Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin prensesle annesi...
hoşbuldum öğretmenim.... sende hoşgeldin özletiyon bu ara kendini.........
Hosgeldinnnn cnmmm napiyor bakalım prenses

prensesim iyi ama ben fenayım... şeker yüklememi yaptırdım ve halen midem bulanıyo.... 2 bardak serum içirdiler ve hemşireler etrafımdan kaçıştı üstlerine kusacam diye:)))

canim 3 kese var ama sadece 1 tane kalp atisi duyduk. Bu progesteron igneleri bulanti yapiyor cok..

opu ya 4 gun kalana kadar serbest canim. Hayirli olsun tedavin insallah

canım... nasıl heyecanlıyım tedavim başladı diye.. sonunda bebeğime giden yoldaen önemli adımı attım... insallah sonuda güzel olur. sağlıklı hayırlı bebişler gelir karnışıma...

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...

Ama nasıl oldu bu üzüldüm cnm Rabbim sana kolaylık sakinlik ve huzur versin icine yar ve yardımcın olsun insallh Rabbim en kısa zamn da mutluluğunu daim edicek sekilde bebek nasip etsin insallh lütfen stres yapma biz Rabbim dn herseyin hayırlısını istiyoruz

kıyamam ben sanaa....... canım artık işler bitti.. tedavime bilem başladım hayırlısıyla...dualarınızı eksik etmeyin ne olursunuz...

canım benim hayırlı ugurlu olsun çokkk sevinidm umarım herşey istediğin gibi olur dualarım seninle........

insallah canım insallah....ilk günden beri heyecanımda beklentimde dorukta.. bebişlerime hiç bu kadar yaklaşmamıştım...Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün...

canım..Rabbim sabır versin insallah.... en tez zamanda da bebeğine kavuştursun....

offff..cnm çok üzüldüm ama yaa..
diyecek birşey bulamıyorum..Allahım sana sabrını versin arkadaşım..Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün..

A nasil yani kalp atisi gormemismiydiniz? cok uzuldum ya, Allah sabir versin canim..

canım ya... dondum kaldım şimdi..... çok üzüldüm rabbim sabır versin sana............

Kalp atışını görmemiştik.. bebeğide görmemiştik Çok zormuş gerçekten... Keşke en başından hiç olmasaydı.. sanki her şey üzerime geliyor ama sabretmekten başka çarem yok ki...

Çok sağolun iyi dilekleriniz için... Ve desteğiniz için.. sağolun ...

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...

canım benim çoookk üzüldüm allahım sabır versin nekadar zor bidurumm..ama olsun kısmet deyilmiş yola devam pes etmek yokk.....

insallah canım insallah....ilk günden beri heyecanımda beklentimde dorukta.. bebişlerime hiç bu kadar yaklaşmamıştım...Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün...

amin canım benim gözlerim dolduu inşallah olucak kendine dikkat et yorulma...

sağol canım.. aylardır mecburiyetten ertelenen tedaviye başladım sonunda.. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin insallah...sen ne yaptın juliettam? beklemede misin?

ahh cnmm ne beklemesi Allah aşkına..1 ayımda sakin geçse bnmm nerdeee..ama test gününü bekliyorum doğru kuzum..
aşılama oldum perşembe günü..haftaya perşembe test günümm cnm hayırlısı bakalım..
erdirir Allahın izniyle cnmmm..hayırlısı olsun hakkındaa

canım bazen öyle şeyler oluyor ki hep bizi buluyormuş.. hep terslikler üst üste geliyormuş gibi oluyor.. ama Rabbim bir anda öyle yüzünü güldürsün ki.. tüm bu acıları çabucak unut insallah....

amin canım benim gözlerim dolduu inşallah olucak kendine dikkat et yorulma...

canım benimmmm.... öyle içten ki yazdıkların.. belki senin gözlerin doldu ama beni gülümsetmeyi umutlandırmayı başardın...seni seviyom.....

hadi bakalım.... insallah güzel haberleri ardı arkasına veririzde topik şenlenir....

merhaba arkadaşlar,

canımmmm ayyy yaaa içim çok kötü olduu allah sabır versin bitanem inşallahh tez zamanda kavuşursun yavrunaaa ( çok üzgünüm

Ah cnm demek ki dedikleri kadar kötü bu seker yüklemesi ben 2tane kimyasal geçirdiğim icin bu donmus tedavimden once yapıldı bana ama 75lik fakat Benm içtiğim limonata gibiydi hani bir bardak daha olsa içerdim ben :44:Ama bu sefer Dr um sakin limonistemiyorum dedi içinde ben de tatlı hiç sevmem kahve ve cayım sekersiz di bnm yandık insallh bogurmem bende sonucu aldın m cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…