Tüp Bebek Günlüğümüz !

AMİNNN canım inşallah kendiliğinden gelir..
adetim gelmedi deyince insanın aklına önce güzel bir sebep geliyoooo amaa...
daha fazla gecikmeden inşallah başlarsın canım...

evet çatladıkları için zaten ışıkları açmadılar..
taaa başbakanı devreye soktular o bile bu kadar el atabildi adamlar her türlü cezayı göze almışlar..
ışıkları israf olmasın diye yakmamışlardır
kaflar değişmeden bizim ışıklarımız yanmaz ve aydınlığa çıkamayız..
ayyy ne mesaj verdim ama

hepinize iyi akşamlar

iyi akşamlar şekerim

Altına imzamı atıyorumm....
Yazık gerçektenn..
20-30 kişiyi stadtan çıkaramamışlar birde küfür edip durdularr..Çok ayıp gerçekten..

At cnm imzanı at zaten aklında basında olan herkez yapılan ayıp farkında olmalı ki ben kulüp yoneticilerini anlayamıyorum gerçi uzun yıllar once de Ömer cavusoglu gs bayrağı yakmıştı normal aslında bunlar ayakta alkışlıyorum başbakanı Yoksa daha kupa almaacaktı gs talimatla aldı kupayı takım amn gicik oldum fb ye

Eki Görüntüle 414488
Topiğimizin hamişlerinin anneler gününü kutluyorum...
Bebekleriniz şimdi göbişlerinizde Allah kucağınıza aldığınız günleride nasip etsin...
Ve biz anne adayları bir dahaki anneler gününe hepimiz ya doğurmuş ya hamiş girelim inşallah..

fb taraftarı cok pıs ya gozlerı donuyor yakıyolar yıkıyolar ama kendılerı sampıyon olsa ortalıgı ve bu olaylar onlara yapsalar bak neler yapıyolar

Ay evet guzel msj cnm Neys ne diyorum oh iyi oldu fb lilere Heleki yoneticilere karanlıkta olsa coştu Cimbom bide okkali ceza alışa fbtamolucak
Ben kaçıyorum optummmm sizii iyi geceler canlarımın

Canisiii sen beni nie gormuyoonnn de bakiiimm bana
Aksayam sakin cikma patika yollara. Elifnaz korkar sonra yavrum lkaranliktan bi sey de goremezz

fb taraftarı cok pıs ya gozlerı donuyor yakıyolar yıkıyolar ama kendılerı sampıyon olsa ortalıgı ve bu olaylar onlara yapsalar bak neler yapıyolar
Helal kiz benimle aynı fikirdesin cok ayıp dimiii bende sinne aynı fikirdeyim su cum eğer fb olsaydı şampiyon şimdi hepsi herkes evinde yatıyordu ayıp ki ne ayıp birde cok zarar verdiler cevreye yaa insallh o sagı solu kiranlari yakalar polis senide öptüm kocaman

karasu81 bugün bebeğin nasıl canım? benimde kontrole gitmeme 5 gün kaldı çok heyecanlıyım!

inşallah be kuzum.biliyosun beklemek zor .biran önce başlamak istiyorum tedaviye.ocaktan beri kimyasal vs derken epeydir bekliyorum.buda olmazsa ank da hulusiye koşcam napıym.sen netcen kuzum hulusiden devammı?

evet zor beklemek...
bende dinlenme sürecinde kürler uygulayacam,hulusiyle konuşup belki aşılama yaptırırım ilaçsız,yumurta takibide yaptırabilirim yani kendiliğinden olması için bişiler yapcam sonrada olmazsa tekrar hulusiciğimle devam edicem..

Ay evet guzel msj cnm Neys ne diyorum oh iyi oldu fb lilere Heleki yoneticilere karanlıkta olsa coştu Cimbom bide okkali ceza alışa fbtamolucak
Ben kaçıyorum optummmm sizii iyi geceler canlarımın

önemli olan kupayı almaktı saraçoğlunda karanlık ya da aydınlık farketmez...
o yeter onlara...

bitirdin beni.............. aminnnnnnnnn diyorum............

Cnmmm benim seneye bebegin göğsünde kutla onu operek koklayarak kutla insallh hepimiz nne olalım Rabbim sizede Enkisa zamnda yaşatsın insallh ayrıca cooook kibar bir kadınsin ilk sen kutladın kocam daldı tv ye Rabbim sizede nasip edicek
karasu81 bugün bebeğin nasıl canım? benimde kontrole gitmeme 5 gün kaldı çok heyecanlıyım!

cnm iyi şükür paldir küldur dalıyor karnıma Keci sütünden sonra böyle oldu bebem benim Ay cnm az kalmış hadı hayrlisi insallh Rabbim tamamına erirsin saglikla kucagimizada alalım hepimiz

topıgımın bır bırınden guzel yureklı annelerı anneler gununuz kutlu olsun busene gobusunuzde seneye ınsallah kucagınızda kutluyacaksınız hepınızı cok ama cok sevıyoruz...........

Evet aldikya gerisi tn tin ben kaçtım

topıgımın bır bırınden guzel yureklı annelerı anneler gununuz kutlu olsun busene gobusunuzde seneye ınsallah kucagınızda kutluyacaksınız hepınızı cok ama cok sevıyoruz...........

ben kucağımda kutlayacam sende yeni doğum yapmış olarak inşallah.........

google ın anneler günü süprizi çok şirin bayıldımm..
Aşkısı seninkilerede bayıldımm..
Aminnnn diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…