günaydın cicim..
yarın randevun var dimiii..
ilk kez bebişi göreceksinn...
12.haftadan sonra düşük riski bitiyor evet..
randevumu 18ine erteledim.eşimde yanımda olmak istedi.kendisi şehirdışında olduğundan.1 gün daha sabredicem inş. çok zor çok korkuyorum.ALLAHım inşallah 2 kalp atışı sesi duymamı nasip eder.mutluluktan ağlarım heralde...hayal bile edemiyorum...cuma günü 1 de randevum size yazarım umarım hayırlı haberleri.bende kan pıhtılaşması olduğu için çok korkuyorum. şu 12 haftayı atlatırım inş.amin :)
ama olmaz ki yaaaa dayanamıyorumm artık ben kahvaltı yapmaya gidiyorumm...Canım benim fazlasını isteEki Görüntüle 417304
yok canım malesef araştırmadılar
hamile kaldığımdan beri düşük riski var diyolardı o kadar
kan pıhtılaşma testi yapmadım yarın gidince doktoruma sorayım mı şimdi yapılabilirmi tedavi sürecindeyken yani
randevumu 18ine erteledim.eşimde yanımda olmak istedi.kendisi şehirdışında olduğundan.1 gün daha sabredicem inş. çok zor çok korkuyorum.ALLAHım inşallah 2 kalp atışı sesi duymamı nasip eder.mutluluktan ağlarım heralde...hayal bile edemiyorum...cuma günü 1 de randevum size yazarım umarım hayırlı haberleri.bende kan pıhtılaşması olduğu için çok korkuyorum. şu 12 haftayı atlatırım inş.amin :)
günaydın can ciğer kuzu sarmalarımmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakemmmmmmmmmm
hayırlıısı bakalım ınsallah sen benden onde gdııyorsun once senın mujdenı alırız arkasından bende mujde verebılrıım hayırlısı ıle
sağol arkadaşım inş hepimiz hepimiz için herşey çok ii olur RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın.bian önce bebişlerimizi göndersin
ama olmaz ki yaaaa dayanamıyorumm artık ben kahvaltı yapmaya gidiyorumm.....
günaydıınnn kartaliçemmm..
Günaydın güzel insanlar...
günaydınnn canlarımmm, hepinize çook güzel bir gün diliyorum
bende pek heyecanlıyım bu ara cuma ikili tarama testimiz var, umarım yolunda gider herşey :18::18::18::18:
günaydınlar hayırlı sabahlar efendım ben bu topıkın uzaktan gozlem cısıyım ınsl..gerek kalmaz ama bu
sene sonuna bızde dusunebılırız benı dealın aranıza ınsl..gerek kalmaz da zuzu nerde yafff hepınız cok gusel sınızzz kalbım oyle soyluyor ohhh ohhh anne adaylarıda pek seker duruyorr darısı basımıza ınsallah................
günaydııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar
herkes için güzel ve umutların yeşerdiği bi gün olsun
günayydıııınnn...eşimi işe yolladım..size bi günaydın diyeyiim dedim..sonra uykuya devamm..
gunaydın arkadaslar bende bugunlerde tup bebek tedavısıne baslıyorum da burada tecrubelı arkadalar var
gordugum kadarıyla
Günaydın canım tedavin şimdiden hayırlı olsun hepimiz bayağı tecrübe sahibi olduk elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Günaydınnnn canlarımmm hayırlı günlerr dilerimmm hepinizeeeee ..........
Günaydın canım sana da hayırlı günler...
günaydın kızlar??? nasılız bakalım bugün??? :)
Günaydın tatlım sen nasılsın?
HERKESEEEEEEE GÜNAYDIIIINNNNNNN benim yarın transfer var arkadaşlar 3 yumurtam da çok ii miş belki dondurma işlemi de yapacaklar kızlar sizce 2 tane koyarlar mı bu benim 2. denemem
Günaydın hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur ve hayırlı haberini alırız 12 gün sonra...
Günaydın inşallah bugünümüz ve her günümüz mutlu ve güzel olur...
Günaydınnnn...
Valla daha kahvaltı yapmadım bir fincan çay istiyorum bendeee...
hergün ecoprin ve gün aşırı clexine 4000 iğne kullanıyorum.bazıları hergün kullanıyor iğneyi ama doktorum bana gün aşırı verdi. ne bileyim doktor sonuçta doğrusunu bilir ama tedirginim işte... hiç bişi hissetmiyorum.bebeğimin pıt pıtlarını keşke bende hissedebilsem ne güzel olurdu :) bu kadar korkmama gerek kalmazdı...
hergün ecoprin ve gün aşırı clexine 4000 iğne kullanıyorum.bazıları hergün kullanıyor iğneyi ama doktorum bana gün aşırı verdi. ne bileyim doktor sonuçta doğrusunu bilir ama tedirginim işte... hiç bişi hissetmiyorum.bebeğimin pıt pıtlarını keşke bende hissedebilsem ne güzel olurdu :) bu kadar korkmama gerek kalmazdı...
canlaaar ben geldiiiiiiim.nasılız bakalım görüşmeyeliiii.ben çok iyiyim çok şükür.
zuzumla dr a beraber gittik.zuzumun bebişleri gördüm tam tahmin ettiğim gibi ikizzzzzz.
birisi hemen kalp atşlarını duyurdu dedim bu kesin kızzz.dğeride geçte olsa pıtpıtları gösterdiiii.ya mmüthiş bişi yaaa.allahım isteyen herkese versin bu güzelliklerden çifter çifter.
bana gelince dr tedaviye başlayalım dedi.Allahımında izniyle 3 haziranda lucrine başlıcammmm.
slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......
canlarımmm.... ben geldim.. size yeni evimden yerleşmiş ve tedaviye başlamış bir halde sesleniyorum....
biraz işim var yinede... ama internetimi hemen çektirdim.... nasılsınız bakalım? sizi ne çok özledim anlatamam.......sizden ayrı kaldım ama çok iş becerdim... tedavime pazartesi günü 150 lik puregonla başlamış bulunuyorum.. canlarım insallah bende size güzel haberler veriririm.. 5 senelik bebek hasretim diner... Rabbim arayan herkese versin insallah... bu arada iğnelerimi kendim yapıyorum..garip bir şeymiş iğne yapmak.. cuma günü yine kontrolüm var.. hayırlısı olsun....
ah be ne çok özlemişim sizle yazışmayı......
merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...
amin canım inş. Ben genetik test yaptırdım ama devlet hastaneleri yapmadı.üniversitelerde yapılıyo. Randevu alıyosun yada özel labaratuarlarda yapılıyor. Genetik test için 600 tl ödedim geçen ay canım ben ve eşim için.
Günaydın tatlım nasılsın?
Günaydın canım inşallah her şey güzel olacak kalbini ferah tut dualarım seninle
Günaydın canım hoş geldin aramıza inşallah tedaviye gerek kalmadan kendi gelir bebeğin...
Günaydın canım...
Günaydın canım evde olmayı ve sabah uykusunu çooookk özledimBenim yerime de uyu
Günaydın canım tedavin şimdiden hayırlı olsun hepimiz bayağı tecrübe sahibi olduk elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Günaydın canım sana da hayırlı günler...
Günaydın tatlım sen nasılsın?
Günaydın hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur ve hayırlı haberini alırız 12 gün sonra...
Günaydın inşallah bugünümüz ve her günümüz mutlu ve güzel olur...
merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... Kese boş ve küçülmüş... Perşembe günü kürtaja gidiyorum.. Bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...
canim 3 kese var ama sadece 1 tane kalp atisi duyduk. Bu progesteron igneleri bulanti yapiyor cok..
Opu ya 4 gun kalana kadar serbest canim. Hayirli olsun tedavin insallah
arkadaşlar iyiki yanımdasınız o kadar moral oluyorsunuz ki bana...umarum herşey gönlümüze göre olur.allah hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun.sizi seviyorum :) iyiki varsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?