Tüp Bebek Günlüğümüz !

Senin cep telefonuna hulusiden mesaj geldimi bugün....
Bana anneler gününüz kutlu olsun diye geldi..
Cep telefonum kayıtlıydı daktırda...
Ama açıp tel teessüf edesim geldi...
Hocam hem ilacı kes kanaman olsun diyosun hem de anne oluyormuşum gibi mesaj yolluyorsun...
Dalgamı geçiyon uleennn diye arayasım geldi
Sanırsam hastalarına toplu mesaj yolluyooo...
Arada bende kaynadım

aaaaa...... dur telefonu bulup bakayım...... ama nazik adam ya....güzel davranış

evet canım en iyi ilaç alışveriş zaten :) bencede bir an önce hayata dönmelisin. çabucak kendini topla ki yeni denemelere tedavilere daha güçlü başlayasın.

aaaaa...... dur telefonu bulup bakayım...... ama nazik adam ya....güzel davranış

evet Allah var çok nazik ama ben hamiş değilim kiiii
kesin toplu mesaj olayına girdi bende araya karıştım...
hocayla son zamanlarda çok konuştum cepten en son bana gülden bu no seninse kaydedecem dedi..
bende evet benim numerom dedim o gün kaydetmiş belliki...

evet canım en iyi ilaç alışveriş zaten :) bencede bir an önce hayata dönmelisin. çabucak kendini topla ki yeni denemelere tedavilere daha güçlü başlayasın.

ama önce gıda alışverişi yapayım diyorum sonra kendimle ilgilenirim..
gerçi ben gıda alışverişinide çok severim havam değişir...
yarın hayata dönüş operasyonum start alıyor...

Selam, basbasa kaldik sanirsam :)
Kocis de motorunu aldi gitti, maasallah cok ilgileniyor benimle...vallahi motora daha fazla zaman ayiriyor. Gelsin ben caktirmadan bir tekmeyle o motoru devreyim de gorsun

Sasirdim ve uzuldum canim ya, degerin iyi diye hatirliyorum seni. Allah sabir versin, insallah fazla sikinti cekmeden bebisine kavusursun...

Eki Görüntüle 414667

Tüm annelerin,anne olacakların ve anne olmayı dileyenlerin anneler günü kutlu olsun.

Rabbim hepimize annelik serefine nail olmayı nasip etsin inşallah.

amiinnnnnn inşallah cnmm...

Aaa ne güzel ince düşünmüş vesselammm

Kocis de motorunu aldi gitti, maasallah cok ilgileniyor benimle...vallahi motora daha fazla zaman ayiriyor. Gelsin ben caktirmadan bir tekmeyle o motoru devreyim de gorsun

ohhh iyi yaparsın tekmele tabiii

amiinnnnnn inşallah cnmm...
Aaa ne güzel ince düşünmüş vesselammm

evet canım ince düşünmüşte ben hamile değilim
demek anne adayı olduğum için beni havaya sokmak istedi...

canım cok üzüldüm ne desem boş,rabbimin vardır bi bildigi demekten başka bişey gelmiyor elimizden..inş.yeniden anne olmayı nasip eder rabbim..sevgiler..

Ne kadar ince bor doktorun var sekerim kiskandimm ayol.m benim ne 2 doktorum bole bir mesaj yazdi nede ist tup bebek merkezi.. Insan merkezdeki 4 yavrucugumun hatirina. Kutlayiverir degilmi ama .. Bak simdi de sinirlendimm arayip bir fircalasam mi ki... Cok pis doldurdum kendimii...
Temizlik yapip dus aldim uzaniyorum tansiyonum mu dustu ne anlamadimm:18:

canım ya ne güzel bi msj yayınlamışsın cok duygulandım,iyi ki varsın..rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inş..cok begendim msjını:)evet canım cok yogundum giremedim:))ayy ne güzel olurdu ya afyona cıksaydı,sık sık görüşürdük geldiginde...süper bi süpriz olurdu banadakızlarda gülden teyzelerini tanımış olurlardı..nasip degilmiş işteinş.gelmek kısmet olur bizim için gelirsin bigün bellimi olurcok isteriz seni görmeyi,tanımayıve evet afyon hala soguk,yagmurlu ne zaman ısıncak bakalım bekliyoruz:26:benim kociş sinirlenmiş akşam maca,bende gs için slogan attım bana istersen sus senin için iyi olmayabilir dediüstüne gidemedimama gs şampiyon olmasına cook sevindim..süper oldu...seneye kızlarıma gs forması giydircem,ellerine bayrak vercem diyorum deliriyoöptüm seni canımm

dunurum gelinin keyfi yerinde odası boyanıyor çünkü

sabah 8 de başladık boya işine hala bitmedi çok yoruldum ama değecek gibi
oh oh yapın tabı deger gelinime sevsin annesi onu ama bıraz oyküye kırıldım hıç cıcı annesının anneler gunu kutlamıyo

kız bır ara benımkındede o tutku vardı ama çok şükür vazgecti

erva canım nasılsın ya sen sık giremıyosun ama bız sana bırsey sorduk sen hıç umursamadın

Sasirdim ve uzuldum canim ya, degerin iyi diye hatirliyorum seni. Allah sabir versin, insallah fazla sikinti cekmeden bebisine kavusursun...

canım cok üzüldüm ne desem boş,rabbimin vardır bi bildigi demekten başka bişey gelmiyor elimizden..inş.yeniden anne olmayı nasip eder rabbim..sevgiler..

Kızlar hepınıze cok tsk ederım desteklerınız ıcın. Gormedıgım msj varsa arkadaslar ınanın kafam pek yerınde olmadıgı ıcındır. hepınıze ayrı ayrı tsk ederım. Kısmette yokmus kızlar Allah ınsallah sızlere nasıp etsın benden buraya kadar. Rabbım ıstemedı olmadı. O daha ıyısını bılır herseyde vardır bır hayor. Şimdı oparlanma zamanı ..Allahım bır guc kuvvet versede bıranonce toparlansam. Hepınızı çok SEVIYORUM kıslar..

bütün arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum,hamişlerimize saglıklı,hayırlı dogumlar diliyorum,rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inş..ve anne olma yolunda ugraş veren,yaşadıkları olumsuzluklara,zorluklara ragmen anne olmaktan vazgecmeyen,bunun için çalışan,didinen,gözyaşı döken bütüüünnn arkadaşlarımada en kısa zamanda inş.rabbim anne olmayı nasip etsin diyorum.bu duyguyu hepimizin yaşaması dilegiyle...herkese sevgiler,boll şasnlar diliyorum..canım arkadaşlarım...

selam canım evet sık giremiyorum malesef..aaa ne sordun da umursamadım inan hatırlamıyorum yada görmedim:26:özür dilerim(tekrar yazsana cevaplıyım

canım toparlanman bızı çok mutlu ettı bizde senı çok sevıyoruz....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…