Canımın içi ben diziler için aynı şeyi düşünüyorum...
Ama yarışma programlarını izliyoruz bir şekilde alternatifsizlikten,sürekli tiyatro sürekli sinema olmuyor işte
Kızlar benım sımdı 2 negatıfım varya genetık test yaptırmam gerekıyor dımı bılen bıraz bılgı verebılırmı
merhaba kızlar bende tüpçüyüm yanlız dağınık yazınca bi buluşamadım sizlerlebende istanbul tüpbebekte başlıyorum inş. 2 kez denedim tutmadı bu 3. olacak ilk randevuya gittik rahim filmi kan tahlilleri ilaçlar falan hepsini yaptırdık şimdi adetimi bekliyorum ama bi türlü gelmiyo ağrım var olacakmış gibiyim napsam acaba olmak için stres yapıyorum bu sefer gelmiyo diye yaa
günaydın arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inş ben iyiyim geç uyandım şimdi kahvaltı yapım d maşaallah bu ne hız böyle sayfalar baya bi artmiş bi okumaya çalışım bende dün doktor a gittim 300 puregenle başladım inş herşey güzel olur inş
hadı ya sonucun o kadar surdugunu bılmıyordummmmmmmmm
canlarım ben sımdı pendık arastırma unı.sını aradım yapıyorlarmıs orada ucretını sormadım kız dedıkı bana hangısıne bakılacak dedı genetıkte ne ıstıyorlar dedı
ben negatıgı aldıktan sonra doktorum genetıge bakalım dedı sadece ama esım onlara kızdıgından dolayı oraya gıtmedık
sımdı ben baska bır merkeze gıdıp durumumu anlatım mı ıstıyım yada unı hastanesınde ksırılık bırımı var oraya bı gıdp gozukeyımmı ?
karar veremedım kadın dogumda esımde ondan verebılır dımı yoksa onun urolojıyemı randevu alması lazım?
evet kuzu bızım sayemızde ama tv de artık ızlenecek bır sey yokkı
dızılerede bagımlı olduk zaten
Günaydın kızlar nasilsinz oooo maşallah yani şimdide tv dunyasına el attınız
Hani derler ya zenginin parası zugurtun ağzını yorarmış diye en güzeli benim gibi yapın hiç böyle saçma programlar izlemeyinbizim sayemiz de kazınıyorlar o paraları siz izledikce onlara para oluyor
Canım periferik kanda kromozom analizi tam adı.
Direkt üni.hastenesinden halledebilirsin canım,başka merkeze gitmene gerek yok.
Doktor hem senin hem eşin için olduğunu belirtiyor ürolojiye de gerek yok yani
bendemi yaptırsam acaba:44:
e benimde 2 negatifim var ben napsamkiii:44:
Bulmuşsun şekerim bizi...
Liste topiğinde listeye eklemiştim seni..
Kırmızılar gelmedi demek hala...
Olsun canım az daha sabret...
Oooo doz da belli olmuş bi de ilk iğneyi vurmuşsun bile..
Hayırlı olsun canım..
canım periferik kanda kromozom analizi tam adı.
Direkt üni.hastenesinden halledebilirsin canım,başka merkeze gitmene gerek yok.
Doktor hem senin hem eşin için olduğunu belirtiyor ürolojiye de gerek yok yani
şekerim her konuda bilgi alabilirsin..
Sağlık,magazin,spor,haberler vs.
bendemi yaptırsam acaba:44:
Haklisin cnm da ben ciddi gereksiz olduğunu düşünüyorum tv nin her odam da tv var esim teknoloji hastası 3d sinden tut led tv ye kadar ben o kadar gicik oluyorum ki sabah kahvaltıda tv acıyor ben kapatıyorum beynimizi gereksiz şeylerle dolduruyoruz insallh bebeğimde izletmicem tv Heleki magazin gordum mü deli oluyorum hersey süper gibi davranıyorlar yaa iğrenç sanatçı ve tv camiasını sevmiyorum hersey rezil geliyor bana ben akşamları ve gun icin de bizim topik ve dışarı işlerden boş kalan vakitler de kitap okuyorum mutlaka ya da kuş sesleri dinliyorum ohh mistik gibiii tavsiye ederim izlemeyin yaaa su saçma ınsanları
Kuşum bence faydalı olur,emin olursun,aklında yer etmez.
sagol canım yaaaa ıste destek olmak bu demekkı
herkesın bıldıgı bır konu varrrr
ben en ıyıs randevu alımmm
eriferik kanda kromozom analizi bunu deyınce sıkıntı yok yanı dımı kuzu
ama unı hastanesı kadın doguma gıdecen dedı o yonlendırcek dedı onada gıderım ordanda yazar ne olcak
bu ara bi daktıra muayeneye gitmeyi düşünüyorum..
konuşacam detaylı zaten bakalım hangi testleri yapalım diyecek ne önerecek bana...
kan pıhtılaşmasını şeker yüklemesini ben demeden hemen yapalım demişti tedavinin başında..
negatiften sonra belki araştırmak isteyecek sebebini..
yaptıralım kuzu ya
3. Ye daha dıkkatlı olmak ısıtıyorum
hem 600-700 yada daha fazla neden para verım devlet te varken
ve zaten 3-4 ay daha beklıycem dedavı ıcın dımı ama
valla kuzu 1,5-2 ayda cıkarsa haftaya randevu alıp gıdıp dıyommm
oncekı yerden aradılarrrrrrrrrrr
doktorumla konustummmm mayısat gel tedavı yapalım dıyo
kısa protokolle sısen hastalr ıcın yenı ılaclar var dıyo sana uzun yapılır ama sıstıgınden kısa olacak dıyo 7 gunde ısler bıtecek dıyo fıyatta 2,500 tl dedı
yaaaaaa kafam karısıtı yaaaaaa kongredeymıs ohss olan hastalarla ılgılı konusulmus senın dosyanıda goturdum dıyo senı gebe yapacam gel mutlaka adetın ılk 3 gunu dıyo
çok heyecan vericiii...
o kadar kesin konuşuyooo gel gebe yapacam diyooo demek..
kız korktum ben bu adamdan
fiyatta uygunmuş ama sen bilirsin tabii.
kadın adam degıl benım herıf adamalra gondermıyo aya opuda fln goren gorene
fıyat ıst. fıyatına gore super ve burda oraya gıden hastalarda var
yanı 2500 cıkartıcam dıyo ılac parası verecez ıste bırde sanırsam heyecan yaptım :)))))))
sadec esınle bu ıs olmaz dıyoya sınır oluyomazo hastasıya
esıme demedım daha desem sok olack tamda genetık test ıcın randevu alıyordum heeeeee
heh tamam o zaman daktır kadınsa korkmama gerek kalmadı
opu da hem anestezi var hem bi sürü adam etrafta bi de ışığı tutuyolar tam o bölgeyeee...
ohhhh herşey meydanda
kocacın o kısmını düşünmemiş neyseki
valla biz plan yapıyoruz hep ama hayatımız bizi başka yerlere hiç beklenmedik zamanlarda yönlendiriveriyor işte..
akşama detaylı konuş kocacınla...
rouzun sonucu bellı omadı daha dımı? pembe hayal cok üzüldüm canımmmm gecmiş olsun insallh en kısa zamanda tekrar kavusursun bebişineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?