Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımın içi ben diziler için aynı şeyi düşünüyorum...

Ama yarışma programlarını izliyoruz bir şekilde alternatifsizlikten,sürekli tiyatro sürekli sinema olmuyor işte

Haklisin cnm da ben ciddi gereksiz olduğunu düşünüyorum tv nin her odam da tv var esim teknoloji hastası 3d sinden tut led tv ye kadar ben o kadar gicik oluyorum ki sabah kahvaltıda tv acıyor ben kapatıyorum beynimizi gereksiz şeylerle dolduruyoruz insallh bebeğimde izletmicem tv Heleki magazin gordum mü deli oluyorum hersey süper gibi davranıyorlar yaa iğrenç sanatçı ve tv camiasını sevmiyorum hersey rezil geliyor bana ben akşamları ve gun icin de bizim topik ve dışarı işlerden boş kalan vakitler de kitap okuyorum mutlaka ya da kuş sesleri dinliyorum ohh mistik gibiii tavsiye ederim izlemeyin yaaa su saçma ınsanları

Kızlar benım sımdı 2 negatıfım varya genetık test yaptırmam gerekıyor dımı bılen bıraz bılgı verebılırmı

e benimde 2 negatifim var ben napsamkiii:44:

bulmuşsun şekerim bizi...
liste topiğinde listeye eklemiştim seni..
kırmızılar gelmedi demek hala...
olsun canım az daha sabret...

oooo doz da belli olmuş bi de ilk iğneyi vurmuşsun bile..
hayırlı olsun canım..

Canım periferik kanda kromozom analizi tam adı.

Direkt üni.hastenesinden halledebilirsin canım,başka merkeze gitmene gerek yok.

Doktor hem senin hem eşin için olduğunu belirtiyor ürolojiye de gerek yok yani

şekerim her konuda bilgi alabilirsin..
sağlık,magazin,spor,haberler vs.

Canım periferik kanda kromozom analizi tam adı.

bendemi yaptırsam acaba:44:

yaptıralım kuzu ya
3. Ye daha dıkkatlı olmak ısıtıyorum
hem 600-700 yada daha fazla neden para verım devlet te varken
ve zaten 3-4 ay daha beklıycem dedavı ıcın dımı ama

canım periferik kanda kromozom analizi tam adı.

sagol canım yaaaa ıste destek olmak bu demekkı
herkesın bıldıgı bır konu varrrr
ben en ıyıs randevu alımmm
eriferik kanda kromozom analizi bunu deyınce sıkıntı yok yanı dımı kuzu
ama unı hastanesı kadın doguma gıdecen dedı o yonlendırcek dedı onada gıderım ordanda yazar ne olcak

şekerim her konuda bilgi alabilirsin..
Sağlık,magazin,spor,haberler vs.

bızde hersey varrrrrrrrr
bendemi yaptırsam acaba:44:

valla kuzu 1,5-2 ayda cıkarsa haftaya randevu alıp gıdıp dıyommm

Son düzenleme:

valla canım haklısın bizde de oyle allahtan calışıyoRUM yoksa butun gun ne ızler ınsan kı

Kuşum bence faydalı olur,emin olursun,aklında yer etmez.

bu ara bi daktıra muayeneye gitmeyi düşünüyorum..
konuşacam detaylı zaten bakalım hangi testleri yapalım diyecek ne önerecek bana...
kan pıhtılaşmasını şeker yüklemesini ben demeden hemen yapalım demişti tedavinin başında..
negatiften sonra belki araştırmak isteyecek sebebini..

Canım benim ne demek rica ederim,sende sağol

Kadın doğuma gidersin,Dr. anlatırsın tedavi sürecini ve periferik kanda kromozom analizi yaptırmamız gerekiyor dersin hemen yazar zaten,sorun çıkarmıyorlar hatta soru bile sormuyorlar sağolsunlar

İyi olur canım...

Histeroskopiyide sor mutlaka.

Biz elimizden geleni yapalımda ... :97:

daktıra bi ara uğrayacam durum değerlendirmesi için..
o zaman bunu bi konuşayım..
üniversite hastanesi sonuçta yapıyorlar genetik araştırma bakalım ne diyecek ona göre bi yol çizeyim..

oncekı yerden aradılarrrrrrrrrrr
doktorumla konustummmm mayısat gel tedavı yapalım dıyo
kısa protokolle sısen hastalar ıcın yenı ılaclar var dıyo sana uzun yapılır ama sıstıgınden kısa olacak dıyo 7 gunde ısler bıtecek dıyo fıyatta 2,500 tl dedı
yaaaaaa kafam karısıtı yaaaaaa kongredeymıs ohss olan hastalarla ılgılı konusulmus senın dosyanıda goturdum dıyo senı gebe yapacam gel mutlaka adetın ılk 3 gunu dıyo

Son düzenleme:

çok heyecan vericiii...
o kadar kesin konuşuyooo gel gebe yapacam diyooo demek..
kız korktum ben bu adamdan
fiyatta uygunmuş ama sen bilirsin tabii.

çok heyecan vericiii...
o kadar kesin konuşuyooo gel gebe yapacam diyooo demek..
kız korktum ben bu adamdan
fiyatta uygunmuş ama sen bilirsin tabii.

kadın adam degıl benım herıf adamalra gondermıyo aya opuda fln goren gorene
fıyat ıst. fıyatına gore super ve burda oraya gıden hastalarda var
yanı 2500 cıkartıcam dıyo ılac parası verecez ıste bırde sanırsam heyecan yaptım :)))))))
sadec esınle bu ıs olmaz dıyoya sınır oluyom azo hastasıya
esıme demedım daha desem sok olack tamda genetık test ıcın randevu alıyordum heeeeee

heh tamam o zaman daktır kadınsa korkmama gerek kalmadı
opu da hem anestezi var hem bi sürü adam etrafta bi de ışığı tutuyolar tam o bölgeyeee...
ohhhh herşey meydanda
kocacın o kısmını düşünmemiş neyseki
valla biz plan yapıyoruz hep ama hayatımız bizi başka yerlere hiç beklenmedik zamanlarda yönlendiriveriyor işte..
akşama detaylı konuş kocacınla...

canım 2. de gelecektı dedım erkek var gelme sonra aklına gelecek gelmedı
aynen ya bugun bır adım atım dedım bu cıktı sozde ne planalr yaptımdı bu ara ıcın cuma kaynanmın dok gıdecektım dun esım gıtme dedı sonra gıt bugun genetık ıcın ugrasıyordum
kadın aradı he ıstıyorum hem ıstemıyorum orda 2 negatıf aldın ohss oldum bısey olsa uzak ne bılım ama fıyat super 1000 de ılac olsa 3500 tl super fıyat hanı ıcım kıpır kıpır oldu hıc dusunmezken sabah 4-5 ay var derken
temmuzda yokmus kadın ramazanya bu ayın adetınde gel yapalım dıyo esım hayır dıycek ama kısmet bakalım :18:

rouzun sonucu bellı omadı daha dımı? pembe hayal cok üzüldüm canımmmm gecmiş olsun insallh en kısa zamanda tekrar kavusursun bebişineee

rouzun sonucu bellı omadı daha dımı? pembe hayal cok üzüldüm canımmmm gecmiş olsun insallh en kısa zamanda tekrar kavusursun bebişineee

rouz un test günü bugün değil cicim..
bugün yabangülünün test sonucunu bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…