engin bilgilerimi paylaşmadan önce bi soru sorayımsen çatlatma iğnesi vurmadınmı:44:
nasıl çatladı o kadar yumoş kendi halinemi bıraktılar...
ben çatlatma iğnesini vurdum ama tek doz iki doz olmalıymışım yumoş sayıma göre ohss riskinden tek doz vurdum..
bol protein ve su çok önemli gerçekten mutlaka fazla fazla tüket..
yarından sonra her an ohss belirtileri çıkabilir ama çatlatma iğnesi olmadıysan bu çok düşük bir ihtimal...
transfer öncesi e2 yapılmaz ama her doktor aynımıdır bilmem belki seninki yapar ama önemli değil çünkü opudan sonra zaten e2 düşmeye başlar ohss olmanda opu sonrası e2 nin bi faktörü kalmaz devreye çatlatma iğnesi girer sende olmadım diyorsun iğneyi o zaman ohss olman çok çok az bi ihtimal.transferle beraber aksine e2 takviyesi başlar estrofem diye bi ilaç kullanacaksın...
:) Yok catlama ignesi olmadım 2 doz başka bir iğne yaptılar adını ilk defa duydum sadece büyükleri olgunlastiruyomus. Küçüklere birşey yapmiyormuş. Zaten sürekli çatlamasın diyede iğne oldum. Takipte bı cogunu 25 mm 'ydi.Olgunlaşma iğnesiyle onları toplamış oldular. Kalan minnaklardi kaldı öylece. Ayy ins. Cnm yaa bı atlatsam su 2 gunu.Aa verdiler o ilacı bugun ilk olarak aldım hatta. Toplamda 9 tane ilaç var hangimi içeceğimi şaşırdım yahuu:/
çok geçmiş olsun canım malesef dicek bişey yok bu durumlarda allah hayırlısını nasip etsinsblkbsr ewet cnm degerı yukselen ama sonrasında kımyasal gebelıge donusen kotu bır surec yasadım.Şimdi kırmızılarla ve onun verdıgı sancılarla ugrasıyorum ama bunlarda gecıcek ınsallah.. sen nasılsın senın durumun nedır??
acaba tek mesaj değilde iki mesajda yapsak olurmu ? anlamam bu işlerden aklıma geldi diye soruyorum canımcanım linklere girerek listelere ulaşabiliyorsun...
mecburiyetten oldu...
bir mesajda 75 bin karakter sınırlaması var ve listelerimiz 75 bin sınırına dayandı bu durumda mesajı yani listeleri yayınlayamaz oldum..listeye yeni kişi ekliyemiyorum artık kota doldu yani...mecburen liste topikleri açıp linklerini verdim...bende eski halinde kalsın isterdim ama böyle oldu...başka bi yoluda yok kk yönetimiyle görüştüm bu konuyu...bu arada sende yaz bilgilerini ekleyim listeye...
Süperrr ben fazla anlamasamda BEŞİKTAŞLIYIM. Beşiktaşlı olmak bır ayrıcalıktır zaten
Cnm cok saol benımde bu 2. kımyasal oldu. C.tesı basladı.Deger dustu ve bugun sancılı bır kanama basladıNapalım Allahın takdırı bu ılk yıkılısımız degıl kı bacım ınsallah bunuda atlatıcaz. rABBIM BANA NASIP ETMEDI INSALLAH BEKLEYEN ARKADASLARIMA NASIP ETSIN (AMIN) sen nasılsın ıyısın dımı?
dur öpeyimde geçsin
hemen kıskan hemen kıskannnnnnnnnnnnnnnnnnKustum ben sana hiç ilgilenmedin sen bizimle gidiyorum iste bende
herşey güzel olucakkkkkkkkkkk
InsAallah hersey guzel olacakçok güzel başlıyorsun sende tedaviye çok güzel ve hayırlı sonuçlansın tedavin
Duzelttim bi kerem taam mi alisacaz yavas yavas napalim busekilde yazismayaposevondoik...poziifin yeni adıııbu kızın telefonu bi alem heeee alışana kadar ya başkasını ara biiryle konuşurken yada böyle yazar
Saol canim tesekkur ederim ben de cok heyecanliyimmcanım çoook sevindim...
Midende bir sorun cikmaz insaallah. Hayatim tedavinde. De hersey yolunda gider insaallahsağol canım..inşallah herşey yolunda gider...yarın da mide için endoskopim var..doktor yaptırabileceğimi söyledi..korkuyorum inş.bir sorun çıkmaz..
Saol bebeeeeeeeeemmm inanmak istiyorum insaallah. Guzel seyler olacak hayatimizda.... Senin asili bebislerin napiyo icerde kiz kac asker koydular sana bakiiMm biliyyo musun v?cnm gözünaydın..inşallah olacak ben çok umutluyum..hayırlısı olsunnnnnn
Ben de bilmiyom bacim benim rahime yeterince oksijen gitmedigi icin inceymis ... Bu da doktorumun buldugu care nette arastirinca aklima yatti hem baska faydalari da varmis vucuda. Iyi geleyormus...aslinda yaptiklari oksijen maskesi takip derin derin nefes aliniyor... Bana kalsa alirim bir tup oksijen hortumunu takarim asagidan ohhhhh alsana oksijen kalinlasma da. Goreyimmcanım hayırlı olsun inşallah.bişey sorucam bu hiberbaric oksijen tedavisi noluyo ben bilmiyomda:26::26::26:
Hadi bakalim gozun aydin cogu gitmis azi kalmis...Ben de 5 ay once toplanan yum$oslarimin transfero icin hazirlaniyorum onsaallah bu sefer alacam bebislerimi gobusumecal merhaba daha önce seninle başka topikte görüşmüştük benim de bugün opum oldu.6 taned e benden toplandı inş ii şekilde döllenirler beni de yarın arayacaklar hakkımızda hayırlısı
bak hemen cevap yazdın gitmedin gönlümü aldın..
tamam gidebilirsin
bi bardak çayda benim için hüplet taamııı
Hakkaten akraba cikacaklar az daha konusurlarsaevet çok var buralarda bingöllü...ben orduluyum..ama hiç bilmem oraları..doğma büyüme fulyalıyım..bu arada fanafik beşiktaşlıyım..egunal ben lise zamanı beşiktaş antremenlarını izlemeden eve gitmezdim..ne günlerdi beee..julietta ayazmanın tam karşı sokağındayım..beklerim gel bir gün...çıkıyorun ablayı kızdırmayayım....
Hadi bakalimm hayirli olsun şimdiden . Merkezde karşılaşabiliriz bakk. Benimde transfer onumuzdeki aya kalicak cok büyük ihtimalle git gellere başlıyoruz yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?