Senin cep telefonuna hulusiden mesaj geldimi bugün....
Bana anneler gününüz kutlu olsun diye geldi..
Cep telefonum kayıtlıydı daktırda...
Ama açıp tel teessüf edesim geldi...
Hocam hem ilacı kes kanaman olsun diyosun hem de anne oluyormuşum gibi mesaj yolluyorsun...
Dalgamı geçiyon uleennn diye arayasım geldi
Sanırsam hastalarına toplu mesaj yolluyooo...
Arada bende kaynadım
benim kocacımda yok tek takılıyorum..
yarın yorucu bir tüp bebek macerasından sonra kendimi dışarı atayım diyorum...
eve kapandım çok uzun zamandır kimseyle muhatab olmayım diye..
ama artık hayata dönmem lazım...
alışverişle başlayacam
aaaaa...... dur telefonu bulup bakayım...... ama nazik adam ya....güzel davranış
evet canım en iyi ilaç alışveriş zaten :) bencede bir an önce hayata dönmelisin. çabucak kendini topla ki yeni denemelere tedavilere daha güçlü başlayasın.
dunur anneler gunun kutlu olsun gelınım nasıl
çok ayıp bana yollamamış...... bende teessüf ettim şimdi.....
Eki Görüntüle 414667
Tüm annelerin,anne olacakların ve anne olmayı dileyenlerin anneler günü kutlu olsun.
Rabbim hepimize annelik serefine nail olmayı nasip etsin inşallah.
Senin cep telefonuna hulusiden mesaj geldimi bugün....
Bana anneler gününüz kutlu olsun diye geldi..
Cep telefonum kayıtlıydı daktırda...
Ama açıp tel teessüf edesim geldi...
Hocam hem ilacı kes kanaman olsun diyosun hem de anne oluyormuşum gibi mesaj yolluyorsun...
Dalgamı geçiyon uleennn diye arayasım geldi
Sanırsam hastalarına toplu mesaj yolluyooo...
Arada bende kaynadım
Selam, basbasa kaldik sanirsam :)
Kocis de motorunu aldi gitti, maasallah cok ilgileniyor benimle...vallahi motora daha fazla zaman ayiriyor. Gelsin ben caktirmadan bir tekmeyle o motoru devreyim de gorsun
amiinnnnnn inşallah cnmm...
Aaa ne güzel ince düşünmüş vesselammm
oh oh yapın tabı deger gelinime sevsin annesi onu ama bıraz oyküye kırıldım hıç cıcı annesının anneler gunu kutlamıyodunurum gelinin keyfi yerinde odası boyanıyor çünkü
sabah 8 de başladık boya işine hala bitmedi çok yoruldum ama değecek gibi
kız bır ara benımkındede o tutku vardı ama çok şükür vazgectiSelam, basbasa kaldik sanirsam :)
Kocis de motorunu aldi gitti, maasallah cok ilgileniyor benimle...vallahi motora daha fazla zaman ayiriyor. Gelsin ben caktirmadan bir tekmeyle o motoru devreyim de gorsun
erva canım nasılsın ya sen sık giremıyosun ama bız sana bırsey sorduk sen hıç umursamadıncanım ya ne güzel bi msj yayınlamışsın cok duygulandım,iyi ki varsın..rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inş..cok begendim msjını:)evet canım cok yogundum giremedim:))ayy ne güzel olurdu ya afyona cıksaydı,sık sık görüşürdük geldiginde...süper bi süpriz olurdu banadakızlarda gülden teyzelerini tanımış olurlardı..nasip degilmiş işte inş.gelmek kısmet olur bizim için gelirsin bigün bellimi olur cok isteriz seni görmeyi,tanımayı ve evet afyon hala soguk,yagmurlu ne zaman ısıncak bakalım bekliyoruz:26:benim kociş sinirlenmiş akşam maca,bende gs için slogan attım bana istersen sus senin için iyi olmayabilir dedi üstüne gidemedim ama gs şampiyon olmasına cook sevindim..süper oldu... seneye kızlarıma gs forması giydircem,ellerine bayrak vercem diyorum deliriyo öptüm seni canımm
Sasirdim ve uzuldum canim ya, degerin iyi diye hatirliyorum seni. Allah sabir versin, insallah fazla sikinti cekmeden bebisine kavusursun...
canım cok üzüldüm ne desem boş,rabbimin vardır bi bildigi demekten başka bişey gelmiyor elimizden..inş.yeniden anne olmayı nasip eder rabbim..sevgiler..
canım toparlanman bızı çok mutlu ettı bizde senı çok sevıyoruz....................Kızlar hepınıze cok tsk ederım desteklerınız ıcın. Gormedıgım msj varsa arkadaslar ınanın kafam pek yerınde olmadıgı ıcındır. hepınıze ayrı ayrı tsk ederım. Kısmette yokmus kızlar Allah ınsallah sızlere nasıp etsın benden buraya kadar. Rabbım ıstemedı olmadı. O daha ıyısını bılır herseyde vardır bır hayor. Şimdı oparlanma zamanı ..Allahım bır guc kuvvet versede bıranonce toparlansam. Hepınızı çok SEVIYORUM kıslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?