Güzel yüreklii arkadaşım sağolasınnn inşşşşş..Aminnn Rabbimm sen duyan görensinn dualarımız kabul et yüttfennnİnsallhseniniki tane olsun sen daha erken hisset ben 16.haftadaissediyordum ufak ufak senin ikiz olursa daha eken olur insallh
selam kızlarr.. Nasılsınız. Valla sabah kalkıp işe geldim. Topiği açtım ara sıra göz atıorum ama pek yazamıyorum. Dün gelmeyince işler birikmiş.
Kızlarr inatla tek yumurta olsun napalım dedim ve sonuna kadar geldim biliyosunuz. Dün 3 yumoş buldup aldılar. Sabah telefon geldi .
Veeeeee...............,
3 yumoşun hepsi döllenmiş. Gelişimleri güzelmiş. Perşembe günü transfere çağırdılar.
Güzel yüreklii arkadaşım sağolasınnn inşşşşş..Aminnn Rabbimm sen duyan görensinn dualarımız kabul et yüttfennn
Amin amin amin diyor. İnaniyrumki Rabbim dualarımızı kabul edicek bir degisiklik olmazsa istanbula geliyorum haftaya 10hafa kadar da orada olucam mutlaka görüşelim cnm cim haberleşmemiz. Kesinleşsin gelişim
Ay sabah egunal süledi ben dün kaçırmışım senin süpriz yumoş haberini..Ama dün gece yatsı namazından sonra aklıma düştün inan dua ediyorum bitanemm senin için..Çook güsel bir haber bu..Çok sevindim,inş kaliteli embriyolar olup Rabbin izni ile göbüşünde can bulsunlarr..Çok öpüyorum calll
Demekki ben görmüyorum :82::82::82::82:bende Dedim bnm le ilgilenmiyor teyzemizhediyesini aldım bi de süpriz düşünüyordum onu tahmin edin dediydim ama kimse tahmin etmiyooo
ama ben sana hep yazıyorum sen görmüyor olabilirsin:26:
evet çok fena hıhladım bi de sanmaki seni başka topiklerde görmüyorum...
gez dolaş onlar bir gecelik topikler biz ömürlüğüz bi kere..
onlar eğlenmelik biz evlenmelik gibi oldu
kocişime hepi bört dey tu yu hediyem daha doğrusu süprizim ekşınnn
Kırmızılar bugün gidiyooo belli...
iğnelerdi opuydu transferdi derken 1,5 ay olmuş ekşın hayatımıza ara vereli kanka olmamıza az kalmıştı
ve yarın kendisine süpriz yapiciimmmm
hediyesini dayanamadım dün verdim zaten
kendi parasıyla adama hediye aldım..
evde giymelik yazlık bişilere ihtiyacı vardı bende en güzelinden aldım...
süperrr haber buuuu,,,çok sevindim yaaa,maşallahhhhsen onlardan vazgeçemdin onlarda seni bırakmadı bakkk,,
iğnelerdi opuydu transferdi derken 1,5 ay olmuş ekşın hayatımıza ara vereli kanka olmamıza az kalmıştı
güzel yüreklii arkadaşım sağolasınnn inşşşşş..aminnn rabbimm sen duyan görensinn dualarımız kabul et yüttfennn
Ay sabah egunal süledi ben dün kaçırmışım senin süpriz yumoş haberini..ama dün gece yatsı namazından sonra aklıma düştün inan dua ediyorum bitanemm senin için..çook güsel bir haber bu..çok sevindim,inş kaliteli embriyolar olup rabbin izni ile göbüşünde can bulsunlarr..çok öpüyorum calll
INsallah herbes iyidir
herkese iyi guzel gunler diliyorum.hepinizi opuyorum
egunal,,bebekdelisi vardı ya,bizim hamişler listesinde var,sana msj attımı,hamile değilmiş,,
Sagol canim icim rahatladı biraz aslında ben de buz torbası koyup yapıyorum ama yaptıktan sonra koymadım galiba koysam böyle olmazdı neyse demek ki olabiliyor bugün 12 bitti şükür kaldı 28canım bende yapıyordum ve aynısı bendede olmuştu hatta 1 aya ykında o morluk gitmemişti elmadan büyüktü yani hemşirelerin doktorların içi kıyılıyodu gördüklerinde sonra geçmişti bi sıkıntı yaratmadı sulandırıc iğnelerde bu tip sınkıntılar oluyor ben denemedim ama deneyen arkadaşların önerisi buz ile kompres ypıp sonra iğneyi yapman bence dene...yada kolundan bacağından yap bir süre.
bende yapıyorum canım iğne,ama elma kadar ve siyah diyosun,korkma bişi olmaz bence ama , karnına yapma istersen artık,demekki beze yapıcak karnına,kol ve bacaklara bir deneyin bakalım,,,
Unuttum walla bak brde kendini hediye paketi yap tam olsun lasenza da bulabilirsin
Hem guzel hem dogal hem de masrafsiz bir hediyeTebrik ediyorum seni
Demekki ben görmüyorum :82::82::82::82:bende Dedim bnm le ilgilenmiyor teyzemiz
valla hem komik hem etkileyici bişiler düşünüyorum bakalım sonunda ne çıkacak
evet aynen öyle masrafsız ve organik en doğalından yani
aaaaa ilgilenmez olarmıyım hiiçç..
her daim görüş açımda ve takibimdesin...
ya walla bilmiom sende gidiomusuun kiiiCmmmm nbr yaa biz seninle ne zamn buluşacaz biz doguma kadar istanbula gidiyoruz büyük bir ihtimalle haftaya böyle bnm icin cok zor oluyor evde yanlız kalmak 34haftada gelebilirsin dedi aral tabiki hersey yolunda giderse o da
hıııhhhh yine herkes bi yerlere gitmiş işte...
su ve turginurla başbaşayız...
diğerlerine küstüm
ay canım çok sevindim rabbım okdar büyükki inan senı mucizenle buluşturacakselam kızlarr.. Nasılsınız. Valla sabah kalkıp işe geldim. Topiği açtım ara sıra göz atıorum ama pek yazamıyorum. Dün gelmeyince işler birikmiş.
Kızlarr inatla tek yumurta olsun napalım dedim ve sonuna kadar geldim biliyosunuz. Dün 3 yumoş buldup aldılar. Sabah telefon geldi .
Veeeeee...............,
3 yumoşun hepsi döllenmiş. Gelişimleri güzelmiş. Perşembe günü transfere çağırdılar.
canım ölümüne kanka mı oldunuzkocişime hepi bört dey tu yu hediyem daha doğrusu süprizim ekşınnn
iyiyiz canım sen nasılsı??
şekerim hamile topiğimize yazmış..
bende dedimki bi bebekdelisi nickli hatun vardı ama nickleriniz benziyo birebir aynı değil...karıştırıyooo olmayası dedim..
bi de sordum kendisine listedeki diğer bilgilerde tamamen tutuyomu diyeee..
hamileyim diye yazdı buraya valla çıkarırım o mesajı ortaya bence bunlar farklı kişiler..
aynıysada insan bi haber verir dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?