Tüp Bebek Günlüğümüz !

:) Yok catlama ignesi olmadım 2 doz başka bir iğne yaptılar adını ilk defa duydum sadece büyükleri olgunlastiruyomus. Küçüklere birşey yapmiyormuş. Zaten sürekli çatlamasın diyede iğne oldum. Takipte bı cogunu 25 mm 'ydi.Olgunlaşma iğnesiyle onları toplamış oldular. Kalan minnaklardi kaldı öylece. Ayy ins. Cnm yaa bı atlatsam su 2 gunu.Aa verdiler o ilacı bugun ilk olarak aldım hatta. Toplamda 9 tane ilaç var hangimi içeceğimi şaşırdım yahuu:/

demek e2 düşmemiş ve çatlatma iğnesini kesin seni ohss yaparmış yalnız yumoşların fazla büyümüş ilk kez bu büyüklüğü duydum...normalde ohss olmamalısın bu anlattıklarına göre..bundan sonra ohss bir tek gebe kalırsan ortaya çıkar onun içinde transferi bi dahaki aya bırakabilirler..bende hangi ilacı saat kaçta içeğimi not aldım yoksa kesin karıştırıdım..bu ilaç yoğunluğun 5 gün sürer sonra azalacak zaten..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım malesef dicek bişey yok bu durumlarda allah hayırlısını nasip etsin
bende iki aşılama oldum tutmadı tabiki, tutmayacağını bilerek yaptım zaten sırf devlet protokolünü tamamlamak için şimdi tüpe geçtim 1 haziranda başlıcam uzun protokol olcakmış benimki 2 hafta rahatım yani

acaba tek mesaj değilde iki mesajda yapsak olurmu ? anlamam bu işlerden aklıma geldi diye soruyorum canım
ekle canım ekle 32 yaşındayım ilk tüp, erkek faktörü malesef

Süperrr ben fazla anlamasamda BEŞİKTAŞLIYIM. Beşiktaşlı olmak bır ayrıcalıktır zaten

veeee bir ortak nokta daha en büyük beşiktaşşşşşş kocadan dolayı yaşasın cimbom

Cnm benim insalh 3.su bebek olur benim de ilk 2si kimyasal oldu 3.donmus bebeklerim tuttu insallh hepimiz anne olucazcnm benim hersey geride kalıyor fakat yıkılıyor iste insan hepimiz yasıyoruz yıkımlar insallh hepimiz icin sonu guzel olucak ben idare eder şükür diyelim iste bnm bebem de 1hafata geri gidiyor şimdi protein ağırlıklı beslenme başladı bugün insallh hersey youna girecek fark kapatırız kızimla dua edin bize de lütfen

merhaba güzel anne adaylarıı avatarımı değişmek için yola çıkıp sizin topicte durakladım tüp bebek tedavisiyle anne olmuşbiri olarak benimde sizlere duam geçsin istedim bazı mesajlaırnızı okudum kendimi buldum diyebilriim çok zor, stresli ,büyük sabır isteyen, bu yola çıkmış herkesin dileğinin gönlünce olmasını temenni ediyorum... inşallah birdahaki gelişimde herkesin müjdelerini okumuş olurum :13:şunu yapın bundan uzak durun şunu tavsiye ederim gibi şeyler yazarak haddimi aşmak istemem içinizdeki o anne olmak isteği o içgüdü zaten yönlendiriyor bilmediğiniz doğrulara..allah yardımcınız olsun şansınız bol olsun

Kızlar bugün topice giremedim ben yine gececiyim bugün birazdan çıkıcam hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Herkese iyi geceler

herşey güzel olucakkkkkkkkkkk

çok güzel başlıyorsun sende tedaviye çok güzel ve hayırlı sonuçlansın tedavin
InsAallah hersey guzel olacak
posevondoik...poziifin yeni adıııbu kızın telefonu bi alem heeee alışana kadar ya başkasını ara biiryle konuşurken yada böyle yazar
Duzelttim bi kerem taam mi alisacaz yavas yavas napalim busekilde yazismaya
canım çoook sevindim...
Saol canim tesekkur ederim ben de cok heyecanliyimm
sağol canım..inşallah herşey yolunda gider...yarın da mide için endoskopim var..doktor yaptırabileceğimi söyledi..korkuyorum inş.bir sorun çıkmaz..
Midende bir sorun cikmaz insaallah. Hayatim tedavinde. De hersey yolunda gider insaallah
cnm gözünaydın..inşallah olacak ben çok umutluyum..hayırlısı olsunnnnnn
Saol bebeeeeeeeeemmm inanmak istiyorum insaallah. Guzel seyler olacak hayatimizda.... Senin asili bebislerin napiyo icerde kiz kac asker koydular sana bakiiMm biliyyo musun v?
canım hayırlı olsun inşallah.bişey sorucam bu hiberbaric oksijen tedavisi noluyo ben bilmiyomda:26::26::26:
Ben de bilmiyom bacim benim rahime yeterince oksijen gitmedigi icin inceymis ... Bu da doktorumun buldugu care nette arastirinca aklima yatti hem baska faydalari da varmis vucuda. Iyi geleyormus...aslinda yaptiklari oksijen maskesi takip derin derin nefes aliniyor... Bana kalsa alirim bir tup oksijen hortumunu takarim asagidan ohhhhh alsana oksijen kalinlasma da. Goreyimm
cal merhaba daha önce seninle başka topikte görüşmüştük benim de bugün opum oldu.6 taned e benden toplandı inş ii şekilde döllenirler beni de yarın arayacaklar hakkımızda hayırlısı
Hadi bakalim gozun aydin cogu gitmis azi kalmis...Ben de 5 ay once toplanan yum$oslarimin transfero icin hazirlaniyorum onsaallah bu sefer alacam bebislerimi gobusume
bak hemen cevap yazdın gitmedin gönlümü aldın..
tamam gidebilirsin
bi bardak çayda benim için hüplet taamııı

Hakkaten akraba cikacaklar az daha konusurlarsa

Hadi bakalimm hayirli olsun şimdiden . Merkezde karşılaşabiliriz bakk. Benimde transfer onumuzdeki aya kalicak cok büyük ihtimalle git gellere başlıyoruz yine:)

Ben col sik gitmiyorum merkrkeze zaten ayin 25 I icin randevu alacagim sonraki randevu tarihlerim henuz belli degil denk gelirsek gorusuruz tabii ki canimm seninle insaallah

okudum yazdıklarını:) sanırım bu sırt ağrısından kurtuluş yok ve gitgide artıyo..... ve evet ağrısı sızı olmayınca insan hamile oldunu bian için unutabiliyo... işte ben uykuya dalınca paldır küldür dönüyorum ama orama burama saplanan ağrılarla anında geri hatırlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…