Tüp Bebek Günlüğümüz !

farklı kişiler ya ben bebekdelisini hatırlıyorum tamamen farklı kişiler kız kendisini karıştırdı :)

farklı kişiler ya ben bebekdelisini hatırlıyorum tamamen farklı kişiler kız kendisini karıştırdı :)

:13: aynen canım başka kişiler nickleride farklı zaten ama enteresan olan listedeki diğer bilgileri görmedimi y a da o bilgilerde birebir aynımııı:44:

canım ya ne desek bos bu saatten sonra kı..kanaman baslamıs değerın dusmeye baslamıs guldenın dedıiği gibi kımyasal gebelık sanrım allahım sana sabır versınn kendını cok yıpratmaa lutfenn..

:13: aynen canım başka kişiler nickleride farklı zaten ama enteresan olan listedeki diğer bilgileri görmedimi y a da o bilgilerde birebir aynımııı:44:

umutluyum tanıyor , ona sormak lazım, ama ben farklı kişilersiniz galiba dediğimde hayır o benim nikim diyor,beni o diyor,

cok sevındım canım yaaaaaaaaaaaaa
ohhh sukur rabbime yaaaa

bencede yapılmıyo dıye olmuyoruz ya beklesınlerrr

sen bu siralar buralara fazla takılmıyosun gibime geliyo haklımıyımmmmm

canım cuma gunu yogundum gıremedım
ctesı pazar yokum genelde ....
dunde reklam vardı bugunde karıları goruyorlardı burda ıslerımde vardı 600 fırmaya mail atıyom arıyom ısım alıyom yanı anlıycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…