yoklamaya başlıyorum gülden.........................
burdayım balıımmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın bakımmmmmmmm
eliffffffffff yoklama alıyom ne geziyosun http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nin-diyet-gunlugu-52-bedenden-36-bedenee.html
bizde sabah yazıştık diğer tarafta,,bilgilerden sadece hastane kısmı yanlış,ama o nick benim nikim diyor,ama ben hiç girmedim diyor sizin topiğe,bende hatırlıyorum hamileyim diye yazmıştı,var bi karışıklık ama anlamadım,birde 4.denemesine başlayacakmış artık,
heheson anda yetıstım yoklamayaa naberrr yaaaa kzıımm fırma dısındaydımm yaaaa nelerle uğrasıyom bılsen
sen bu siralar buralara fazla takılmıyosun gibime geliyo haklımıyımmmmm
dua et yetiştin yoksa topikde tek ayakda beklemek zorunda kalacaktın
52 bedenden 36 bedene mi..bu ne beee
farklı kişiler ya ben bebekdelisini hatırlıyorum tamamen farklı kişiler kız kendisini karıştırdı :)
sende bir ara eklentilerine bakıyodun gözümden kaömadı değil
:13: aynen canım başka kişiler nickleride farklı zaten ama enteresan olan listedeki diğer bilgileri görmedimi y a da o bilgilerde birebir aynımııı:44:
selam kızlarr.. Nasılsınız. Valla sabah kalkıp işe geldim. Topiği açtım ara sıra göz atıorum ama pek yazamıyorum. Dün gelmeyince işler birikmiş.
Kızlarr inatla tek yumurta olsun napalım dedim ve sonuna kadar geldim biliyosunuz. Dün 3 yumoş buldup aldılar. Sabah telefon geldi .
Veeeeee...............,
3 yumoşun hepsi döllenmiş. Gelişimleri güzelmiş. Perşembe günü transfere çağırdılar.
aynen canım,içerde onu düşündükçe zaten kötü olurum ben yaaa,benimde eşim aynı fikirde ,biz ne zorluklar çektik onun için diyor,bişi olmasın diye ona hala çok çok dikkat ediyoruz,ölmeyecez ya yapmıyoruz diye:
sen bu siralar buralara fazla takılmıyosun gibime geliyo haklımıyımmmmm
izmirli elifffffffffffffffffffffffff...........................
eliffffffffff yoklama alıyom ne geziyosun http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nin-diyet-gunlugu-52-bedenden-36-bedenee.html
52 bedenden 36 bedene mi..bu ne beee
Napıyim ya forum takibe girdim nerelerde ekşın var diye kendimi o topikte buldumm..son zamanlarda diyetede kafayı takmadım değil hanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?