selam güzeller nasılsınız???? sizleri çokk özledim...
slm kizlar nasilsiniz pek firsat bulup giremiyorum yinede aklim sizde hala gecmis
olsuna gelenler oluyor
dahada beni yoruyor ve insanlar cok anlayissiz benim bildigim hasta ziyareti kisa olur ama
malesef bizim insanlarimizda o yok
iki gundur daha bi halsizim ve iki sabahdir mide bulantilarim basladi
ne guzel sevinmistim mide bulantim olmayacak diye
cokk kotu bisey insallahh uzun surmez
evet çok var buralarda bingöllü...ben orduluyum..ama hiç bilmem oraları..doğma büyüme fulyalıyım..bu arada fanafik beşiktaşlıyım..egunal ben lise zamanı beşiktaş antremenlarını izlemeden eve gitmezdim..ne günlerdi beee..julietta ayazmanın tam karşı sokağındayım..beklerim gel bir gün...çıkıyorun ablayı kızdırmayayım....
bizde seni özledik kuzum..
nasılsın bakiimm..
her inasını kendin gibimi sandın cicim anlayış bekliyorsun nerdeeee...
mide bulantıları bundan sonra başlar zaten hamile kalır kalmaz başlamazki o filmlerde oluyooo
böğürünce hamileyim dedikleri için bizde hamile kalır kalmaz midemiz bulanacak diye düşünüyoruz yok öle bişi...
evet çok var buralarda bingöllü...ben orduluyum..ama hiç bilmem oraları..doğma büyüme fulyalıyım..bu arada fanafik beşiktaşlıyım..egunal ben lise zamanı beşiktaş antremenlarını izlemeden eve gitmezdim..ne günlerdi beee..julietta ayazmanın tam karşı sokağındayım..beklerim gel bir gün...çıkıyorun ablayı kızdırmayayım....
Bakalım bu akşam survivor'da neler olacak
Mustafa uzayaMustafa uzaya
Canım merhaba aramıza hoşgeldin.Tedavin hayırlı & uğurlu olsun,sonu bebişli olsun inşallah.
saol canım daha güzelleri senin olsun..
sen daha iddialısın renkte valla her renk pantolon var bu sene..
selam güzeller nasılsınız???? sizleri çokk özledim...
çokkk şükür iyiyiz canım..... senin miniğin nasıl???
bizde seni özledik kuzum..
nasılsın bakiimm..
her inasını kendin gibimi sandın cicim anlayış bekliyorsun nerdeeee...
mide bulantıları bundan sonra başlar zaten hamile kalır kalmaz başlamazki o filmlerde oluyooo
böğürünce hamileyim dedikleri için bizde hamile kalır kalmaz midemiz bulanacak diye düşünüyoruz yok öle bişi...
Bak seni daha bi çok sevdim şimdi...
Beşiktaşlısın demek kartaliçem benimmm:13:
Ahhh ahhh İstanbulda olacamki bennn ne antreman bırakırım ne maç gitmedik..
Zaten kocacım Allahtan Ankaradayız İstanbulda olsak seni ya stadlardan ya da antrenman sahalarından toplardım diyoo...
Birgün herkes BEŞİKTAŞ lı olmasın bırakın o ayrıcalıkta bizde kalsın diyorum ve Beşiktaş lı olmak başka bişeydir başka bir ruhtur herkes anlayamazbak fanatik duygularım depreşti
Bide karadenizli olmanada ayrıca bi sevindim..annem Trabzonlu benim ve şu an da Trabzonda...
ama benim miniğim çarşamba günü gittiiii sen bilmiyormusunnnn
ya mıstafaaa kalsın ya eğlence oluyor..
bence cefferr gider ((hayim öyle diyor dikkat et) ceffer
Mıstafa ve Alp ikilisinin dedikodu kulisi herkesi gerdi :95:
O Hayim nasıl bir çocuktur yaDüşe kalka perişan etti kendini,gittiği gibi dönebilse bari
kız hayim varya onların içinde en iyi niyetlisi...çabasıda tartışılmaz cnm dönemese bile
aramızda kalsın ben nihatçıyım zatee..
ama cefferide sevmiom be agaaa
kız hayim varya onların içinde en iyi niyetlisi...çabasıda tartışılmaz cnm dönemese bile
aramızda kalsın ben nihatçıyım zatee..
ama cefferide sevmiom be agaaa
Aynen canım bencede Nihat :128::13:
egunalcim ozel olmazsa bi soru soracam arkadasim
daha kontrolume var
hoss burdakinler zaten biseyde bildikleri yokbilmiyorum ama insallahh kotubisey olmaz
esimle birkac seferdir beraber oldugumuzda yani ilski sirasinda benim acaip kasiklarim agriyor hatta dayanmiyorum
stop ediyoruz mecbur son bi kacgundur boyle
kizimda hic oyle olmamisti
gerci bu normal yolla hamilelik olmadigi icin mi yoksa ne olabilir bilmiyorum
boyle giderse 9 ay adam bana yaklasamiycak
Bana müsade+
Hepinize iyi akşamlar canlarım
Görüşmek üzere
geçmiş olsun canım Allah tez zamanda yeni bi bebek gönderip acını dindirsin
beşiktaşım benim biricik sevgilim varmı senden başka canım menim :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?