Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam güzeller nasılsınız???? sizleri çokk özledim...

bizde seni özledik kuzum..
nasılsın bakiimm..

her inasını kendin gibimi sandın cicim anlayış bekliyorsun nerdeeee...
mide bulantıları bundan sonra başlar zaten hamile kalır kalmaz başlamazki o filmlerde oluyooo
böğürünce hamileyim dedikleri için bizde hamile kalır kalmaz midemiz bulanacak diye düşünüyoruz yok öle bişi...

yengemin ordulu çok komşusu var orada..çokta ordulu var karabekirde bilirim..
kız ben öyle tarifle nasıl bulcem seni kapı kapı çalarım artık..
sen kk dan elifce2611 misin diye

çokkk şükür iyiyiz canım..... senin miniğin nasıl???

Bakalım bu akşam survivor'da neler olacak

Mustafa uzaya Mustafa uzaya

Bak seni daha bi çok sevdim şimdi...
Beşiktaşlısın demek kartaliçem benimmm:13:
Ahhh ahhh İstanbulda olacamki bennn ne antreman bırakırım ne maç gitmedik..
Zaten kocacım Allahtan Ankaradayız İstanbulda olsak seni ya stadlardan ya da antrenman sahalarından toplardım diyoo...
Birgün herkes BEŞİKTAŞ lı olmasın bırakın o ayrıcalıkta bizde kalsın diyorum ve Beşiktaş lı olmak başka bişeydir başka bir ruhtur herkes anlayamaz bak fanatik duygularım depreşti
Bide karadenizli olmanada ayrıca bi sevindim..annem Trabzonlu benim ve şu an da Trabzonda...

Son düzenleme:
Canım merhaba aramıza hoşgeldin. Tedavin hayırlı & uğurlu olsun,sonu bebişli olsun inşallah.

hoşbulduk canım amin diyorum iyi dileklerin için

saol canım daha güzelleri senin olsun..
sen daha iddialısın renkte valla her renk pantolon var bu sene..

bende kırmızı bi pantolon aldım kızlar bu sene ayakkabılar da çok renkli

selam güzeller nasılsınız???? sizleri çokk özledim...

leylicim merhaba nasılsın oğluşun nasıl bende tüp bebek yapmaya karar verdim hakkımda hayırlı olur inşallah

egunalcim ozel olmazsa bi soru soracam arkadasim
daha kontrolume var
hoss burdakinler zaten biseyde bildikleri yokbilmiyorum ama insallahh kotubisey olmaz
esimle birkac seferdir beraber oldugumuzda yani ilski sirasinda benim acaip kasiklarim agriyor hatta dayanmiyorum
stop ediyoruz mecbur son bi kacgundur boyle
kizimda hic oyle olmamisti
gerci bu normal yolla hamilelik olmadigi icin mi yoksa ne olabilir bilmiyorum
boyle giderse 9 ay adam bana yaklasamiycak

beşiktaşım benim biricik sevgilim varmı senden başka canım menim :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ya mıstafaaa kalsın ya eğlence oluyor..
bence cefferr gider ((hayim öyle diyor dikkat et) ceffer

Mıstafa ve Alp ikilisinin dedikodu kulisi herkesi gerdi :95:

O Hayim nasıl bir çocuktur ya Düşe kalka perişan etti kendini,gittiği gibi dönebilse bari

Mıstafa ve Alp ikilisinin dedikodu kulisi herkesi gerdi :95:

O Hayim nasıl bir çocuktur ya Düşe kalka perişan etti kendini,gittiği gibi dönebilse bari

kız hayim varya onların içinde en iyi niyetlisi...çabasıda tartışılmaz cnm dönemese bile
aramızda kalsın ben nihatçıyım zatee..
ama cefferide sevmiom be agaaa

Son düzenleme:
Bana müsade +

Hepinize iyi akşamlar canlarım

Görüşmek üzere

kız hayim varya onların içinde en iyi niyetlisi...çabasıda tartışılmaz cnm dönemese bile
aramızda kalsın ben nihatçıyım zatee..
ama cefferide sevmiom be agaaa

Aynen canım bencede Nihat :128::13:

Bak bak topigimizin capkin anne adaylari agzinin tadini biliyor ben de Hasan ciyim, 2. tercihim Nihat tabi

nurcaaannnnnn
hayııııırrrrr yapmayıııınnnnn duruuunnnnn tutuuuuunnnnn kendiniziii...
tabii doğal yolla gebelik değil bu ilişki doktor izin verene kadar yasaaakkkk...
tabii sorun olur sakın yapmayın bi daha...
zaten ohss den dolayı o bölge yeterince yıprandı bu zaman ilişki için çok yanlış beklemelisiniz...
riskli dönem geçene kadar elleşmeyinnn

Tüp bebek tedavisinde ilk denememi yaptım, 11 mayısta embriyo transferim oldu, 2 tane yükleme yapıldı bekliyorum, ne zaman tutunur, belirtileri nelerdir, bu gün biraz fazlaca yürüdüm, fazlaca akıntı oldu acaba , kullandığım jelden mi anlamadım... tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorumm,sevgiler

geçmiş olsun canım Allah tez zamanda yeni bi bebek gönderip acını dindirsin

saol canım...
bebeğim benimle derken değerim 200 leri görmüşken bıraktı beni
bi dahaki denemeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir diye umuyorum inşallah öyle olacak...
beşiktaşım benim biricik sevgilim varmı senden başka canım menim :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Süpperrr gün geçmiyorki bir kartaliçe daha aramıza katılmasınnn...
Çok sevindim valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…