Cnm bnm canimm t ederim gordum seniiiOh şimdiden iyi kutlamalar cnm size hepiniz öpüyorum ve çıkıyorum gelirim yine aksama
ya walla bilmiom sende gidiomusuun kiiibu durumda ben artık bebek görmeye gelcemm
önümüzdeki hafta ben aral beye gelicem ama eşimle gelcez o gün görüşemeyiz kii:18:
ooo hediyeye baakkk bee en ihtiyaç duyulan şeyyyyne güzel kendinden bişiler werionnn
kocişime hepi bört dey tu yu hediyem daha doğrusu süprizim ekşınnn
Kırmızılar bugün gidiyooo belli...
iğnelerdi opuydu transferdi derken 1,5 ay olmuş ekşın hayatımıza ara vereli kanka olmamıza az kalmıştı
ve yarın kendisine süpriz yapiciimmmm
hediyesini dayanamadım dün verdim zaten
kendi parasıyla adama hediye aldım..
evde giymelik yazlık bişilere ihtiyacı vardı bende en güzelinden aldım...
crinone jel mi canım,???
güle güleCnm bnm canimm t ederim gordum seniiiOh şimdiden iyi kutlamalar cnm size hepiniz öpüyorum ve çıkıyorum gelirim yine aksama
canım nereye gidiyon demeden kaçtınhızlı bir merhaba ve hoşçakal diyeyim diye girdim..... 3 saate gelirim öptüm:))))))))
ooo hediyen süpermiş canım:)))siz kanka olmaya az kalmış,biz asker arkaaşı olduk iyice:))))9 ay olmuştur ekşınsız,,zaten hamileyken hele birde ilk zamanlarda ekşin yapanları anlamıyorum ve kızıyorum da,,bu kadar zahmet ve emek veriyoruz , dayanın biraz dimi bak sonuçta yapmadan da duruluyoru yani ,bişi olmuyorr
sanırım canım.. Ilaç evde ismini hatırlamıyorum.. Kocaman mutuda 15 tane tüp gbi var. Enjekte ediyosun .
ooo hediyen süpermiş canım:)))siz kanka olmaya az kalmış,biz asker arkaaşı olduk iyice:))))9 ay olmuştur ekşınsız,,zaten hamileyken hele birde ilk zamanlarda ekşin yapanları anlamıyorum ve kızıyorum da,,bu kadar zahmet ve emek veriyoruz , dayanın biraz dimi bak sonuçta yapmadan da duruluyoru yani ,bişi olmuyorr
Merhaba herkese 4mayista transferim olmuştu 2adet embriyo yerleştirildi Cumartesi gunu kanamam başladı adet oldum ve pazar gunu kan verdim 33.80cikti, bugün normalinde vermem gereken gündü ve 31,72cikti adetim devam ediyo Perşembe gunu tekrar kan vericem.iki gun arayla deger cok az düşmüş ne düşünmem gerektiğini şaşırdım bilgisi olan var mı?
canım kusura bakma cevap vermıyo diye düşünme ama benim hiç bir bilgim yokMerhaba herkese 4mayista transferim olmuştu 2adet embriyo yerleştirildi Cumartesi gunu kanamam başladı adet oldum ve pazar gunu kan verdim 33.80cikti, bugün normalinde vermem gereken gündü ve 31,72cikti adetim devam ediyo Perşembe gunu tekrar kan vericem.iki gun arayla deger cok az düşmüş ne düşünmem gerektiğini şaşırdım bilgisi olan var mı?
Merhaba herkese 4mayista transferim olmuştu 2adet embriyo yerleştirildi Cumartesi gunu kanamam başladı adet oldum ve pazar gunu kan verdim 33.80cikti, bugün normalinde vermem gereken gündü ve 31,72cikti adetim devam ediyo Perşembe gunu tekrar kan vericem.iki gun arayla deger cok az düşmüş ne düşünmem gerektiğini şaşırdım bilgisi olan var mı?
canım kusura bakma cevap vermıyo diye düşünme ama benim hiç bir bilgim yok
canım üzgünüm ama değerin düşmeye başlamış sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsun zaten kanamanda başlamış...
değerin 33 den sonra artmaya devam etmiş biraz daha sonra düşüşe geçmiş 31 çıkmasıda bu yüzden düşmeye başlamış değerin sonradan yükseldiğini hiç görmedim ben...tabii Rabbim ol derse olmayacak şey yoktur ama bi de gerçekler var...
siz baya ilertmişşisnz banda çok saçma geliyo orda bır canlı var yazık ya belki acı çekiyodur ay kıyamam ben ve eşimde aynı fikirde ....................
canlar yoklama alacam nerelerdesiniz ve haberde vermiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?