Tüp bebek tedavisinde ilk denememi yaptım, 11 mayısta embriyo transferim oldu, 2 tane yükleme yapıldı bekliyorum, ne zaman tutunur, belirtileri nelerdir, bu gün biraz fazlaca yürüdüm, fazlaca akıntı oldu acaba , kullandığım jelden mi anlamadım... tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorumm,sevgiler
gökyüzümerhaba, geçmişi kaçırdım ama üzüntülü bi drum var sanırım,, ama böyle kısa sürede toparlanıp gelmen süper bravo sana :13:
ama bu listeler nereye gitti niye link olarak duruyo eskisi ne güseldi ya
gökyüzümerhaba, geçmişi kaçırdım ama üzüntülü bi drum var sanırım,, ama böyle kısa sürede toparlanıp gelmen süper bravo sana :13:
ama bu listeler nereye gitti niye link olarak duruyo eskisi ne güseldi ya
Maşallahhh...
Benimde ilk tüp bebişte 19 yumoş toplandı küçükler bırakılmıştı...
Ama o küçükler beni ohss yaptı lütfen çok dikkat et kendine...
Yarında güzel haberlerini alacaz Allahın izniyle..
Canım geçmiş olsun,hayırlı olsunAllah sağlıkla kuzucuklarına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Tebrık ederım g.saraya pek bi sevınmıstın sen galatasaraylımısın besıktaslımı anlayamadım
canım ben doğuştan babamın sülalemin etkisiyle galatasaraylıymışım ama aklım başıma gelince ve futboldan anlayınca beşiktaşı tutmaya başladım ve fena halde beşiktaşlıyım...bizim sülalede kadın erkek futboldan çok iyi anlar ve hepsi galatasaylı eşim başta olmak üzere ve hepimizin buluştuğu nokta fener şampiyon olmasında kim olursa olsun..e haliyle son maç günü galatasaylı oldum ve ailecek çok sevindik...
Telden girdigim icin arad guuncelliyorum sayfayi ama disardayydim okuya$madim saufalar ucmus okuuyarak geldim ama cevaplamaya kalkinca ekran corbaya dondu ben de mecburen herkese ortak yaziyorum napyim beklenen adetim geldi sonunda adet sokturucu ise yaradi. Bu adetle basliyorum insaallah adetimin 12. Gunu doktor randevum var hiperbaric oksijen tedavisiyle transfere kadar yogun bi sekilde maratonum baslayacak insaallah bu bu ilk transferim son olur ....Guldencigim basliyoruz hayatim haydi bismillah. Ilk doktor randevum 25 mayis. Insaallah
canım ben doğuştan babamın sülalemin etkisiyle galatasaraylıymışım ama aklım başıma gelince ve futboldan anlayınca beşiktaşı tutmaya başladım ve fena halde beşiktaşlıyım...bizim sülalede kadın erkek futboldan çok iyi anlar ve hepsi galatasaylı eşim başta olmak üzere ve hepimizin buluştuğu nokta fener şampiyon olmasında kim olursa olsun..e haliyle son maç günü galatasaylı oldum ve ailecek çok sevindik...
nurcaaannnnnn
hayııııırrrrr yapmayıııınnnnn duruuunnnnn tutuuuuunnnnn kendiniziii...
tabii doğal yolla gebelik değil bu ilişki doktor izin verene kadar yasaaakkkk...
tabii sorun olur sakın yapmayın bi daha...
zaten ohss den dolayı o bölge yeterince yıprandı bu zaman ilişki için çok yanlış beklemelisiniz...
riskli dönem geçene kadar elleşmeyinnn
Ben cok şaşırdım ne zamn oldu kimyasal biz seninle konuşuyorduk yaa bnm geçtiğim kanamalı süreç hakkın da üzüldüm ben şimdi ne denilirki insallh Rabbim yüzünü güldürsün kendiliğinden gelsin meleğin insallh dinlen Güzelce bn 2tane kimyasal yaşadım kanama süreci benim cok sancılı ve kanmalı gecti kanamm 13gunu buldu istirahat et Güzelce lütfensblkbsr ewet cnm degerı yukselen ama sonrasında kımyasal gebelıge donusen kotu bır surec yasadım.Şimdi kırmızılarla ve onun verdıgı sancılarla ugrasıyorum ama bunlarda gecıcek ınsallah.. sen nasılsın senın durumun nedır??
Ayy bilmiyorumki cnm yaa Ohss durumu ne zaman çıkmaya baslar peki :/ Ondan dolayı catlama ignesi vurulmadım zaten sen Çatlama ignesi olmusmuydun?Bol bol su iç protein al dediler başka yapmam gereken bişey varmı ki Engin tecrubelerini paylaşa bakimm:) Bide transfer oncesi e2 felan yapıyorlarmı acaba mevcut durumu görmek icin?Bakalim yarını bende cok merak ediyorum kaçı bebis oldu acaba:)
Benım bıraz cıkmam gerek gerek ılerleye saatlerde gorusuruz kızlarrr..
Ben cok şaşırdım ne zamn oldu kimyasal biz seninle konuşuyorduk yaa bnm geçtiğim kanamalı süreç hakkın da üzüldüm ben şimdi ne denilirki insallh Rabbim yüzünü güldürsün kendiliğinden gelsin meleğin insallh dinlen Güzelce bn 2tane kimyasal yaşadım kanama süreci benim cok sancılı ve kanmalı gecti kanamm 13gunu buldu istirahat et Güzelce lütfen
cokkkkkkkk tesekkur ederim canimin ici allah razi olsun arkadasim senden
Süperrr ben fazla anlamasamda BEŞİKTAŞLIYIM. Beşiktaşlı olmak bır ayrıcalıktır zaten
canım ne demek senden de Allahrazı olsun...
süüppperrrr ama b-Beşiktaşlı kartaliçeler maçtan anlarlar sende anlamaya başla taammııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?