Tüp Bebek Günlüğümüz !

Nasılsınız kızlar. Ben yıkılısımın ardından kaln enkazları bır kenara fırlattım ve yenıden ayaga kalktım.Sızlerıde ıhmal ettım
Sımdı yıne yenı yenıden dıyorum..Kocacıgım yogun cabaları benı yıne ayaga kaldırdı.Yıne yanınıza geldım.Sızler nasılsınız ben pek bakamadım kacırdıgım bırsey var mı??

gökyüzümerhaba, geçmişi kaçırdım ama üzüntülü bi drum var sanırım,, ama böyle kısa sürede toparlanıp gelmen süper bravo sana :13:

ama bu listeler nereye gitti niye link olarak duruyo eskisi ne güseldi ya

Hayırlı olsun canım...
İlk ve son olsun inşallah bebeğin ilk denemende gelsin...
Transfer günü sayılmıyor ve bugün 3.günün daha belirti için çok erken...
Jelin bir kısmı geri gelir yani akıntın ondandır..
Belirtiler test gününe yakın zamanlarda ortaya çıkar ama hiç belirtisi olmadanda gebe kalan arkadaşlarımız var o yüzden belirti olması ya da olmaması seni ne çok sevindirsin ne de üzsün...genel olarak gebelerden kasıklarda batma,adet olacakmış gibi ağrılar oldu...

sblkbsr ewet cnm degerı yukselen ama sonrasında kımyasal gebelıge donusen kotu bır surec yasadım.Şimdi kırmızılarla ve onun verdıgı sancılarla ugrasıyorum ama bunlarda gecıcek ınsallah.. sen nasılsın senın durumun nedır??

canım linklere girerek listelere ulaşabiliyorsun...
mecburiyetten oldu...
bir mesajda 75 bin karakter sınırlaması var ve listelerimiz 75 bin sınırına dayandı bu durumda mesajı yani listeleri yayınlayamaz oldum..listeye yeni kişi ekliyemiyorum artık kota doldu yani...mecburen liste topikleri açıp linklerini verdim...bende eski halinde kalsın isterdim ama böyle oldu...başka bi yoluda yok kk yönetimiyle görüştüm bu konuyu...bu arada sende yaz bilgilerini ekleyim listeye...

Ayy bilmiyorumki cnm yaa Ohss durumu ne zaman çıkmaya baslar peki :/ Ondan dolayı catlama ignesi vurulmadım zaten sen Çatlama ignesi olmusmuydun?Bol bol su iç protein al dediler başka yapmam gereken bişey varmı ki Engin tecrubelerini paylaşa bakimm:) Bide transfer oncesi e2 felan yapıyorlarmı acaba mevcut durumu görmek icin?Bakalim yarını bende cok merak ediyorum kaçı bebis oldu acaba:)

Canım geçmiş olsun,hayırlı olsun Allah sağlıkla kuzucuklarına kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Aminn cnmm ins gelir bu kez bebikimm

Tebrık ederım g.saraya pek bi sevınmıstın sen galatasaraylımısın besıktaslımı anlayamadım

canım ben doğuştan babamın sülalemin etkisiyle galatasaraylıymışım ama aklım başıma gelince ve futboldan anlayınca beşiktaşı tutmaya başladım ve fena halde beşiktaşlıyım...bizim sülalede kadın erkek futboldan çok iyi anlar ve hepsi galatasaylı eşim başta olmak üzere ve hepimizin buluştuğu nokta fener şampiyon olmasında kim olursa olsun..e haliyle son maç günü galatasaylı oldum ve ailecek çok sevindik...

Süperrr ben fazla anlamasamda BEŞİKTAŞLIYIM. Beşiktaşlı olmak bır ayrıcalıktır zaten

Hadi bakalimm hayirli olsun şimdiden . Merkezde karşılaşabiliriz bakk. Benimde transfer onumuzdeki aya kalicak cok büyük ihtimalle git gellere başlıyoruz yine:)

Süperrr Bende Beşiktaşlıyım(Çok fazla anlamasamda)

cokkkkkkkk tesekkur ederim canimin ici allah razi olsun arkadasim senden

Ben cok şaşırdım ne zamn oldu kimyasal biz seninle konuşuyorduk yaa bnm geçtiğim kanamalı süreç hakkın da üzüldüm ben şimdi ne denilirki insallh Rabbim yüzünü güldürsün kendiliğinden gelsin meleğin insallh dinlen Güzelce bn 2tane kimyasal yaşadım kanama süreci benim cok sancılı ve kanmalı gecti kanamm 13gunu buldu istirahat et Güzelce lütfen

engin bilgilerimi paylaşmadan önce bi soru sorayım sen çatlatma iğnesi vurmadınmı:44:
nasıl çatladı o kadar yumoş kendi halinemi bıraktılar...
ben çatlatma iğnesini vurdum ama tek doz iki doz olmalıymışım yumoş sayıma göre ohss riskinden tek doz vurdum..
bol protein ve su çok önemli gerçekten mutlaka fazla fazla tüket..
yarından sonra her an ohss belirtileri çıkabilir ama çatlatma iğnesi olmadıysan bu çok düşük bir ihtimal...
transfer öncesi e2 yapılmaz ama her doktor aynımıdır bilmem belki seninki yapar ama önemli değil çünkü opudan sonra zaten e2 düşmeye başlar ohss olmanda opu sonrası e2 nin bi faktörü kalmaz devreye çatlatma iğnesi girer sende olmadım diyorsun iğneyi o zaman ohss olman çok çok az bi ihtimal.transferle beraber aksine e2 takviyesi başlar estrofem diye bi ilaç kullanacaksın...

Cnm cok saol benımde bu 2. kımyasal oldu. C.tesı basladı.Deger dustu ve bugun sancılı bır kanama basladı Napalım Allahın takdırı bu ılk yıkılısımız degıl kı bacım ınsallah bunuda atlatıcaz. rABBIM BANA NASIP ETMEDI INSALLAH BEKLEYEN ARKADASLARIMA NASIP ETSIN (AMIN) sen nasılsın ıyısın dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…