Canım zaman herşeyin ilacı İnsan neleri unutmuyor ki İnşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan kendiğinden gelir bebeğin
Ben bu ay tedaviye başlayacaktım Ama stresten adetim gelmdi bir hafta geçti Biraz daha bekleyip adet söktürücü kullanacağım
Evet cnm şükür aldık Kadıköy'de hemde ohh çatlasın fb liler :118::118::118:
Cok ayıp böyle bir kulüp olmaz bence stadın ışıklarını bile yakmıyorlar olmamalıydı Avrupa gormuş takım kulubüne yakışmayan davranışlar ceza verilmeli ciddi anlamda bide biim ülkemiz Avrupa birliğinden bahsediyor daha cok yolumuz var ülke ce cok
hepinize iyi akşamlar
KizlAaarrr napiyosunuz ankara kizilay meydaninda cosmus cimbomlular suya bile dalmislar gulden senin kocis de aralarinda olmasin hehehe
Altına imzamı atıyorumm....
Yazık gerçektenn..
20-30 kişiyi stadtan çıkaramamışlar birde küfür edip durdularr..Çok ayıp gerçekten..
At cnm imzanı at zaten aklında basında olan herkez yapılan ayıp farkında olmalı ki ben kulüp yoneticilerini anlayamıyorum gerçi uzun yıllar once de Ömer cavusoglu gs bayrağı yakmıştı normal aslında bunlar ayakta alkışlıyorum başbakanı Yoksa daha kupa almaacaktı gs talimatla aldı kupayı takım amn gicik oldum fb ye
Helal kiz benimle aynı fikirdesinfb taraftarı cok pıs ya gozlerı donuyor yakıyolar yıkıyolar ama kendılerı sampıyon olsa ortalıgı ve bu olaylar onlara yapsalar bak neler yapıyolar
inşallah be kuzum.biliyosun beklemek zor .biran önce başlamak istiyorum tedaviye.ocaktan beri kimyasal vs derken epeydir bekliyorum.buda olmazsa ank da hulusiye koşcam napıym.sen netcen kuzum hulusiden devammı?
Ay evet guzel msj cnmNeys ne diyorum oh iyi oldu fb lilere Heleki yoneticilere karanlıkta olsa coştu Cimbom bide okkali ceza alışa fbtamolucak
Ben kaçıyorum optummmm sizii iyi geceler canlarımın
Eki Görüntüle 414490 Eki Görüntüle 414489 Eki Görüntüle 414488 Eki Görüntüle 414487 Eki Görüntüle 414491 Eki Görüntüle 414492 Eki Görüntüle 414493
Topiğimizin hamişlerinin anneler gününü kutluyorum...
Bebekleriniz şimdi göbişlerinizde Allah kucağınıza aldığınız günleride nasip etsin...
Ve biz anne adayları bir dahaki anneler gününe hepimiz ya doğurmuş ya hamiş girelim inşallah..
Cnmmm benim seneye bebegin göğsünde kutla onu operek koklayarak kutla insallh hepimiz nne olalım Rabbim sizede Enkisa zamnda yaşatsın insallh ayrıca cooook kibar bir kadınsin ilk sen kutladın kocam daldı tv ye Rabbim sizede nasip edicekEki Görüntüle 414490 Eki Görüntüle 414489 Eki Görüntüle 414488 Eki Görüntüle 414487 Eki Görüntüle 414491 Eki Görüntüle 414492 Eki Görüntüle 414493
Topiğimizin hamişlerinin anneler gününü kutluyorum...
Bebekleriniz şimdi göbişlerinizde Allah kucağınıza aldığınız günleride nasip etsin...
Ve biz anne adayları bir dahaki anneler gününe hepimiz ya doğurmuş ya hamiş girelim inşallah..
karasu81 bugün bebeğin nasıl canım? benimde kontrole gitmeme 5 gün kaldı çok heyecanlıyım!
Canisiii sen beni nie gormuyoonnn de bakiiimm bana
Aksayam sakin cikma patika yollara. Elifnaz korkar sonra yavrum lkaranliktan bi sey de goremezz
Canisiii sen beni nie gormuyoonnn de bakiiimm bana
Aksayam sakin cikma patika yollara. Elifnaz korkar sonra yavrum lkaranliktan bi sey de goremezz
evet zor beklemek...
bende dinlenme sürecinde kürler uygulayacam,hulusiyle konuşup belki aşılama yaptırırım ilaçsız,yumurta takibide yaptırabilirim yani kendiliğinden olması için bişiler yapcam sonrada olmazsa tekrar hulusiciğimle devam edicem..
önemli olan kupayı almaktı saraçoğlunda karanlık ya da aydınlık farketmez...
o yeter onlara...
topıgımın bır bırınden guzel yureklı annelerı anneler gununuz kutlu olsun busene gobusunuzde seneye ınsallah kucagınızda kutluyacaksınız hepınızı cok ama cok sevıyoruz...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?