Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama olmaz ki yaaaa dayanamıyorumm artık ben kahvaltı yapmaya gidiyorumm...

evet mutlaka bu testi iste doktorundan..
sorun çıkarsa transfer olduğun gün iğne vurmaya başlayacaksın..
hemen yaptırki sonucu transfere kadar belli olsun..
çünkü hemen sonucun verildiği bir test değil...

iyi yapmışsın eşinle beraber olmalısınız bu güzel anda...
inşallah ikiz bebiş pıt pıt ları duyarsın...
kan pıhtılaşması için iğne kullanmıyormusun..
kullanıyorsan korkmana gerek yok..

günaydın can ciğer kuzu sarmalarımmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakemmmmmmmmmm

günaydıınnn kartaliçemmm..

hayırlıısı bakalım ınsallah sen benden onde gdııyorsun once senın mujdenı alırız arkasından bende mujde verebılrıım hayırlısı ıle

inşallah canım bu sene hepimiz anne oluruz

sağol arkadaşım inş hepimiz hepimiz için herşey çok ii olur RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın.bian önce bebişlerimizi göndersin

amin canım inşallah Allahım bizi çok bekletmez

ama olmaz ki yaaaa dayanamıyorumm artık ben kahvaltı yapmaya gidiyorumm.....

afiyet olsun gulummmmmm

cok guzel haber alıcaksın canım 2 sınınde atıslarını duyacaksınnnn

günaydıınnn kartaliçemmm..

nasılsın canımmmm
ya bısey sorucam genetık test ıcın hangı doktora randevu almak gerek
kadın dogum yaparmı kı ?

Kahvaltımı hazırlayıp pc nin başına geliyorum...
Az sonra aranızdayım

Günaydın güzel insanlar...

Günaydın tatlım nasılsın?

günaydınnn canlarımmm, hepinize çook güzel bir gün diliyorum
bende pek heyecanlıyım bu ara cuma ikili tarama testimiz var, umarım yolunda gider herşey :18::18::18::18:

Günaydın canım inşallah her şey güzel olacak kalbini ferah tut dualarım seninle

Günaydın canım hoş geldin aramıza inşallah tedaviye gerek kalmadan kendi gelir bebeğin...

günaydııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar

herkes için güzel ve umutların yeşerdiği bi gün olsun

Günaydın canım...

günayydıııınnn...eşimi işe yolladım..size bi günaydın diyeyiim dedim..sonra uykuya devamm..

Günaydın canım evde olmayı ve sabah uykusunu çooookk özledim Benim yerime de uyu

hergün ecoprin ve gün aşırı clexine 4000 iğne kullanıyorum.bazıları hergün kullanıyor iğneyi ama doktorum bana gün aşırı verdi. ne bileyim doktor sonuçta doğrusunu bilir ama tedirginim işte... hiç bişi hissetmiyorum.bebeğimin pıt pıtlarını keşke bende hissedebilsem ne güzel olurdu :) bu kadar korkmama gerek kalmazdı...

hayırlı olsun canım bebeğin pıt pıtlarını hissetmen için baya zaman geçmesini bekleyeceksin

Hiç endişe etme o zaman herşey yolunda bence ilaçlarınıda alıyorsun Allahın izniyle bişey olmaz..
cuma günüde dünyanın en güzel sesi bebeklerinin kalp atışlarınıda duyunca senden mutlusu olmayacak..

cok guzel haber alıcaksın canım 2 sınınde atıslarını duyacaksınnnn

nasılsın canımmmm
ya bısey sorucam genetık test ıcın hangı doktora randevu almak gerek
kadın dogum yaparmı kı ?[/QUOTE]

amin canım inş. ben genetik test yaptırdım ama devlet hastaneleri yapmadı.üniversitelerde yapılıyo. randevu alıyosun yada özel labaratuarlarda yapılıyor. genetik test için 600 tl ödedim geçen ay canım ben ve eşim için.

arkadaşlar iyiki yanımdasınız o kadar moral oluyorsunuz ki bana...umarum herşey gönlümüze göre olur.ALLAH hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun.sizi seviyorum :) iyiki varsınız :)

slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......

Zuzuuum maşallah kuzucuklarımıza,çok sevindim canımAllah iyiliğinizi,sağlığınızı daim etsin

Cann tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun canım

Canım hoşgeldin İşlerinin yoluna girmesine sevindim.Yeni eviniz size sağlık,mutluluk,şans getirsin,huzurla kuzucuklarınızı büyütmeyi Allah nasip etsin inşallah canım.Tedavin hayırlı olsun.

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...

Canım çok üzüldüm

Allah yardımcın olsun,sabır versin inşallah...

unide yaptırırım cnm ben ama hangı bolume alıyon orada
kadın dogum mu gene ?

günaydın canım güzel dileklerine amin diyorum

Son düzenleme:
Mustafa Topaloğlunun niye Survivor'da kalmak istediği anlaşıldı;İddialara göre Mustafa Topaloğlu adada geçirdiği her hafta için 40 bin TL ücret alıyor. 6 haftadır Survivor adasında kalan Topaloğlu şimdiden 240 bin liralık bir ücreti hak etti.

Adam yedi içti,gezdi tozdu,bol bol konuştu Survivor Mıstafa oldu İyiymiş ....

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... Kese boş ve küçülmüş... Perşembe günü kürtaja gidiyorum.. Bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...

canım cok uzuldum yaaaaaaaaaa rabbım sabır versın sana

canim 3 kese var ama sadece 1 tane kalp atisi duyduk. Bu progesteron igneleri bulanti yapiyor cok..
Opu ya 4 gun kalana kadar serbest canim. Hayirli olsun tedavin insallah

ıns dıgerlerınıde duyarsın cnm yaaaa

arkadaşlar iyiki yanımdasınız o kadar moral oluyorsunuz ki bana...umarum herşey gönlümüze göre olur.allah hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun.sizi seviyorum :) iyiki varsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…