raporlu yaptırdığını sanıyordum hep..İnan bileydim seni tutar z.kamile gitmeni engellerdim.Ben başta dediğimde herkes acaba mı dedi ama inan kaba tabirle ben 3,5 sene oranın kaşarı oldum artık..Ve ne derlerse desinler başarı oranlarını biliyorum..Bu kadar senede oradan bissürü arkadaşım oldu kimse sonuca ulaşamadı..Arada tabii çıktı ama..
Oradaki doktorlara ben şu sperm seçen ımsı yöntemi varmı dediğimde bana gülüp onlar hep hikaye diyorlardı.Ama hiç te hikaye değil.Erkek infertilitesinde labaratuar çok önemli kadında ise embriyolog embriyo takibinde mikro enjeksiyonda çok önemlii..Vee istedikleri kadar atıp tutsunlar ama o kadar kişinin emekleri boşa gidiyor oralarda..Yaşadığımız streste yanımıza kalıyor..Kalabalık sekreterlerin tavrı doktorlar ayrı bir alem zaten..İnş şimdi senin için herşey daha güzel olacak ben inanıyorum.Hulusi beyi tercih edersen tamda nokta vuruş olacak..En azından olmazsa bile Gülden gibi aklında soru işareti kalmayacak..Çok öpüyorum seni bitanem..Dualarımdasın..

Cnm hayrli olsun ben 8+5e kadar hep vasından ultrason oldu bnm rahim ele dönük onun icin keseyi ve kalp atışlarını Alttn gördü takip yaptı Dr um bunda birşey yok keske girseydin

Karasuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu gece rüyamda sırf seninle uğraşştım durdumm..Pembe bir tunik giymiştinn şifon gibi..Ortasından beyaz kumaş geçiyordu..Allahım o kadar güzeldinki anlatamam..Senin evindeymişiz,senin fotoğraflarına bakıp duruyordumm..Yandan profilden diyorum nasıl güzel bir hamile kadın bu böyle diye..Sende pembiş pembiş gülümsüyordun..Sadece bunları hatırlıyorum ama hep seninle uğraştım durdum yanii.İçim açıldı nur cemalini görünce

o zaman aksam esim isten cikinca bize hastanenin acili gozuktu. insallah esimi ikna edebilirim. cunku o vajinadan baktirmam dedigimde cok kizmisti :)))
simdide ben sana demistim diyecek.

Olsun olur öyle seyler norml sende haklisin tedrgin olmakta ben cok rahatım annem senin gibiydi Dr a amn birşey olmaz dimi dıyordu bnm Dr um hatta alttan muayene daha iyi dış gebeliğimi kese durumu ne daha net bilgi veriyor demişti hatta 5+6da kanama ile gittim hmn vajinal baktı kalp atışları vardı bebeğimin pirinç gibi sende haklisin cnm ama vajinal baktirabilirsn raht ol zaten hamile oldugun icin nazik davranıyorlar

Karasu cok tedırgınım ıcım olesıne dolukı bıraz once hıckıra hıckıra agladım. Lekelenmelerım azda olsa devam edıyor.Kontrol amaclı kan verdık degerın dusmemesı gerekıyor ama ben cok korkuyorum. Allaha yalvarıyorum ben ve benım gıbı bu yolda cok emek harcamıs ınsanların umutları yarım kalmasın dıye. bUGUN transferden sonra 19. gun. Camasırıma gelmeyen ama peceteye gelen acık pembe lekelenmelerım oluyor. Sadece progerstan ıgne kullanıyorum purluton depot dıye bır ıgne varmıs ama bana vermedıler. Aslında ben kkotu bırsey duymakdan korkuyorum sanırım

Sen varya Bir alemsin cnm Allah razı olsun ne guzel bir rüya böyle ay bak sana ne Dicem gecen sene bu anlattığın rüya ya benzer bir rüya goruyor arkadasım ben hamileymisim ve pembe bir elbisem varmış ve pembe süslerler kiz odasi süslüyoruz dedi tabi ben cok sevinin içimden ay insllh dedim tabi arkadasa ay aman ben almayım rahatın bn böyle dedim ardan bir ay gecti akadas beni aradi ağlıyor ben hamileyim diye şimdi kızı var bir arkadasım daha beni rüyasında hamile goruyor oda akadn hamile kaldı bir tane daha var o da tüp bebe oda beni gormuş rüyasında hamile onunda şimdi 2aylik bebeği doğdu yani beni gören rüyasında hamile kaldı hbrin olsun darısı sana insallh en kısa zamn da sen de hbr ver hamileyim diyeinsallh sonunda bana Rabbim nasip etti her duyduğumda kızlardan ay seni olduk ruyada hamile ay insallh derdim içimden simdiiiiii sıra sende

jeden kaynaklı oabilir.. kanama olmadığı sürece endişe etme ama kanamaya dönüşürse hemen dr.a gitki önlemini alsınlar... kanamayla birlikte hamileliği devam eden pek çok arkadaşımız var... lekenmeler hemen hemen herkeste oldu inşallah yerleşme lekelenmeleridir ve meleğine kavuşursun.........

insallah hemsirelerin dedigi gibi birseydir.

ama bence bu tutunma belirtisi. cunku benimde transferimin 7. gununde kahverengi akintim olmustu. doktor coraspini kes dedi. ve ogun gecti akinti.
dayanamadim ve 9. gunde kan testini yaptirdim. benimde ilk tup denemem. ve allahin izniyle hamileyim. bugun ilk randevu vardi. keseyi gorduk. fakat alttan baktirmadigim icin kalp atislarini henuz duyamadik malesef.

insallah hayirlisi olur. guzel haberlerini bekliyoruz :))

kIYAMAMM kuzuu ağlama ama yaaaaa..Kaçta çıkacak inş hiç bir sorun çıkmayacak ferah tutalım kalbimizi..Ecem napıyoo sırf onun duaları bile yeter be gülümm inşş yüzümüz gülecek..

İnşallah çok teşekkür ederim.Allak bullak oldum sabah sabah belimde ve kasıklarımda hafif ağrım var şuan için uzandım sadece ve dinlenmeye çalışıyorum.Tuvalete gitmeyi hiç istemiyorum

miyaaabaaaaaaaaa

iyi haftasonlarııı..güzel tatiller olsunnn...
nasılsınız?? ben idare ederimmm
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…