Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnsallhseniniki tane olsun sen daha erken hisset ben 16.haftadaissediyordum ufak ufak senin ikiz olursa daha eken olur insallh
Güzel yüreklii arkadaşım sağolasınnn inşşşşş..Aminnn Rabbimm sen duyan görensinn dualarımız kabul et yüttfennn

Ay sabah egunal süledi ben dün kaçırmışım senin süpriz yumoş haberini..Ama dün gece yatsı namazından sonra aklıma düştün inan dua ediyorum bitanemm senin için..Çook güsel bir haber bu..Çok sevindim,inş kaliteli embriyolar olup Rabbin izni ile göbüşünde can bulsunlarr..Çok öpüyorum calll

kocişime hepi bört dey tu yu hediyem daha doğrusu süprizim ekşınnn
Kırmızılar bugün gidiyooo belli...
iğnelerdi opuydu transferdi derken 1,5 ay olmuş ekşın hayatımıza ara vereli kanka olmamıza az kalmıştı
ve yarın kendisine süpriz yapiciimmmm
hediyesini dayanamadım dün verdim zaten
kendi parasıyla adama hediye aldım..
evde giymelik yazlık bişilere ihtiyacı vardı bende en güzelinden aldım...

Demekki ben görmüyorum :82::82::82::82:bende Dedim bnm le ilgilenmiyor teyzemiz

Hem guzel hem dogal hem de masrafsiz bir hediye Tebrik ediyorum seni

Unuttum walla bak brde kendini hediye paketi yap tam olsun lasenza da bulabilirsin

saol canım benim.. Allah razı olsun senden de tüm arkadaslarımdan da.. Darısı sana ve herkese olsun.. Inşallah sonuna kadar böyle süpriz yapar ve benle kalır. Bende çok çok öpüyorum

INsallah herbes iyidir
herkese iyi guzel gunler diliyorum.hepinizi opuyorum

iyiyiz canım sen nasılsı??

egunal,,bebekdelisi vardı ya,bizim hamişler listesinde var,sana msj attımı,hamile değilmiş,,

şekerim hamile topiğimize yazmış..
bende dedimki bi bebekdelisi nickli hatun vardı ama nickleriniz benziyo birebir aynı değil...karıştırıyooo olmayası dedim..
bi de sordum kendisine listedeki diğer bilgilerde tamamen tutuyomu diyeee..
hamileyim diye yazdı buraya valla çıkarırım o mesajı ortaya bence bunlar farklı kişiler..
aynıysada insan bi haber verir dimi..

Sagol canim icim rahatladı biraz aslında ben de buz torbası koyup yapıyorum ama yaptıktan sonra koymadım galiba koysam böyle olmazdı neyse demek ki olabiliyor bugün 12 bitti şükür kaldı 28 Allah hepimize yardım etsin..
bende yapıyorum canım iğne,ama elma kadar ve siyah diyosun,korkma bişi olmaz bence ama , karnına yapma istersen artık,demekki beze yapıcak karnına,kol ve bacaklara bir deneyin bakalım,,,

Evet canim sagol sanırım artık bacak kol yapmak lazım

Unuttum walla bak brde kendini hediye paketi yap tam olsun lasenza da bulabilirsin

valla hem komik hem etkileyici bişiler düşünüyorum bakalım sonunda ne çıkacak

Hem guzel hem dogal hem de masrafsiz bir hediye Tebrik ediyorum seni

evet aynen öyle masrafsız ve organik en doğalından yani

Demekki ben görmüyorum :82::82::82::82:bende Dedim bnm le ilgilenmiyor teyzemiz

aaaaa ilgilenmez olarmıyım hiiçç..
her daim görüş açımda ve takibimdesin...

Sabah sabah şu jel işini yapmaya calıştım ama yapabildimmi bilmiyorum

Bi tarif eden olsa çok memnun olacam :)

Cnm bnm canimm t ederim gordum seniii Oh şimdiden iyi kutlamalar cnm size hepiniz öpüyorum ve çıkıyorum gelirim yine aksama

Cmmmm nbr yaa biz seninle ne zamn buluşacaz biz doguma kadar istanbula gidiyoruz büyük bir ihtimalle haftaya böyle bnm icin cok zor oluyor evde yanlız kalmak 34haftada gelebilirsin dedi aral tabiki hersey yolunda giderse o da
ya walla bilmiom sende gidiomusuun kiiibu durumda ben artık bebek görmeye gelcemm
önümüzdeki hafta ben aral beye gelicem ama eşimle gelcez o gün görüşemeyiz kii:18:

ooo hediyeye baakkk bee en ihtiyaç duyulan şeyyyyne güzel kendinden bişiler werionnn

hıııhhhh yine herkes bi yerlere gitmiş işte...
su ve turginurla başbaşayız...
diğerlerine küstüm

ay canım çok sevindim rabbım okdar büyükki inan senı mucizenle buluşturacak

canım ölümüne kanka mı oldunuz
eşine en büyük hediyedir artıkın ozaman senı ozaman yarın akşam senı bulamayız buralarda

bizde sabah yazıştık diğer tarafta,,bilgilerden sadece hastane kısmı yanlış,ama o nick benim nikim diyor,ama ben hiç girmedim diyor sizin topiğe,bende hatırlıyorum hamileyim diye yazmıştı,var bi karışıklık ama anlamadım,birde 4.denemesine başlayacakmış artık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…