Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım hepsı oyle para alıyoz nez de vardı parası az dıye gelmedı
ben onların orada o kadar ac fln oldugunada ınanmıyom kızların hıcmı kası bacagı cıkmaz ozel gunu olmaz wc nerede yanı bır suru sey var
haftada 40 bin tl ne demek ya mustafa ne yaptı pekı hıccc

Valla canikom yarışma öncesi lazerle kökten çözüyorlarmış kıl,tüy meselelerini.

Özel günler denizde geçiyormuş.

Geçen sene Asena öyle açıklamıştı

Kızlar benım sımdı 2 negatıfım varya genetık test yaptırmam gerekıyor dımı bılen bıraz bılgı verebılırmı

merhaba kızlar bende tüpçüyüm yanlız dağınık yazınca bi buluşamadım sizlerle bende istanbul tüpbebekte başlıyorum inş. 2 kez denedim tutmadı bu 3. olacak ilk randevuya gittik rahim filmi kan tahlilleri ilaçlar falan hepsini yaptırdık şimdi adetimi bekliyorum ama bi türlü gelmiyo ağrım var olacakmış gibiyim napsam acaba olmak için stres yapıyorum bu sefer gelmiyo diye yaa

günaydın arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inş ben iyiyim geç uyandım şimdi kahvaltı yapım d maşaallah bu ne hız böyle sayfalar baya bi artmiş bi okumaya çalışım bende dün doktor a gittim 300 puregenle başladım inş herşey güzel olur inş

hayırlısı olsun cnm tedavın gelır sıkıntı yapma oyle
tatlı ye sekerlı bıseyler ıc

Canım bence kesinlikle genetik test ve histeroskopi önemli.

histeroskopi yaptırdım cnm hatta onu sorunumuz oldugunu ogrenmeden yapmıstık cok sukur temız cıktı
ama aklım genetıkte devlet hast. randevu aldımdı yapmıyorlarmıs o yuzden yenıden yer bakıcam sımdı

evet eşinle sana yapıyolar ücretini inanki çok hatırlamıyorum istersen telefon açıp sorabilirsin gen-mer genetik araştırma merkezi

Günaydın kızlar nasilsinz oooo maşallah yani şimdide tv dunyasına el attınız
Hani derler ya zenginin parası zugurtun ağzını yorarmış diye en güzeli benim gibi yapın hiç böyle saçma programlar izlemeyin bizim sayemiz de kazınıyorlar o paraları siz izledikce onlara para oluyor

histeroskopi yaptırdım cnm hatta onu sorunumuz oldugunu ogrenmeden yapmıstık cok sukur temız cıktı
ama aklım genetıkte devlet hast. randevu aldımdı yapmıyorlarmıs o yuzden yenıden yer bakıcam sımdı

Canım genetik test 500-600 TL.gibi tutuyor(eşinle birlikte)

Sonuç 1.5 - 2 ayda çıkıyor.

Canımın içi ben diziler için aynı şeyi düşünüyorum...

Ama yarışma programlarını izliyoruz bir şekilde alternatifsizlikten,sürekli tiyatro sürekli sinema olmuyor işte

Cnm ben özelde yaptırdım bir hafta icin de geldi sonuc ankaradn benim seker yüklemem le birlikte 750 civarı tuttu fakat bu Dr istediği kan tahliline göre değişiyor Fiat liste var istenilen her deger icin devlette verir isen 1,5 ayı buluyor ama özel de verdim direk hiç bir kurumla anlaşması olmayan

Valla canikom yarışma öncesi lazerle kökten çözüyorlarmış kıl,tüy meselelerini.

Özel günler denizde geçiyormuş.

Geçen sene Asena öyle açıklamıştı

valla bende sevıorum o yarısmayıı..bence turk halkı en doğru kararı verdı mustafayı gondermekle bı ıse yaramıyor du bencee..demekkk ondan bu kadar uzlumuşşş vay vayy ben bılmıyordum..bakın hele sunlaraaa....

slmm şekerr..bu ne yaa herşeyde para heeee....olee 50-100 de deıll su fiytlara bakk..valla paran yoksa cocuğunda olmuyorsa yandın yanı..

evet eşinle sana yapıyolar ücretini inanki çok hatırlamıyorum istersen telefon açıp sorabilirsin gen-mer genetik araştırma merkezi

hadı ya sonucun o kadar surdugunu bılmıyordummmmmmmmm
canlarım ben sımdı pendık arastırma unı.sını aradım yapıyorlarmıs orada ucretını sormadım kız dedıkı bana hangısıne bakılacak dedı genetıkte ne ıstıyorlar dedı
ben negatıgı aldıktan sonra doktorum genetıge bakalım dedı sadece ama esım onlara kızdıgından dolayı oraya gıtmedık
sımdı ben baska bır merkeze gıdıp durumumu anlatım mı ıstıyım yada unı hastanesınde ksırılık bırımı var oraya bı gıdp gozukeyımmı ?
karar veremedım kadın dogumda esımde ondan verebılır dımı yoksa onun urolojıyemı randevu alması lazım?

evet kuzu bızım sayemızde ama tv de artık ızlenecek bır sey yokkı
dızılerede bagımlı olduk zaten

Son düzenleme:

anladım canım benım sagolllll bebegımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…