mustafa topaloğlunun niye survivor'da kalmak istediği anlaşıldı;iddialara göre mustafa topaloğlu adada geçirdiği her hafta için 40 bin tl ücret alıyor. 6 haftadır survivor adasında kalan topaloğlu şimdiden 240 bin liralık bir ücreti hak etti.
Adam yedi içti,gezdi tozdu,bol bol konuştu survivor mıstafa olduIyiymiş ....
canım hepsı oyle para alıyoz nez de vardı parası az dıye gelmedı
ben onların orada o kadar ac fln oldugunada ınanmıyom kızların hıcmı kası bacagı cıkmaz ozel gunu olmaz wc nerede yanı bır suru sey var
haftada 40 bin tl ne demek ya mustafa ne yaptı pekı hıccc
valla canikom yarışma öncesi lazerle kökten çözüyorlarmış kıl,tüy meselelerini.
özel günler denizde geçiyormuş.
Geçen sene asena öyle açıklamıştı
Kızlar benım sımdı 2 negatıfım varya genetık test yaptırmam gerekıyor dımı bılen bıraz bılgı verebılırmı
merhaba kızlar bende tüpçüyüm yanlız dağınık yazınca bi buluşamadım sizlerle :d bende istanbul tüpbebekte başlıyorum inş. 2 kez denedim tutmadı bu 3. Olacak ilk randevuya gittik rahim filmi kan tahlilleri ilaçlar falan hepsini yaptırdık şimdi adetimi bekliyorum ama bi türlü gelmiyo ağrım var olacakmış gibiyim napsam acaba olmak için stres yapıyorum bu sefer gelmiyo diye yaa
Kızlar benım sımdı 2 negatıfım varya genetık test yaptırmam gerekıyor dımı bılen bıraz bılgı verebılırmı
genetik testi bende yaptırmıştım sadece kan veriyorsun kadıköyde stadın arkasında bi merkezde yaptırmıştık tıpkı kan tahlili gibi
Canım bence kesinlikle genetik test ve histeroskopi önemli.
histeroskopi yaptırdım cnm hatta onu sorunumuz oldugunu ogrenmeden yapmıstık cok sukur temız cıktı
ama aklım genetıkte devlet hast. randevu aldımdı yapmıyorlarmıs o yuzden yenıden yer bakıcam sımdı
Günaydın kızlar nasilsinz oooo maşallah yani şimdide tv dunyasına el attınız
Hani derler ya zenginin parası zugurtun ağzını yorarmış diye en güzeli benim gibi yapın hiç böyle saçma programlar izlemeyinbizim sayemiz de kazınıyorlar o paraları siz izledikce onlara para oluyor
Canım genetik test 500-600 TL.gibi tutuyor(eşinle birlikte)
Sonuç 1.5 - 2 ayda çıkıyor.
canım hepsı oyle para alıyoz nez de vardı parası az dıye gelmedı
ben onların orada o kadar ac fln oldugunada ınanmıyom kızların hıcmı kası bacagı cıkmaz ozel gunu olmaz wc nerede yanı bır suru sey var
haftada 40 bin tl ne demek ya mustafa ne yaptı pekı hıccc
Valla canikom yarışma öncesi lazerle kökten çözüyorlarmış kıl,tüy meselelerini.
Özel günler denizde geçiyormuş.
Geçen sene Asena öyle açıklamıştı
Cnm ben özelde yaptırdım bir hafta icin de geldi sonuc ankaradn benim seker yüklemem le birlikte 750 civarı tuttu fakat bu Dr istediği kan tahliline göre değişiyor Fiat liste var istenilen her deger icin devlette verir isen 1,5 ayı buluyor ama özel de verdim direk hiç bir kurumla anlaşması olmayan
evet eşinle sana yapıyolar ücretini inanki çok hatırlamıyorum istersen telefon açıp sorabilirsin gen-mer genetik araştırma merkezi
Canım genetik test 500-600 TL.gibi tutuyor(eşinle birlikte)
Sonuç 1.5 - 2 ayda çıkıyor.
Günaydın kızlar nasilsinz oooo maşallah yani şimdide tv dunyasına el attınız
Hani derler ya zenginin parası zugurtun ağzını yorarmış diye en güzeli benim gibi yapın hiç böyle saçma programlar izlemeyinbizim sayemiz de kazınıyorlar o paraları siz izledikce onlara para oluyor
Cnm ben özelde yaptırdım bir hafta icin de geldi sonuc ankaradn benim seker yüklemem le birlikte 750 civarı tuttu fakat bu Dr istediği kan tahliline göre değişiyor Fiat liste var istenilen her deger icin devlette verir isen 1,5 ayı buluyor ama özel de verdim direk hiç bir kurumla anlaşması olmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?